Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Bielorrusia reconoce a Crimea como un territorio de Rusia – RT

ValkRT News / Uutiset

Valko-Venäjä tunnustaa Krimin kuin Venäjän alueella

Lähetetty: 23 maaliskuu 2014 | 9.30 GMT Viimeksi päivitetty: 23 maaliskuu 2014 | 11:46 GMT
"Krimin tuli osa Venäjää", sanoi Valko-Venäjän presidentti Alexander Lukashenko. "Tilanne kehittyy tosiasia. Ja me olla Venäjän naapurina."
Samalla Lukashenko katsotaan improvisoitua lausunnot Ukrainan poliitikot mahdollisista lähdön IVY ja kehotti Ukrainaa pysymään tämän järjestön jäsen. "Minusta  vaikuttaa  politiikan Ukrainassa ei ota näitä ohjeita. " Alexander Lukashenko hylkäsi sen mukaan joku joka tunnistaa tai ei tunnista liiton Krimin Venäjän kanssa. Kansalaisena, hän sanoi, hän tuomitsee viimeaikaisista tapahtumista  Ukrainassa .  amerikkalaiset pitäisi keskittyä presidentinvaaleissa, hän ilmoitti politiikkaa. "Se ei ole mahdollista tehdä vaalien normaalisti, kun taas toimii maan aseelliset ryhmät, hän huomautti. Pitäisikö olevan tasaantumassa olosuhteissa."   Valko-Venäjän presidentti neuvoi Ukraina säilyttää yhtenäinen alueellinen organisaatio ja varoitti sen hajoamista liittovaltion eri alueiden . "Ukraina on pysyttävä yhtenäisenä, jakamattomia ja ulkopuolella tilarakennusosiin. Huomenna Jos  Nato  laskeutui Ukrainassa, olisi täysin mahdotonta hyväksyä. "   Valko-johtaja sanoi myös  pakotteita  , että EU: n ja Yhdysvaltojen Venäjä asetti. "West on kaikki defilement, eivät kykene mitään", hän sanoi. Monet huudahdukset ollut! Lopuksi ole myönnettävä, että 20 ihmistä matkustaa Eurooppaan. Jotkut heistä eivät ole koskaan matkustanut siellä, kun taas toinen ei voi matkustaa palvelun velvoitteita " . "pantiin huojua, antaa käskyjä säilyttämään persoonallisuutensa. Heidät koulutetaan mitään", hän toisti. 









 


Texto completo en: http://actualidad.rt.com/actualidad/view/123193-bielorrusia-crimea-territorio-rusiao-Venäjä tunnustaa Krimin kuin Venäjän alueella - RT

Ei kommentteja: