Sivut

maanantai 24. maaliskuuta 2014


"Vietnam voi" uida haiden kanssa ", Filippiinien niellä Kiina"

sotilaallista voimaa Vietnam ) - Vietnam Kommentteja että politiikka viisasta Etelä-Kiinan meren, kun taas Filippiineillä olisi "hai" Kiina niellä.

Fighter Su-30mk Vietnamin ilmavoimien valmis puolustamaan suvereniteettia saaret.
Sheet "Hoan Cau" Kiina 21 maaliskuu artikkelin mukaan otsikolla "Yhdysvaltain raportti: Filippiinit on numero yksi olut katsomassa Kiinan, Vietnamin selviäisi, Filippiinien nieli."
Vaikka sanotaan olevan noteerattu mutta artikkelin sisältö on raportoitu Hoan Cau käänsi valtavirran propaganda tarkoituksiin. Oppia lisää lukijoita ääniä Kiinasta, kutsuva lukijoita miettimään artikkelin sisältöä:
Mukaan "Complete" Tutkimussuunnitelma sivusto keskittyi Yhdysvaltojen ulkopolitiikka julkaistu maaliskuun 18 Direktiivin "unionin enteili: Vietnam ja Filippiinit Kiina deal" tekijän, kongressiedustaja Walden Bello Kansalaiset Toiminta puolue Filippiineillä.
Artikkelin mukaan, vuonna 2013 Filippiineillä aloitti välimiesoikeuteen YK noin aggressiivinen käyttäytyminen / provosoiva Kiinan Etelä-Kiinan merellä. Tämä on korkea tavalla (tai neuvonantajana) Filippiinien hallitus.
Vietnam analyytikko sanoi, että tämä toiminta on valmistettu Kiinassa puolustuskannalle, kehotukset Peking sopia periaatteessa neuvotellut Code of Conduct Itämeren (COC).
Juna huoltajan Gepard luokan kevyt Vietnamin Navy
Artikkelin mukaan, on enteili yhteistyötä Vietnamin ja Filippiinien on uusin liikkua väittää (laitonta) Kiinan aiheuttaa. Kiina käynnisti kartta "lehmän kieli", vaativa koko Etelä-Kiinan merellä kuin halustaan ​​4 muissa maissa ympäri Etelä-Kiinan meri on vain 12 meripeninkulman alueellista vaikutusta.
Tavoitella Pekingin, Kiinan merikalastuksen valvontaa alus ajoi kalastajat Filippiineille Scarborough matalikolle. Lisäksi laiva Kiinan hallitus hylkäsi Filippiinien aluksen kuljetettaessa toimitukset ränsistynyt Filippiinien sotalaiva pulaan rannalla pilvinen (Spratlysaaret Vietnamin).
Viestejä, joka vaikuttaa kielteisesti hallitsevia Manilla on laillista, mikä Filippiinit "olut katsomassa numero yksi" Pekingin korvaa Vietnam tuli tärkein kilpailija Kiinan ottaen Toivottavasti täysin liitteenä Itämeren tänään.
Viestin aihe asiantuntijoita johti kiinalainen sanonta: "Kiina on tällä hetkellä eristämällä hänet (Filippiinit), kun taas Vietnamin ja Kiinan suhteet vähitellen palautuu normaaliksi." Mutta siitä huolimatta molempien maiden johtajat ovat kokoontuneet yhteen, "me silti tuntea kylmä jokaista peliä. Tietoja vesi ei ole suosituin Kiinan ASEAN, olemme tällä hetkellä sijalla yhdeksäs, ja hän sijoittui 10. päivä. Mutta pitkällä aikavälillä, Vietnam on ongelma strategiaa pääosin Beijing ".
Ilmatorjuntaohjusjärjestelmään järjestelmät S-300PMU1 Venäjän-made Vietnam valmis puolustamaan pyhää itsemääräämisoikeutta maassa
Kiina ilmoitti "tutkija" että "Mitä epävirallisesti lausuntoa Vietnam tukee täysin Kiinan oikeusjuttu Filippiinit", mutta ei "ehdottomasti ei julista tukensa."
Yksi tärkeä syy tähän toimintaan on tervetullut, koska se oli odottamaton hyökkäys Pekingissä, oli heikentää "erikoissuunnittelua mentaliteetti" Kiinassa.
Ulkoasiain asiantuntijat uskovat Kiina: "Kiinan hämmentynyt, koska heillä oli 5 kenttä - poliittisia, diplomaattisia, sosiaalinen media, turvallisuus, sotilas, tällä hetkellä Olen lisännyt heidän kuudes kenttä: oikeudellinen kiista ".
Mukaan propaganda artikkeli verkkosivuilla Kiinassa, lähes pilkan historiaa, kaukana Vietnamista Washington lisääntymistä myönteisenä Yhdysvaltain asevoimat alueella "käsitellä" Kiina. Mutta kun vihollisia, nyt, Vietnam ja Yhdysvallat ovat hyvä turvallisuus suhteet.
Yhteisissä kamppailuita Kiina hegemoninen juoni Itä-Aasiassa, Filippiinit ja Vietnam ovat "luonnollisia liittolaisia". Kaksi maata ovat kumppaneita ASEAN, teho käyttäytyminen tuntui kovettuminen Pekingin todennäköisesti edelleen motivoida heitä luottaa toisiinsa.
Ilmatorjuntaohjusjärjestelmään järjestelmät S-300PMU1 Vietnamin (lähde-sanomalehti Nhan Dan Hoan Cau, Kiina 21 maaliskuu 2014)
Se väittää, että kaksi maata ovat myös jatkuvasti "nojautui" USA, etsien hyödyntää Washington "taistella" kasvava Kiinan vaikutusvalta alueella.
"Mutta, miten" voittaa amerikkalaisvastaisuudesta "Vietnamin viisaammin, he julkisesti kutsui Filippiinit laajentaa Yhdysvaltojen sotilaallinen voima alueella ja sen aluevesien, tämä ei ole itsellemme Vietnam sallittu. "- artikkelin kommentit.
Artikkelin mukaan, Vietnam voitti Yhdysvaltain sodassa, ne melkein on luottamus käsitellään Yhdysvaltain "liittolainen". Tämä voi periaatteessa selittää, miksi he (Vietnam) ei ihailla suhteita Filippiineillä ja Washington.
Manilla ja Yhdysvallat on aina ollut riippuvainen suhde, US Open oli sijoitettu Filippiineillä edelleen vahvistaa ja syventää tätä tilannetta, jotta kehitystä poliittinen ja taloudellinen riippuvuus maan turvallisuuden suhteita.
Yhteenvetona artikkelissa todetaan, että "Vietnam luultavasti" uida haiden kanssa ja hengissä rauhassa ", mutta Filippiineillä - maat toteuttavat samankaltaisia ​​strategioita, lopulta niellä hai."
Kaiken kaikkiaan tämä on perus artikkelin sisältöä on löyhästi käännetty verkkosivuilla "Täydellinen" Kiinan. Virkaa vain viitteellisiä, eivät edusta mielipiteitä Education raportin.
Anti-alus ohjus K-300P Bastion rannikolla Vietnam on valmis puolustamaan suvereniteettia saaret
Liittyvät Etelä-Kiinan meren kysymys, olemme vahvistaneet, että Vietnam on kiistaton suvereniteettia Paracelsaaret ja Spratlysaaret, alueelliset oikeudet, alueellista ... liittyy Etelä-Kiinan merellä on selvästi säädetty laissa Vietnam merellä;
Vietnam toteuttaa itsepuolustukseen ja puolustuspolitiikka, tiukasti turvata suvereniteettia, alueellista koskemattomuutta, vedet Vietnamin Etelä-Kiinan meren mahdollinen rikkominen viholliset on voitettu. Täytyy kamppailla näitä näkemyksiä, väärä väitteet ja propaganda vääristävät tosiasioita verkkosivuilla, sivut Kiinassa ja muissa maissa.
Yksi asia on tehtävä selväksi: Kiina ei ole julkaissut tietoja "lehmän kieli", mutta teko julistettu laittomaksi Kiinassa että kaikki saaret ja vedet "lehmän kieli" suvereniteettiin Kiinan, että "Xisha" (Paracelsaaret Vietnam), "Nansha" (Spratlys Vietnamin), saari "Huangyan" (Scarborough Shoal), koska ne ovat Vietnamin ei ole hyväksyttävää.
Lisäksi yhdessä lausekkeen jatkuvuuden kuten Kiina, Kiina oli jatkuvasti sotalaivoja ja joukkoja Hoang Sa, Truong Sa harjoitukset luvaton, maanalainen pysäköinti jopa vuoteen James - Etelä-Kiinan meri ns valan "puolustaa itsemääräämisoikeutta" (kuvitteellinen unelma Kiina), meni vielä pidemmälle, tarjouspyyntöjen etsintään, öljynetsintä aivan Vietnamin mannerjalustan ...
Kaikki asioita, jotka meidän on ymmärrettävä selvästi, että Kiina on kunnianhimoinen "niellyt" ​​Etelä-Kiinan merellä - eli "lehmän kieli" laitonta, riippumatta kansainvälisen oikeuden ja oikeutetut edut maissa ympäri Etelä-Kiinan merellä.
Kiina on aina ollut erityisiä toimia, kuten tavallinen kuin päivä, joten meidän on oltava valppaita ja varovaisia ​​varotoimia, jatkuvaa ja aktiivista tutkimusta, laadittava suunnitelmia tehokkaasti käsitellä teko provosoiva, uhkaavaa tulevaisuutta Pekingissä.
Anti-alus ohjus K-300P Bastion rannikolla
Ho Chi Minh sukellusveneet ovat super raskaskuljetuksia Hollantilainen Star Rolldock sataman Cam Ranh 19. maaliskuuta 2014 valmis puolustamaan suvereniteettia saaret.
(Mukaan koulutus)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: