Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

4. Media »Miten Krimin Plays Pekingissä? LÄNSI koirat haukkuvat, Kiinan ja Venäjän Caravan Syötöt

4. M

Miten Krimin Toistaa Pekingissä? LÄNSI koirat haukkuvat, Kiinan ja Venäjän Caravan Syötöt

Post Kategoriat: Aasia
Pepe Escobar / neljäs Media Uutiset | lauantai, 22 maaliskuu 2014, 10:15 Peking
"Kiinnitämme erittäin tiiviisti Ukrainan tilanne. Toivomme kaikki osapuolet voivat rauhallisesti ylläpitää malttia estää tilanteen eskaloimaan ja pahenemista. Poliittinen ratkaisu ja vuoropuhelu on ainoa tie ulos. "
Tämän kautta Kiinan varapääministeri ulkoministeri Li Baodong, on Pekingin melko mitataan, virallinen tulkinta siitä, mitä tapahtuu Ukrainassa, räätälöity maailmanlaajuinen kulutus.
Mutta  täällä , ja ihmisten jokapäiväistä pääkirjoitus, mitä johtajuus on todella ajattelee. Ja painopiste on selvästi vaaroista järjestelmän muutos, "lännen kyvyttömyys ymmärtää oppia historiasta", ja "lopullinen taistelukenttä kylmän sodan."
Jälleen kerran West tulkinnut Kiinan pidättäytymisestä YK: n turvallisuusneuvosto äänestää Yhdysvaltain tukeman päätöslauselman, jossa tuomittiin Krimin kansanäänestyksen. Spin oli, että Venäjä - joka kaatoi resoluutio - oli "eristetty". Se ei ole. Ja miten Pekingin pelaa geopolitiikka osoittaa se ei ole.
Voi, Samantha ...
Lauma norsuja (Ukraina) huone, maailmanlaajuisessa mieltä, on se, miten aito "kansainvälinen yhteisö" - G-20 sitoutumattomien maiden liikkeen (NAM) - joka on saanut tarpeekseen Exceptionalist Hypocrisy Näytä , on täysin ymmärretty, ja jopa suosiota, että ainakin yksi maa planeetalla on pallot selvästi sanoa "F ** k Yhdysvaltain". Venäjä presidentti Vladimir Putin hautoisi melkoisesti vääristymiä, aivan kuten mikä tahansa muu kansa. Mutta tämä ei ole päivälliset, tämä on reaalipolitiikkaa. Voit alaspäin Yhdysvaltain Leviathan, suorastaan ​​bad ass kuten Putin riittää.
NATO - tai lyhenteenä Pentagon hallitseva Euroopan wimps - pitää antaneen uhkia ja syytäen "seurauksia". Mitä he aikovat tehdä - käynnistää ristitulessa ICBMs varustettu ydinkärkiä vastaan ​​Moskovassa?
Lisäksi YK: n turvallisuusneuvosto itsessään on vitsi, jossa Yhdysvaltain suurlähettiläs Samantha "Nothing Compares To You" Power - yksi äideistä R2P ("vastuu suojella") - moitteisiin on "Venäjän aggression", "Venäjän provokaatiot" ja vertaamalla Krimin kansanäänestys varkaus. Voi kyllä, paistettu Irakin pommitukset Libyassa ja saada partaalle pommitukset Syyrian olivat vain viattomia humanitaarisen eleitä. Samantha Humanitaarinen todennäköisesti antaa paremman suorituskyvyn vedoten Sinead O'Connor hänen suihku.
Venäjän suurlähettiläs Vitali Churkin oli kohtelias tarpeeksi sanoa, "nämä loukkaukset osoitettu maamme" ovat "mahdoton hyväksyä". Se mitä hän lisäsi, että toteutetaan todellinen mehu, "Jos valtuuskunnan Yhdysvallat odottaa meidän yhteistyötä turvallisuusneuvoston muita asioita, niin Teho täytyy ymmärtää se aivan selvästi."
Samantha Humanitaarinen sekä koko joukko nuorten sivullisia Obaman hallinto, ei ymmärrä sitä.Venäjän varaulkoministeri Sergei Ryabkov antoi heille hieman apua; Venäjä ei halua käyttää Iranin ydinohjelmaa puhuu "nostaa panoksia", mutta jos Yhdysvallat ja EU jatkavat pakotteiden ja uhkia, että mitä tulee tapahtumaan.
Joten tiivistyvät - kuten lähemmäksi ja lähemmäksi strategista kumppanuutta Teheranissa ja Moskovassa.
Separatistit maailmassa, yhdistää? 
Kuvittele nyt kaikki tämä nähtynä Pekingissä. Kukaan ei tiedä mitä tarkalleen menee käytävillä Zhongnanhai, mutta se on reilua väittää että on vain näennäinen ristiriita Kiinan keskeinen periaate puuttumattomuuden sisäisiin asioihin suvereeneja valtioita, ja Venäjän intervention Krimillä.
Pekingissä on kovin selvästi sekvenssi liiketoimintaa; pitkäikäisen Länsi häiriöitä Ukrainan kautta kansalaisjärjestöjen ja ulkoministeriön; vallanvaihdon syyllistynyt avulla fasistien ja uusnatsien, ennalta ehkäisevää Venäjän vastahyökkäyksen, joka voidaan lukea mukaan -kirjan Samantha Humanitaarinen R2P toiminta (suojella venäläisiä ja venäjänkielisiä toisesta vallankaappaus suunnitteilla Krimillä, ja hankaloittaa Venäjän tiedustelupalvelun.)
Sen päälle Pekingin hyvin tietää miten Krimillä on pääosin Venäjän vuodesta 1783, miten Krim - sekä paljon Ukraina - laskee Smack osaksi Venäjän sivilisaation vaikutuspiirissä, ja miten Länsi häiriöitä suoraan uhkaa Venäjän kansallisen turvallisuuden etujen (kuten Putin teki selväksi.) Kuvittele nyt samanlainen tilanne Tiibetissä tai Xinjiangin. Pitkään jatkunut Länsi häiriöiden kautta kansalaisjärjestöjen ja CIA; haltuunotossa tiibetiläiset Lhasassa tai uiguurit Kashgarin paikallisen hallinnon. Pekingin voisi helposti käyttää Samantha R2P nimissä suojella Han-kiinalaisia.
Silti Beijing (hiljaa) sopia Venäjän vastaus vallankaappaus Kiovassa saamalla Krimin kautta takaisin kansanäänestystä ja ilman laukaustakaan ei tarkoita, että "splittists" Tiibet tai Taiwan saisi harjoittaa samaa reittiä. Jopa Tiibet, yli Taiwan, pystyisi rakentamaan vahva historiallinen asia seceding. Jokainen tapaus vastaa omista lukemattomia monimutkaisuutta.
Obaman hallinto - kuin sokea Minotaur - on nyt menetetty labyrintin kääntyy tämän omasta toiminnasta. Uusi Borges - että Buddha on harmaa puku - tarvitaan kertomaan tarinaa. Ensin oli kääntyvä Aasiaan-Pac - jota ympäröi Kiinan toisella nimellä - kuten se on hyvin ymmärretty Pekingissä.
Sitten tuli kääntyvää Persiaan - "jos emme aio sotaan", kuten Cypher etsimässä Idea, John Kerry, laita se. Oli tietenkin taistelulajien kääntyvä Syyriaan, keskeytetty viime hetkellä ansiosta hyviä palveluksia Moskovan diplomatian. Ja takaisin kääntymisen Venäjälle, polkee paljon kehuttu "reset" ja suunniteltiin takaisinmaksuaika Syyrialle.
Ne, jotka uskovat Pekingissä strategit eivät ole analysoitu huolellisesti - ja laskettu vastaus - kaikkia seurauksia näillä päällekkäisiä kääntyy eivät ansaitse liittyä Samantha suihkussa. Lisäksi se on helppo kuvitella Kiinan Ajattele Tankland tuskin tukahduttivat sen vahingonilo analysoinnissa hypervaltana loputtomasti, avuttomana kääntyvä yli itse.


Vaikka Länsi koirat haukkuvat ...
Venäjä ja Kiina ovat strategisia kumppaneita - klo G-20, klo BRICS klubi nousevien talousmahtien ja Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO). Heidän numero yksi tavoite, näillä ja muilla foorumeilla, on syntyminen moninapaista maailmaa, ei kiusaamista American Empire of Base, tasapainoisempi kansainvälinen rahoitusjärjestelmä, ei enempää petrodollar paremmuus, valuuttakoriin, lähinnä "win- win "-lähestymistapa yleiseen talouskehitykseen.
Moninapainen maailma merkitsee myös sitä, määritelmän mukaan NATO pois Euraasia - joka on peräisin Washington näkökulmasta numero yksi syy puuttua Ukrainassa. Euraasian kannalta, se on ikään kuin - on käynnistynyt ulos Afganistanin joukko talonpoikia kanssa Kalasnikovista - Nato on kääntyvä takaisin Ukrainan kautta.
Vaikka Venäjä ja Kiina ovat keskeisiä strategisia kumppaneita energia-alalla - Pipelineistan ja sen jälkeen - he eivät päällekkäiset rodun tehdä tarjouksia koko Keski-Aasian. Peking rakentaa ole vain yksi vaan kaksi  New Silk Roads  - kaikkialla Kaakkois-Aasiassa ja eri puolilla Keski-Aasiassa, johon putkistot, rautateiden ja valokuituverkko, kiinteän verkon ja päästä niin pitkälle kuin Istanbul, pako Eurooppaan.
Vielä niin pitkälle kuin Venäjän ja Kiinan kilpailua markkinoista mennä, kaikkialla Euraasiassa, se on enemmän alla "win-win" sateenvarjo kuin nollasummapeliä.
Ukrainaa ("viimeinen taistelukentällä kylmän sodan") ja erityisesti Krimillä, (ääneen lausumaton) virallista kantaa Pekingin on ehdoton puolueettomuus (Re: YK äänestys).
Silti real deal on tukea Moskovaan. Mutta tämä voisi koskaan olla ulkona, koska Pekingissä ei ole kiinnostunut antagonisoivaa West, ellei voimakkaasti provosoi (kääntyvä tulossa hardcore motti, esimerkiksi). Älä koskaan unohda, koska Deng Xiaoping ("pitää matalaa profiilia") tämä on, ja tulee olemaan, noin Kiinan "rauhanomaista kasvua". Samaan aikaan Länsi koirat haukkuvat, ja Kiinan ja Venäjän asuntovaunu kulkee.

Pepe Escobar  on kirjoittanut  Globalistan: Miten globaalissa liukenee Liquid War  (notkeutta Books, 2007),  Red Zone Blues: tilannekuvan Bagdadissa ruuhkahuippujen aikana  (notkeutta Books, 2007), ja  Obama ei Globalistan  (notkeutta kirjat, 2009).
Hän voi olla tavoitettavissa pepeasia@yahoo.com.
(Copyright 2014 Asia Times Online (Holdings) Ltd Kaikki oikeudet pidätetään. Ota yhteyttä myynnin, Syndication ja uudelleenjulkaisu.)


http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/CEN-02-200314.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

edia »Miten Krimin Plays Pekingissä? LÄNSI koirat haukkuvat, Kiinan ja Venäjän Caravan Syötöt

Ei kommentteja: