Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Kosher Theft? Israel MUST Be the QUEEN of THEFT

4. Media »Kosher Theft? Israelin on kuningattaren varkaudesta

Kosher Theft? Israelin on kuningattaren varkaudesta

Post Kategoriat: Kanada
JAMAL KANJ / neljäs Media Uutiset | keskiviikko, 26 maaliskuu 2014, 12:13 Peking
AT 19 maaliskuu YK: n turvallisuusneuvosto keskustelua, Yhdysvaltain suurlähettiläs Samantha Powers oli sanoneen, "varas voi varastaa omaisuutta, mutta se ei anna oikeutta omistusoikeuden varas."
Kuuntelemalla hänen voimakas tuomitseminen Venäjän toimia Krimillä, en voinut olla ihmettelemättä, jos se oli vakaumus tai ex-lahjakas kirjailijan retorinen puhe.
Varas pitäisi tuomita - riippumatta siitä, onko varas on ystävä tai vihollinen. Lisäisin muuten tosi väite, varas-mahdollistajana olisi ankarasti liian?
Katsotaanpa vuoksi väitteen kanssa samaa mieltä Ms Powers "arviointi vaatii Venäjän tukea" ylivoimainen "toiveiden 96 prosenttia äänestäjistä kuin varkaus.
Käyttämällä samaa yhtäläisyyksiä, miten Israelin Itä-Jerusalemin liittämistä ja Golanin kukkuloilla? On tämä varas joita MS Powers tukee YK: n turvallisuusneuvostoa pakkolunastaa miehitetyn maa rakentaa "juutalainen vain" koteja.
Toisin Krimin ilmeistä demokraattista äänestystä, Israel ei viitsinyt pyytää lausuntoa "ei-juutalaisia", kun se päätti liittää miehitetyillä alueilla. Suhteellisesti Israel sai vieressä tyhjäksi tukea ihmisiä liitteenä alueilla.
Verrattain ja käyttämällä suurlähettilään mittari: Israel on kuningatar varkaudesta.
Krimin väestö koostuu 70pc venäläisiä, 16pc ukrainalaisia ​​ja 14pc tataarit. On historiallinen tosiasia, että Krimin oli osa Venäjää, kunnes lakkautetun Neuvostoliitto lahjoittanut sen Ukrainaan vuonna 1954. Venäjä ei ole elinsiirtoa uusia etnisiä väestöstä, se ei luonut "vain venäjäksi" tiet eikä rakennettu "vain venäjäksi" pesäkkeitä hyötyä yhden rotuun tai etniseen ryhmään.
Israel teki kaiken,. Mitä Israel on tekemistä kaiken tämän, voisi kysyä.
Yhdysvaltain suurlähettiläs - naimisissa Cass Sunstein, suuri varainhankintaan Amerikassa Israel Public Affairs komitea (AIPAC) - kutsuu "ylivoimainen ääni" varkaus. Aikana, jolloin hänen hallinnon vuosittain rahoittaa Israelin ryöstö yli 3 miljardia dollaria hyväuskoinen Yhdysvaltain veronmaksajien rahoille elinsiirtoa uusia etnisiä Väkilukuun laittomasti takavarikoitu maa.
Vielä, Yhdysvallat on virallisesti "oikeutuksen" varkaus alle kiertoilmaus kutsutaan vaihto 1967 varastettu palestiinalaisten maata 1948 varastettu palestiinalaisalueilla.
Se on vastenmielinen "varkaus", joka Richard Falk, YK: n erityisedustajan ihmisoikeuksista palestiinalaisalueilla kuvattu 21. maaliskuuta kuten "haitallisia ominaisuuksia kolonialismin, apartheidin ja etnisiä puhdistuksia".
Länsi poliittinen tekopyhyys on pohjaton. Kun uudelleensijoitetuille Yhdistyneen kuningaskunnan alamaisia ​​äänesti tulevaisuudesta Falklandin saaret (Malvinas), Britannian pääministeri David Cameron kehotti maailman kunnioittamaan ylivoimainen äänestyksessä kaikki "(1518) Falklandin saarten" kuka "ovat puhuneet niin selvästi tulevaisuudestaan , ja nyt muissa maissa kaikkialla maailmassa, toivon, kunnioittaa ja kunnioitamme tätä hyvin, hyvin selkeä tulos. "
Perillinen valtakunnan istutetut Länsi sionismi Palestiinassa ehkä unohtanut, että on enemmän kuin 2000 x 1518 ihmisen sen vanha siirtomaa, vielä evätty oikeus äänestää heidän tulevaisuutensa Länsirannalla ja Gazassa. Ja maa, joka kieltää heitä tätä oikeutta tukee Cameron hallitus.
Entä varkaus Kosovossa, Etelä-Sudanissa ja Itä-Timorissa? Tai oli, että myös toinen kosher / Robin Hood tyyliin varkaus?
Etsi AIPAC käsi kun USA saa antautua ulkopolitiikan romahdus. Sionistinen tekijöiden synnyttää konflikteja ja aja American vaunu - koska se ratsasti Saksan ja Ison-Britannian ennen - kunnes USA tulee hyödytön.
Sitten he hypätä seuraavaan maailmanvalta vaunun.

Mr Kanj (www.jamalkanj.com) kirjoittaa säännöllisesti sanomalehden sarake ja julkaisee useita verkkosivustoja. Hän on kirjoittanut "Children of katastrofi," Matka palestiinalaisten pakolaisleirillä Amerikkaan. Versio artikkeli julkaistiin ensimmäisen Persianlahden Daily News sanomalehti.

Ei kommentteja: