Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Venäjältä pakotteita USA:LLE!


Venäjä "käynnistänyt" ennennäkemätön hyökkäys haasteita Amerikan

Status of Ukraine ) - Venäjän duuma (parlamentti) on hyväksynyt ehdotuksen viittaa siihen, että Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin (EU) laajeni sovelletut pakotteet koko Venäjän kansanedustajat sijaan koska vain joukko nykyisen virkamiehiä. Toiminta ennennäkemätön haaste tulee vain tunteja ennen kuin Venäjä ja Krimin virallisesti uudelleen allekirjoittaa sopimuksen historian tänään 18/3.

Vetoomus sai ehdottomaan yksimielisyyteen Venäjän kansanedustajat aamulla äänestyksessä 18/3. Tämä on vetoomus, joka oli valmis päivää ennen 4 puolueiden duuman jälkeen edustajia Yhdysvaltain ja EU ilmoitti pakotteet viisumikielto matka-ja jäädyttää jotkut virkamiehet Venäjän syytökset, että ne ovat "ajattelijat ja keskeiset arkkitehti" politiikan Moskovan Ukrainaan.Erityisesti EU laittaa pakotteiden luettelo 21 korkeita virkamiehiä Venäjän Yhdysvalloissa rangaista 11 virkamiehille Moskovassa.
Kuvamateriaali
Vetoomus duuman sanoi, että presidentin asetuksella oikeuksien rajoittamista Venäjän kansalaisten ja ulkoministerit, että EU: n jäseniä toteuttaa toimenpiteitä vastaava syrjintä.
Puheessaan kongressin edessä, senaattori Mihail Markelov n Yhtenäinen Venäjä puolueen on kutsunut liikkua Yhdysvaltain ulkoministeriö, presidentti Barack Obama ja Euroopan unioni on "typerää tavoitetta", ja hän ehdotti Yhdysvaltojen olisi rangaista kaikkia kansanedustajat Venäjän. "Niin kauan kuin ne ilmoitetaan senaattori Ljudmila Mizulina laittaa mustalle listalle, ne pitäisi aina soveltaa rankaisutoimenpiteistä Venäjää vastaan ​​kaikki 436 kansanedustajaa - kuka on äänestänyt lainsäädäntöä lasten suojelemiseksi sodan propagandaa niistä miehistä ", hän sanoi Markelov.
Päivää aikaisemmin, kun ensimmäinen tiedotus seuraamuksista Yhdysvaltain ja EU ovat paikoillaan, johtaja House komitean asioista Venäjän perhe - Ljudmila Mizulina hän sanoi, että hän ei ymmärrä, miksi en nimetty luettelossa on rangaistava. "Heidän päätöksensä on vaikea ymmärtää, vaikka tiesimme jo siitä seuraamuksia ja koska minulla ei ole mitään tilejä tai kiinteistöjä ulkomailta tehdä molempia. Lisäksi minulla ei ole perhettä, jotka asuvat ulkomailla ... Miksi minulla on nimi tässä luettelossa? "Sanoi kongressin.
Senaattori Markelov myös julisti puheessaan duuman että Venäjä poliitikot ei voi pelotella, kiusattu pakotteita West koska pakotteita, jotka oli sovellettu ennen melkein täällä ja se ei ole vaikutukseltaan. "He ovat yrittäneet sitä ennen Serbiassa, Valko-Venäjä, Syyria. Nämä maat eivät menetä kunniaa ja myös ei menetä identiteettiään, ne ovat edelleen kansallista yhtenäisyyttä ja itsenäisyyttä ", sanoi senaattori Venäjä.
"Meidän kanta on hyvin selkeästi ja rehellisesti. Emme koskaan petä itseäsi. Emme koskaan petä venäjänkieliset kansalaiset ja kansalaisten alueella elävät Krimin - Venäjän puolella päätti pysyä ikuisesti ", sanoi senaattori Markelov.
"Mitä rangaistus, tänään, rankaisutoimenpiteistä auttaa myös meidän poliitikkojen yhtenäisempi ihmiset ja yrittäjät olemme aina yhdistyneet uhkia vastaan ulkopuolella riippumatta heidän poliittisista näkemyksistään, kuten "Venäjän lainsäätäjä korosti.
Kommentoi vetoomuksen että kansanedustajat oli yksimielisesti hyväksytty neuvonantaja Venäjän presidentti - Mr. Juri Ushakov sanoi kaikille Venäjällä ovat niin kyllästynyt seuraamukset ja Länsi toimenpiteet ainoastaan ​​aiheuttaa vitsejä tai jopa satiiria, ironiaa. Hän kieltäytyi vastaamasta kysymyksiin siitä, onko Venäjä on käynnistänyt vastatoimia samanlaisia ​​vai ei.
Venäjä testi eri tahoille pilkkasivat pakotteet Yhdysvaltain ja EU: n
Seuraamuksia, että Yhdysvallat ja EU kuvattu "vakaviksi" kostoksi Venäjää vastaan ​​Krimin ongelma ei näytä antaa Venäjän viranomaiset välitä. Jopa jotkut virkamiehet Moskovassa olivat nopeita ilmaista pilkka, ironista toimia Yhdysvaltojen ja lännen.
Lähellä neuvonantaja presidentti Putin - Vladislav Surkov kertoi, että: "Näen pakotteita sen eräänlaisena Amerikan poliittisen Oscar miessivuosa-palkinnon paras".
Samaan aikaan, varapääministeri Dmitri Rogozin kirjoitti Twitterissä, että "Kanadan pääministeri Stephen Harper on laittanut minut listalle. Samalla ne ovat myös etsivät tili ja minun Villa. He odottavat löytää. " Rogozin läsnäolo pakotteiden luetteloon Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
Aiemmin varapääministeri Rogozin on myös julkisesti pilkkasi, pilkkasivat mitä Yhdysvaltain presidentti Barack Obama julisti äärimmäisissä pakotteita West Venäjää vastaan ​​kylmän sodan.Hän sanoi, että niin sanottu seuraamuksia "kova", kuten Yhdysvaltain presidentti "vitsi".
"Mr. Obama, joilla ei ole tilejä tai omaisuutta ulkomailla pitäisi olla tekemistä hänen rangaistus?Hän varmasti ei ajatellut, että? Mielestäni presidentin asetus on kirjoittanut mies, joka tykkää kiusanteko ", varapääministeri Rogozin sanoi niin sarkastinen.
(Lähde: AFP)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: