Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Media Neglect Turkish False Flag Attack Leak And Its Implications

4. Media »Media Laiminlyönti Turkki False Flag Attack vuoto ja sen vaikutukset

Media Laiminlyönti Turkin False Flag Attack vuoto ja sen vaikutukset



Jotkut enemmän ajatuksia vuotanut teippi kokouksessa Turkin ulkoministeriö, joka on vain hyvin valikoivasti raportoidaan "Länsi" media.
Video tallennetaan ääniä ja Englanti teksti on saatavilla on näennäisesti koko teksti kahteen osaan.
Asettaminen tallennus on tämä:
Äänet laitonta tallennuksen uskotaan kuuluvat Davutoğlu, National Intelligence Organization (MIT) Hakan Fidan, ulkoministeriön alivaltiosihteeri Feridun Sinirlioğlu, ja apulaispäällikkö Pääesikunnan Gen Yaşar Gürel. Mukaan saatujen tietojen lähteistä, tallennus koostuu chat neljästä virkamiesten Davutoğlu toimistoon ennen aloittamista virallinen tapaaminen, johon osallistuu enemmän siviili-ja sotilaallisen byrokraatit toisessa huoneessa ulkoministeriössä.
On epäselvää, milloin tarkalleen kokouksessa tapahtui. Se sopisi tilanteeseen viime vuoden lopulla tai vuoden 2014 alussa.
Suuret pistettä mielestäni:
Turkki on toimittanut 2000 kuorma aseita ja ammuksia kapinallisten Syyriassa.
Suunnitelmissa on väärä lippu hyökkäykset Turkissa tai Turkin omaisuuden perustella hyökkäyksen Turkista Syyriaan.
Turkin armeija on suurta huolta menossa ja taistelevat Syyriaan.
Yleinen ilmapiiri näiden deciders on yksi päättämättömyys. Kaikki näyttävät olevan epäselvää, mitä Erdogan haluaa ja odottaa selkeitä tilauksia ylhäältä.
Yhdysvaltain armeija on vähän ennen kokousta tuoreet suunnitelmat no-fly yksi yli Syyria.
Sitten on seikka itsessään, että teipin ja muut vuotanut. Sisäisestä hallinnosta viestintä Turkin ja henkilökohtaista viestintää turkkilaisina on perusteellisesti vaarantunut. Tämä estäisi tulevaisuuden päätöksentekoa ja rapautuu jokin luottamusta Turkin hallituksen liittolaisia ​​voi olla siinä.
On jokseenkin hämmästyttävää, kuinka "Länsi" media välttää sisältö vuotanut nauhan. AP raportti se tekee paljon youtube estää Turkin hallitus määräsi reaktiona nauhalle. Tallenteen itse AP mainitsee vain tämän:
Neljä väitetään kuullut keskustella sotilaallisen väliintulon naapurimaassa Syyriassa, herkkä poliittinen kysymys Turkissa, vaikka yhteydessä keskustelu ei ole selvä.
Washington Post jätetty että AP mietintö Technology. Tämä on uskomaton karhunpalvelus lukijoilleen.
Guardian perustuva raportti Reuters ei ole mitään parempaa:
Liikkua TIB tuli tunnin kuluttua anonyymi YouTube-tilin lähetetty vuotanut äänitys väitetään luottamuksellisen keskustelun turkkilaisen tiedustelupäällikkö Hakan Fidan, ulkoministeri Ahmet Davutoglu, Alivaltiosihteeri ulkoministeriön Feridun Sinirlioglu ja apulaispäällikkö esikunta, Yasar Gürel, keskustella mahdollisista sotatoimet Syyriassa.
Ei ole mainintaa lainkaan vääriä lippu hyökkäys. Wall Street Journal on hieman lähempänä totuutta:
... Vuotanut nauhoituksen julkaistaan ​​nimettömänä alustan tarkoituksena oli paljastaa keskustelun, jossa Turkin ulkoministeri, vakooja päällikkö ja ylhäältä yleinen näyttävät keskustella miten luoda tekosyynä Turkin mahdollinen isku Syyriaan.
Kerrankin Kunnia NYT joista ainakin koskettaa yksi piste, mutta jättää pois muita tärkeitä:
... Virkamiesten kuultiin keskustella juoni perustaa perusteltua sotilaalliset iskut Syyriassa. Yksi vaihtoehto, sanotaan on keskusteltu on orchestrating hyökkäys Tomb Suleiman Shah ...


Saksan media ei tee mitään paremmin.
Naton liittolainen suunnittelee väärä lippu hyökkäys omalla alueellaan, joka syyttää Naton artikla 5 ja muiden Nato-maiden joukkojen ja mediat eivät edes koskea kysymys? Tämä on naurettavaa.
Liittyvät Syyrian kysymys on toinen ohuesti hankitaan koepallo, kymmenes tai niin, jonka epävirallinen CIA tiedottaja David Ignatiuksen vuonna Washington Post:
Obaman hallinto, pistelee peruutukset Ukrainassa ja Syyriassa, näyttää päättänyt laajentaa peitellyn koulutusohjelmaa ja apua Syyrian opposition, syventäminen Yhdysvaltojen osallistuminen että brutaali ja stalemated sisällissota ....
Suunnitelman yksityiskohdat olivat vielä keskustellaan torstaina mutta sen todennäköisesti linjaukset kuvattiin asiantunteva virkamiehet: ...
Tästä seuraa luettelo asioista, joista on keskusteltu ja jatkuu kolmen viime vuosina enemmän CIA koulutusta kapinallisten Jordaniassa, enemmän aseita, ehkä jotkut kannettavaa ilmatorjuntajärjestelmää. Ignatius lähde on täällä näyttää olevan CIA ystäviä Syyrian opposition:
Laajennettu ohjelma "lähettää selkeän viestin Assadin hallinnon, että ei ole olemassa sotilaallista ratkaisua kamppailu" mukaan maaliskuun muistion Valkoinen talo opposition. Assad "ei ole mitään syytä puhua" nyt, muistio väitti, koska hän luulee voittaa.
Perustelut, suorasukaisesti totesi, että saavuttaa mahdollisen diplomaattisen ratkaisun Syyriassa, on tarpeen nyt kärjistää konfliktia sotilaallisesti. Tämä on ollut kova pilleri Obama niellä, mutta prodded saudit, hän näyttää niin pitkällä.
On niin monia varoituksia täällä - "näyttäisikin päättäneen", 2still keskustellaan "," näyttää saavuttaneen että kohta "- että en usko sanaakaan. Äänekkäästi ilmoitti, Ignatius ja muut hyökkäys etelään Syyrialla on vielä näkyvän ja halfhearted hyökkäyksen Turkin tuettu jihadistit pohjoisessa tuntuu olevan jumissa.
En odota mitään suurempia toimia Turkin tai Yhdysvaltojen varsinkin kun tällainen toiminta nyt johtaisi todennäköisesti kovempia reaktiota Venäjällä.

Moon Of Alamaba

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: