Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

The 4th Media » World’s Richest 85 People Now Worth Same Amount as Poorest 3.5 Billion

T

Maailman rikkain 85 Ihmiset nyt arvoltaan saman verran kuin köyhimmistä 3,5 miljardia

Globaalin kapitalismin, meillä on ongelma.
Olemme pitkään tienneet, että elämä ei ole reilua ja että maailman varallisuudesta on epätasaisesti jakautunut.Mutta uusin factoid Oxfamilta on globaaliin köyhyyteen ja eriarvoisuuteen on henkeäsalpaava. Uudessa raportissa, aatteellisen raporttien mukaan vain 85 ihmistä-rikkain maailman rikkaat-pidä niin paljon vaurautta kuin köyhimpien 3500000000. Se on puolet maailman väestöstä.
Toisin sanoen, yläosa 0.00000001 prosenttia on arvoltaan yhtä suuri kuin pohjan 50 prosenttia yhdistettynä. Top 1 prosenttia puolestaan ​​hallitsevat lähes puolet maailman varallisuudesta, tai 65 kertaa niin paljon kuin maailman vähemmän onnekkaita puoli.
Jos on olemassa yksi ydin toivon-ei ole mainittu Oxfam raportissa, niin pitkälle kuin voin kertoa, se, että epätasa-arvo betweencountries voidaan helpottaa hieman (vaikka se on vaikea sanoa varmasti). On maa-by-maan perusteella, vaikka, rikkaita on ainoastaan ​​rikastuvat.
Vuosina 1980 ja 2012, rikkain 1 prosenttia suurempi osuus saaliista on 24 26 maiden Oxfam katsastettu. Tämä sisältää Yhdysvalloissa, jossa rikkain 1 prosentti ovat vallanneet 95 prosenttia kaikista talouden kasvua, koska finanssikriisin 2009, kun pohja 90 prosenttia on saanut köyhempi.
Oxfamin huoli ei ole vain siitä, että puolet maailman väestöstä voisi ostaa ja myydä joukko yksilöitä, jotka voisi sopia yhden suuren kokoushuone. Se, että tämä huikea ero luo noidankehä.
Oxfam on huolissaan siitä, että ei puututa, vaikutukset ovat potentiaalisesti muuttumattomia, ja johtaa "mahdollisuus kaapata"-jossa alhaisimmat veroasteet, paras koulutus ja parhaat terveydenhuoltoon väitti lapset rikas. Tämä luo dynaamisia ja toisiaan vahvistavia sykliä etu, että on siirtyä sukupolvelta toiselle.
Onnea, olet puolet maailman ihmiset, joilla on vähemmän kuin 1 prosenttia sen rikkaus. Voi kertoimet olla koskaan sinun hyväksesi!
Will Oremus on  Slate n vanhempi tekniikka kirjailija. Sähköposti hänelle  will.oremus @ slate.com  tai seurata häntä Twitterissä .
Futuuri  on kumppanuus  Slate ,  New America , ja  Arizona State University .
http://www.slate.com/blogs/future_tense/2014/01/21/global_inequality_oxfam_report_finds_85_richest_people_s_net_worth_equals.html
 
he 4th Media » World’s Richest 85 People Now Worth Same Amount as Poorest 3.5 Billion

Ei kommentteja: