Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Ukrainian crisis of domestic nature, Russia not to be blamed - Putin - News - Politics - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Ukrainan kriisi kotimaan luonto, Venäjä ei pidä syyttää - Putin - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video13 maaliskuu 2014, 18:24

Ukrainan kriisi kotimaan luonto, Venäjä EI Pida syyttää - Putin

Venäjän Presidentti Vladimir Putin
Venäjän Presidentti Vladimir Putin

Ukrainan kriisi on kotimaisen Luonnon Ja Venäjää EI Voi syyttää tilanteesta County, venäjän Presidentti Vladimir Putin on sanonut kokouksessa venäjän turvallisuusneuvoston jäseniä.  venäjän johtaja lisäsi MYOS, Etta on olemassa Suuri TARVE keskustella siitä, Saapuvat Hakutermit rakentaa suhteita ystävien Ja yhteistyökumppaneiden Ukrainassa Ja yhteistyökumppaneita Euroopassa Ja Yhdysvalloissa.

Venäjä EI aloittanut kriisin Ukrainassa - Putin  
Presidentti Vladimir Putin sanoi torstaina, Etta Venäjä EI ollut syypää kriisi Ukrainan Krimillä alueella.  Pidetyssä kokouksessa paralympiakisojen valtuuskuntien Mustanmeren kaupungin Sotši, Putin kiitti virkamiehiä pitää politiikan POI-kohteita Winter paralympialaisiin isännöi Venäjä.
"Haluan ilmaista kiitollisuuteni teitä pitämään paralympialaisiin Poi politiikasta. Ja levoton olosuhteet, KATSOVAT hyvin tiedätte siitä EI VAIKUTA siihen. Haluaisin korostaa, etta Venäjä EI ollut aloitteentekijä olosuhteista, KATSOVAT ovaalin muotoutuneet", Han sanoi.
Krim on järjestää kansanäänestys sunnuntaina liittymisestä venäjän, mutta Ukrainan Ja Länsi-johtajat vastustavat voimakkaasti Kansan tahtoa Ja väittävät, Etta kansanäänestys on Laiton.
Venäjän Vladimir Putin kutsunut Maara Sotši paralympiakisojen kattavuus vertaansa vailla globaalissa historiassa.  Puhuessaan kokouksessa kansallisten paralympiakomiteat venäjän Presidentti sanoi, Etta han olisi Iloinen jakaa Taman kokemuksen kaikkien Alone järjestämässä Ja lavastus Games.
"Esimerkki on luominen liikenteen infrastruktuuri, Logistics and Urheilu infrastruktuuri Seka lisätä yleisön Ja tiedotusvälineiden tietoisuutta näistä tapahtumista", Putin sanoi kokouksessa.
"Puheen Ollen, TV-lähetyksiä paralympiakisojen Tapahtumia Sotshissa öl ennennäkemätön historiassa paralympiakisojen", Han lisäsi.
Putin totesi, Etta Henki paralympialaisiin käytetään yhdistää Ihmisiä ERI taustoista Ja OLI tärkeä Paikka Elämässä jokaisen yhteiskunnan.  "Rohkeus Ja ihmisarvon paralympialaisten urheilijat innostaa Ja antaa meille toivoa", Presidentti korosti.
Putin huomautti edetä Etta venäjän Paralympians OLI tehnyt vuosien Varrella.  "Olin Iloinen nähdessäni heidät Alkuun-mitalit taulukko. This läpimurto Tuli seurauksena, EI vähiten, hedelmällinen yhteistyö ja venäjän Paralympiakomitea, meidan lajiliitot urheilijoille vammaisten Ja heidän ulkomaisia ​​kumppaneita", Han painotti.
Presidentti vahvisti venäjän sitoutuminen edetä tällaista aloitteita.  "Jatkamme edistää venäjän merkittävä urheilulaji foorumeilla tapahtumapaikalle puitteissa kansainvälisen paralympiakomitean, Seka lukuisia epävirallisia kansainvälisen paralympialaisten kilpailuja."
Yli 80 venäläisen Kulttuurin luvut ovaalin allekirjoittaneet aiesopimuksen, JOKA intervener, väliintulijana venäjän Presidentin Vladimir Putinin Kanta Ukrainassa Ja Krimillä, verkkosivuilla venäjän kulttuuriministeriön raportteja.
"Päivinä, jolloin Kohtalo Krimin Ja maanmiehiämme on päättänyt, venäjän kulttuuri lukuja EI Voi Olla välinpitämätön tarkkailijoita kylmällä sydämet. Meidan yhteinen Historia ja yhteiset Juuret, kulttuurimme Ja henkisestä lähteistä, perusarvoihin Ja kieli saattoi meidät yhteen ikuisesti. Haluamme yhteisö kansojemme Ja kulttuurimme olisi pysyvää tulevaisuutta . Tasta syystä olemme voimakkaasti, MeiDan Kannan tueksi Presidentin venäjän federaation Ukrainassa Ja Krimillä ", ja viesti lukee.
Kirjeen OLI allekirjoittanut Presidentti Pushkin Museum of Fine Arts Irina Antonova, johtaja Valtion kirjallisuusmuseon Dmitri Bak, Ihmisten taiteilijat venäjän Sergei Bezrukov, Vasili Lanovoy, Juri Bashmet, Mikhail Boyarsky, Oleg Gazmanov, Sergei Govorukhin Ja Lev Leshchenko.  Kirjeen allekirjoittivat MYOS elokuvaohjaajat Fedor Bondarchuk, Pavel Lungin Ja Alexey Uchitel, Taiteellinen johtaja Tsehov Moskovan Art Theatre Oleg Tabakov, Pääjohtaja Mosfilm Studios Karen Shakhnazarov, venäjän Presidentin taideakatemian Zurab Tsereteli, balettitanssija Nikolay Tsiskaridze.
Venäjän Ääni, TASS

Ei kommentteja: