Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » What the West Missed about Ukraine

4. Media »Mitä lännen jääneet Ukrainasta

Mitä West jääneet Ukrainasta

Ulkopuoliset tarkkailijat eivät ymmärrä rooli erimielisyyksiä Ukraina itse pelannut kriisi siellä.

Klikkaa suuremmaksi sarjakuva . Piirustus Konstantin Maler

Koska Yhdysvaltain ja Venäjän jännitteet mount Ukrainassa ja Krimillä, on tärkeää ymmärtää, että nämä jännitteet pitkälti seurausta median spin todellisen ja kuvitellun välisiä konflikteja Ukrainan kansaa. Etuna Länsi mediaa Venäjän presidentti Vladimir Putin on valtava, sillä Putinin vaikutus rajoittuu lähinnä rajojen sisällä Venäjällä.
Ensimmäinen ja tärkein spin laittaa tilanne oli kuvata Ukrainan tilanne kuin konflikti Ukrainan ja Venäjän välillä, ei kuulu kulttuurisesti, etnisesti, kielellisesti ja uskonnollisesti erilaisia ​​ihmisiä Ukrainassa, suurlähettiläänä  Jack Matlock vakuuttavasti väitti .
Useita viikkoja seurasin monenlaisia ​​tv-kanavia - Venäjän kanavat EuroNewsille - miten perin rauhallinen protesti Maidan Kiovassa vähitellen kääntyi enemmän ja enemmän väkivaltaisia ​​kun kivistä ja Molotovin cocktaileja heitettiin aseeton ja jatkuvasti vetäytyvät poliisi.
Enemmän myönnytyksiä Viktor Janukovitshin tehty, mukaan lukien ehdotus on Arseni Yatsenyuk pääministeriksi, enemmän väkivaltaisia ​​Maidan tuli.
Lopuksi heti kompromissi sopimuksella Maidan koalition ja Janukovitshin allekirjoitettiin - läsnä ulkoministerien Ranskan, Saksan ja Puolan ja Venäjän ihmisoikeusvaltuutettu Vladimir Lukin - väkivalta ei hellittäneet, kuten voisi kuvitella, sen sijaan Tilanne paheni.
Janukovitshin hyväksynyt lähes kaikki vaatimukset Maidan, myös paluuta 2004 perustuslain ja kutsumus presidentinvaalit ennen kautensa päättymistä. Mielenosoittajia Maidan oli täysi syy juhlia, vaan alue tuli hyvin väkivaltainen ja kymmeniä kuoli.
Tämä käänne oli hyvin vaikea ymmärtää, kunnes välisen keskustelun EU: n ulkoasioiden korkea edustaja Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri Urmas Paet esiin.
Keskustelu mainittu opposition hahmo Olga Bogomolets sanomalla, että johtajat Maidan eivät olleet kiinnostuneita löytämässä lähde ampujat ammunta Maidan koska väkivalta auttoi oppositiossa.
Näin oppositio, eikä yrittää yhtenäistää tämän kansakunnan jo jaettuna etnisten ja uskonnollisten lojaalisuus, ajoi kiilaa Länsi-Ukrainassa, joka on enimmäkseen katolinen tai Itä katoliset ja Etelä-ja Itä-Ukrainassa, joka on enimmäkseen ortodoksinen.
Jotkut näistä ukrainalaiset etelästä ja idästä venäläisiä, mutta useimmat niistä tunnistaa kuin ukrainalaiset, jotka pitävät Venäjän äidinkielenään.
Tämä jako voimakkaimmin tuskallisen Venäjän suurimman etnisen Krimillä. Koska he pelkäsivät niiden itsenäinen asema uudessa johtama Maidanissa johtajia, he tekivät päätöksen järjestää kansanäänestys, joka voisi antaa alueen mahdollisuuden edelleen itsenäisesti osana Venäjän.
Oli opposition kunnia 21 helmikuu sopimukseen ja säilytti Janukovitshin presidenttinä, kunnes 25. toukokuuta ylimääräiset vaalit, Krimin ei olisi kapinaan. Napata vallasta Kiovassa laukaisi alueellisia pyrkimyksiä varmistaa turvallisuuden ja hyvinvoinnin äänestäjilleen.
Jos ulkona valtuudet, mukaan lukien Yhdysvallat, EU, Venäjä, muut IVY: n jäseniä tai YK on rooli, sen on oltava sovittelijana ja rauhan-maker näiden jaettu segmenttien Ukrainan kansan.
Nämä ulkopuoliset voimat pitäisi näyttää samaa tactfulness, herkkyys, tervettä järkeä, pysyvyys ja kärsivällisyyttä, että he ovat osoittaneet Pohjois-Irlannin osalta, Quebec, baskit ja Skotlannissa. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​Länsi kannattajat Ukrainan soveltavat kaksinaismoraalia.

W. George Krasnow  on entinen johtaja Venäjän ohjelman Monterey Institute of International Studies, Kaliforniassa. Nyt perustuu Washington, hän juoksee  Venäjän-Amerikan Liikearvo Association  edistää parempia suhteita maiden välillä.


http://rbth.co.uk/opinion/2014/03/14/what_the_west_missed_about_ukraine_35089.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: