Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Finlandia se prepara para una posible descomposición del euro – RT

Suomi RT Uutiset / Talous

Suomi valmistautuu mahdollisen hajoamisen euro

Lähetetty: 17 elokuu 2012 | 11:17 GMT Päivitetty viimeksi: 17. El 2012 | 14:07 GMT
Euroopan johtajat ovat avoimesti valmistautua mahdollisuuteen, että euroalue murtuu, kuten Suomi on tehnyt, sanoi Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja, lehden haastattelussa perjantaina brittiläinen sanomalehti Daily Telgraph.
Suomen hallitus on laadittu romahdus rahan  ottaen huomioon useita vaihtoehtoja, sanoi ulkoministeri Suomen haastattelussa. "Meidän on kohdattava avoimesti, jotta  mahdollisuus hajoamiseen  euron ", Tuomioja sanoi. "Se on jotain kukaan ei pyydä Suomessa, saati hänen hallituksensa, mutta meidän on oltava valmiita", hän sanoi. "Se on vain mitä ihmiset keskustelevat kaikkialla", vanhempi diplomaatti.
Sosiaalinen Tuomioja on myös varmistettu, että Suomen viranomaiset ovat varautuneet hajoamiseen euron ja "on jonkinlainen  toimintasuunnitelma  kaikkiin mahdollisiin. "

"Ei lopulla Euroopan unionissa"

Lisäksi Suomen ulkoministeri sanoi mahdollisen hajoamisen euroalueen "ei tarkoita loppua Euroopan unionissa" ja jopa "voisi tehdä EU toimimaan paremmin."
Hän selitti Tuomioja, "riippuu siitä kreikkalaiset haluavat pysyä euro", koska "emme voi  ottaa Kreikkaan . " "Voimme leikata lainat ja johtaisi maksujen keskeyttämisen. Sitten voisimme spekuloida jos se johtaa lähtiessään euroalueen, kukaan ei tiedä, jos niin", hän lisäsi.

Ei auttamaan niitä, jotka eivät noudata EU: n sääntöjä

Samaan aikaan Suomen Executive on ollut pidättyväinen, kun se tulee tarjoamaan taloudellista tukea maille, kuten Kreikassa, Portugalissa ja Espanjassa.
Suomi on osoittanut vastaan ​​ostaa valtion velan vaikeuksissa olevia maita, ottaen huomioon, että EVM lopu kesken, jos alkaa ostaa joukkovelkakirjoja jälkimarkkinoilla.
Suomen hallituskoalitio katsoo epäreilua, että Suomi on noudattanut sääntöjä euron vakauden tarve auttaa niitä ei noudateta.

"Poista EU-maat, jotka eivät maksa velkojaan"

Kuten Suomessa, Espanjassa myös harkita tässä maassa Euroopan unioni on vaarassa menettää rahan, koska jotkut eurooppalaiset jäsenet mietiskellä karkottaa EU-maiden, jotka eivät maksa velkojaan.
Tämä todettiin yksinoikeudella haastattelun RT taloustieteilijä ja sosiologi Daniel Albarracin, joiden mielestä euroalueella "on maita, jotka mietiskellä karkottaa muissa paikoissa." "Tällä hetkellä tilanne on rajakohta siinä määrin, että Euroopan unionilla ei ole riittävästi varoja pelastus ulottuvuus, joka tarvitsee Espanjan valtio, saati että Italiassa", sanoi analyytikko.
"Mutta se on myös totta, että Espanjan hallitus, Espanjan talous ei pysty maksamaan tällaista rahoitusta. Tässä mielessä on konservatiivinen hanke ydin maissa, erityisesti Saksassa, löytää kanavan karkottaa maihin, jotka rikkovat vaihtoehto apupaketista, kuten Kreikan tapauksessa, esimerkiksi ", hän sanoi.
"Karkottaminen reunavaltioiden jos rikkominen olisi vakavia seurauksia", hän sanoi Albarracin.


Texto completo en: http://actualidad.rt.com/economia/view/51691-finlandia-se-prepara-posible-ruptura-eurovalmistautuu mahdollisen hajoamisen euro - RT

Ei kommentteja: