Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » False Narrative Takes US Policy into Dangerous Directions on Ukraine

4. Media »False Narratiivinen panee Yhdysvaltain politiikka vaarallisiin suuntiin Ukraina

False Narratiivinen Tulee US Policy vaarallisiin suuntiin Ukraina

Post Kategoriat: Kanada
Robert Parry / neljäs Media Uutiset | lauantai, 29 maaliskuu 2014, 13:34 Peking

Vääränlaisen Narratiivinen


Exclusive:  Kuin kymmenen vuotta sitten Irakin, virallinen Washington n oppineet ja pols on lukittu olkapää-to-olkapää sormiluu väärä yksimielisyyteen Ukraina, esittää vääriä kerronta, joka on käynnissä Yhdysvaltain politiikka vaarallisiin suuntiin, kirjoittaa Robert Parry.
Amerikan kansa sai ikävä maku vaara, että voi tulla vääriä kerronnan kun he olivat suckered Irakin sota perustuu tekaistuja väitteitä, että Saddam Hussein oli piilossa joukkotuhoaseita, että hän aikoi jakaa al-Qaidaan.
Lähes 4500 Yhdysvaltain sotilasta kuollut konfliktissa yhdessä satojen tuhansien irakilaisten.Sodan yhteensä rahoituskustannukset luultavasti ylitti 1000 miljardia dollari, valtava summa, joka sifonoitiin Amerikan talouden elinvoimaisuutta ja pakotti leikkauksia kaiken koulumaailmasta teiden korjaus. Plus, sota päätyi luoda Irakin pohjan al-Qaidan terroristit aiemmin olisi ollutkaan.
Mutta ehkä vieläkin vaarallinen ongelma tulossa ulos Irakin sota oli, että lähes kukaan virallisessa Washington, joka työnsi vääriä kerronta - joko politiikasta tai lehdistössä - on vastuussa millään merkittävällä tavalla. Monia samoja pols ja oppineet pysyvät paikallaan tänään, työntää samanlaisen väärän kertomuksia uusia kriisejä, Ukrainasta Syyriaan Iraniin. Nämä vääriä kertomuksia - ja niiden kumulatiivinen vaikutus päätöksentekoon - edustaa nyt selvä ja välitön uhka tasavallan ja, todellakin, koko maailmalle.Yhdysvallat, kun kaikki on preeminent suurvalta ennennäkemättömän keinoja jakaa kuolemaa ja tuhoa. Mutta melkein mitään ei tehdä pyrkiessään ratkaisemaan tätä sitkeää American kriisi petoksen.
Nykyisin virallinen Washington marssivat lockstep aivan kuten se teki vuonna 2002-03, kun se täytäntöön väärä yksimielisyyteen Irakin joukkotuhoaseita. Uusin tapaus on Ukraina, jossa Venäjän presidentti Vladimir Putin on syytetään "aggression" laajentaa Venäjän alueella kustannuksella jalo "demokraattinen" uudistajia Kiovassa.
Ei vain tämä hallitseva juoni Yhdysvaltain mediassa, se on lähes ainoa kerronnan sallittua valtavirran lehdistössä. Mutta todellinen kerronta on, että Yhdysvallat ja Euroopan unioni provosoi tämän kriisin yrittää ottaa Ukraina ulos perinteisistä vaikutuspiirissä, Venäjä, ja laita se uuteen yhdessä EU.
Vaikka siinä ei mitään vikaa Ukrainan liittyminen EU: n kanssa tai oleskelevat Venäjän kanssa (tai näiden kahden yhdistelmä) - riippuen kansan tahto ja heidän valitsemilleen edustajille - tämän uusimman USA / EU: n suunnitelmaa on motivoitunut, ainakin osittain, by vihamielisyyttä Venäjällä.
Tämä asenne on ilmaistu 26 syyskuu 2013,  op-ed  in Washington Post Carl Gershman, neokonservatiivinen puheenjohtaja National Endowment for Democracy, joka jakelee yli 100 miljoonaa dollaria USA: n rahoitus vuonna auttaa järjestämään "aktivistit , "tuki" toimittajat "ja rahoittaa ohjelmia, joita voidaan käyttää horjuttaa kohdennettuja hallituksille.
Gershman, jonka tehtävänä merkitsee että uuskonservatiiviset Paymaster ilmaistuna vihamielisyys Venäjän op-ed ja tunnistaa Ukrainan "suurin palkinto," pyydystäminen ei voisi viime kädessä johtaa ouster Putin, joka "saattaa löytää itsensä menettää loppua ei vain lähellä ulkomailla, mutta Venäjän sisälläkään. "
NED, joka on perustettu vuonna 1983 tehdä suhteellisen avoimuuden mitä CIA oli pitkään salassa,  luetellaan  65 hanketta, että se rahoitti Ukrainassa, käyttäen Yhdysvaltain veronmaksajien rahoja. Toisin sanoen, Gershman n op-ed heijastuu Yhdysvaltojen politiikka - ainakin sisällä ulkoministeriön yhä uuskonservatiiviset hallitsemiin byrokratia - joka katsottuna EU: n snatching Ukrainan Venäjän syleilyyn keinona heikentää Venäjän ja satuttaa Putin.

Presidentti Barack Obama puhuu ulkoministeri John Kerry ja National Security Advisor Susan E. Rice Mäntyniemen 19. maaliskuuta 2014. (Virallinen White House Kuva: Pete Souza)

Eurooppalaista perspektiiviä "
Myöhemmin, kun Ukrainan kriisin edetessä, toinen uuskonservatiiviset, apulaisulkoministeri Eurooppa-asioiden Victoria Nuland,  muistutti  Ukrainan liikemiehiä, että Yhdysvallat oli sijoittanut 5 miljardia dollaria niiden "eurooppalaista perspektiiviä", mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltain odotettavissa jotain kaiken tämän rahan.
Saatat ihmetellä, miksi amerikkalaisten veronmaksajien pitäisi viettää 5000000000 dollari on "Euroopan toiveet" Ukrainan kun on niin monia tarpeita kotona, mutta osuvampia kysymys voi olla: Miksi Yhdysvallat menoja niin paljon rahaa lietsoa ongelmia on Venäjän rajalla? Kylmä sota on ohi, mutta vihamielisyys jatkuu.
Entinen puolustusministeri Robert Gates kuvaili tätä ajattelua hänen muistelmateos,  Duty,selittää näkymä presidentti George HW Bushin puolustusministeri Dick Cheney: "Kun Neuvostoliitto hajosi vuoden 1991 lopulla, Dick halusi nähdä purkaminen paitsi Neuvostoliiton ja Venäjän keisarikunnan vaan itse Venäjällä, joten se voisi koskaan olla uhka muulle maailmalle. "
Vice President, Cheney ja uuskonservatiivit hänen ympärillään harjoitetaan samankaltaista strategiaa aikana George W. Bushin presidenttikaudella, laajenee Nato aggressiivisesti itään ja taustalaulu anti-Venäjän hallintojen alueella myös kovan linjan Georgian hallitus, joka aiheutti sotilaallista yhteenottoa Moskovan kanssa 2008.
Koska presidentti Barack Obama ei koskaan ottanut täyden määräysvallan hänen ulkopolitiikan laitteet - jättäen Bushin perhe apparatchik Gates puolustajiksi ja nimeäminen uuskonservatiiviset kallellaan demokraatti Hillary Clinton kuten valtiosihteeri - byrokraattinen vauhtia kohti kohtaamista Venäjällä jatkui. Todellakin, korkeus osuuskunnat kuten Nuland, vaimo näkyvästi uuskonservatiiviset Robert Kagan, antoi uutta pontta Venäjän vastainen strategia.
Valtiosihteeri John Kerry, joka sai "Unelma-ammatti" viime vuonna huomattavan avulla hänen uuskonservatiiviset kaveri senaattori John McCain on toiminut eräänlainen sukka sätkynukke tämän uuskonservatiiviset hallitsema ulkoministeriö byrokratiaa.
Joko siksi, että hän on liiaksi hänen perinnöstään rakentamiseen aloitteen Israelin ja Palestiinan rauhansopimuksen tai koska hän on jo kauan sitten loppuunmyyty hänen sodanvastaisen filosofian Vietnamin sodan aikakauden, Kerry on toistuvasti puolella Hawks: Syyriasta , Iran ja nyt Ukrainassa.
Syyriaa ja Irania, se oli pitkälti behind-the-scenes yhteistyötä Obama ja Putin että tamped alas, että kriisit viime vuonna ja avasi koulutusjakson diplomatiaa - paljon suureksi harmiksi uuskonservatiivien suosi lisäsi yhteenottoja, Yhdysvaltain armeijan lakkoja ja " järjestelmän muutos. "Näin kävi uuskonservatiiviset ensisijaisesti jakaa Obama Putin. Ukrainasta tuli kiila.
Crisis
Ukrainan kriisi otti ratkaisevan käänteen, 21. marraskuuta 2013, jolloin presidentti Viktor Janukovitshin torjuttu paljon tarjoamia EU ja Kansainvälinen valuuttarahasto, koska se olisi asetettu kovia säästötoimia on jo kärsivät Ukrainan kansaa. Janukovitsh panostivat entistä antelias tukipaketti 15 miljardia dollaria Venäjältä, muutamia ehtoja.
Mutta Janukovitshin kääntymistä pois EU raivostutti Yhdysvaltain ulkoministeriö sekä pro-Euroopan mielenosoittajia, jotka täyttivät Maidan aukiolla Kiovassa. Protestit heijastuu enemmän anti-Venäjän asenteet Länsi-Ukrainassa, missä Kiev sijaitsee, mutta ei enemmän pro-venäläinen tunteita Itä-ja Etelä-Ukrainassa Janukovitsh linnakkeet, jotka muodostivat hänen vaalivoiton vuonna 2010.
Vaikka Maidan protestit mukana satoja tuhansia ukrainalaiset yksinkertaisesti innokas parempaa elämää ja vähemmän korruptoitunut hallitus, jotkut kaikkein militantti ryhmittymät tuli äärioikeistolaiset puolueet, kuten Svoboda, ja jopa uusnatsien joukot päässä Oikea Sektor. Kun mielenosoittajat takavarikoitu kaupungintalo natsitunnuksia  etelävaltioiden taistelu lippu  otettiin asetetaan näytteille.
Kuten protestit kasvoi vihaisempi, Yhdysvaltain viranomaiset, kuten apulaisulkoministeri Nuland ja senaattori McCain, avoimesti asettui mielenosoittajien huolimatta bannerit kunniaksi Stepan Banderalle World War II-aikakauden fasisti jonka puolisotilaallisten joukkojen kanssa yhteistyötä natsien tuhoaminen puolalaisia ​​ja juutalaisia . Nuland sammui evästeet ja McCain oli rinta rinnan oikeistolainen Ukrainan nationalistit. [Lisää roolista Ukrainan uusnatsien, katsoa  tämän raportin BBC. ]
Helmikuu 20, väkivalta lisääntyneet salaperäinen tarkka-ampujat tulittivat sekä mielenosoittajien ja poliisin. Koska poliisi taisteli takaisin, uusnatsi joukot heitti Molotovin cocktaileja. Yli 80 ihmistä sai surmansa, mukaan lukien yli tusina poliiseja, mutta USA: n lehdistössä syytti Janukovitshin hallituksen väkivallan kuvaajana mielenosoittajia viattomia uhreja.
Virallinen Washington kerronta oli asetettu. Janukovitsh, joka oli ollut jonkinlainen sankari, kun hän oli menossa kohti EU sopimuksen alkusyksystä tuli konna, kun hän päätti, että IMF: n vaatimukset olivat liian vaikeita ja varsinkin kun hän hyväksyi kaupan Putinin. Venäjän presidentti oli meneillään omaa diabolisointia Yhdysvaltain tiedotusvälineet, mukaan lukien ylimääräisen irtisanomisilmoituksen NBC lopussa Sotshin olympialaisissa.
Yhdysvaltain mediassa musta-valkoinen skenaario, "demokratiaa" mielenosoittajia Maidan olivat hyvät kaverit, jotka ampuivat heitä huono-kaveri poliisi. New York Times edes pysähtynyt ilmoittaa, että osa näistä surmansa olivat poliisi, vaan esittää miellyttävämpi mutta tekaistu kerronta "yli 80 mielenosoittajaa ammuttiin kuoliaaksi poliisin kansannousun riistäytyivät hallinnasta helmikuun puolivälissä."
Tähän päivään, identiteetti ampujien joka kosketti pois suurpalo edelleen vakavia epäilyksiä.Minulle kerrottiin tuolloin, että jotkut Yhdysvaltain tiedustelupalvelun analyytikot uskoivat ampujat liittyivät äärioikeistolaisten oppositioryhmien, ei Janukovitshin hallitus.
Tämä analyysi sai tukea, kun puhelu nousivat pintaan Viron ulkoministeri Urmas Paet ja Euroopan unionin ulkoasioiden johtaja Catherine Ashton, Paet kertoi keskustelu, joka hänellä oli lääkärin kanssa Kiovassa joka sanoi sniper tappaneen tulipalon mielenosoittajia oli sama, joka tappoi poliiseja.
Kuten  raportoitu Yhdistyneen kuningaskunnan Guardian , "Keskustelun edetessä Paet lainasi nainen nimeltä Olga - joka Venäjän media tunnistaa hänet Olga Bogomolets, lääkäri - syyttää tarkka-ampujat opposition ammunta mielenosoittajia."
Paet sanoi: "Mikä oli varsin häiritsevää, tämä sama Olga kertoi, että hyvin, kaikki todisteet osoittavat, että ihmiset, jotka saivat surmansa tarkka-ampujat molemmilta puolilta, joukossa poliiseja ja ihmisiä kaduilla, että ne olivat samat ampujat tappavat ihmisiä sekä puolin.
"Niin hän myös näytti joitakin valokuvia, hän sanoi, että lääkäri, hän voi sanoa, että se on sama käsiala, sama tyyppi luoteja, ja se on todella huolestuttavaa, että nyt uusi koalitio, että he eivät halua tutkia, mitä oikeastaan ​​tapahtui. ... Joten on vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana ampujat se ei ollut Janukovitsh, se oli joku alkaen uuden koalition. "
Ashton vastasi: "Mielestäni me haluamme tutkia. En valita, että ylös, se on mielenkiintoista.Gosh. "
Vaikka tämä vaihto ei todista, että oppositio käyttää ampujat provosoida väkivaltaa, se on merkityksellistä tietoa, jota olisi voinut muuttaa miten amerikkalaiset tarkastellaan paheneva Ukrainan kriisin. Kuitenkin lukuun ottamatta on-the-kohtaus raportti CNN kanssa sama lääkäri, Paet-Ashton puhelinsoiton katosi Yhdysvaltain median musta aukko varattu tietoa, joka ei sovi edullisen kerrontaa.


Musta Hatut / White Hatut
Joten, jättiläinen musta hatut liimattu Janukovitsh ja Putin ja valkoinen hatut mielenosoittajia, innostava mutta väärä US kerronnan näytellään sankarillista muodin, vain ohimennen viitaten ponnisteluja Janukovitsh tekemään myönnytyksiä ja tyydyttää mielenosoittajien vaatimuksiin.
Helmikuu 21, Janukovitsh yritti purkaa väkivallan allekirjoittamalla sopimuksen kanssa kolmessa Euroopan maassa, jossa hän hyväksyi vähennetään valtuuksia, muutti jopa vaaleja, jotta hän voisi äänestää pois virasta, ja veti takaisin poliisille. Tämä viimeinen vaihe kuitenkin avasi tien uusnatsien joukot tarttumaan hallituksen rakennuksia ja pakottaa Janukovitshin pakenemaan henkensä edestä.
Sitten helmikuun 22, valvovan silmän alla näiden nykyajan iskujoukot, paisti parlamentti - vastoin perustuslaillisia menettelyjä - äänesti epäluottamuslauseen Janukovitsh, joka reemerged Venäjällä irtisanoa toimia vallankaappaus.
Tästä huolimatta erittäin epäsäännöllinen prosessi, Yhdysvaltain hallitus - jalanjäljissä ulkoministeriön byrokratiaa - kirjataan välittömästi uuden johdon kuin Ukrainan "laillinen" hallitus.Putin myöhemmin vetosi Obama tueksi 21 helmikuu sopimusta, mutta kerrottiin ouster Janukovitsh ja asennus Yhdysvaltain tukeman hallituksen oli  tosiasiana .
Paisti parlamentti Kiovassa myös syytti Janukovitshin joukkomurhasta yhteydessä ampumista Maidan - syytös, joka sai laajaa pelata Yhdysvaltain mediassa - vaikka uteliaana uutta järjestelmää myös päättänyt olla ajamatta tutkimuksen identiteettiä salaperäinen ampujien , seikka kiinnitti ole Yhdysvaltain tiedotusvälineiden kiinnostusta.
Ja uusi laki hyväksyttiin mukaisesti toiveet oikeistolainen Ukrainan nationalistit poistamaan Venäjän yhtenä maan virallisista kielistä. Uuden hallituksen johtajat lähetettiin Venäjän etnisten ryhmien alueita huolehtia, liikkuu joka puolestaan ​​pyydetään vastarintaa Venäjän etnisten ryhmien kansalaiset itään ja etelään.
Se oli tässä yhteydessä - ja tulevia valituksia Janukovitsh ja venäläisiä apua - että Putin sai luvan duuman puuttumaan sotilaallisesti tarvittaessa. Venäjän joukot, jo asemapaikkanaan emäkset Krimillä, muutti estää Kiovan hallinnon ajamasta sen valvonnassa, että strateginen Mustanmeren niemimaalla.
Keskellä tätä poliittinen kaaos, Krimin parlamentti äänesti irrottautua Ukrainasta ja liittyä Venäjän laskemisesta kysymys kansanvaalilla 16. maaliskuuta. Ei ole yllättävää, kun otetaan epäonnistui Ukrainan valtio, sen kyvyttömyys maksaa peruspalvelut, ja Krimin historialliset siteet Venäjälle, Krimin äänestäjät hyväksyivät kytkin ylivoimaisesti. Ovensuukyselyt osoittivat noin 93 prosentin enemmistön, vain kolme pistettä vähemmän kuin viralliset tulokset.
Venäjä siirtyi sitten virallisesti takaisin Krimillä, joka oli ollut osa Venäjää vuodelta 1700, mutta myös massoittelun joukkoja rajoilla Itä-Ukrainassa, oletettavasti varoitus Kiovan järjestelmää ei murskata suosittu vastustuskykyä anti-Janukovitsh vallankaappaus .


Erilaiset Narratiivinen
Joten, tosiasioihin kerronta viittaa siihen, että Ukrainan kriisi on hommasta jonka osia Yhdysvaltain hallitus, sekä ulkoministeriön ja kongressissa, kannustaa ja hyödyntää suosittuja kauna Länsi-Ukrainassa. Tavoitteena oli vetää Ukraina ulos Venäjän kiertoradalle ja laita se EU: n vetovoima.
Kun Janukovitsh eivät suostuneet IMF: n vaatimuksia, prosessi "järjestelmän muutos" on panna käyntiin Yhdysvaltojen ja EU: n jopa kääntävät selkänsä 21 helmikuu sopimus, jossa Janukovitsh teki useita myönnytyksiä neuvotteleman Euroopan maissa. Kauppa heittää syrjään muutamassa tuntia ilman yritys West puolustaa sen ehdot.
Samaan aikaan, Putin, joka oli sidottu Sotshin olympialaisten ja pakkomielle yli pelkää, että se olisi suunnattu islamilaiset terroristit, on ilmeisesti pyydetty off-guard tapahtumista Ukrainassa.Sitten hän reagoi kehitys on hälyttävää Venäjän rajalla, mukaan lukien syntyminen uusnatsien kuin merkkihenkilöitä vallankaappauksen hallinnon Kiovassa.
Toisin sanoen, looginen - ja realistiset - tapa nähdä Ukrainan Krimin kriisi on, että Putin oli pitkälti vastaamaan tapahtumiin, jotka olivat ulkopuolella hänen valvonnassaan. Ja se on tärkeää ymmärtää, koska se merkitsisi sitä, että Putin ei ollut hyökkääjä pilaa taisteluun.
Jos oli premeditation, se oli tulossa lännestä ja erityisesti uuskonservatiivien ovat erittäin vaikutusvaltainen virallisessa Washington. Uuskonservatiivit oli myös motiivi mennä sen jälkeen Putin, koska hän auttoi Obama käyttää diplomatiaa hiljentyä vaaralliset kriisit Syyrian ja Iranin kanssa, kun uuskonservatiivit työnsivät enemmän vastakkainasettelua ja Yhdysvaltain sotilaallisia iskuja.
Mutta kuinka Yhdysvaltain tiedotusvälineet esittää Ukraina tarina Amerikan kansalle?
Ensin oli yksipuolinen ja harhaanjohtava kuvaus pro-EU-esittelyjä "demokraattinen", kun he johtui lähinnä tyytymättömyyttä pro-Euroopan väestöstä Länsi-Ukrainassa, ei näkemyksiä enemmän pro-Venäjän ukrainalaiset idässä ja etelässä joka oli ajanut Janukovitshin voittoon 2010 vaaleissa. Viimeksi kun tarkistin, "demokratia" tarkoitetut hallitsemaan enemmistöä, ei mob sääntö.
Sitten, vaikka uutisarvo on uusnatsien rooli protesteja, Yhdysvaltain tiedotusvälineet pimensi-out nämä ruskea paitoja, koska se ruma todellisuus alittivat miellyttävä hyvää guys-vs.-bad-pojat juoni. Sitten, kun tarkka-ampujat avasivat tulen mielenosoittajia ja poliiseja, Yhdysvaltain tiedotusvälineet hyppäsi siihen tulokseen, että tappajat työskentelivät Janukovitshin koska sekin sovi haluttuun kerrontaa.
Väkivaltainen kaataa demokraattisesti valitun Janukovitsh ylistettiin ilmaus "demokratia", jälleen ratkaiseva rooli uusnatsien joukot pitkälti retusoitu kuvasta. Yksimielinen ja lähes yksimielisen parlamentaarisen ääntä, joka seurasi - kuten iskujoukot partioi salit hallintorakennuksia - oli vielä mainittu todisteita "demokratia" ja "uudistus".
Vihaa ja pelkoa ukrainalaiset idässä ja etelässä hylättiin, koska venäläinen "propagandaa" ja Krimin siirtyä otteessa itsessään tältä poliittinen kaaos on tuominnut Venäjän "hyökkäys". Yhdysvaltain uutislähteet rennosti tuomitsi Putinin "huligaani." Washington Post kolumnisti George F. Will nimeltään Putinin "Stalinin kutemaan."
Entinen ulkoministeri Clinton mainittu Krimin tilannetta verrata Putin Hitler ja ehdottaa, että Putin oli aikomus uudestaan ​​vanhan Neuvostoliiton imperiumin, vaikka Krim on vain 10000 neliökilometriä, noin kymmenesosa yhden prosentin koko vanhan Neuvostoliiton .
Ja se ei ollut vain, että jotkut tai lähes kaikki Yhdysvaltain valtavirran uutistoimistot antanut tämän yksipuolinen ja väärä kerrontaa. Se oli yksimielisyys kaikissa suurten amerikkalaisten uutislähteet. Kanssa tasaisuus että voisi tavallisesti yhdistetään totalitaarinen valtio, ole kilpailevia kerronta on sallittua Big Media, riippumatta tosiseikkoihin.
Aina kun jokin monimutkaisempi todellisuus oli mukana tarina, se esiteltiin Venäjän väittämät sitten seuraa riitaisa haasteita. Silti, kun Yhdysvaltain viranomaiset tekivät mieletön huomioita siitä, miten sivistymätön se oli rikkoa toisen maan suvereniteettia, tekopyhyyttä pisteensä meni riidattomia.
Esimerkiksi valtiosihteeri Kerry tuomitsi Putinin väliintuloa Krimillä julistamalla, "et vain ole 21st Century käyttäytyvät 19th Century muoti tunkeutuvat toisen maan täysin tekaistujen varjolla." Mutta sinun piti etsiä Internetistä löytää mitään kirjailija, joka uskalsi huomata Kerryn henkeäsalpaava kaksinaismoraalia, koska hän äänesti 2002 valtuuttaa Yhdysvaltain hyökkäystä Irakiin pyrkiessään piilotettu joukkotuhoaseiden varastoja joita ei ollut olemassa.
Tämä huoliaan vallitsi Yhdysvaltojen lehdistön ja ​​poliittisen keskustelun Ukrainassa ja Krimillä.Pitkä historia Yhdysvaltain toimet ulkomailla - lähes aina rikkoo kansainvälistä oikeutta - on unohdettu, paitsi harvinaista, kun jotkut venäläiset "väite" amerikkalaisesta tekopyhyys on mainittu ja sitten swatted alas. [Katso Consortiumnews.com 's " Amerikan porrastaminen Hypocrisy . "]
Careerism Prevails
Olen työskennellyt monta vuotta Yhdysvaltain valtavirran tiedotusvälineet, en täysin ymmärrä, miten tämä prosessi toimii ja miksi se tapahtuu. Keskellä isänmaallinen rinnassa-mahtava, että yleensä mukana Yhdysvaltain sotilaallinen operaatio tai American taistelunsa pelinappula yli joitakin muita maan toimia, se on vaarallinen urasi mennä vastaan ​​lippuja heilutetaan.
Mutta se on aina ollut mielestäni, että tällainen itsesensuuri on faux isänmaallisuus, niin paljon kuin onnellinen juonenkäänteitä ovat vääriä kertomuksia. Vaikka monet amerikkalaiset eivät halua totuutta, se on edelleen työtä toimittajien antaa heille totuuden. Muuten, Yhdysvaltain demokraattinen prosessi on vääristynyt ja teki vaarallisia.
Propaganda johtaa huonosta politiikasta poliitikkoina - vaikka he tietävät paremmin - aloita parroting hairahtunut perinteisen viisauden. Olemme nähneet tämän nyt presidentti Obama, joka - enemmän kuin kukaan - tajuaa arvo Putinin yhteistyö Syyriaan ja Iraniin, mutta nyt täytyy liittyä tuomitsi Venäjän presidentille ja vaativa seuraamuksia.
Obama myös varmasti tietää, että Janukovitshin ouster rikkoi sekä Ukrainan perustuslain ja demokratian periaatteita, mutta hän teeskentelee toisin. Ja hän tietää, että Krimin eroamiseen heijastuu kansan tahtoa, mutta hän on vaadittava, että heidän äänestys oli laiton.
Klo 25 maaliskuu lehdistötilaisuudessa Alankomaissa, Obama yhtenäisiä toimintatapoja ja tekopyhää vääriä kerronta. Hän julisti: "olemme sanoneet johdonmukaisesti koko tämä prosessi on, että se on jopa Ukrainan ihmisiä tekemään omia päätöksiä siitä, miten ne järjestävät itse ja kuka ne ovat vuorovaikutuksessa." Sitten hän lisäsi, että Krimin kansanäänestys oli "huolimattomasti järjestänyt yli Tietenkin kaksi viikkoa "ja siten huijausta.
Jos Obama kertoivat totuuden, hän olisi huomattava, että Janukovitshin - kaikkien vikansa - valittiin demokraattisesti prosessi, joka katsottiin käyvän kansainväliset tarkkailijat. Obama ovat myöntäneet, että Janukovitsh sopivat helmikuun 21 prosessi, joka olisi mahdollistanut hallittua ja laillista prosessia hänen tilalleen.
Obama olisi myöntänyt myös, että väkivaltainen vallankaappaus ja toimia lantion parlamentin Kiovassa olivat molemmat laitonta ja todellakin, "huolimattomasti järjestetty" - ja että Yhdysvaltain hallitus toimi hätäisesti tunnustamisessa vallankaappaus järjestelmää. Mutta kaksinaismoraalista näyttävät olevan ainoa standardien näinä päivinä virallisessa Washington.
Mikä on ehkä traaginen Obamasta on, että hän tietää paremmin. Hän ei ole tyhmä mies. Mutta hän ei uskalla mennä vastaan ​​viljaa pelossa tuominnut "naiivi" Putinin tai "heikko", kun se ei alaspäin "Venäjän aggression." Niin, hän lukee rivit, jotka ovat olleet voimassa sanelema Uuskonservatiivit hänen oman hallinnon.
Olen kertonut, että Obama, kuten Putin, jäi kiinni off-vartija Ukrainan kriisi. Mutta Obaman haluttomuus tai kyvyttömyys laatia uudelleen väärän kerronta jätti hänet ilman poliittisia vaihtoehtoa kuin liittyä Putin soimaan. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että Putin ei siellä auttaa Obama liikkua ympäri Yhdysvaltain tulevan sodan suunnitelmia, uuskonservatiivit on mielessä Syyria ja Iran.
Todellakin, neutraloivat Obama-Putin suhde on saattanut olla tärkein syy, miksi uuskonservatiivit olivat niin innokkaita lietsoa Ukrainan tulipalot - ja se osoittaa, miten vääriä kertomuksia voi saada ihmistä kuoli.


Robert Parry


[For more Consortiumnews.com yksinomaiseen kattavuus Ukrainan kriisin katso

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: