Sivut

lauantai 22. maaliskuuta 2014

USA suunniteli

USA on asettanut World On Path to War

Post Kategoriat: Kanada
Paul Craig Roberts | maanantai, 17 maaliskuu 2014, 10:55 Peking
Obama julistaa itsemääräämisoikeuden olla uhka Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle 
Miksi Washington niin vastustaa Krimin itsemääräämisoikeutta?Vastaus on, että yksi päätavoitteista Washington vallankaappaus Kiovassa oli saada uusi nukkehallitus häätää Venäjällä Mustanmeren laivaston tukikohta Krimillä.Washington voi käyttää hallitus Washington on asentanut Ukrainassa saatavilla, jos Krim ei ole enää osa Ukrainan.
Mitä Washington on tehnyt täysin selvää on, että "itsemääräämisoikeus" on ase jota Washington puolesta esityslistan. Jos itsemääräämisoikeus ennakot Washington asialistalla, Washington on sitä. Jos itsemääräämisoikeus ei etukäteen Washington asialistalla, Washington on sitä vastaan.
Washington-aloittanut YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman veto-oikeuttaan Venäjä, valheellisesti vakuuttaa, että kansanäänestys Krimillä, kansanäänestys vaati ihmisiä ", ei voi olla pätevyyttä, ja voi muodostaa perustan muuttamiseen asema Krimin, ja kehottaa kehottaa kaikkia valtioita, kansainvälisiä järjestöjä ja erityistoimielimet olemaan tunnustamatta mitään muutoksia tilan Krimin pohjalta tätä kansanäänestystä ja pidättäytymään kaikista toimista tai tekemisissä joka voitaisiin tulkita tunnustaa tällaisia ​​muuttunut tila. "
Washington voinut tehdä sitä selvemmäksi, että Washington täysin vastustaa itsemääräämisoikeuden Crimeans.
Washington väittää, valheellisesti, että kansanäänestystä ei ole pätevä, ellei koko väestön Ukrainan ääntä ja yhtyy päätöksen Crimeans. Huomaa, että kun Washington oli Kosovon Serbiasta, Washington ei anna serbialaisten äänestystä.
Mutta unohtaa Washington sijoitus tekopyhyyttä ja itsekästä double-standardeja. Katsotaanpa soveltaa Washington väite siitä, että ollakseen pätevä muutoksia Krimillä asema edellyttää äänestystä osa väestöstä maan, että se lähtee. Jos näin on, silloin Krim ei ole koskaan ollut osa Ukrainassa.
Alle Washington n kansainvälistä lakia, Ukraina on edelleen osa Venäjää. Kun Hruštšov siirrettiin Krim (mutta ei Sevastopol, Mustanmeren base) Ukrainaan, venäläiset eivät saaneet äänestää.Siksi mukaan Washington oma logiikka on virheellinen tunnustaa Krimin osana Ukrainan. Sama pätee myös muualta Venäjältä että Lenin siirtyi Ukrainaan.
Alle logiikka Washington n YK: n päätöslauselman, suuri osa Ukrainan eivät ole laillisesti osa Ukrainassa. He ovat pysyneet osissa Venäjää, koska venäläiset eivät saaneet äänestää niiden siirtämistä Ukrainaan. Näin ollen ei ole siitä "Venäjä liittäen Krim", koska mukaan Washington logiikka, Krim on vielä osa Venäjää.


Tarvitsetteko lisää todisteita siitä, että Ukrainan kriisi koostuu tyhjästä by schemers in Washington, joka on luonut koko kriisin yhteen tarkoitukseen-heikkenevän Venäjän sotilaallisesti?
Kukaan ei ollut yllättynyt siitä, että New York Times julkaisi 14. maaliskuuta lietsovia paasaavat, kirjoittanut uuskonservatiiveihin John McCain, joka on kuvattu Washington aggressio Ukrainassa Venäjän aggressiota. Yhdysvaltain hallitus kukistaa valittu demokraattinen Ukrainan hallitukselle ja sitten syyttää Venäjää "hyökkäämään ja liittäen Krimin", jotta kääntääkseen huomion pois Washington n kukistumisen Ukrainan demokratian. Ei ole valittu hallitus Kiovassa. Stooges toimii hallituksen Kiovassa otettiin virassaan Washington. Kuka muu valita niitä?
Mikä yllätti jotkut oli Rand Paul liittyä hysteria. Rand Paul kirjoitti propagandistisiin paasaus Venäjää vastaan ​​Time. Rand Paul väittää, valheellisesti, että Putin on valloittanut Krimin ja että se on loukkaus "kansainvälistä yhteisöä." Ensinnäkin, päätös Krimin lähteä Ukrainaan on päätös Krimin väestöstä ja valitun hallituksen, ei päätöstä Venäjä.
Mutta, argumentin vuoksi, sallikaa Rand Paulin valhe kuin totuus: Onko "Vladimir Putinin hyökkäys Ukraina räikeänä, että kansakunnan itsemääräämisoikeutta ja loukkaus kansainvälistä yhteisöä" kuten Washington n hyökkäykset Irakissa ja Afganistanissa, ja Washington- sponsoroi hyökkäykset Libyan ja Syyrian ja Washington jatkuvaa teurastus pakistanilaisten ja jemeniläiset lennokeilla, ja Washington rikkoo Iranin itsemääräämisoikeutta laittoman seuraamuksia, ja Washington rikkoo Ukrainan suvereniteettia kaatamiseen valittu hallitus ja asettaa Washington n stooges?
Jos Putin käyttäytyy kuin Rand Paul tietämättömänä väittää, Putin on vain seuraavat ennakkotapaukset perustettu Clinton Serbiassa, Bush Afganistanissa ja Irakissa, ja Obama Afganistanissa, Libyassa, Syyriassa, ja Ukraina. Washington väite alennetaan: "Me, poikkeuksellinen ja välttämätön kansakunta voi käyttäytyä tällä tavalla, mutta mikään muu maa ei voi."
Kuten jotkut amerikkalaiset ovat väärässä paikassa toiveita Rand Paul, se on aivan yhtä hyvin, että hän paljasti aika, että hän on vain toinen hullu prostituoituja itseään neokonservatiivinen sodanlietsojat ja sotilas / turvallisuus monimutkainen. Jos Rand Paul on toivoa Amerikassa, niin selvästi ei ole toivoa.
Kuten olen muistuttaa, propagandaa ja valheita antaneen Washington, sen Euroopan nuket, New York Times, Time, ja kokonaisuudessaan läntisten tiedotusvälineiden toistavat polku sota, joka johti 1. maailmansota. Se tapahtuu aivan silmiemme edessä.



Obama julistaa itsemääräämisoikeuden olla uhka Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle 
Paul Craig Roberts
Hänen 6 maaliskuu Executive Order "Esto Property eräiden henkilöiden osallistuminen Ukrainan tilanne", Obama vakuuttaa, että tuki Krimin itsemääräämisoikeus muodostaa "epätavallinen ja satunnaisia ​​uhka kansallisen turvallisuuden ja ulkopolitiikan Yhdysvalloissa, ja Vakuutan, kansallisen hätätilan käsitellä tätä uhkaa. " http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/03/06/executive-order-blocking-property-certain-persons-contributing-situation
Obama ja asianajajat, jotka laaditaan hänen ulosmittauksesta ei huomannut, että miten tilaus on laadittu sitä sovelletaan Obama, jotta valittu vaaleilla vallankaappauksen hallitus Kiovassa ja Washington ja EU järjestelmiä. Jotta sanoo, että henkilö "vastuussa tai osasyyllisiä tai harjoittaneen suoraan tai välillisesti. toimista tai politiikkaa, heikentää demokraattisten prosessien tai instituutioiden Ukrainassa "edellyttää, että hänen varat jäädytettiin.
Washington ja EU ovat vain kaksi hallituksilta, joiden henkilöstö ovat heikentäneet demokraattisten prosessien ja instituutioiden Ukrainassa kaatamiseen valittu hallitus ja määrätä valittu vaaleilla yksi.
Obama palvojat-kyllä ​​on vielä ihmisiä, jotka tyhmä-esine kun soitan Obama Valkoisessa talossa ääliö. Silti, tässä Obama tai hänen asianajajansa osoittaa, että hän on tyhmä antamalla Executive Order, joka vaatii omaisuutta Obama, Victoria Nuland, Samantha Powers, Susan Rice, Britannian pääministeri, Saksan liittokansleri, Ranskan presidentti, EU Komission ja rajoittamattoman määrän lähipiiriinsä kuuluvien henkilöiden tarkoitus jäädyttää Yhdysvaltain hallitus.
Tietenkin Obaman hallituksen määräyksellä ei sovelleta niille, joille se on sovellettavissa. Sitä sovelletaan niille, joille sitä ei sovelleta-viranomaisille, jotka on sallittu Krimin väestöstä harjoittaa demokraattisia prosesseja, jotta voidaan päättää omasta kohtalostaan.
Washington on seisonut demokratian päälaelleen. Kaatamaan Ukrainan demokraattista hallitusta ja asentamalla nukkehallituksen ei vahingoita demokraattisia prosesseja tai laitosten Ukrainassa, mutta mitään joka mahdollistaa itsemääräämisoikeuden mennä eteenpäin Krimillä ei heikennä demokraattisia prosesseja.
On selvää, West ei voida enää liittyä demokratiaa.


Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Hänen viimeisin kirjat ovat, pettäminen Laissez Faire Kapitalismi ja miten Amerikassa oli menetetty.http://www.paulcraigroberts.org/

Tiedoksesi, toinen talousuutiset AP (eli Länsi valtamedia):

US hylkää Krim äänestyksessä, mainitsee Venäjän pelottelun

Associated Press Matthew LEE 3 tuntia sitten
http://news.yahoo.com/us-rejects-crimea-vote-cites-russian-intimidation-182209667-politics.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: