Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ukrasinasta

Ukraina kansallismielisen johtaja kehottaa "most wanted" terroristi Umarov "toimia Venäjää vastaan"

Julkaistu aika: 01 maaliskuu 2014 18:12
Muokattu aika: 05 maaliskuu 2014 14:15
Arkisto Kuva: Dmytro Yarosh (L), johtaja Oikea Sector liikkeen, osoite aikana ralli Keski Independence Square Kiovassa 21 helmikuu 2014 (Reuters / David Mdzinarishvili)
Arkisto Kuva: Dmytro Yarosh (L), johtaja Oikea Sector liikkeen, osoite aikana ralli Keski Independence Square Kiovassa 21 helmikuu 2014 (Reuters / David Mdzinarishvili)
Johtaja Ukrainan radikaaliryhmä Pravy Sektor (Oikea Sector), Dmitry Yarosh, on kehottanut Venäjän etsityin terroristi Doku Umarov toimia Venäjää vastaan ​​osoitteeseen lähetetty Oikea Toimialan sivun VKontakte sosiaalisessa mediassa.
Lausuma huomauttaa, että "monet ukrainalaiset kädet käsissä"tuettu Tšetšenian militantteja niiden taistelussa venäläisiä ja "se on aika tukea Ukraina nyt."
Viestin allekirjoitettu "johtaja Oikea Sector Dmitri Yarosh" sitten pyytää Umarov "aktivoida hänen taistella" ja "ottaa ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa" Venäjän yli.
Yarosh johtaa äärioikeiston militantti oikeassa sektorissa ryhmä ja käytetään olla johtaja radikaalin kansallismielisen ryhmän Trident, josta tuli ydin oikeassa sektorissa.
Yarosh osallistui 21 helmikuu st poliittinen kokoontuminen nimeksi Independence Square pian allekirjoittamisen jälkeen paljon, että palasi maan 2004 perustuslakia. Hän jakoi vaiheessa lähes kaikki Ukrainan opposition johtavaa poliitikkoa, mukaan lukien entinen supertähti nyrkkeilijä ja johtaja demokraattinen liitto Reform, Vitaliy Klitschko. Seuraavassa video, jota ympäröi naamioituneet yksiköitä hänen äärioikeistolaisten Seuraavassa hän julistaa voitto ja vannoo jatkaa taistelua, koska väkijoukko hurraa sotilaallinen muotia.
Radikaali johtaja on ollut jatkuvasti Venäjän vastainen hänen väitteitään, kutsuen tuhoamista ja jako"Moscow Empire" ja avoimesti tukemaan Tšetšenian militantteja ja Georgian aggressiota. Yarosh uskoo Venäjä on Ukrainan "ikuinen vihollinen" ja on sanonut, että sota maiden välillä on"väistämätöntä".
Sen lisäksi hänen vakaumuksensa Venäjää, Oikea Toimialajohtaja uskoo Ukraina pitäisi olla"varovainen" ja sen tuleva EU-jäsenyys, koska "byrokratiahirviötä Brysselin" on "tekee kaikkensa mitättömäksi kansallisen identiteetin" EU: n jäsenmaissa.
Äärioikeiston ryhmä "Oikea Sector" junan Tässä Itsenäisyyden aukiolla Kiovan keskustassa 25. tammikuuta 2014.  (Reuters / David Mdzinarishvili)
Äärioikeiston ryhmä "Oikea Sector" junan Tässä Itsenäisyyden aukiolla Kiovan keskustassa 25. tammikuuta 2014. (Reuters / David Mdzinarishvili)

Yarosh n törkeää vetoomus terroristi Doku Umarov esittelee "rohkeutta niin kutsuttujen uusien Ukrainan viranomaisia", puheenjohtaja puheenjohtajiston Venäjän kansojen kongressi Kaukasuksen kertoi Itar-Tass.
"Ääriliikkeet nationalistit kaikki raidat, tulvii rauhallinen tasavallan uhkaa sitä kaaosta ja väkivaltaa,"Aliy Totorkulov sanoi. Vaikka tosiasia Yarosh osoite, jonka "kädet värjätään verta" osoittaa, että Ukrainan äärioikeiston "Maidan sponsorit" ja voimat tukevat epävakautta Kaukasiassa tulevat "yhden keskuksen" ääriliikkeitä, Totorkulov painotti. 

"Tuemme voimakkaasti käyttöönottoa Venäjän joukot tilanteen ratkaisemiseksi Krimillä sekä antamaan apua muille Ukrainan alueilla, joissa väestö hylkää nationalismin ja pyytää [Venäjä] apua ja suojelua."
Aikana viime mellakat Ukrainassa, Yarosh hylkäsi kaikki neuvottelut Ukrainan hallituksen avuksi hänen kannattajiaan uhmata aselepojen ja sopimuksia hallituksen ja opposition.
Oikea Sector on nimitystä aktiivisin, kaikkein radikaalein ja parhaiten organisoitu ryhmä Ukrainan levottomuuksia. Hyvin varusteltu naamioituneet mielenosoittajat oikealta Sector usein seurat, bensiini pommeja ja tuliaseita vastaan ​​Ukrainan poliisi. Muutamia ikäviä jäsenet radikaaliliikkeen ovat jatkaneet kiväärit ja pistoolit pelotella paikallisviranomaiset, jotka heidän mielestään tulisi "pelätä"ihmisiä.
Vaikka väkivaltaista ryhmä on hyvin dokumentoitu ja sijoitettiin YouTubessa, länsivallat ovat suurelta osin huomiotta sen toimet ja jatkaneet kuvataan protestit Ukrainassa kuin "rauhanomaista".Tavattuaan Ukrainan mielenosoittajia, mukaan lukien Oikea Sector jäsenet, tammikuun lopulla, Länsi edustajat menivät niin pitkälle kuin sanomalla, että he olivat "vakuuttuneita siitä, että nämä ihmiset olleet uhka."
Venäjän ulkoministeriö: n ihmisoikeusvaltuutettu Konstantin Dolgov sanoi, että Moskova odottaa lännen reaktio Yarosh vetoomus Umarov.
"Ukrainan uusfasistiset Yarosh on valittanut terrori Umarov" Dolgov kirjoitti Twitterissä. "Onko West asettavat vaakalaudalla kuten Ukrainan" demokraattien "? Saavatko he reagoivat tähän? "
Äärioikeiston ryhmä "Oikea Sector" junan Independence Square Kiovassa 31 tammikuu 2014.  (Reuters / David Mdzinarishvili)
Äärioikeiston ryhmä "Oikea Sector" junan Independence Square Kiovassa 31 tammikuu 2014.(Reuters / David Mdzinarishvili)

Umarov, joka käski ryhmät militantteja sekä Tšetšenian sotien ja järjestänyt useita suuria Terrori-iskuja, on etsityin terroristi Venäjällä. Umarov on ilmoittanut olevansa vastuussa useista hyökkäyksistä Venäjän siviiliä, joista 2010 Moskovan Metro pommitukset ja 2011 Domodedovon lentokentälle pommitus, jossa kuoli kymmeniä ihmisiä ja loukkaantui satoja.
Maaliskuussa 2011 Umarov pantiin YK: n turvallisuusneuvoston Al-Qaidan ja Taleban-pakotekomitealle luettelon henkilöistä. Yhdysvaltain hallitus on myös ilmoittanut 5.000.000 dollaria palkinto tietoja johtaa terrori johtajan talteenotto.
Itsensä "emiirin Kaukasian emiraatin" rutiininomaisesti videon osoitteita, jossa hän yllytti terrori-iskuja vastaan ​​Venäjän hallituksen joukkojen ja siviilejä. Hän viimeksi esiintyi elossa video Internetissä julkaistiin kesällä 2013, kutsuen tehostamaan terroristien toimintaa ja estää 2014 Sotshin olympialaisissa. Umarov n pitkän poissaolon johti huhut hänen kuolemastaan ​​levittää, mutta toistaiseksi tämä ei ole virallisesti vahvistettu .
Samalla sosiaalisen median sivu Oikea Sector-ryhmään, jossa viesti on lähetetty, otettiin alas, koska se on rikkonut yhtiön politiikkaa julkaisemalla kiellettyä sisältöä. VKontakte sivu nyt, että "yhteisö on estetty pyynnöstä Roskomnadzor kuin se on lisätty rekisteriin kielletyn sisällön." 
Oikea Sector sosiaalisen median VKontakte sivulla oli yli 375000 seuraajaa ja käytettiin koordinoida toimia liikkeen solujen liikkumista Ukraina.
Jälkeen törkeää viestin kiinnitti maailman tiedotusvälineiden, Oikea Sector edustaja on väittänyt, että liike on mitään tekemistä lähettämistä ja että yksi heidän ylläpitäjän tilejä on "hakkeroitu".



Kuvakaappaus Oikea Toimialan Vkontakte sivu

Ei kommentteja: