Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Obama DESPERATE to ISOLATE Russia

T

Obama DESPERATE eristää Venäjä

Post Kategoriat: Kanada
Pepe Escobar / neljäs Media Uutiset | lauantai, 29 maaliskuu 2014, 18:26 Peking
"USA: Desperate eristää Venäjän kaikilla rintamilla"
Obaman hallinto on ryhtynyt vankeja yrittää "eristää" Venäjän kaikki mahdolliset rintamilla - Vähäisen tulokset ovat toistaiseksi.
Tässä olen esittänyt joitakin syitä, miksi Aasia ei eristää Venäjää. Ja tässä muutamia syitä, miksi EU ei ole varaa eristää Venäjän. Silti Obaman hallinto on säälimätön, ja pidettävä hyökkäyksissään kolme suurta rintamalla - G20, Iran ja Syyria.
Ensinnäkin G20. Australian ulkoministeri Julie Bishop heitti ilmapallo, spekuloidaan, että Venäjä ja presidentti Vladimir Putin voisi estetty G20-huippukokouksen Brisbanessa marraskuussa.
Reaktio muut neljä BRICS jäsen-kansojen oli nopea: "säilytys G20 kuuluu kaikkien jäsenmaiden yhtä ja kukaan jäsen-valtio voi yksipuolisesti määritellä sen luonteen ja luonne."
US-palvelijoita Australia oli hiljaa. Nyt.
BRICS, ei sattumalta, ovat avain kehitysmaiden liitto sisällä G20, joka todella käsitellään, mitä asioita kansainvälisissä suhteissa. G7 - joka "karkotettu" Venäjällä pidettävässä kokouksessa Sotshissa, siirrettiin Brysseliin - on vain itseriittoinen puhua työasioista.
Seuraamus seuraamus
Sitten on Iran. Venäjän varaulkoministeri Sergei Ryabkov teki hyvin selväksi, että jos Yhdysvaltain ja valitun Euroopan hännystelijät slap talouspakotteita yli Krimillä kansanäänestyksen, "otamme vastatoimenpiteitä samoin." Ja hän tarkoitti sitä suhteessa P5 +1 neuvotteluissa Iranin aineiston.
Tässä on melko tarkka kuvaus Yhdysvaltojen perustamista näkemystä Venäjän asema neuvotteluissa.
On totta, että 2009 ilmestys salainen, maanalainen Iranin uraanin rikastamiseen laitos ei istu hyvin Moskova - joka vastauksena peruutettu myynti S-300 ilmapuolustuksen järjestelmä Teheran.
Mutta tärkeämpää on se, Moskova haluaa Iranin aineiston pidettävä YK: n turvallisuusneuvoston sateenvarjo - missä se voi käyttää veto-oikeutta; ratkaisun on oltava monenvälisiä, eikä keittivät psykoottinen neo-haittoja.
Ristiriitaisia ​​poliittisia suuntia Iranin hautoisi epäilyksiä Moskovan sitoutumisesta oikeudenmukainen ratkaisu - harkitsee Moskova ei ole tehnyt paljon lievittämiseksi kovia pakotteita paketti. Ja kyllä, sekä Venäjä ja Iran ovat kilpailun energia viejille - ja pakotteet rankaista Irania ja palkita Venäjä (50 prosenttia vähemmän Iranin öljyn viennin vuodesta 2011, eikä edes täyttävien merkittävä viejä maakaasu).
Mutta jos amerikkalainen seuraamus pakkomielle nielaisee myös Venäjällä, odottaa ilotulitus, kuten Moskovassa nopeuttaa swap jopa 500000 tynnyriä päivässä Iranin raakaöljyn vastineeksi Venäjä rakentaa toista ydinvoimalan; ylimääräistä Venäjän liikkuu selättäminen Länsi-pakotteita seinään; ja jopa Moskovan päättää myydä paitsi S-300, mutta S-400 tai erittäin hienostunut, tuleva S-500 ilmapuolustuksen järjestelmä Teheran.


Se on väärä lippu aika
Lopuksi siellä Syyriassa. Jälleen kerran, BRICS ovat eturintamassa. Venäjän suurlähettiläs-at-Large Vadim Lukov naulattu sitä, kun hän korosti, "Suoraan sanottuna, ilman BRICS asema, Syyria olisi kauan sitten muuttui Libyassa."
BRICS oppineet läksynsä Syyrialle, kun he antoivat tyhjää klo YK äänestää avata tietä Naton humanitaarisen pommitukset Libyan epäonnistunut valtio. Myöhemmin Venäjän diplomatia puuttui pelastaa Obaman hallinto päässä pommitukset Syyriassa yli mieletön, itseaiheutettu "punainen viiva" - mahdollisesti katastrofaaliset seuraukset.
Nyt tontti on paksuuntuminen uudelleen. YK: n ja Arabiliiton edustajan Lakhdar Brahimin on kehrätty että uudelleen Geneven II rauhanneuvottelut on "tule kysymykseen" tällä hetkellä.Tiedotustilaisuudessa YK: n turvallisuusneuvostolle maaliskuun alussa, hän syytti Syyrian hallitusta tästä.
Se on järjetöntä. Lukemattomia, riitelystä, opportunisti oppositio ryhmittymiä koskaan halunnut neuvottelujen ensimmäinen paikka, vain vallanvaihdos. Puhumattakaan jihad sumut - whic viime aikoihin asti on määrätä tosiasioita kentällä täysin weaponized Gulf petrodollar varoja.
Nyt huhut runsaasti Obaman hallinto valmistautuu "eristää" Venäjä - ja laajemmin BRICS - Syyriasta.
Obaman hallinto, kautta sananlaskun nimeämätön "virkamiesten, on paikannus disinformaatiota" ilmoitukset "noin jihadisteihin hyökkää Länsi etuja, perustuu ulos pohjoisessa ja koillisessa Syyriassa. Se voisi olla alkusoittoa täydellinen väärä lippu, sitten käyttää perusteena lännen interventio - ilmeisesti ohittaen YK. Nämä lietsovat sotaa haaveilijoita of lentokieltoalue yli Syyria ole koskaan lakanneet haaveilla.
Tämä skenaario on myös konkreettinen nivoutuu nykyisen Erdoganin hallinnon skandaali Turkissa - kuin mitä paljastettiin YouTubessa on juuri kansallisen turvallisuuden keskustelun siitä, miten Naton jäsenenä, Turkki, voisi perustaa väärä lippu ja syyttää Syyriaa.
Tärkeintä on, että Nato on kaukana luopunut vallanvaihdos Syyriassa. On houkuttelevia symmetrioita leikkiä. Putsch Ukrainassa. False flag Syyriassa. Naton push Syyriassa? Venäjän push Itä-Ukrainassa. Se ei ehkä kuulosta niin kaukaa haettu kuin miltä se näyttää. Ja sitten, kaikki vedot ovat pois päältä.
Koko New Great Game Euraasiassa on jo niin vääntynyt, että nyt meillä on valtiosääntöoikeuden asiantuntija Obama oikeuttaa hyökkäyksen ja Irakin miehitys ("America pyrkinyt työskentelemään kansainvälisen järjestelmän, emme väitä tai liitteessä Irakin aluetta") ja wacko sodanlietsojat think Tankland saarnaa öljysaartoon Venäjän, Iranin-tyyliin, jossa Washington käyttäen hännystelijät Saudi-Arabia kuromiseksi vajausta.
Luennon jälkeinen eurooppalaiset Haagissa ja Brysselissä yli "pahan" Venäjän grafiikat ja soitimella Roomassa kuten New Caesar, Obama lopettaa hänen voittokulkuaan kiertueen täsmälleen hänen Saudi satrapy. Meidän kaikkien pitäisi saada valmiiksi ilkeä suklaarasia eteenpäin.

Pepe Escobar on kiertävä kirjeenvaihtaja Asia Times / Hong Kong, analyytikko RT ja TomDispatch, ja usein tukija sivustot ja radio-ohjelmia vaihtelevat Yhdysvaltojen Itä-Aasiaan.

© autonominen voittoa tavoittelematon järjestö "TV-Novosti", 2005-2014. Kaikki oikeudet pidätetään.
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

he 4th Media » Obama DESPERATE to ISOLATE Russia

Ei kommentteja: