Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

USA/CIA kaataa hallituksia


Tumma käsi CIA: n ja 6 kampanja kaataa hallitus vieraassa maassa

Profile Privacy - Interpol ) - Talo viikko elokuussa, Yhdysvaltain Central Intelligence Agency (CIA) todettiin ensimmäisen kerran sijoitus vallankaappaus vuonna 1953 kukisti Iranin pääministeri Mohammad Mossadegh kun hän kansallisti Lisää Brittiläinen öljy-yhtiö. On syytä huomata, että kun "menestys" kaatamisen poliittisen järjestelmän ulkomailla, CIA on toteuttanut viisi peräkkäistä vallankaappaukset Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Mukaan artikkeli julkaistiin Foreign Policy-lehden, sotilasvallankaappauksen syrjäytti Iranin pääministeri Mohammad Mossadegh ja Kansallinen rintama kaappi hänen tehtiin komennossa CIA teko politiikan USA: n ulkopolitiikkaa. CIA valmisteli tätä jo yli 1 vuoden julkaisemalla artikkeleita vastaan ​​Mohammad Mossadeqin Iranin ja Yhdysvaltojen lehdistön.
Seuraava on löytää hahmo Iranissa hallitusta vastaan ​​ja tuoda takaisin poliittiset tavoitteensa.Se Shah Mohammad Reza Pahlavi häntä, joka oli pakko lähteä Iraniin jälkeen epäonnistui valtataistelua Mr. Mohammad Mossadeq.
Arkisto Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden selvästi, 3-tähden kenraali Pentagonissa oli monia salaisia ​​tapaaminen Mr. Shah Mohammad Reza Pahlavi keskustelemaan siitä, miten kaataa Teheran tuolloin. Satoja miljoonia dollareita on salaa siirretty Teheran jälkeen Shah Mohammad Reza Pahlavi yhteyksistään kannattajien maassa. Nämä rahat käytetään lahjoa virkamiehiä asevoimien, jotkut virkamiehet ja Iranin kansalle.
Jopa CIA käytti rahaa tukea hänen tiiminsä Shah Mohammad Reza Pahlavi jatkuvasti järjestämällä suuria mielenosoituksia hallitusta vastaan ​​useissa kaupungeissa eri puolilla Irania.Varsinkin noustuaan valtaan vuonna 1953, Yhdysvaltain presidentti Dwight Eisenhower oli ilmaissut osanottonsa näkymä Britannian saisi vaarantaa Iranin kanssa - maa voitti itsenäisyyden Britanniasta toisen maailmansodan jälkeen toinen.
Vuonna 8/1953, CIA järjesti suurimman hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia eri kaupungeissa ympäri maata kaataa Iran Iranin presidentin Mohammad Mossadegh.
Ja niin CIA on liittynyt kädet MI6 toteuttaa kampanjan kaataa pääministeri Mohammad Mossadeq 2 vuoden jälkeen, koska hänet valittiin Iranin äänestäjiä. Valitsemana ajankohtana on, kun Mohammad Mossadeq kansallisti öljyteollisuuden tuotanto Iran, jonka mukaan öljy-yhtiö asettaa Aioc (Anglo-Iranin Oil Company), joka tuli myöhemmin Britannian BP hallinnassa hallituksen valvontaan.
Onnistunutta vallankaappaus, pääministeri Mohammad Mossadeq pidätettiin ja vangittiin kotona, Shah Mohammad Reza Pahlavi palautettaisiin Iraniin, tuli valtaan ja tuli läheinen liittolainen USA. Vuoteen 1979, hän päätti jättää vallan jälkeen Islamilaisen vallankumouksen.
On syytä mainita, että niin sanottu "kampanja onnistunut vallankaappaus Iranissa," epäillään CIA teki myös 5 muuta vallankaappaukset Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Lisäksi joukko muita suunnitelmia murhata joitakin vasemmistolaisia ​​johtajia Latinalaisessa Amerikassa, toteuttamiseen salaliitto jakaa muslimiyhteisön ...
- Mukaan Ulkopolitiikka-lehden toisen tekemän vallankaappauksen Guatemalassa vuonna 1954, eli vuotta vallankaappauksen jälkeen Iranissa. On 1400 sivua asiakirjoja, että CIA vapautuu ja New York Times kertoi vuonna 1997, vallankaappaus Guatemalassa tunnetaan nimellä "Operation BSUCCESS" henkilökohtaisesti hyväksynyt presidentti Dwight Eisenhower vuonna Thang 8/1953. Samaan aikaan talousarvio "psykologista sodankäyntiä ja poliittisen toiminnan" Guatemalan noin $ 2,7 miljoonaa euroa.
Ero tämän kampanjan kaataa Iranin kampanja sisällyttää CIA murhata presidentti Jacobo Arbenz Guatemal - legitimoi rooli kommunistisen puolueen tässä maassa ja yli 400000 eekkeriä maata talteen United Fruit Farm. Jotkut hallituksen jäsenet Guatemalassa on myös lähetetty murhata näky.
AFP vahvisti ennen "BSUCCESS kampanja" hyväksyttiin, loppuun mennessä 1952, CIA oli perustanut "erikoisjoukkoja" kapinallisten komponentit ja Jacobo Arbenz joka oli hänen rangaistus valtaan. Nimi on myös lähetetty Honduras, majoitus ja koulutus torjumiseksi taitoja sotilastukikohta. Näistä nimistä, CIA Carlos Castillo Armas valittiin pääoman inhoavat presidentti Jacobo Arbenz johtavan roolin.
Guatemala
Vuonna 1954 armeijan johtama Carlos Castillo Armas avasi Guatemala hyökkäys maalla ja ilmassa. Tuolloin päätavoitteena Castillo Armas murhattiin Mr. Jacobo Arbenz on sen sijaan suostutteli hänet eroamaan. Mutta CIA on perunut tämän ja presidentinvaalikampanjan valita muodossa Guatemalan 27/06/1954 eroamaan turvallisuuden suojelemiseksi ihmishenkiä itselleen ja perheenjäsenilleen.
- Toisin kuin presidentti Jacobo Arbenz Guatemalan, ensimmäinen demokraattisesti valittu pääministeri Kongon (myöhemmin Kongon demokraattinen tasavalta) Patrice Lumumba saa valinnan, kun hän murhattiin 17/01/1961 CIA. Tämä murha on sanottu liittyvän CIA, Belgian hallitus, Britannian MI6.
Kuuluisa kirjailija Belgian Ludo De Witte nimi teoksessaan kutsui sitä "yhdeksi tärkeimmistä murha 20-luvulla". Ludo De Witte kirjoittajat esittävät, jolla pyritään säilyttämään liiketoiminnan voitoista jälkeen Belgian Kongossa myönnettiin itsenäisyys, Yhdysvaltojen ja Belgian yhdistettiin yhteen kampanjan kaataa pääministeri Patrice Lumumba vuonna 1960 ja perusti hallituksen Joseph Mobutu. Mutta Patrice Lumumba, koska hän pelkäsi Neuvostoliittoon (entinen) CIA olisi kannustettava uuden hallituksen Kongon suoritetaan tämän murhan johtajia.
1963, Juan Bosch itse nimensä "musta lista" CIA tulla ensimmäinen demokraattinen presidentti Dominikaaninen tasavalta vuodesta 1924. Hän on vaatinut vapauteen, maareformin, kohtuuhintaisia ​​asuntoja vuokrataan ja nykyaikaistaa liiketoiminnan, investointien rajoituksia.Kuitenkin kaikki nämä toimet eivät täytä Washington hallintoa. 7 kuukautta myöhemmin CIA lähetti asevoimien tukemiseen oikeistolainen vallankaappaus suunnitelmia. 19 kuukautta myöhemmin, syöstiin Juan Bosch ja maanpaossa Puerto Rico. Hallitus Dominikaanisen tasavallan valvonnassa armeijan.
Hallituksen kanssa pelkää, että Brasilian presidentti Joao Goulart voisi kääntyä Brasilia Kiinaan 1960 (sanoin Yhdysvaltain suurlähettiläs Lincoln Gordon), 1964, on myös tuettava CIA vallankaappauksen General Brasilia armeijan ylipäällikkönä tuolloin johti Humberto Castello Branco.
Ennen vallankaappausta, CIA on myös ohjannut useita hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia kaduilla ja tarjota enemmän aseita asevoimille. Tämän jälkeen on uutinen, että vallankaappausta vastaan ​​Brasilian presidentti Joao Goulart oli jopa sen jälkeen, kun hän johti useita sosiaalisia uudistuksia ja taloudellisten etujen rajoittamista monikansallisten yritysten päivämäärä ja kansallistaminen puhelinyhtiön ja lennätin nimeltä ITT International USA.
Mutta se ei ollut suuri ongelma. Vaarallisin mukaan CIA Joao Goulart oli, että hän kieltäytyi yhteistyöstä Valkoisessa talossa noin katkaisemalla diplomaattisuhteet Kuubaan ja muiden sosialististen maiden.
Mutta tarina Chilessä vuonna 1973, USA ei ole koskaan halunnut ehdokas Salvador Allende yhteiskunnan voitti presidentinvaalit vuonna 1970. Joten, presidentti Richard Nixon henkilökohtaisesti määrännyt CIA "hinnalla millä hyvänsä tehdä chileläisten talouden epäkohtia." Täältä kaataa Salvador Allende voi "sujuvasti".
Noudattaa tätä vaatimusta, CIA yhteyttä kolme järjestöjen vastakkaisia ​​Chilen hallitus, jotka aikovat kaataa Salvador Allende häneltä pian sen jälkeen hänet valittiin. Nämä järjestöt ovat CIA edellyttäen aseita ja rahaa.
Mutta hallitus presidentti Salvador Allende saanut tukea suurin osa ihmisistä olisi kaataa laskettiin taloudellinen ulottuvuus. 3 Tämä tarkoittaa sitä, että järjestöt toimivat Chilen talouden taantuma on yhä uhka hän syrjäytti Salvador Allende pinta. Se kesti 3 vuotta myöhemmin, uusi CIA löytyi vain taloudellista, jos ei riitä. On sisällytettävä taloudellinen voima. Kenraali Augusto Pinochet oli niin vihreää valoa tehdä sotilasvallankaappausta vastaan ​​Salvador Allende vuonna 1973 hän
Khanh Chi (Ca)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: