Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Turkey Shuts Off YouTube after ‘Syria Invasion Plan’ Leak

4. Media »Turkki sammuu YouTube jälkeen" Syyria Invasion Plan "vuoto

Turkki sammuu YouTube jälkeen "Syyria Invasion Plan" vuoto



Pääsy YouTube on katkaistu Turkissa jälkeen räjähtävä vuoto ääninauhoja, jotka näyttivät näyttää ministerit puhuvat provosoi sotilaallista väliintuloa Syyriassa. Muut sosiaalisen median on jo estetty ennen myrskyisä kunnallisvaaleissa.
Viimeisimmät vuotanut äänite, joka kuulemma johti kieltoon, käy ilmi, alkuun virkamiehet keskustelevat potentiaalinen hyökkäys hauta Suleiman Shah, isoisä perustaja Ottomaanien valtakuntaa.


Hauta on Syyrian alueella, mutta se on suojattu turkkilaiset sotilaat.
Nauhalla, Turkin ulkoministeri Ahmet Davutoĝlu kuuluu sanoa, että pääministeri Recep Tayyip Erdogan näkee tahansa hyökkäyksen "mahdollisuus" lisätä Turkin läsnäolo Syyriassa, jossa se on tukenut voimakkaasti anti-Assadin kapinallisia. Turvallisuuspalvelun päällikkö Hakan Fidan sitten menee vielä askeleen pidemmälle ja ehdottaa lavastus fake hyökkäys antaa Turkille casus belli puuttua konfliktiin.
Turkin viranomaiset ovat viime aikoina vannonut suojella hauta sen "kansallisen maaperän."
Ulkoministeriö Ankarassa reagoi nauhan antamalla julkilausuman, jossa vuoto "kurja hyökkäys" kansalliseen turvallisuuteen. Se väittää myös nauha on "osittain manipuloitu."
"Nämä petollinen jengit ovat vihollisia meidän valtion ja kansan. Syyllistyneet hyökkäyksen kohteena turvallisuutta meidän valtion ja kansan paljastetaan lyhyessä ajassa ja luovutetaan oikeuden eteen annetaan raskain rangaistus "ministeriö sanoi.
Lähde sisällä puheenjohtajan Abdullah Gül, joka on ottanut pehmeämmän linjan kuin Erdogan sarjan yli hallituksen vuotoja, kertoi Reutersille, että pääsy YouTubeen voidaan palauttaa, jos arkaluontoista sisältöä poistetaan, vaikka alkuperäinen video on poistettu.
Vetoaminen kansalliseen turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyviin huoliin on ollut hallituksen taktiikka taistelemaan virtana vuotaa osoittaa korkeita virkamiehiä harjoittamasta inhottava tai suorastaan ​​laittomia käytäntöjä.
Erdogan on myös toistuvasti väittänyt, että useimmat äänitallenteita ovat väärennöksiä. Hän leimattu viimeistään kuuluva ilmestys "häijy" aikana kanto puheen Diyabakir.
Twitter, toinen suosittu lähde vuotoja, on jo sammutettu Turkissa alkaen March 20, kun tuomioistuimen päätöksen.
CONFIRMED # Youtube virallisesti kielletty # Turkissa. pic.twitter.com / vvPrTYfVEI
- Marko Veselinovic_RT (@ marko_ves) 27 maaliskuu 2014
Sittemmin kalifornialainen sosiaalisessa mediassa ja järjestöt ovat taistelleet useissa tuomioistuimet voivat olla päätöksen päinvastaiseksi, kutsuen sitä "suhteeton ja lainvastainen."
Tuomioistuimen päätös Ankarassa keskiviikkona kannatti valittaa, mutta maan säädin on kuukausi aikaa sallia Twitter, mikä spekulointiin siitä, että tällainen siirto olisi vain tapahtuu vaalien jälkeen.
Vakiintuneiden puolue nauttii myös hyötyä vankka yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön kulunut viime kuussa, joka on helppo katkaista tahansa sivuston jo ennen kuin rikkomus on laillisesti todistettu.
Yhdysvallat on johtanut kuoro tuomitaan kansainvälisesti, kutsuen hallituksen liikkuu "sensuuria" merkitsee "21. vuosisadan kirjojapolttava."

RT


TURKIN Davutoğlu SANOO vuoto on "sodanjulistus": TURKIYE
Kuten totesimme täällä, Turkin pääministeri Erdogan oli tukossa Twitter pääsy hänen kansansa edessä, mitä huhuttiin olevan "mahtava" vuoto ennen tämän viikonlopun vaaleissa. Sitten tänä aamuna, keskellä hullun ryntäily, hän kuulemma (vaikka kansakunnan tuomioistuimen päätös kiellot laitonta) tukossa YouTube-yhteys. Kuitenkin taika interwebs, meillä on "vuotanut" leike ja on selvää, miksi hän halusi sen tukossa / kielletty. Kuten raakakäännös selittää, se olevinaan välisen keskustelun keskeisiä Turkin sotilaalliset ja poliittiset johtajat keskustelevat, mikä näyttää olevan väärä lippu hyökkäys aloittaa sotaa Syyrian kanssa.
Kaikkein tuomitsevat kohdat:
Ahmet Davutolu: "Pääministeri sanoi, että nykyisessä suhdannetilanteessa tämä hyökkäys (on Suleiman Shah Tomb) on nähtävä mahdollisuutena meille."
Hakan Fidan: "Lähetän 4 miehiä Syyriasta, jos se mitä se tekee. Teen jopa syy sodan tilaamalla ohjus hyökkäys Turkkia, voimme myös valmistella hyökkäystä Suleiman Shah Tomb tarvittaessa. "
Feridun Sinirliolu: "Meidän kansallinen turvallisuus on tullut yleinen, halpa sisäpolitiikka asu."
Ya? AR Güler: "Se on suora syy sotaan. Tarkoitan, mitä oikein aikoo tehdä, on suora syy sotaan. "
Feridun Sinirolu: On joitakin vakavia muutoksia maailmanlaajuinen ja alueellinen geopolitiikka.Nyt voi levitä muihin paikkoihin. Sanoit sen itse tänään, ja muut sovitut ... Me suuntasimme eri peli nyt. Meidän pitäisi pystyä näkemään niitä. Että ISIL ja kaikki muu, kaikkia niitä organisaatioita ovat erittäin avoimia manipulointia. Ottaa alue koostuu organisaatioiden samankaltaisten luonto ovat tärkeä turvallisuusriski meille. Ja kun ensin meni Pohjois-Irakissa, siellä oli aina riski PKK räjäyttämällä paikka. Jos me perusteellisesti harkita riskit ja todistettava ... Kuten yleistä juuri sanoi ...
Yaar Güler: Sir, kun olit sisällä hetki sitten, puhuimme juuri sitä. Avoimesti. Tarkoitan, asevoimat ovat "väline" tarpeen sinulle joka käänteessä.
Ahmet Davutolu: Tietenkin. Kerron aina pääministeri, poissa ollessasi, sama asia akateeminen jargon, et voi jäädä näissä mailla ilman kovaa voimaa. Ilman kovaa voimaa, ei voi olla pehmeää voimaa.

Zero Hedge

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: