Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Ukraine and the “Americanization of the European Project”: Towards a New Iron Curtain To Fall on the EU?

4. Media »Ukraina ja" Americanization Euroopan Project ": Kohti uutta rautaesiripun pudota EU: ssa?

Ukraina ja "Americanization Euroopan Project": Kohti uutta rautaesiripun pudota EU: ssa?

Post Kategoriat: Kanada
Globaali Eurooppa Ennakointi Tiedote | perjantai, 21 maaliskuu 2014, 11:33 Peking


Kun marraskuussa 2013 Venäjä pyysi EU: n kolmen osapuolen neuvottelut Ukrainan kanssa vapaakauppasopimuksia kahden naapurin kanssa, jotta löydettäisiin alueilla kiistatonta kaikkien asia suoraan koskee (1), mikä oli vaakalaudalla on vakauden, rehellisyys ja riippumattomuus Ukrainalle ja että se olisi säilytettävä luonnollisen yhteyden Euroopan ja Venäjän.
Mutta kumpikaan Catherine Ashton, eikä Mr. O'Sullivan (2), joka vastaa Euroopan ulkosuhdehallinnon, eikä herra Fule jotka kärjessä Laajentumisen pääosaston, viettää aikaa yrittää integroida kaikki mikä liikkuu Itä-Eurooppa (3), ei halunnut sitä. Päinvastoin, ne ovat pakottaneet Ukrainan "valita puolensa" (4), jolloin luodaan edellytykset jälkeen väistämätön tapahtumia, jotka tiedämme: Ukraina on itse asiassa valinnut ... ja maa, loogisesti, on tullut dramaattinen ja verinen päätöksentekoprosessi, joka on vasta alkanut. Catherine Ashton ja Mr. O'Sullivan ovat kirjaimellisesti ansan Ukrainan ... ja Euroopassa.
Viisi kuukautta myöhemmin ja vahinko on valtava: yli 100 kuollutta (5), Ukraina jää valittu vaaleilla hallituksen tuonut valtaan äärioikeiston ryhmittymät (6), suhteet EU: n ja Venäjän rikki, Ukraina ja Venäjä ovat partaalla sodan, joka ei ole kaukana välistä sotaa Euroopassa ja Venäjällä (7), Venäjän armeija on uusittava hallita Krimin omaisuuden, Yhdysvaltain laivasto on risteilyt Mustanmeren vedet (8), Yhdysvaltain armeija on asettanut itsensä Euroopassa uudelleen (Puolassa, Liettuassa ja Romaniassa (9)), media, innoissaan verta, ovat pelkkää propagandaa kone päättäneet ajaa poliitikkojen ja kansalaisten sotaan, EU: n ja Ukrainan vapaakauppa-sopimus on aikeissa allekirjoittaa vastaan ​​Venäjän etuja, joita Washington ja ei ole vaaleilla valittu Ukrainan hallitus (10) (jos samaa menetelmää käytetään TTIP, Washington ja paronitar Ashton ovat allekirjoittaneet sen huhtikuuta mennessä), West on valmistautuu kieltää oikeutusta Krimin kansanäänestyksen, joka pahentaa kriisiä ja edelleen kysyä kysymyksiä lännen demokraattisten taistelu ... (11)
Eurooppalaisesta näkökulmasta, mitä merkittäviä poliittisia ja diplomaattisia vika! Työskentely jälleenrakentaa rautaesiripun vuonna 2014 ja eristää Euroopassa kaikki nykyiset dynamiikka näitä kuuluisia kehittyvissä maissa, joihin Venäjä sitoo meitä, aivan kuten Ukraina sitoo meidät Venäjä (12).
MASS Hyökkäykset EUROPE
Valitettavasti pidemmälle vika, tämä olisi myös nähtävä seurauksena täysimittainen hyökkäys Euroopan rakennushankkeen, hanke, jonka kaksi päätavoitetta alusta lähtien ollut rauhan yhteistyön kautta jakamisen edut ja mantereen riippumattomuutta voima, joka tosiasiallisesti tuonut sen liiton.
Nykyinen hyökkäys on itse asiassa samaan tapaan, joka on tehnyt suhteessa euroon vuonna 2010, tietäen, että rikkomaan yhteinen valuutta ja ottaen huomioon teknisesti mahdotonta palata kansallisiin valuuttoihin, Eurooppa joutuisi de facto integroitu Dollari vyöhyke. Tällä kertaa Euroopassa vastustanut ja tallentaa sen valuutan ... hinnalla valtava heikkous, erityisesti poliittinen.
TTIP ja yrittää saada meidät pikaisesti allekirjoittamaan tämän hämäriä sopimuksen, että kukaan ei halua, tuntui olevan erityisen tavoitteena on, että poliitikkojen taloudellisten valvonnassa (jopa enemmän kuin Euroopassa osana Yhdysvaltain valvonnassa). Joka tapauksessa, se olisi todella luoda valtava EU: n ja Yhdysvaltojen vapaakauppa-aluetta käyttäen Dollaria ja virallisesti liittämällä Euroopassa Dollar alueelle. Tässäkin välineitä Euroopan riippumattomuus on suunnattu, tässä tapauksessa sen oikeudellisen arsenaalin kaupan suojan, joka takaa eurooppalaisten taloudellista etua, laadullinen kilpailukyky ja terveys. Ja tapoja hankkia tämän sopimuksen allekirjoituksesta hinnalla millä hyvänsä on, omasta, todiste syvä epärehellisyydestä.
ÄRSYTTÄÄ uuden rautaesiripun, pudota EUROPE
Ja olemme nähneet mitään, mitä Washington ja Bryssel pystyisi tällä alalla. Ukrainan kriisi oli todennäköisesti laukaisi mitään muuta syytä kuin, lopulta pakottaa meidät ostamaan US liuskekaasun (13), allekirjoittaa TTIP (jota ilman entinen ei voida myydä Euroopassa (14)) sekä perustelemaan uuteen nousuun Yhdysvaltain ja Naton sotilaallinen budjetit (15) ansiosta käynnistää uudelleen kylmän sodan lännen ja kehittyvien kansakuntien (paitsi tämä yksityiskohta, että se on West, joka on väärällä puolella rautaesiripun tällä kertaa).


Huomautuksia:
1 Lähde:  Le Monde , 05.03.2014.
2 Asiakirjan numero kolme  Euroopan ulkosuhdehallinto . Muutama sana ovat tarpeen hänen polku, joka tutkivia journalisteja pitäisi kiinnittää enemmän huomiota.  Mr. David O'Sullivan ilmestyi tutka meidän Euroopan polun alussa 90-luvulla, kun hän oli yksikön pään pääosasto Koulutus käynnissä Tempus-ohjelma, ohjelma, joka oli erikseen mainita Euroopan tilintarkastustuomioistuimen seuraavista avoin kirje Franck Biancheri tuomitaan kavallus tässä ohjelmassa. Kun otetaan huomioon tämä alusta, herra O'Sullivan ura ei olisi pitänyt mennä paljon pidemmälle.
Mutta 90-luvun puolivälissä, kun tulimme laivalla transatlanttisen TIESweb hankkeen yhteistyössä Euroopan komission ja Valkoinen talo, diplomaatti Yhdysvaltain suurlähetystö Brysselissä yksi päivä suositteli meille, noin seurustella, seurata uran tietyn David O'Sullivan ... "kuka menee pitkälle". Yllätys meidän riveissä, ja huomioita yksilön inhottava hahmo ... mutta pieni hymy suuntaan hyvää ja suurta. Useita vuosia myöhemmin, alle Prodin komissio alkaa aivan 90-luvun lopulla, DavidO'Sullivan tuli ... pääsihteerin Euroopan komissio, tehokkain asema koko Euroopan rakenteen, ei vähempää! Hänen alaisuudessaan ja hänen henkilökohtaisella intervention, hankkeen institutionaalinen uudistus aloitetaan mahdollisimman looginen jatko-eroamiseen Santerin komission, joka selvästi ilmi riittämättömyys miten Euroopassa työskenteli post Maastrichtin sopimuksen ja oli tuonut yhteen ryhmä virkamiesten komission puheenjohtaja Prodi ohjeiden muodostaa "työryhmän eurooppalaisen hallintotavan uudistus", jonka työ oli johtanut  valkoisessa kirjassa  on sama nimi, oli annettu kunnon hautajaiset (toimituksellista työtä haetaan innovatiivisia ideoita tukahdutetaan, julkaisu elokuussa aikana toimittajien lomien).
Kuitenkin tämä uudistus projekti oli suuri hetki toivoa Euroopan demokratisoitumisen, toivo, jota oli peruuttamattomasti pettynyt. Mr. O'Sullivan on nyt osoitteessa ulkosuhdehallinnon osana "epätasapainon" pään ulkosuhdehallinnon hyväksi Anglosaksit: in vaikutus, paronitar Ashtonin nimitys oli kompensoida että ranskalainen, Pierrre Vimont kakkosena (Executive pääsihteeri) ... mutta entinen, saada yliotteen, oli luonut kolmasosaa post (joka ei ole missään Euroopan unionin toimielin: Hallinnollinen ylijohtajana) tuoda O'Sullivan. Näin jälkimmäinen löytänyt itsensä Catherine Ashton puolella vuonna 2013 neuvotteluja EU: n ja Ukrainan välinen vapaakauppasopimus ... tuloksiin, että voimme nähdä. Mutta ei tässä kaikki: hän on tulossa  EU: n suurlähettiläs Washington , jotta hänen kanssa Ashton ohjaa koko allekirjoitus ketjun kuuluisan TTIP. Se on helppo seurata huonoja uutisia Euroopalle, seuraa vain Mr.O "Sullivanin urapolku.
3 Tiesitkö, että? Georgia samoin. Lähde:  EuropeanVoice , 29/11/2013
4 Lähde:  Le Monde , 05.03.2014
5 Lähde:  KyivPost , 11.3.2014
6 Lähde:  CNN , 11.6.2014.
7 Varsinkin kun EU tekee kaikkensa liittää Ukrainan nopeuttamalla allekirjoittamisesta assosiaatiosopimuksen - joka on odotettava vaalien tosiasiallinen hallitus, mutta joka lopulta allekirjoitetaan tällä välin nonelected hallituksen kanssa (lähde:  Radio Ukraina , 26/02/2014) koska seuraava laillinen hallitus voisi hyvinkin olla pro-Venäjän uudelleen, mutta myös EU: n yhdentymisen - yhdellä sopimuksella voi kätkeytyä toinen ja Georgian kanssa neuvottelut erityisen menossa tähän suuntaan, niin miksi ei Ukraina (lähde:  Messenger , 03.6.2014).
8 ... ja Yhdysvaltain armeija on osoittanut jälleen Euroopassa niin monen pyrkimyksiä irrottaa sitä. Lähde: Chicago Tribune , 12.2.2014.
9 Lähde:  Ouest-France , 03.12.2014.
10 Tämä artikkeli 12.3.2014 vuonna  EUBusiness  on ansio on se selvä: "Ukrainan uudet johtajat luultavasti allekirjoittaa paljon odotettuun poliittiseen yhteisymmärrykseen EU: n kanssa ensi viikolla, ilmoitti väliaikainen pääministeri Arseni Yatsenyuk seuraavan keskustelun White House "... EU on siellä ottaminen, pelkäsimme se oli ryhtynyt äärioikeiston, sen pahempi: se on parhaillaan ottanut vieraan vallan. Mutta kaikkein hämmästyttävää on, että 28 hallitusten, joista useimmat (mutta eivät kaikki) ovat demokraattiset hallitukset tilivelvollisia ihmisiä, ei kukaan toistaa sitä. US ansa, EU petos ... ja Euroopan poliittinen eliitti, jotka menevät nukkumaan ... aivan kuten Ranskan eliitti meni nukkumaan vuonna 1940. Älä edes mainitse nationalistit kaikki värit, jotka saastuttavat kansalliseen poliittiseen toimintaan lyhyitä keskusteluja suvereniteettia kansojen ... ja ei ole pienintäkään kritiikkiä joko tekevät kaappauksesta Euroopan asialistalle Yhdysvalloissa (vaikka se oli paras, mutta se on tietysti huonompaan). Mutta jos katsomme Länsi-Ukrainan sympatioita, niillä on oltava toivoa ottaa takaisin valta (pieni maakunta governorate siellä täällä) seuraavassa kokoonpanossa.
11 itäblokin romahti ilman verenvuodatusta kiitos Mikael Gorbatshov, se on merkittävä seikka historiassa, että imperiumi vetäytyi hiljaa. USA ei anna vaikutelmaa mene niiden kanssa sama ihmisarvo valitettavasti. Jälkeen taloudellinen lähestymistapa (kun valtava bailout vuonna 2009, kuuluisa 700000000000dollaria pressun, joka osoittautui pankkikriisi maaksi kriisiin, sitten Yhdysvaltain Fedin määrällinen keventäminen vuosina 2010 ja 2012 erityisesti, jotka ovat ajaneet koko planeetan laajalti ja velat) , että Yhdysvallat on ottanut sävy hyökkäämällä Euroopassa (yhteistyössä eräiden Euroopan eliitin) ja yrittää haltuunotto mantereella.
12 Itse asiassa Ukraina on strateginen yhteys Euroopan ja Venäjän välillä, ja siksi Euroopan ja kehittyvien maiden. LEAP tietää, miten tärkeää oli tuoda Eurooppa lähemmäksi BRICS, joka on vieläkin, miksi toimme Euro-BRICS prosessi vuonna 2009, jonka tarkoituksena on saattaa Eurooppa sen todellisen kohtalonsa luonteensa: sen osuus syntymistä moninapaista maailmaa.Jos Eurooppa ei tätä roolia, on vastakkainasettelun vaara maailmassa, lännen ja kehittyvien kansakuntia. Mutta polarisaatio on seinät ... mikä on hyvin ja todella rakennettu uudelleen meille ... samassa paikassa kuin 25 vuotta sitten.
Epäilemättä Länsi eliitti ei ole paljon mielikuvitusta ... tai he eivät ole oppineet paljon heidän historiankirjoissa. Jos heillä olisi, he olisivat tienneet, että sodat ovat harvoin kylmä ja että on parempi olla alkaa pelata tällaista peliä.
13 Lähde:  Guardian , 05/03/2014.14 Liuskekaasu on epäsovinnainen kaasu, joka on sanoa, että sen hinta on paennut indeksoinnin että öljyä, joka on kilpailuetu tietenkään etua ei anneta sitä, koska se voi " t viedään. Näin huomattavia investointeja, joita Yhdysvaltojen tulla kaasun vientiä teho vain kruunataan menestys ansiosta allekirjoitus nämä kuuluisat transatlanttisen ja Trans-Pacific vapaakauppa-sopimuksissa, joista Washington on kirjaimellisesti valmis tappamaan.Lähde:  Office of fossiilinen energia 0,15 huikeita leikkauksia määrättiin Yhdysvaltain armeijan budjetti kongressissa viime päivinä ja sitä seurannut paniikki Pentagonin käytävillä ei ole jäänyt meidän lukijan huomion. Lähde:  USNews , 24/02/2014.
Dimanche 16 Mars 2014 LEAP/E2020


Global Research, 20 maaliskuu 2014
Globaali Eurooppa Ennakointi Tiedotenro 83

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: