Sivut

maanantai 24. maaliskuuta 2014


Wicked temppuja tappoi miljoonia Vietnam

Economics ) - tarina, jonka haluan mainita tässä verinen oppitunti paitsi miljoonien maanviljelijöiden, kauppiaiden, liikkeenharjoittajat ... Vietnam sekä sijoittajien maailmassa. Pahoissa temppuja kuin tämä, miljoonat ihmiset ovat myyneet kaikki, heidän elämäänsä ja sitten takaisin hyppy, itsemurha, kuristaminen, myrkytys koko perheen ja muiden sydäntäsärkevä tuloksia kuin 4 kirjaimia ...
Wicked temppuja tappaa miljoonia
Wicked temppuja tappoi miljoonia Vietnam
Wicked temppuja tappoi miljoonia Vietnam
Monimuotoisuudesta maataloustuotteiden maataloustuotteisiin on vain vähän arvoa, mutta hintavaihtelut olisi erittäin epätavallista, että monet viljelijät sekä kauppiaat Vietnam yhtäkkiä vaipui löytötavaroita . Joten nämä alkiot eroja tehdä? ja kuka hyötyy myynnistä tähän epäkohtaan? Nämä kysymykset on esitetty monta vuotta, mutta vieläkään ei ole tyydyttävää vastausta. Ja tässä kutsumme lukijoita tarkistaa keräämämme ymmärtää luonne tämän pahan temppuja.
Sadattuhannet tuore leikattu kookos kuivatut kiinalaisten kauppiaiden myydä
Sadattuhannet tuore leikattu kookos kuivatut kiinalaisten kauppiaiden myydä
Koska kuukauden alusta 06/2013 Kopra hinnat Mekong Delta (Mekong Delta) jatkoi kasvuaan, 50000 / tusina jopa 90000-95000 kupari / tusina. Kuitenkin kookos viljelijöiden aikana Vietnamin pitäisi ripustaa mitään kookospähkinöitä myytävänä. Tässä on suuri ilo istutus kookos viljelijöiden Vietnamissa, mutta sen takana on uskomattoman vaarallinen uhka ...
Mukaan Mr. Nguyen Van Ut (Phu Luong kunta, Giong katkarapu) sanoi: "Kun vuosi alas alin hinta, kookos viljelijöiden irtoaminen kaikki laukut. Onneksi 2013, sillä viime 06 kuukautta, Kopra hinnat inched ylös 50000 dollaria, sitten 60000 90000 dongia / tusina joskus jopa 100000 dongia / luvulla. " Mutta vain 2-3 viikkoa myöhemmin, Kopra hinnat laskivat yrityksessään vain 15000 / tusina. Pelkkänä kauppatavarana jotka laskivat 8-9 muutaman päivän ajan, niin mistä aiheuttaa kuivaa kookospähkinä hinta on nostanut korkea noin? ja epäonnistuu surkeasti takaisin tuohon? (Mukaan AP).
Kopra tarina syrjään täällä jatkoimme viime aikoina eroja muita kohteita.
Päivinä vuoden 2012 lopusta vuoden 2013 alussa, maan ihmiset ryntäsivät kiinni iilimatoja, iilimatoja rehu myydään rekrytoija kaupunki, Länsi-ja Pohjois maakunnissa. Kilohinta levy ostetaan 30000 50000. Vain tuli noin 3 viikon kuluttua, ostohinta iilimadot korkeimmillaan 1000000 dongia / kg. Siihen asti, satoja tuhansia ihmisiä eri puolilla maata ryntäsivät ostamaan iilimatoja myydä voittoa, jopa satoja tuhansia viljelijöiden clearing omalla alallaan, kasveja, sadonkorjuun aika on tulossa iilimato lampia.
Leech: haamu ihmiset eri puolilla maata jonkin aikaa
Leech: haamu ihmiset eri puolilla maata jonkin aikaa
Pyydämme henkilö kerätä iilimatoja tehdä? Tämä sisältää maantieteellisillä alueilla kauppiaiden siirtyä jonnekin he tekevät huumeita, paperin ja makkaraa. He vain iilimatoja ostaa, ja paluuta lasten ja haiden suojelemiseksi rehujen ja tuoda hieman enemmän myydä. Ja sen jälkeen 2-3 viikkoa, kauppiaat yhtäkkiä käveli pois ole ostamassa, iilimatoja tulee arvottomia. Sadat tuhannet ihmiset joutuvat zombie itku yöllä yhtä hyvin ei ole, eikä tappaa päättynyt, useampia ihmisiä heittää pois satoja tuhansia iilimatoja yltäkylläisen elämän asettavat itsensä ja heidän lähipiirilleen erittäin kurja leikata. Koska kun iilimatoja olivat maanalainen, se imee verta, syödä urut, aivot ja johtaa kuolemaan ei paranna.
Miksi ostaa iilimatoja ulkomaiset toimijat ylevä hinta?

Miksi ostaa iilimatoja ulkomaiset toimijat ylevä hinta?

Nykyään tietoa eräiden työntekijäryhmien vetämällä toisiaan maakunnissa vähäosaisten (Tu Liem piiri, Hanoi) ruokia myydään kiinalaisten kauppiaiden lähes miljoona / kg irtisanottu ...
Lisää tuote olla muita eroja kuin hinta
Myös viimeisenä päivänä 2012 Kaakkois maakunnassa syntyi useita kauppiaita muista paikoista ostaa on vaikeaa. Tyypillisesti Binh Phuoc, HCMC. Kasveja, jotka ovat vahvoja tällä alalla, monet kauppiaat näyttävät on vaikea ostaa hintaan 500 dongia / kg, joskus jopa 2000 dongia / kg. Tämä on hyvin epätavallinen asia, koska kukaan ei koskaan ostanut kuivattuja lehtiä koko juttu. Tuloksena kokoelma on vaikea hävittää viljelykasvien kohtaus, monet ihmiset poiminta tuoreita lehtiä kuivatut myyntiin tai kemiallista spray lehdet putoavat sarja, joilla on vakavia vaikutuksia sadon vuosi toisensa jälkeen ja terveyden ihmisiä. Monet uskovat, että kauppiaat keräävät kuivia lehtiä ottanut lääkettä, että sana parantumaton sairaus.
Kiinalaisten kauppiaiden kerättiin kuivia lehtiä, että viljelijöiden
Kiinalaisten kauppiaiden kerättiin kuivia lehtiä, että viljelijöiden
Tapaus avautui lohdutonta, yhtäkkiä 2 viikkoa sen jälkeen, kun kauppiaat yhtäkkiä katosi, satoja kiloja maissin lehtiä, joista tulee jätettä. Monet valittavat kaunaa ja puutarhat raunioina, jättäen vain paljas puu ... koska se jäi ruiskuttamalla kasvintuhoaineet pitäisi joutua odottamaan, kunnes uusi vuosi sen jälkeen, kun puiden lehdet, hedelmät takaisin ...
Traders tuo elämän propagandan kohdetta viedä ulkomaille, mutta meidän ymmärryksen portilla, kaikki kohteet eromme ole koskaan viety pois Vietnamista. Joten ne sijaitsevat? iso kysymyksen tähän pisteeseen.
Monet uskovat, että ne viedään maan alle, salakuljetusta läpi pieniä katuja. Me varovaisesti päätellä, koska koska jotkut kohdat eivät PLU ei pitäisi syntyä tulli-ilmoitus (jota ei ole esitetty tietoja). Siksi jatkamme etsiä koko maahan portin etsintä, selvittää eroja tämän kohteen voidaan luetella ja siirretään portin vai ei. Mutta vaikka kauppiaat Vietnamissa hilaohjaimelle, vahtimestarit ... sanoi ole tuotteita ovat kuivia kookos, iilimatoja, kuivatut lehdet, jotka ovat keräily, mukaan lukien tiet ja salakuljetetaan viralliset (mukaan VTV).
Osakemarkkinoilla ei ole poikkeus
Vuoden 2007 alussa on aika, jolloin Kiinan osake-puomi, vankila osakkeisiin, sijoittaa työntekijöitä, orjat Tingle sarja pörssiyhtiöiden osakemarkkinoilla pidetään tuottoisa kaivos rikastukseen taajuus vammaisten ... kalustolle. Klo sublimaatio markkinoilla on myös ulkonäkö temppu petos. Hyökkäys "murha" vanha, mutta on käytetty niin täydellisesti, että osakekurssi manipulointia, pumppu ja ajaa. Pumpun tiedot on kerätty pumppu rahaa varastot, nousevat osakekurssit houkutteli sijoittajia ryntäsivät ostamaan tavaroita. Sitten yhtäkkiä massiivinen vastuuvapauden markkinoiden voittoihin, joita ei varmuuskopioida.
Osakekurssi on laskenut dramaattisesti, monet ihmiset joutuvat beat tuotannon osa hyväksynnän
Osakekurssi on laskenut dramaattisesti, monet ihmiset joutuvat beat tuotannon osa hyväksynnän
Classics on arvopapereita yritys Guangdong Kiina Tin Hoang, tiedotuskampanjoita pumpataan 7.000.000 dollaria tietty määrä osakkeita. Tämä valtava määrä rahaa käytettäväksi televisio-ohjelmia, joilla edistetään ostamalla osakkeita ja noin 30 arvostetun asiantuntijoita osakemarkkinoilla. Vinkkejä, neuvoja asiantuntijoilta sijoittajat "niellä" ilman pienintäkään ajatus, "syöksyi" osaksi investointeja.
Ennen täytäntöönpanoa "pumppu ja paina" johtaja tämän yrityksen Guangdongin Securities on avannut yli 200 tilien suuret pankit ja satoja pieniä kaupankäynnin huomioon arvopaperimarkkinoiden työntää hintoja tiettyjen kalakantojen korkeampi. Kun sijoittajat ovat tilalla nippu humalassa kalliita varastoja hän yllättäen pankkiiriliike massiivisesti sosiaalinen tavaroita, että ihmiset, piensijoittajat eivät pidä takaisin kädet ... Tämä tapahtuma on jättänyt satoja tuhansia Perhe puoltaa todellinen epäonnistuminen johtaa traagiseen kuolemaan.Tilastojen mukaan tuolloin arvopaperiyritys oli "pussittanut" yli $ 70 miljoonaa valtava määrä yritys toi alle kuukausi (mukaan VTV).
Sitten tulee hetki Vietnamin osakemarkkinoilla tuli keskittyä taktiikkaa ja jatkuu monissa sijoituspalveluyritykset. Ei vain edellä mainitut kohdat, mutta myös monet "käsittelee", kuten kynsien tuottoisaa puhvelit, kissat, bataatti lehdet ... joka pääasiallisesti seurannut sarja pelottava seurauksia on jatkunut Vietnamissa etelään.
Kiinan kauppiaat ostavat valtavia keltainen etanoita tehdä?

Kiinan kauppiaat ostavat valtavia keltainen etanoita tehdä?

Koskaan pysähtyä kääntää ihmiset ostavat keltaisia ​​etanoita? Monet viljelijät ovat massiivisesti hyödyllisiä asioita kehittämään todellisia tuhoisia viljelykasvien ovat levinneet erittäin vahva ja erittäin nopea tappaa kymmeniä missään ...
Kautta tiedot lukijat todennäköisesti tehnyt päätelmät ja opetukset itselleen. Emme uskalla antaa neuvoja kenellekään, mutta toivomme ihmiset käyttävät varovaisesti ennen tätä tuottoisaa syötti. On ollut liian monia asioita tapahtuu koko maassa, tappiosta työvoiman tupaantuliaiset kierre hinnan ja toivottavasti ihmiset eivät vain luovuttaa valkoinen yö "rikastamiseen unelma".
Debunking peli "pelaa likaista" kiinalaisten kauppiaiden

Debunking peli "pelaa likaista" kiinalaisten kauppiaiden

Blizzard konsolidointi, jossa korkea hintataso sitten yhtäkkiä pysähtyi ostaa, monet kiinalaiset liikemiehet ja maanviljelijät ovat toistuvasti aiheuttaneet Vietnam satamaan kaunaa. Tarina Sadat kalastajat Dai Loc piiri (Quang Nam maakunta) ...
Tekemisissä naapurien kuin isänsä teki

Tekemisissä naapurien kuin isänsä teki

Vietnam historia on maaperän voittoja vastaan ​​vieraita hyökkääjiä. Monta kertaa olemme maan pohjoisosassa, mutta myös itsenäisyyttä ja riippumattomuutta.Hyökkäsi useita kertoja, mutta sitten myös lyödä ihmisiä ...
* Katso seuraava seuraavan jakson: hintamekanismi kiinalaisten kauppiaiden
CTV Le Sa
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: