Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Can the Post-Coup Ukrainian Regime Survive Nationalist Dissent and IMF Austerity?

4. Media »Voiko Post-Coup Ukrainan Järjestely Survive kansallismielinen Dissent ja IMF säästötoimia?

Voiko Post-Coup Ukrainan Järjestely Survive kansallismielinen Dissent ja IMF säästötoimia?



Kesä / heinäkuu 1934 Hitler käynnisti "Nacht der Langen Messer" tai "Night of the Long Knives".Tappaminen toiminta on suunniteltu poistamaan muun muassa radikaali elementtejä Sturmabteilung - brownshirts. Nämä olivat kadulla väkijoukot, jotka olivat asettaneet tahdon natsien liikkeen fyysinen voima edeltävinä vuosina vallansiirron.
Kun liikkeestä tuli järjestelmä, brownshirts tuli velka natsi johtajuutta, erityisesti "vasemmistolaisen" elementtejä, jotka todella uskoivat "sosialistinen" retoriikka natsien liikkeen.
Maanantaina 24 maaliskuu, pienemmässä mittakaavassa ja eri olosuhteissa mutta Samansuuntaisesti yksi "mahdoton hyväksyä kasvoja" Ukrainan vallankaappaus päättyi hänen elämänsä käsissä hallinnon hän oli taistellut niin vaikea asentaa.
Olosuhteet kuolemaan oikeassa sektorissa miehen väkivallan Oleksandr Muzychko ovat hämärät liioittelematta, useita ristiriitaisia ​​tilejä. 25. maaliskuuta sisäministeriön oli  raportoitu  toteamalla, että Muzychko oli ammuttu kuoliaaksi avaamisen jälkeen tulen poliisi aikana tehdystä ratsiasta kahvila.
Kuitenkin samana päivänä, Ukrainan MP Oles Doniy  väitti  hänen Facebook-sivulla, että Muzychko oli murhattu kylmäverisesti - ryhmä tuntemattomat hyökkääjät olivat pakottaneet Muzychko pysäyttää autonsa, veti häntä siitä ja tappoi hänet. Samana päivänä Kiev-pohjainen sanomalehti lainasi poliisin toteamalla, että Muzychko oli kuollut itse aiheutettu haavat:
Tämä vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä - kaikesta päätellen herra Muzychko oli kaikki piirteet jonkun, joka saa niiden päämäärä alkaen väkivaltaa toisia eikä itseään. Ilmeisesti hän oli sitoutunut taistelemaan "kommunisteja, juutalaisia ​​ja venäläisiä niin kauan kuin veri virtaa suonissani" . Hänen henkilökohtainen taistelu on nyt lopussa.
Onko järjestelmä murhasi hänet kylmäverisesti, kohti Doniy tilille, tai aikana aseellisen standoff, kohti sisäministeriön - on selvää, että he olivat hakemaan hänet. Ajoitus tässä tärkeä.Järjestelmä on varmistanut tukea "kansainvälinen yhteisö", selvisi "pattitilanne" Venäjän kanssa ja "liittämistä" Krimin ja sopineet ehdoista IMF: n kanssa.
Jatkossa jos se haluaa säilyttää nykyisen ja ansaitsematon kunniallisuuden kanssa "kansainvälisen yhteisön", ja jos isänmaan puolue / Udar - uusliberalistisen ja pro USA / EU elementtejä järjestelmä - ovat voittaa toukokuun vaalit, ne on karistanut fasistisen street-jengit.



Laiminlyöminen voi tehdä hyvin vaikeaa heille valittaa Ukrainaan kokonaisuutena, ja tulee olemaan käsiin vasemmistolainen, anti-vallankaappaus ja pro-venäläinen elementtejä Etelä-ja Itä-Ukrainassa.
Oikea ala ei ole enää hyötyä. Se täytti tarkoituksensa fyysisesti liikkeelle väkivaltainen, nationalistinen ja äärioikeistolaiset elementtejä vastaan ​​edellisen hallinnon ja sen turvallisuusjoukkoja. Nyt on ylitarjontaa, ja vastuu uusliberaalin syy Ukrainassa.
Kuten 25 maaliskuu artikkelin Kiovassa Post todetaan:
Lisäksi taktinen perustelut ojitusten oikeassa sektorissa, on myös täysin sisäistä logiikkaa siirto, jolla on saatu ainoastaan ​​lopullisiin tavoitteisiin ydin salaliittolaisten. Määräävän uusliberalistista elementtejä hallitus, Isänmaa puolueen ja Udar sekä niiden Länsi sponsorit, ovat sitoutuneet luomaan neo vapaampi järjestely, joka on täysin integroitu kansainvälistä poliittista, taloudellista ja sotilaallista rakenteiden globaalin kapitalismin.
Tämä edellyttää, että ne voittaa vasemmistolainen ja pro-venäläinen elementtejä Ukrainassa, mutta se edellyttää myös niitä sisältävät Galician / Kiovan äärioikeisto, jolla ei ole kiinnostus yhdistää mitä se pitää elinten kosmopoliittinen juutalaisen rahavallan.
Yksi voi poistaa vastuuta, mutta hän voi myös neutraloida sen. Jotkut Oikea Sector elementtejä voi odottaa ankara kohtelu, toiset integroidaan uuteen National Guard - klassinen post-vallankaappaus ovela poliittinen eliitti tekemään yhteistyötä opt ja valvoa kadun soturit, jotka toimitetaan sen valtaan.
Voiko tämä suunnitelma onnistuu? Voiko Oikea Sektori neutraloida vastakkainasettelua ja yhteistyötä vaihtoehto - hyvä poliisi ja paha poliisi?
Koska organisaatio oikeassa sektorissa on tähän asti vastustanut yhteistyötä vaihtoehtoon National Guard Kunnes myöhempi "neuvottelut" hallituksen kanssa. Oikea Sektori jäsenet ovat myös huomiotta puhelut aseista. Mukaan heidän johtajansa, Dmitri Yarosh,  10000 jäsenet ovat liittyneet alkaen helmikuu 2014 .
Koettu "liittämistä" Krimillä, käsitys "kansainvälinen yhteisö" on tehnyt parhaansa vahvistaa sen voimakas tuomitseminen ja anti-Putin retoriikkaa, on itse pelataan "anti-muskoviitti" kerronta Ukrainan nationalismin ja vahvistettu Oikea Toimialan valittaa.
Kuten venäläismielinen elementtejä idässä ovat herättäneet viime viikkoina, nationalismi elementtien West on tullut entistä tiukempia otteita - kanssa 'ilmatukea "tarjotaan Yhdysvaltojen, EU: n ja Länsi median kautta jatkuva ristitulessa Venäjän vastainen retoriikka .
Merkki oikeassa sektorissa jatkuvien vahvuus toimitettiin yönä torstaina 27 maaliskuu, kun  2000 oikeiston nationalistit kokoontuivat ulkopuolella Ukrainan parlamentti  vuonna protestina tappaminen Muzychko.
Monet heistä käyttivät naamioita, kypärät ja kehon panssari, vaikka Berkut nyt näkynyt missään.He takoi ovet ja murskasi ikkunat, ja ovat ilmeisesti uhkasi myrsky parlamentille, jos heidän vaatimuksensa eivät täyty. Kerronta "vallankumouksellinen pettämistä" on jo alkanut juurtua on äärioikeiston - puheet "puolustaa vallankumous" on ilmassa.
Voiko Ukrainan hallinnon sisältävät äärioikeiston ja estää radikalisoitumisen ja venäläismielinen teollisen työväenluokan idässä ja Etelä? Onko "Maidan" nousevan uudelleen? On mielenkiintoista pohtia, miten läntinen media reagoisi  "Maidan II - Puolustaminen National Revolution" . Yksi epäilee, että Nuland ei olisi jakamassa evästeitä tällä suorituskykyä.
Merkittävä tekijä lopputulos tulee olemaan lähitulevaisuuden talousnäkymät. Nämä ovat hellittämättä synkkä. Torstaina 27 maaliskuu, uusi järjestelmä allekirjoitti IMF: lle on vakavat seuraukset tulevaisuudelle Ukrainassa.
"Operaatio on saavuttanut henkilöstö-tason viranomaisten kanssa Ukrainan talouden uudistusohjelman, että voidaan tukea kahden vuoden valmiusluottojärjestelyn (SBA) IMF: n kanssa.
Taloudellista tukea laajemman kansainvälisen yhteisön että ohjelma avaa määriä Yhdysvaltain 27000000000 dollaria seuraavan kahden vuoden aikana. Tämän IMF: ltä vaihtelevat välillä US $ 14-18 miljardia, jossa tarkka määrä määritetään, kun kaikki kahden-ja monenvälisen tuen on osuus.
Kanssa tehty sopimus viranomaisten on hyväksyttävä IMF Management ja johtokunta.Huomioon johtokunta odotetaan valmistuvan huhtikuussa jälkeen viranomaisten antamista vahvan ja kattavan paketin ennen toimia, joilla pyritään vakauttamaan taloutta ja luoda edellytykset kestävälle kasvulle "
Lehdistötiedote jatkaa sitten hahmotella yleiskieltä raha-, rahoitus-, finanssi-ja energia uudistuksia, jotka ovat ennalta toimet 'vaadittu ennen harkintaa johtoryhmään huhtikuussa.Keskeisiä vaatimuksia ovat loppu tukien, vähentää budjettivajetta ja kerroit Hyrvnia kellua.
Mitä tulee julkisen talouden alijäämä, IMF lehdistötiedotteessa todetaan, että se on leikattu 4,5% BKT: sta 2,5%: iin vuoteen 2016 mennessä. Tämä on massiivinen leikata julkisia menoja saavuttaa vain 2 vuotta - varsinkin taustaa vasten negatiivisen kasvun ja korkean inflaation.
Keskiviikkona 26 maaliskuu järjestelmän ilmoitti uskomaton 50% vaellukselle hinta kotimaan kaasun, 1. toukokuuta. Kelluva Hyrvnia johtaa arvon pudotusta ja näin ollen kustannusten nousu tuonnin - kuten kaasu. Inflaatio tulevana vuonna ennustetaan saavuttavan 15% ja talouden ennakoidaan supistuvan 3%. (Katso  täältä  ja  täältä )
Bill otti kaksi käsittelyä kulkea Rada. Valtiovarainministeriö väittää, että se tarvitsee 35 miljardia dollari seuraavien kahden vuoden aikana välttää oletuksena ja että Ukraina ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä sopimus.
Näissä olosuhteissa neo-liberaalit työsarkaa niitä. Säästötoimet purevat kovaa, ja uuvuttavan 4 kuukautta levottomuuksia talonpojat ja työntekijöiden Ukraina - Pohjois-, Etelä-, Itä-ja Länsi - kantavat vastuun säätämällä Ukrainan talouden kansainvälisen kapitalistisen järjestyksen.
Raskas teollisuus ja maatalous kärsivät eniten. Äärioikeisto, joilla ei ole mitään aikomusta aseista, väittävät, että vallankumous on petetty ja olettaa, että heillä on yhtä suuri oikeus aseellisen kapinan tällä kertaa kuin lännessä on myöntänyt heille helmikuussa.
Svoboda voi tulla keskeinen rooli, koska tärkein elin yhteistyössä valitsevat kansallismielisten ajatusten osaksi uusliberalistisen hallinnon ja erillään muista nationalistisia tyytymättömyyttä. Jos se ei saavuta tätä, tai heittää sen erä oikeassa sektorissa, tämä saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia isänmaan puolue, Udar ja niiden sponsoreita "kansainvälinen yhteisö".
Samaan aikaan hallinnon vastaista voimia idän ja etelän sormella uusi järjestelmä - onhan mitään olisi tapahtunut Venäjän kauppa - paljon, että saostunut pro-Länsi vallankaappaus ensimmäinen paikka. Vasemmistolainen ja anti-kansallismielisten puolueiden voisi tehdä voittoja itään ja etelään, jossa taloudellinen ja poliittinen tuki Moskova.
On syytä muistaa, että 21. helmikuuta kansallisen yhtenäisyyden hallitus julistettiin ja sovinnon prosessi sopiman kaikkien suurimpien puolueiden - myös isänmaan puolue, Udar, Svoboda ja Alueiden puolue - välittämien EU. Sopimus kaatui kaduilla vetämänä Oikea sektorin johdolla tehtyyn hyökkäykseen parlamentin ja sniper verilöyly että kiistoihin. Neo-liberaalit, jossa täysi tuki "kansainvälinen yhteisö", hyväksi näitä tapahtumia kaapata valta.
Täynnä seuraukset teko opportunismin vielä edessä. Tulevaisuus näyttää kaikkea muuta kuin ruusuinen Ukrainan kansan.

Mr. Lionel Reynolds on riippumaton analyytikko Australiassa ja julkaisee <href = "http://dispatchesfromempire.com "target =" _blank "> Lähtevien Empire </ a> blogi.
http://dispatchesfromempire.com/author/recusare-2/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: