Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » UN Secretary General Blasts North Korea’s Missile Launches

4. Media »YK: n pääsihteeri räjäytykset Pohjois-Korean ohjusten

YK: n pääsihteeri räjäytykset Pohjois-Korean ohjusten

Unohtaa mainita US - johti Ssang Yong Kahtalaisesta Landing Drill Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen laiton käyttö YK merkinnyt Koreassa.
Ban Kyi-moon ilmaisi huolensa peräkkäisiä kertomuksia uusia lanseerauksia ohjuksia demokraattisen kansantasavallan Korea (Korean demokraattinen kansantasavalta), sanoi toimiston YK: n pääsihteerinjulkilausuman .
Sotilaallinen Pohjois-Korean on äskettäin suoritettu sotaharjoituksia, polttamalla anti-alus ohjuksia merelle.
Ohjukset lanseerattiin osoitettujen alueiden sotilaallinen ampuma. Harjoitukset, kuulemma, myös ampumisen kahden keskipitkän kantomatkan ballistisia ohjuksia merelle.
YK: n pääsihteeri kommentoi, että
"Tällaiset lanseeraukset ovat vastoin rakentaa luottamusta alueella", ja lisäsi, että hän "kehottaa Pohjois-Koreaa lopettamaan ballististen ohjusten toimintaa ja keskittyä yhdessä muiden asianomaisten maiden dialogiin ja diplomatian tarpeen ylläpitää alueellista rauhaa ja turvallisuutta".
YK: n pääsihteeri ei kommentoinut yhteinen Yhdysvalloissa - Etelä-Korean Ssang Yong (Double Dragon) kahtalaisesta hyökkäys kenttäharjoitus, jonka tavoitteena on valmistella Yhdysvaltain ja Etelä-Korean joukot kahtalaisesta hyökkäys vastaan ​​Pohjois-Korean.


Ssang Yong kenttäharjoitus käynnistettiin 27 maaliskuu ja päättyy 7. huhtikuuta 2014. Pohjois-Korean porat ovat, toisin sanoen puolustava liikunta, joka laskurit loukkaavaa, Yhdysvaltain johtama Ssang Yong liikuntaa.
Ssang Yong lanseerattiin jatkoa tämän vuoden  Key Resolve ja varsa Eagle harjoituksia .


On huomionarvoista, että erikoisjoukkojen harjoitus, Balance Knife, on lisätty Varsa Eagle kentän harjoituksia vuodesta 2913. Lisäksi Special Operations porat pyritään soluttautua Pohjois-Korean ja rakentaa kotimaisen aseellisen vastarinnan sisällä Pohjois-Korean.
On hyvä syy olettaa, että Washington ja Soul ovat ottaneet tämän erityisen toiminta-segmentissä kaukana "kentän harjoituksia", ja että molemmat ovat  aktiivisesti mukana toteutuksessa seuraavat oppi, joka on aiemmin sovellettu Libyassa, Syyriassa, ja viimeksi Ukraina .

Osana YK: n pääsihteerin yksipuolinen varoittaa Pohjois-Korean puolustava harjoitukset, on huomionarvoista, että YK: n pääsihteeri ei käyttänyt tilaisuutta puhua Yhdysvaltojen laiton käyttö YK merkinnyt sen joukkoja Korean niemimaalla .
21. kesäkuuta 2013 sijainen tiedottaja YK: n pääsihteeri sanoi:
"Mutta YK ei ole koskaan ollut mitään roolia komento kaikista aseellisista joukkojen Korean niemimaalla.Erityisesti YK ei ole missään vaiheessa ole mitään roolia komennon voimia, jotka toimivat Koreaan komennon välillä 1950 ja 1953. Tämä on asia osapuolten sopimukseen. YK ei ole osapuoli välirauhanehtojen ". 
USA käyttää harhaanjohtava nimitys YK Command joukkojaan Korean niemimaalla ja jatkaa käyttävät tätä nimitystä, vaikka kolme YK: n pääsihteerin, Boutros Boutros-Ghali, Kofi Annan ja Ban Kyin-moon itse, kaikki ovat kategorisesti todennut Yhdysvallat käyttää YK merkinnyt on laitonta.

Dr. Christof Lehmann on perustaja ja päätoimittaja nsnbc. Hän on psykologi ja itsenäinen poliittinen konsultti konfliktien ja konfliktien ratkaisuun ja monia muita poliittisia kysymyksiä.Hänen työnsä traumatisoituneiden konfliktin uhreille on johtanut hänet myös jatkamaan työtä poliittinen konsultti. Hän on elinikäinen aktivisti rauhan ja oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien, palestiinalaisten oikeudet itsemääräämisoikeutta Palestiinassa, ja hän työskentelee perustamisesta kansainvälisiä laitoksia syytteeseen sotarikokset, myös ne syyllistyivät etuoikeutettu kansakuntia. 28. elokuuta 2011 hänet aloitti blogissaan nsnbc, järkyttynyt väärästä hyökkäys Libyaan ja Syyriaan. Vuonna maaliskuu 2013 hän kääntyi nsnbc tulee päivittäin, riippumaton, kansainvälinen online-sanomalehti. Hän voi ottaa yhteyttä osoitteessa nsnbc international nsnbc.wordpress @ gmail.com


http://nsnbc.me/2014/03/28/un-secretary-general-blasts-north-koreas-missile-launches/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: