Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Should the Media Report on Who is Killing Whom In Venezuela, When Death Tolls are Reported?

4. M

Jos Media Mietintö Kuka Killing Ketä Venezuelassa Kun kuolonuhrien raportoidaan?

Lukeminen päivittäin raportteja Venezuelan protesteja, huomaamme, että " Ainakin 31 ihmistä on kuollut "(CNN) tai otsikko" Venezuela kuolleiden määrä nousee 33 "(Reuters) ja kymmeniä vastaavia lausuntoja televisio-ja radio-raportteja.
Ei ole mitään virheellisiä tästä sen kasvot, eikä kukaan voi syyttää toimittajia mukana saaneen liioiteltu mitään.
Mutta katsotaanpa tätä hetken näkökulmasta lukija tai kuulija, joka ei yleensä ole asiantuntija Venezuela.
Mitä he ajattelevat, kun he lukevat tai kuulevat nämä lausunnot?
Jos haluat tietää, kysy kuka tahansa, joka sattuu olemaan lähellä sinua, kun luet tätä juuri nyt: "Kuka on vastuussa suurimmasta osasta näistä kuolemista?"
Elleivät he ovat tehneet omaa tutkimusta, he kertovat teille, että hallitus ja / tai turvallisuusjoukot ovat vastuussa.
Itse asiassa näyttää siltä, ​​että suurin osa kuolemista kuvattu otsikolla "Venezuelan kuolema nousee 33" näyttävät  johtuneen mielenosoittajia .
Keskimääräinen lukija tietenkin on runsaasti syytä päinvastaista mieltä, että se oli valtion turvallisuusjoukot, jotka olivat vastuussa suurimmasta osasta kuolemia.
Useimmissa maissa, joissa katuprotestien tapahtuu, ja siellä on väkivaltaa, valtaosa väkivallan on todellakin aiheuttanut poliisin tai asevoimien.
Jopa paikoissa, joissa mielenosoittajat harjoittaa väkivallantekoihin, he yleensä provosoida enemmän väkivaltaa valtiolta.
Joten koska tämä tilanne on niin toisin kuin ihmiset ymmärtämään raporteista, ehkä toimittajille olisi sisällytettävä yksinkertainen lausunto, jossa hän valtaosa kuolemista  ovat ilmeisesti aiheuttanut mielenosoittajia, ei turvallisuusjoukot .
Muuten, vaikka se ei ole tarkoituksellista, näiden kertomusten vahvistaa jatkuvasti yleinen uskomus, joka edistää Yhdysvaltain poliitikot ja oppineet, jotka haluavat amerikkalaiset uskoa sitä, että Venezuelan hallitukselle on väkivaltaisesti "kukistamaan" on "rauhanomaisia ​​mielenosoittajia."


Mark Weisbrot

http://www.cepr.net/index.php/blogs/the-americas-blog/should-the-media-report-on-who-is-killing-whom-in-venezuela-when-death-tolls-are-reported?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+TheAmericasBlog+%28The+Americas+Blog%29

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »Jos Media Mietintö Kuka Killing Ketä Venezuelassa Kun kuolonuhrien raportoidaan?

Ei kommentteja: