Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Crimea may get special economic zone status - Medvedev - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Krimin voi saada erityisiä talousvyöhykkeellä tila - Medvedev - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video24 maaliskuu 2014, 14:47

Krimin voi saada erityisiä talousvyöhykkeellä tila - Medvedev

Krimin voi saada erityisiä talousvyöhykkeellä tila - Medvedev

Krimin voitaisiin myöntää asema Special Economic Zone, Saya Venäjän pääministeri, ministeri Dmitri Medvedev. "Meidän täytyy antaa lisäetuuksia uuden Venäjän alueilla. Uskon, että on mahdollista pohtia kysymystä perustamisesta Special Economic Zone Krimillä," Medvedev sanoi kokouksessa omistettu sosiaalista ja taloudellista kehitystä Krimin ja Sevastopol maanantaina.

Siirtymäkauden aikana, joka järjestetään Krimin integroitumista Venäjän yhteiskunnallisen ja taloudellisen elämän ja asettaa siihen asti kunnes 01 tammikuu 2015, yritykset työskentelevät Krimin venäläisten toimivaltaa voitaisiin vähentää maksaa veroja, pääministeri sanoi. On tarpeen "saada alas myöntää patentteja sellaisille liiketoiminnan viipymättä", Medvedev sanoi.
Krimin voidaan myöntää taloudellisen erityisaseman. Erillinen liittovaltion ohjelma tasavallan taloudellista ja sosiaalista kehitystä voidaan valmistaa, Vedomosti Lehtitietojen lainaten Venäjän hallituksen lähteistä. Pääministeri Dmitri Medvedev on määrä tavata hänen varamiehensä maanantaina keskustelemaan kehitysnäkymät Krim ja Sevastopol varapääministeri Dmitri Kozak, joka on tarkoitus laittaa asiasta vastuussa. Kozak esittää hänen ehdotuksia kokouksessa, jossa ensimmäinen varapääministeri Igor Shuvalov ja varapääministeri Dmitri Rogozin on myös läsnä.
Aluekehitysrahastosta Ministeriö todennäköisesti valvoa valtion ylläpitämissä segmentti mahdollisten tulevien liittovaltion ohjelman Krimillä, myös sosiaalinen ja infrastruktuurihankkeita. Matkailu, maatalous ja satamapalvelut saavat ensisijaisesti lehden mukaan.
Olympstroi-style valtion määräysvallassa Oyj Krimin kehitys voi perustua.
Aiemmin pääministeri Dmitri Medvedev kirjoitti blogissaan, että varmistetaan sopusointuinen kehitys Krimin ja Sevastopolin oli ensisijainen tehtävä ja että hallitus työstää sitä. Paljon tärkeää työtä on tehtävä sen jälkeen Crimeans ylivoimaisesti äänesti liittyä Venäjän 16 maaliskuu kansanäänestyksen, hän sanoi.
"Mutta kansanäänestys on jo ohi. Nykyään on tärkeää keskittyä siihen, miten toteuttaa päätöksensä, miten rakentaa elämää edelleen ... Tämä koskee kaikkia", Medvedev sanoi.
Kaikki julkisen sektorin palkat ja eläkkeet Krimillä maksetaan mukaan se oli vielä valuuttakurssin 18. maaliskuuta 2014 Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev sanoi.
"Palkat julkisen sektorin työntekijöille, eläkkeet ja korvaukset maksetaan ulos ruplan hryvnia voimassa oleva kurssi perustamisajankohtansa eli 18 maaliskuu tänä vuonna", hän sanoi kokouksessa, jossa keskityttiin sosioekonominen tuki Krim ja Sevastopol maanantaina.
Krimin eläkkeitä on nostettava keskimääräistä Venäjän tasolla saavuttamiseksi hallitus voi myöntää huomattavia varoja ennen vuoden 2014, sanoi Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev.
"Ensisijainen tavoitteemme on nostaa eläkkeitä asukkaille uusia alueita yleiseen Venäjän tasolla. Vuoteen Alustavien laskelmien mukaan noin 36 miljardia ruplaa odotetaan jaetaan tätä varten ennen tämän vuoden loppua.
Talousarvio on resursseja, ne on suunniteltu ", Medvedev sanoi kokouksessa, jossa keskityttiin säännös sosioekonomisen apua Krimin ja Sevastopol.
Krimin ja Sevastopol ovat tehneet valintansa, nyt meidän kaikkien täytyy miettiä, miten jatkaa eteenpäin, pääministeri Venäjän federaation Dmitri Medvedev sanoi. Hänen mukaansa kukaan Venäjä haluaa pahentaa tilannetta, ja Moskovan tavoitteena on ystävälliset suhteet Ukrainan ja muiden naapurimaiden kanssa.
"Ihmiset Krimin (venäläisiä, ukrainalaisia ​​ja tataarit) ilmaisivat kantansa kansanäänestyksessä. Kansanäänestys on historiaa jo. Niin päätökset sitä. Nyt on tärkeää miettiä, miten jatkaa eteenpäin. Kun otetaan huomioon nykyiset poliittiset ja oikeudelliset realiteetit. Tämä koskee kaikkia. ns uusi hallitus Kiovassa.
Johto länsimaissa. Venäjällä yleensä ja sen uusia alueita ", johtaja Venäjän hallitus kirjoitti hänen sivu Facebookissa perjantaina.
"Kukaan meistä ei halua pahentaa tilannetta. Päinvastoin, meidän tavoitteemme on ystävälliset suhteet Ukrainan ja muiden naapurimaiden Venäjän. Ja tietenkin, tasapainoista kehitystä Krimin ja Sevastopolin rakenteessa meidän valtio", hän painotti.
Venäjän Ääni, TASS, RIA, Interfax

Ei kommentteja: