Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » TEPCO Regrets Death of 1 Fukushima Worker – Continues Coverup of the Death of Scores

4. Media »TEPCO pahoittelee kuolema 1 Fukushima Worker - jatkuu coverup of Death of Tulospalvelu

TEPCO pahoittelee kuolema 1 Fukushima Worker - jatkuu coverup of Death of Tulospalvelu

Työntekijä palveluksessa urakoitsijan rujo Fukushima Daiichin ydinvoimalan kuoli perjantaina, kun haudataan äkillinen sortuma kaivantoon. TEPCO ilmoitti se pahoittelee työtä työntekijä, mutta jatkuu peittelyyn kuoleman myönsi Fukushiman työntekijöiden altistumista säteilylle. TEPCO ja hallituksen pelotella tutkivia journalisteja ja työntekijöitä, jotka puhuvat ulos.
Vuonna  lehdistötiedotteessa TEPCO  puheenjohtaja Naomi Hirose  ilmaisi ja yhtiön vahva pahoillani ja laajennettu surunvalittelunsa työntekijän perheen ja vakuutti, että TEPCO olisi aloittaa välittömästi onnettomuuden tutkiminen.
Työntekijä oli yksi ryhmän osallistuvien työntekijöiden korjaus paalut on tyhjä kontti varastoon.Pääset paalut, 2 metriä syvä kaivanto oli kaivettu pohjoisen puolella rakennusta, raportoi TEPCO ja kuvailee onnettomuuden seuraavasti:
Sortuma tapahtui noin 14:20 28. maaliskuuta, tilapäisesti haudata hänet. Hänet pelastettiin ja vietiin välittömästi ensiapuun sivuston, josta hänet siirrettiin Iwaki Kyoritsu General Hospital klo 15:26. Siitä huolimatta, välitöntä hoitoa sairaalassa, hän oli valitettavasti julistettiin kuolleeksi 17:22.
TEPCO erityisesti  korosti, että  "Ei radioaktiivisuus havaittiin hänen ruumiinsa, ja säteily ollut mitään osuutta joko onnettomuuden tai kuoleman."


TEPCO lupaa tutkinta - epäpäteviä työntekijöitä ja Yakuza.
TEPCO: n lehdistötiedote päättyy Yhtiön toimitusjohtaja Hirose lupaamaan perusteellisen tutkinnan onnettomuuden syystä, onko työntekijät ja esimiehet olivat seuraavat aiheelliset turvallisuudesta, ja mihin toimiin voitaisiin ryhtyä toistumisen estämiseksi.
Jotkut väittävät, että Hirose lupausta tutkinnan kuolemaan johtaneessa tapaturmassa ei ole läheskään riittävä ja että ongelma on epäonnistuminen ratkomaan keskeisiä, järjestelmällisiä ongelmia. 25 lokakuu 2013, Reuters uutistoimisto:
"Monimutkaisuus Fukushiman sopimusten ja pula työntekijöistä on ollut käsiin Yakuza, Japanin järjestäytyneen rikollisuuden vaarat, jotka ovat juosseet työvoiman mailat sukupolville."
Johtaja Kanada - perustuu tutkimuskeskus Globalisaatio, Michel Chossudovsky, seurannut asiaa,  jossa todetaan, että :
"Yakuza työkäytäntöjä Fukushiman perustuvat korruptoituneen järjestelmän alihankinta, joka ei edistä palkkaamista toimivaltaisen erikoistunutta henkilöstöä. Se luo ympäristön petoksia ja epäpätevyys, joka tapauksessa Fukushima voi aiheuttaa tuhoisia seurauksia. Alihankinta järjestäytyneeseen rikollisjärjestöt on keino suuryrityksissä mukana puhdistamiseen merkittävästi vähentää työvoimakustannuksia. "
Tilanne nostaa esiin kysymyksen, mitä TEPCO presidentti Hirose tarkoittaa, kun hän toteaa, että tutkimuksessa olisi selvitettävä, mitä toimia voitaisiin toteuttaa toistumisen estämiseksi ja onko joka sisältää perusteellisen tutkimuksen TEPCO: n sopimusmenettelyt.

Fukushima työntekijä kuolee

Pahoittelee kuolema Yksi työntekijälle, kun peittelyyn kuolema Kymmenet työntekijät Säteilyturvakeskus. Uhkaava tutkivia journalisteja.
Naomi Hirose toteaa, että hän on syvästi pahoillaan että työntekijä kuolee joka kuoli perjantaina.TEPCO Toimitusjohtajan katsaus on räikeässä ristiriidassa sen vaikutelmia TEPCO työntekijöillä on.  Idän Uutiset siteeraa Al-Jazeera raportin  noin TEPCO työntekijä "Tanaka", sanoi:
Anonymous Fukushima työntekijän Tanaka ' : "Minun tehtäväni oli auttaa työntekijöitä poistamaan niiden pyydysten kun he tulivat takaisin tekemisissä saastuneen veden ja roskat, ja tarkistaa ne geigerlaskuri likaa [...] Meillä oli tapana pukeutua hiilisuodattimiin , mutta koska kustannusten leikkaukset, saimme pölynsuodattimet, kuten ne haluat ostaa kätevä säilyttää. Tepco työntekijää käytti Hiilisuodattimien kaikissa paikoissa. [...] Tepco on Jumala, pääurakoitsijan ovat kuninkaita, ja olemme orjia. [...]
Michael Okwu, Al Jazeera kirjeenvaihtaja : Kuten monet ydinvoimalatyöntekijöiden lähestymässä säteilyn raja on epätodennäköistä, että Tanaka koskaan vuokrata Fukushima uudelleen. Hän on sittemmin menettänyt hänen asuntonsa, ja on jatkuvasti sairas. [...]
Tanaka : Väsymys, väsymys, saan todella väsynyt. En voi sanoa, onko säteily aiheuttaa, mutta koska käytetty-up ydinvoima työntekijät eivät saa mitään korvausta, olen huolissani tulevaisuudesta. Joten osa se ​​voisi olla psykologinen.
Mako Oshidori_Tepco_Fukushima_japan

Vaikka TEPCO ja Hirose pahoillani kuoleman yhden työntekijän perjantaina Hitome, TEPCO ja Japanin hallituksen peitellä todellinen luku. Kuolema monet Fukushiman työntekijöille, jotka kuolevat säteilyaltistus on katettu-up by Fukushima Daiichi voimalaitoksen operaattorin TEPCO ja Japanin hallitus,  sanoi Japanin toimittaja Mako Oshidori  kansainvälisessä konferenssissa "Effects of Nuclear Katastrofit Natural ympäristöön ja ​​ihmisten terveyteen" .
Konferenssin järjestivät yhteistyössä Saksan luvun International Physicians for Prevention of Nuclear War ( IPPNW ) ja protestanttisen kirkon Hesse Nassau, 6. maaliskuuta 2014  raportit Energy News .
Konferenssissa ja myöhemmin lehdistötilaisuudessa,  (videoidaan ), Mako kertoi, että hän löysi TEPCO muistio , jossa Fukushima Daiichi operaattorin TEPCO neuvoo virkamiehiä  "cut Mako-chan (kysymykset) lyhyt, asianmukaisesti" . Mako Oshidori oli kirjoilla School of Life Sciences Tottori University Lääketieteellinen tiedekunta kolme vuotta.
TEPCO_mako_memo_japan
Klikkaa kuvaa lukea koko, dokumentoitu raportin TEPCO Memo.
Mako paljasti, että TEPCO ja hallituksen peittely kuoleman Fukusjima työntekijöiden ja että valtion edustajat alkoivat seurata häntä ympäri, kun hän alkoi tutkia peittelyssä. Mako sanoi:
"Olen kuullut siitä tutkijoita, jotka olivat ystäviäni sekä joitakin valtion virkamiehiä. Näytän sinulle valokuvan olen salaa otti agentti, niin tiedät millaista valvontaa tarkoitan. Kun haluan puhua jollekin, valvonta agentti keskushallinnon julkisen poliisivoimien tulisi hyvin lähellä, salakuunnella keskusteluun ....
"Haluaisin puhua minun haastattelu sairaanhoitaja, joka oli ollut työssä () Fukushima Daiichin ydinvoimalan (NPP) onnettomuuden jälkeen. .. Hän oli sairaanhoitaja Fukushima Daiichin ydinvoimalan vuonna 2012. Hän irtisanoutui työstään kanssa TEPCO vuonna 2013, ja silloin haastattelin häntä. ...
"Kuten nyt on nyt, on useita NPP työntekijöitä, jotka ovat kuolleet, mutta vain ne, jotka kuolivat työssä raportoidaan julkisesti. Jotkut heistä ovat kuolleet yhtäkkiä taas pois töistä, esimerkiksi viikonloppuna tai unessa, mutta mikään niiden kuolemat ilmoitetaan. ...
"Paitsi, että ne eivät sisälly työntekijän kuolemaan määrä. Esimerkiksi jotkut työntekijät lopettaa työn jälkeen paljon säteilyaltistuksen, kuten 50, 60-70 Mili Sieverts, ja lopulta kuolevat kuukautta myöhemmin, mutta mikään näistä kuolemista joko ilmoitettu tai sisältyvät kuolemaan veronsa. Tämä on todellisuus NPP työntekijöiden ".


Yhteenvetona:
TEPCO puheenjohtaja Naomi Hitome pahoittelee kuoleman työntekijän perjantaina ja lupaa täyden tutkimuksen sen selvittämiseksi, onko esimiehet ja työntekijät ovat liittyneet turvallisuus protokollia, ja toistumisen estämiseksi. Kumpikaan Hitome tai muita TEPCO edustajat ovat julkisuudessa pohdittiin, TEPCO harkitsee muuttamatta sen hankintasopimusta kulttuuria ja menettelyjä, joilla puuttua  ongelma Yacuza määräysvalta  siitä, mitä yrityksiä myönnetään sopimuksia, ja jossa työntekijät palkataan.
Valitukset  kuten että Fukushima työntekijän Tanaka  edelleen nousta huolimatta uhkauksista huolimatta uuden kansallisen turvallisuuden lain, joka hyväksyttiin Japanin parlamentissa vuoden 2013 lopulla, että rankaisee luvaton paljastaminen tietoa tilanteesta ja sen ympärillä voimalaitos jopa kymmenen vuotta kaltereiden takana.
TEPCO  jatkuu peittelyyn todellinen kuolonuhrien joukossa Fukushiman työntekijöiden .Työntekijät, jotka sairastuvat jälkeen säteilyaltistuksen päätetty urakoitsijoiden tai TEPCO.Toimittajana Mako Oshidori paljastaa nämä työntekijät hiljaa kuolee kodeissaan ja heidän kuolemansa ei ole missään vaiheessa ilmoittanut, saati rekisteröity aiheuttaman säteilyaltistuksen TEPCO voimalaitoksen Fukushima.
TEPCO kehottaa tiedottajat ja  "leikata toimittajan kysymyksiin lyhyitä asianmukaisesti" , kun taas Japanin hallitus käyttää poliisia seuraamaan toimittajia ympäri, pelotella niitä.
Ilmeisesti TEPCO puheenjohtaja Naomi Hitome pahoittelee syvästi kuoleman Fukushima työntekijän perjantai 28 maaliskuu 2014, aivan vääristä syistä. Ilmeisesti täyden tutkimuksen ovatko esimiehet ja työntekijät ovat noudattaneet turvallisuuden menettelyjen lisää peittelyssä perusoikeuksien ja järjestelmään liittyvät ongelmat.


Dr. Christof Lehmann on perustaja ja päätoimittaja nsnbc. Hän on psykologi ja itsenäinen poliittinen konsultti konfliktien ja konfliktien ratkaisuun ja monia muita poliittisia kysymyksiä.Hänen työnsä traumatisoituneiden konfliktin uhreille on johtanut hänet myös jatkamaan työtä poliittinen konsultti. Hän on elinikäinen aktivisti rauhan ja oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien, palestiinalaisten oikeudet itsemääräämisoikeutta Palestiinassa, ja hän työskentelee perustamisesta kansainvälisiä laitoksia syytteeseen sotarikokset, myös ne syyllistyivät etuoikeutettu kansakuntia. 28. elokuuta 2011 hänet aloitti blogissaan nsnbc, järkyttynyt väärästä hyökkäys Libyaan ja Syyriaan. Vuonna maaliskuu 2013 hän kääntyi nsnbc tulee päivittäin, riippumaton, kansainvälinen online-sanomalehti. Hän voi ottaa yhteyttä osoitteessa nsnbc international nsnbc.wordpress @ gmail.com


http://nsnbc.me/2014/03/29/tepco-regrets-death-of-1-fukushima-worker-continues-coverup-of-the-death-of-scores/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: