Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014


Paljastamalla trauma: Kymmeniä tuhansia Yhdysvaltain sotilaita lääketieteellisiä kokeita

Military Maailma ) - salaisia ​​asiakirjoja paljastavat sivua kokeet ovat epäinhimillisiä Yhdysvaltain armeijan ja tiedustelupalvelun johdetaan suoraan runkoon sen sotilaat kylmän sodan aikakaudella.
7/2, raportti Legal News, äänitorvi Yhdysvaltain korkein oikeus ilmoitti luottamuksellisten materiaali sivu epäinhimilliset kokeet olivat armeijan ja maan tiedustelupalvelun suoritetaan suoraan elin sen sotilaat kylmän sodan aikakaudella. Tämä tieto on johtanut Amerikan kansa järkyttynyt ja raivoissani.
Paljastamalla trauma: Kymmeniä tuhansia Yhdysvaltain sotilaita lääketieteellisiä kokeita
Paljastamalla trauma: Kymmeniä tuhansia Yhdysvaltain sotilaita lääketieteellisiä kokeita
Kymmenet tuhannet sotilaat tullut "lääketieteellisiä kokeita kylmän sodan"
Korkeimman oikeuden tuomari Claudia Wilken Yhdysvallat hallitsi pyysi Yhdysvaltain armeijan johtajien on nopeasti raportoida tietoa veteraanit ovat vaikutuksen alaisena vaaraa terveydelle tulee kokeellinen testaus lääke-ja terveydenhuollon (voimaa, kestävyyttä, kestävyys, kun loukkaantunut tai pidätetty ja kidutettu vastustajat) tehdään suoraan kehoaan kylmän sodan aikana.
Mukaan verkkosivuilla ranskalainen sanomalehti News of hallitsevan perheen, Yhdysvaltain tuomioistuin varten tukea 78000 sotilasta osallistua kokeiluun. Ei määritellä tietyn ajan, mutta sanomalehti sanoi, kun natsi-tiedemiehet (jotkut karkureita, toiset tukevat liittoutuneiden) rekrytoimiseksi "koehenkilöt" ohjelman kautta nimeltään "Project Paperileikkurit Veitset" sotilaallinen ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelun (CIA) ruiskutettiin 250-400 lääkkeitä joukkojen lisäämiseksi "lujuutta" Yhdysvaltain armeijan taistelu.
Monissa huumeita ruiskutetaan Amerikkalaissotilaat ovat molemmat Sarin, amfetamiinia, LSD, sinappi kaasu, THC, yhdiste aiheutti täydellisen voimattomuus, fosgeenia ja vaikuttavana aineena käytettiin maailmansota . tapa huumeita sotilaita, Yhdysvaltain armeija toivoo löytää uusia menetelmiä ohjata käyttäytymistä, tunnistaa vahvuudet, heikkoudet, hypnotisoida ihmisiä ja lisätä kyky pitää henkilökohtainen kidutusta.
Epäinhimilliset kokeet tehtiin 1950 - 20-luvulla ja jatkuu seuraavina vuosina, kunnes presidentti Richard Nixon määräsi tutkimuksen pysähtyi vuonna 1969. Vaikka USA: n sotilaat ovat allekirjoittaneet suostumuslomakkeesta sopimalla armeijan ja tiedustelupalvelun suorittaa kokeita, mutta he väittivät oikeudessa, että pohjimmiltaan, heillä ei ole muuta mahdollisuutta koulutukseen prosessissa komennossa komentaja.
Veteraanit väitti myös, että muoto tämän kokeilun täysin rikkoi kansainvälistä oikeutta ja periaatetta etu Wilson (etiikan sääntöjä USA) huijata niiden "vapaaehtoista" pistetään myrkkyjä henkilökohtaisesti.
Jälkeen korkeimman oikeuden tuomari Claudia Wilken totesi, että Yhdysvaltain armeija on ilmoitettava veteraanit tietoa terveyteen liittyvistä ongelmista testejä "Marraskuussa" Yhdysvaltain armeija on ehdottanut vetämällä Kauan tätä prosessia, koska he sanoivat, että tämä ilmoitus olisi maksanut lähes 9.000.000 dollaria. Tämä pyyntö evättiin. Jälkeen tuomari Claudia Wilken korvauskulut liittyvät kustannukset yli 9.000.000 dollaria, Yhdysvaltain armeija on vaaleanvihreä.
"Aiheutuvista kustannuksista vastaaja harjoittaa tutkimusta ja antaa tietoa kärsiviä laboratorio terveysriski, vaikka vastaaja ei saanut tilauksen, joka kattaa nämä kustannukset syntyvät ne on vielä laskea ulos. Kuitenkin, se vie enemmän aikaa kärsiville kokeilla terveysriski, joka voi johtaa terveysvaikutuksia peruuttamaton ", tuomari Claudia Wilken sanoi.
"Kaikki nämä teot vastenmielisen hajun, ja jos Amerikan kansa tiesi, he eivät koskaan hyväksy sitä. Tällainen käytös meidän veteraanit eivät saa toistua ", asianajaja Gordon Erspamer haastattelussa American journalismia.
Paljastamalla trauma: Kymmeniä tuhansia Yhdysvaltain sotilaita lääketieteellisiä kokeita
Coat US Department of Veterans Affairs.
Fragile toiveet voittaa oikeudellisen Yhdysvaltain veteraanit
Pysyviä vaikutuksia kokeissa on tullut syy välinen kiista veteraanit ja US Department of Veterans Affairs. Monet veteraanit uskovat, että he kärsivät monista sairauksista johtuu suoraan kosketukseen monet lääkkeet, että ne on "tottelevat" hallitus vuosikymmeniä sitten. Kuitenkin Yhdysvaltain Department of Veterans Affairs on kieltäytynyt kattamaan terveydenhuollon suurin osa ihmisistä, jotka hakevat vakuutus.
Haastattelussa CNN, veteraani Tim Josephs sanoi, jos päivänä, jona hän ei hyväksy lisenssiehdot esitetty "vapaaehtoista" kokeiluja, hän menee vankilaan.
"Kun ihmiset pistämällä huumeita, muina aikoina, ihmiset ottavat lääkkeitä. Monet lääkkeet ovat vain 1 tai 2 ainetta ", hän katkerasti kertoi Josephs.
Kuten hänen joukkuetoverinsa, sitten Josepths aina vakuuttanut ennen lääkitystä: "Mikään ei voi vahingoittaa sinua." Äskettäin Josephs diagnosoitiin Parkinsonin tauti ja joutui eläkkeelle varhain. US Department of Veterans Affairs on antanut hänelle 40% vammaisuuteen tukea.Mutta muut eivät ole olleet yhtä onnekkaita: 84/86.000 veteraanit heidän terveysväitteet köyhdytettyä vaikuttaa suoraan kokeilu kemiallisten aseiden ja biologisten.
(Mukaan Kansan Public Security)

 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: