Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Ukrainian Lessons: US Won’t Hesitate to Crush Anyone Who’s Helpless, Defenseless,…

4. Media »Ukrainan Lessons: USA ei epäröi Crush kuka tahansa Avuton, Defenseless, ...

Ukrainan Lessons: USA ei epäröi Crush kuka tahansa Avuton, Defenseless, ...

Post Kategoriat: Kanada
Linh Dinh / neljäs Media Uutiset | lauantai, 29 maaliskuu 2014, 20:53 Peking


Ensimmäinen opetus, ja se on hyvin vanha, on se, että väkivaltainen protesti toimii, ja myös synkkä temppuja kuten ottaa oma tarkka-ampujat ampua poliisin ja muiden mielenosoittajia.Ilman tätä ylösajon sekasortoa ja verenvuodatusta, Ukrainan hallitus ei olisi uskottava, horjutti ja lopulta kaadettu.
Iskujoukot tätä väkivaltaa, naamioituneet roistot etulinjassa, ei tullut tyhjästä. Koostuu pääasiassa nuoria miehiä oikeassa sektorissa, he olivat valmistautuneet pitkään tähän vastakkainasettelua hallituksen kanssa.
Vuosien ajan he olivat hoonaus taitojaan ampumataito, urbaanissa sodankäynnissä ja kädestä käteen torjumiseksi. Tässä, ne eivät ole toisin American miliisit, vaikka kypsempi kehitystä.Selkeästi tulossa lainsuojattomia, he olivat saavuttaneet pisteen josta ei ole paluuta, joten se oli voitto tai muu, he olisivat menettäneet, Savage kosto heidän vihollisensa olisivat osaansa.
Jonkin aikaa, maailma oli käsitelty outoa näytelmää Israelin suurin lakeija, Yhdysvallat, tukemalla uusnatsi roistot, mutta kun Viktor Janukovitsh oli työnsi pois tieltä, joka tuli valtaan, mutta Arseni Yatsenyuk, joka voi tai ei voi olla Juutalainen, vaikka yleisesti uskotaan olevan niin, erityisesti Ukrainassa itsessään, jossa hän on säännöllisesti tavoitteeksi juutalaisvastaisia ​​halventavat.
Yatsenyuk oli myös vahvistanut American Jewish diplomaatti, Victoria Nuland, hän on "fuck EU" mainetta. Vuonna salakuunnella puhelinkeskustelua, Nuland sanoi, "Minusta Yats on kaveri, joka sai taloudellisen tuloksen, jotka koskevat kokemus." Mitä Nuland tarkoittaa Yats, keskuspankin pääjohtajana, auttaa luhistua Ukrainan Länsi pankit. Luotonanto fiat-rahan farted pois heidän aasit, ne orjuuttaa ukrainalaiset sukupolvien ajan.
Kahden viikon kuluttua on asennettu, Yats oli jo DC antaa IMF: n ja Maailmanpankin, ja sattumalta poseeraamaan kuvia meidän Valkoisen talon pelle. Uusi kuvernööri Dnipropetrovsk alue, Ukraina teollisuuden keskus, myös sattuu olemaan Ihor Kolomoyskyi, kansalainen Israel!


Oikea Sector sankari ja johtotähtenä on Stepan Banderalle natsi työtoveri, jonka seuraajaa lähes pyyhki pois kaikki Ukrainan juutalaisuuden, joten se on outoa, liioittelematta, että nämä uusnatsi Banderites jos lihakset tuoda (väitetystä kello ainakin) juutalainen pankkiiri valtaan.
Toinen suoraa seurausta Ukrainan vallankaappaus on menetys Krimin Venäjälle, maa hallitsee Putinin ex KGB eversti, kun Banderalle itsensä tappoi KGB asuessaan Saksassa. En pyydä teitä sääliksi uusnatsien, mutta se on melko selvää, nämä heavy metal-kuuntelu schmucks sai melko raaka juttu pois kaiken tämän, ja heti työnsä oli tehty, myös uusi järjestys päällä heitä, sillä tämä avioliitto ei kestä.
Oikea Sector kakkosmies, Aleksandr Muzychko, oli juuri ammuttu. Syödessä illallista Kolme Karppi, Muzychko on vallannut poliisin, ampui sitten kun hän yritti paeta ikkunasta. Kuolema, Muzychko ei muistuta karppi niin paljon kuin isku kala, hänen valtava, alasti vatsa alttiina läpi hänen revitty Oakland Raiders takki. Hänen hetken maailman näyttämöllä, Muzychko irtosi blustering, väkivaltainen moukka.

Vuonna laajalti nähty video, hän smacking hallituksen virkailija ylösalaisin pään, sitten yanking miehen tie. Vaikka törkeästi alakynnessä ja rikottu, Muzychko n uhri onnistui säilyttämään malttinsa ja arvokkaasti, kun taas Muzychko, vuonna lippalakki ja musta takki, irtosivat mieletön barbaari, mutta juuri tämä vaahtoamista raivo ja vihaisuus, sekä Muzychko ja hänen joukkonsa , että oli ollut niin arvokas vallankaappauksen johtajat, jotka toimivat takana kohtauksen.
Hysteerinen nationalismi monet ukrainalaiset voivat olla vaikea amerikkalaisille päästä perille, koska he elävät lähes maanosan kokoinen maa, että suurin osa sen historiaa, on potkaissut hiekkaa muiden ihmisten kasvoja. Toisin kuin ukrainalaisia ​​ja itse asiassa useimmat muut kansat, amerikkalaiset eivät pelkää obliteration, mutta ehkä ne pitäisi, sillä samat ihmiset, jotka ovat koverrettu Ukraina, Irak ja Libya, jne., tekevät pirun hyvää työtä täällä.

Yhdysvaltain tukeman uusnatsi "Coup" Ukrainassa ...

Ei halua tulla syytetyksi tappaa omaa kansaansa, Janukovitsh jätti poliisin aseeton suurimman osan protesti hänen hallintonsa, ja tämä päätös maksoi hänelle kaiken loppua. Nyt sama rajoitus osoittaman Venezuelan hallitus kun sitä roiled sarjalla väkivaltainen, amerikkalainen rahoittama ja järjestettyjä mielenosoituksia joka sisältää myös sniper tulipaloja.
CIA: n hyvin kuluneet pelikirjan olisi liiankin tuttu nyt, mutta koska amerikkalaiset ovat aina kivettynyt uusin julkkis ass tai kusipää, he eivät koskaan huomaa verta käsissään.
Pian kuitenkin tulee myös verta kasvoillaan, jos ei ylitsepursuava niiden paisunut vatsa, tämän Yhdysvaltain hallitus ei ole niin ase-ujo joutuessaan sellainen levottomuuksista se on niin tuottelias klo lietsomisesta maailmanlaajuisesti.
Koska maailman siveetön työnantajan väkivallan kaikissa muodoissaan, mikro, massiivinen, sukupolvien, pankki-käytössä, smirkingly henkilökohtaisia ​​tai drone-potkut, näkymättömästi, taivaalta, Uncle Sam ei epäröi puhkaista tai murskata kenenkään avuton ruumis, ja hän ei anna paskaakaan maailman mielipiteitä.


Linh Dinh on kirjoittanut kaksi kirjaa tarinoita, viisi runoja, ja romaani, Love Like Hate. Hän seuranta meidän huononi socialscape kautta hänen usein päivitetty valokuva blogi, Postcards from End of America.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: