Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Flight MH370 Found? Not Quite – Now the Real Whitewash Begins

4. Media »Flight MH370 löydy? Not Quite - Nyt Real Whitewash Begins

Lento MH370 löydy? Not Quite - Nyt Real Whitewash Begins

Kun lähes kuukauden urhoollista yhtään mitään, yhtäkkiä yleisölle kerrotaan, että kyseessä on kateissa Malesian matkustajakoneen MH370 on ratkaistu, hyvin,  tavallaan ...
Se oli etsintä-ja pelastusoperaatio ennennäkemättömällä tavalla, kampaus läpi yli 30000 meripeninkulman km, johon 60 laivojen ja 50 lentokonetta - kaikki pyritään löytämään yksi puuttuva Boeing 777, jonka sanotaan ovat lähteneet Kula Lumpur Pekingiin 8. maaliskuuta 2014 vain kadota savuna ilmaan, jäljettömiin.

Malaysia_Airlines

Tällä viikolla Malesian viranomaiset tekivät dramaattinen ilmoitus, että he olivat viimein "löytänyt" ilma, ilman mitään "roskat havainnon".
Kuin tilauksesta, maailmanlaajuinen valtavirran tiedotusvälineet juoksi jatkuvaa kattavuus maanantaina 24 maaliskuu tämän viikon, näytetään kuvamateriaalia miesten katselee ulos ikkunasta Royal Australian ilmavoimien P-3, vaikuttaa melko intensiivisesti klo trail savun leijuu veden, mutta epäonnistui kertoa katsojille monissa tapauksissa - että tämä oli vain "savu merkki sijoitettu sinne", epäilemättä  kameroille.
Tämä, meille kerrotaan, on tarkoitus piirtää viivan alle tarina yhteisöllistä  "liikkua"  hetki.
Malesian pääministeri rohkeasti ilmoitti  , että analyysin satelliittikuvista tietojen päättelee "yli epäillä", että kone oli itse asiassa laskenut eteläisellä Intian valtamerellä 2500 km (1500) länteen Perth, Australia.
Muutama esine sanottiin löytyy, mutta niitä ei näytetä televisiossa tai media. "Kohteita voi kerätä pois muutamassa tunnissa", Malesian liikenneministeri sanoi, kun Australian PM Tony Abbott sanoi, "Yksi kohde oli pyöreä ja harmaa tai vihreä, ja toinen suorakulmainen ja oranssi -  mutta se voisi olla flotsham ". Todellisuudessa mitään.
Selvää nyt - on, että ei vieläkään  ole näyttöä  of Being 777 pakkolaskun siellä.
Täällä homma menee riskialtis: tämä yhtäkkiä uskomatonta "roskia havainnolla" on saatujen tietojen perusteella yhden yksityisen Britannian telealan yritys,  Inmarsat, joka ajaa laivaston 30 satelliittia maailmanlaajuisesti  päällekkäisyyksiä järjestelmillä yhdysvaltalaisen  Raytheon .Inmarsat väittävät ovat tulleet niiden tekemistä tietojen perusteella "releoidaan tason ja maa-aseman satelliitin".
Inmarsat sitten lähetti sen tietokoneen havaintoja perjantaina  Britannian Air Onnettomuustutkintakeskuksen Branch  perustuu Aldershot, Hampshire, joka vietti yksi päivä "menee yli luvut" ennen sen lähettämistä Malesian viranomaisille.
Kaikkien todennäköisesti kohteita puuttuu lennon, tuntuu uskomattomalta, että lentäisi vähintään 3 tuntia etelään, vain ojaan tasoon vedessä päähän mistä tahansa maa-alasta. Tämä uusin päätelmä perustuu lähes yksinomaan  tietokoneella mallinnettu data  - mukana Inmarsat, ja toistaiseksi ilman fyysisiä todisteita, että Flight HH370 on tosiasiallisesti kaatunut paikassa he vaativat sen teki.
Sitä vastoin todellinen silminnäkijä havainnosta kerrottiin aamulla kaatua, mutta on enemmän tai vähemmän huomiotta kaikkien hallitusten ja valtavirran tiedotusvälineissä.  Haveeru paikallisia uutisia  aiemmin vahvistanut, että "Asukkaat kauko Malediivien saarella Kuda Huvadhoo vuonna dhaal atolli on kertoivat nähneensä "alhainen lentävät jumbo jet" aamuna katoaminen Malaysia Airlinesin lennolla MH370. "Kertomuksessa jatkaa:
"Silminnäkijät alkaen Kuda Huvadhoo samaa mieltä, että lentokone oli matkalla pohjoisesta etelään-itään, kohti eteläkärjessä Malediivit - Addu. He totesivat myös uskomattoman kovaa ääntä, että lentoon, kun se lensi ympäri saarta. 
"En ole koskaan nähnyt jet lentää niin matalalla meidän saarella ennen. Olemme nähneet seaplanes, mutta olen varma, että tämä ei ollut yksi niistä. Voisin jopa tehdä ulos ovet koneeseen selvästi ", sanoo silminnäkijä.
"Kyse ei ole vain itseeni, useat muut asukkaat ovat ilmoittaneet saavansa täsmälleen sama asia. Jotkut ihmiset saivat ulos kodeistaan ​​nähdä, mikä aiheutti valtavan melu liikaa. "
Sattumalta Malediivit saaret ovat enemmän tai vähemmän pitkin suoraan lentorataan Yhdysvaltain ja Britannian saari sotilastukikohta klo  Diego Garcia . Tee siitä mitä tahdot, mutta et voi sulkea pois tätä yhteyteen raportteja, että yksi MH370 lentäjien on Diego Garcia piirretään omaan kotiinsa lentosimulaattori.
Sekavuus sekoitettiin vielä enemmän jälkeen eläkkeellä Yhdysvaltain ilmavoimien luutnantti General, Thomas G. McInerney , kääntyi ylös FOX News-ohjelma isännöi  Mike Huckaby , etenee päätellä, että Yhdysvallat on koko ajan tiennyt, missä kone oli matkustanut, ja että puuttuva Boeing 777 oli  jo  Keski-Aasiassa.  Watch:
Vaikka McInerney jatkoi vahvistaa  Valkoinen talo myytti, että Osama bin Laden kuoli vuonna 2011 hänen yhdiste Pakistanissa , et voi olla ihmettelemättä, miksi hänet lähetettiin päälle FOX juuri samaan aikaan, että tämä viimeisin "löytö" on tapahtunut.
Bill Stills totesi kommentissaan varoittamalla tämän tason voi todennäköisesti päätyä käytetään joidenkin Yhdysvaltain tukemat flase lippu tai terroriteon tulevaisuudessa.
Valtamedia on nyt tulvii raporteista "suree perheiden", joka yleisön on vasta nyt saanut tutustua, ja Länsi median puheenaiheita keskittyvät uhrien perheille syyttää Malesian hallitusta sen kyvyttömyydestä suorittaa haun ja että jotenkin " veri on nyt Malesian hallitusten käsissä " .
Lopulta, että hallituksen muutenkin, koko tarina on luottanut pelkästään teknisestä ja tietokoneen satelliitin tiedot voidakseen havainnollistaa aikajana ja mahdollisia paikkoja puuttuu lennolla.

MEDIA DRAMA: surevat perheet ja kaikki tärkeät "syyttely".
Syyttely, joka on seurannut seuraavat Malesian "todistus" British paikkatietojen (joka on edelleen arvaus) ja Malesiassa on nyt syyttää Inmarsat of  "istuu tiedot 10 päivän , mikä tarkoittaa, että kätevä media side-show on nyt avattu huomion pois itse löytää kone.  Telegraph  sanoi tänään:
"AAIB, kanssa Inmarsat, jos ainoa uskottava tietoa Malaysia Airlinesin lennolla olinpaikasta, mutta sarja  viiveitä tarkoitti kymmenen ratkaisevaa päivää menetettiin  ennen etsintäryhmiä alkoi etsiä eteläisellä Intian valtamerellä, jossa se ​​nyt näyttää varmalta ilma meni alas. "
Riippumatta siitä, mitä sanotaan ja mitä teoriat ovat potkitaan, voidaan päätellä, jälleen kerran, että virallisen tarinan Malesian Flight MH370 on täydellinen peitellä jo.
Eikö olekin hassua, miten suurin kone metsästää ihmiskunnan historiassa - yli Aasiassa, on nopeasti suljetaan yksi brittiläinen yhtiö ja Britannian hallitus lentoturvallisuusviraston?
Kuka on Inmarsat?
Inmarsat Oyj  on merkittävä toimija hallitus, armeija, ilmailu satelliittimarkkinoilla kumppaneiden kanssa tykkää Honeywell, ja viittaa itseään "maailman johtavia langattomien satcoms" sen IsatPhone alue, ja se kattaa monenlaisia ​​maailmanlaajuisia sopimuksia, etenkin sen satelliitin viestintää "liittouman asevoimien" käyttöön tehtäviin Irakissa, Afganistanissa ja muissa paikoissa, ja  on myös myönnetty FEMA sopimuksen  jatkamaan Mobile Satellite Services (MSS) Yhdysvalloissa.
Reuters kertoo, "Tällä sopimuksella, FEMA käyttää Inmarsat satelliitti palveluja voidaan tarjota luotettavaa ja kriittisille välisen viestinnän tukemiseen henkilöstön katastrofin sattuessa.Hätätilanteissa, on tärkeää, että ensiavun antajat pystyvät kommunikoimaan välittömästi paitsi keskenään, mutta myös niiden johtajuutta kilvet ja toiminnallisia keskuksia. "
Mukaan 2011 haastattelussa Lontoon  kaupungin AM : "Inmarsat tarjoaa etäyhteysratkaisut mitään yhdestä jahti matkustaa Tyynenmeren tuhansia Yhdysvaltain joukot Afganistanissa.
Se on FTSE 100 voimanpesä, mutta joka harvoin tekee otsikoihin ... Tämä siitä huolimatta se tarjoaa valtavan osan yhteyden aikana viime yhteenotot Lähi-idässä, jolloin  toimittajat, mielenosoittajat ja avustustyöntekijät levittää uutisia syksyllä sukupolven- vanhat hallitukset  ja julma yhteenotot Libyassa. "
Maaliskuussa 2012 Al-Jazeera Beirut kirjeenvaihtaja  Ali Hashim  yhdessä kahden muun, erosi yli vastalauseita yli Qatarin pro-US ja UK ulkopolitiikan vinot raportointi konfliktiin, ja kävi ilmi, että Al-Jazeera käyttänyt $ 50.000 salakuljetuksen puhelimet ja satelliitti viestintävälineitä Syyrian kapinalliset.
Oliko  Inmarsat  tarjota istui puhelimet al Jazeera antoi Syyrian kapinallisten, avunanto ulkomaiset kapinallisia Syyriassa koordinoinnissa terrori-iskujen sisällä että maan? Hyvä kysymys. Vain harvat yritykset sijoitettaisiin toimittamaan kyseistä palvelua ja Inmarsat, omien ottamista muutenkin, olisi yläreunassa luettelosta.
Sept 2013 Inmarsat ilmoitti uusista jalansijaa ilmailualan, joka tarjoaa "GSM-ja Internet-palveluja lentoyhtiöille ja niiden matkustajille".  Reuters  raportoi "Thales SA ilmoitti, että se on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan (MOA), joka sisältäisi Company kumppani markkinoinnissa Inmarsat PLC: n yhteyden ratkaisuja kaupallisen ilmailun markkinoilla. Alle MOA, SwiftBroadband ja GX Aviation ovat ensisijainen ja edullinen satelliittipalvelut Thales SA: n TopSeries IFEC järjestelmä .... Rahallisesti ei julkistettu. "
Kesäkuussa 2013, Inmarsat tarjottu rinnalla  Carlyle Group LP  ja  Blackstone Group LP kontrolloinnin Singapore Telecommunications Oy: n Australian satelliittiyksikkö.
Reuters  raportoi, "SingTelin, Kaakkois-Aasian teleoperaattori, arvostaa satelliittiliiketoiminnan australialaisen yksikön Optus yli AUD2 miljardia (1900000000 dollaria), ja on pannut myyntiin, koska se taistelee haalea kasvu päämarkkina Singaporen ja Australian. Inmarsat PLC, Blackstone Group LP: n ja Carlyle Group LP ovat muita kosijoita esittää tarjouksia etuajassa.Blackstone, Carlyle, KKR, Intelsat, SES ja SingTelin laski kommentti. "
Se on myös  liiketoiminnan sopimukset  Malesian toimitus monialayhtiö MISC Berhad (MISC) allekirjoittamalla sen ensimmäinen iso juttu, joka kattaa 46 sen alukset "koostuu kemiallisista ja LNG-säiliöaluksen, Inmarsat n XpressLink palvelu".
Virallisesti Boeing 777 Malaysian Airlinesin lento MH370 on edelleen kateissa ...




Mitä takana katoaminen Malesian Matkustajakone MH370? Ensimmäinen osa:

http://21stcenturywire.com/2014/03/11/whats-behind-the-disappearance-of-malaysian-airliner-mh370/

Asia Malesian puuttuu Matkustajakone MH370 - Toinen osa:

http://21stcenturywire.com/2014/03/16/the-case-of-malaysias-missing-airliner-mh370-part-two/


http://21stcenturywire.com/2014/03/25/flight-mh370-found-not-quite-now-the-real-whitewash-begins/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: