Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Brzezinski Mapped Out the Battle for Ukraine in 1997: It’s All about Maintaining the US as the World’s SOLE SUPERPOWER

4. Media »Brzezinski kartoittanut Battle Ukrainalle 1997: Kyse säilyttäminen Yhdysvallat maailman ainoa supervalta

Brzezinski kartoittaneet Battle Ukrainalle 1997: Kyse säilyttäminen Yhdysvallat maailman ainoa supervalta



Miksi Yhdysvallat vaarassa sivuraide antisemitistinen uusnatsien Ukrainassa?
Yksi avain voi löytyä taaksensa Zbigniew Brzezinski n 1997 kirjan, Grand Chessboard jossa hän kirjoitti, "Ukraina, uutta ja tärkeää tilaa Euraasian laudalla, on geopoliittinen pivot koska sen olemassaoloa itsenäisenä valtiona auttaa muuttaa Venäjälle. Ilman Ukraina, Venäjä lakkaa olemasta Euraasian imperiumi. "
"Kuitenkin, jos Moskova saa takaisin hallintaansa Ukraina, sen 52 miljoonaa ihmistä ja merkittäviä resursseja sekä pääsy Mustallemerelle, Venäjä automaattisesti uudelleen saa takaisin keinot tulla vahva Imperial State, joka ulottuu Euroopassa ja Aasiassa."
Entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Jimmy Carter 1977-1981 ja top ulkopolitiikan neuvonantajana Barack Obama, Brzezinski kirjoitti, että USA: n politiikan pitäisi olla "unapologetic" ylläpitävät "Amerikan oman määräävän aseman vähintään sukupolvi ja mielellään vielä pitempään edelleen."
Brzezinski eläytyä tärkeää vähän tunnettu Ukrainan selittämällä hänen 1997 kirja, "geopoliittinen tapit ovat valtioita, joiden merkitys on peräisin ei niiden voimaa ja motivaatiota vaan niiden herkkä paikalla ... joka joissakin tapauksissa antaa heille erityinen rooli joko määrittelemällä pääsy tärkeitä alueita tai kieltää resursseja merkittävä toimija. "
"Ukraina, Azerbaidžan, Etelä-Korea, Turkki ja Iran näytellä erittäin tärkeää geopoliittisen kääntyy", hän kirjoitti Grand Chessboard, kirja monien mielestä suunnitelma USA maailman herruudesta.
Brzezinski kirjoitti, että Eurasia on "shakkilauta johon taistelua maailmanlaajuista ensisijaisuus edelleen pelata", ja että "on välttämätöntä, että mitään Euraasian haastaja ilmi, pystyy dominoi Euraasiassa ja siten myös haastava Amerikassa."
Ymmärtäminen Brzezinski pitkän aikavälin näkemys Ukrainan helpottaa ymmärtää, miksi Yhdysvallat on antanut 5 miljardia dollaria Ukrainassa vuodesta 1991, ja miksi nykyään se on hyper-askarruttaa Ukraina pysyy sen vaikutuspiirissä.
Se voi myös auttaa selittämään, miksi viime vuonna Yhdysvalloissa ja monissa sen eri mediat ovat kuumeisesti demonisoida Vladimir Putin.
Vuoteen näkyvästi esiin pahoinpitelystä aktivisti ryhmä Pussy Riot, lakkaamatta tuomitsi Venäjän regressiivinen kanta homojen oikeuksia, ja liian keskittyen huonompaa majoitustilat Sotshin olympialaisten Obaman hallinto on taitavasti hajamielinen yleisölle sukeltaa Yhdysvaltojen tuella äärikansallisen , uusnatsi ryhmittymät Ukrainan opposition, ja on tehnyt maittavaa amerikkalaiset hyväksyä Yhdysvaltain kerronta Ukrainaa.
Kiinnostavaa kyllä, se oli Brzezinski vertasi ensimmäisenä Putin Hitlerille 3 maaliskuu Washington Post pääkirjoitus. Hillary Clinton seurataan seuraavana päivänä hänen kommenteistaan ​​vertaamalla kaksi, jonka jälkeen John McCain ja Marco Rubio, joka 5. maaliskuuta yhtyi Clintonin kommentit vertaamalla Putin ja Hitler. Ilmeisesti Brzezinski jatkuu edelleen vaikuttamaan Yhdysvaltain poliittiselle puhua.
Kirjassaan Brzezinski väittää, että "Amerikka on ylivoimainen neljässä ratkaisevaa aloilla maailman sähköntuotannosta: sotilaallisesti ... taloudellisesti ... teknisesti ... ja kulttuurisesti."
Vaikka tämä voi olla tarkka vuonna 1997, voidaan väittää, että tänään, muut kuin sotilaallisesti, USA ei enää vallitsee ylin näillä aloilla.
Joten viime vuoden lopulla, kun Ukrainan nyt-syrjäytti presidentti Viktor Janukovitsh yllättäen peruutettu suunnitelmat Ukrainan yhdentymistä Euroopan unioniin hyväksi vahvempia siteitä Venäjään, USA voi katsoivat Ukraina liukastumisen entisestään ulos ulottumattomissa.
Siinä vaiheessa, jossa palaset jo olemassa, USA siirtyi tukemaan syrjäyttämisen Janukovitsh, mistä on osoituksena vuotanut puhelinkeskustelu välillä Yhdysvaltain apulaisulkoministeri Victoria Nuland ja Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa Geoffrey Pyatt. Kun rauhanomaisia ​​mielenosoituksia eivät olleet tehokkaita unseating Janukovitshin, väkivalta äärikansallisen Svoboda puolueen ja oikeassa sektorissa oli syleilyssä, jos ei tue länteen.
Nykypäivän Ukrainassa, Yhdysvaltain vaarassa olevan sidoksissa juutalaisvastaisia ​​uusnatsien, mahdollisuus se luultavasti tuntuu voidaan ohjata ystävällinen Länsi median. Mutta vaikka riski on suuri, USA todennäköisesti pitää sitä tarpeen ottaen geopoliittista merkitystä Ukrainan, kuten Brzezinski kartoitti vuonna 1997.

Chris Ernesto on co-perustaja St. Pete for Peace, antiwar organisaatio Pietarissa, FL, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2003. Mr. Ernesto myös luonut ja hallinnoi OccupyArrests.com ja USinAfrica.com

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: