Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Putin Calls Obama To “Draw Attention To Ukraine Extremists”, Obama Replies With Request For Putin To Pull Out

4. Media »Putin kehottaa Obama" vetää huomiota Ukraina Extremists ", Obama Vastausta Pyydetään Putin vetäytyä

Putin kehottaa Obama "kiinnittää huomiota Ukraina Extremists", Obama Vastausta Pyydetään Putin vetäytyä



Hetki sitten Valkoinen talo teki hienon pisteen ilmoittanut, että - ensimmäistä kertaa sitten Ukrainan kriisi puhkesi ja johti vastaamattomat liittämistä Krimin Venäjän - Putin kutsui Valkoiseen taloon ensin keskustelemaan, mitä oli epämääräisesti tarpeeksi kuvattu "diplomaattisen päätöslauselman Ukrainan kriisin. "Kuitenkin yksityiskohtaisempi Lue läpi siitä, mitä todellisuudessa tapahtui paljastaa, että siellä on vähemmän täällä kuin mitä silmä näkee (kuten järkevä ihminen epäilisi koska kaikki todella hyviä uutisia olisi tullut luovuttaa kaupankäyntituntien aikana).
Koska Kremlin oma tulkinta  puhelun kahden johtajan välinen esittää, " Vladimir Putin kiinnitti Barack Obaman huomion jatkoi riehua ääriainekset, jotka syyllistyvät uhkailuja rauhanomaisen asukkaiden, viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten eri alueilla ja Kiovassa rangaistuksetta . "
Täällä Putin epäilemättä keskittyy eilisillan hyökkäykseen parlamentin "Oikea Sector" uusnatsit, joka aluksi oli ollut insturmental väkivaltaisen Ukrainassa vallankaappauksen ja on tullut valtava riesa virkaa tekevä hallitus. Joka, kuten totesimme eilen, tarkoitti he yhtäkkiä oli tullut Putinin paras ystävä. Koska tuo huomiota teoistaan, Kremlin tekee täysin selväksi, että Venäjän tapauksessa neofascists käynnissä rehottavat Kiovassa, oli itse asiassa ainakin osittain paikkaansa.
Kremlin jatkaa:
Tämän valossa, Venäjän presidentti ehdotti tutkia mahdollisia toimia maailmanlaajuinen yhteisö voi auttaa vakauttamaan tilannetta. Presidentit sopivat, että parametrit tämän yhteisen työn keskustellaan Venäjän ja Yhdysvaltain ulkoministerit lähitulevaisuudessa.
Vladimir Putin muistutti myös, että Transnistria on olennaisesti kokee saarron, joka merkittävästi vaikeuttaa elinoloja alueen asukkaat, jotka estävät niiden liikkumisen ja tavanomaisen kaupan ja taloudellisen toiminnan . Hän korosti, että Venäjä edustaa oikeudenmukaisen ja kokonaisvaltaisen ratkaisun Transnistrian konfliktin ja toivoo tehokasta työtä nykyisten 5 +2 neuvottelujen muodossa.
Yksinkertaisesti sanoi, Putin kutsui Obama tehdä täysin selväksi, että Venäjän on missään lähellä de-Kasvavat, ja itse asiassa tuo entistä enemmän huomiota vanhan puolueen linja - että Venäjä on huolissaan elinoloista venäläiset ja muut "maanmiestensä "Ukrainassa. Implisiittinen uhka on, että pitäisi uusnatsit edelleen toimia "rehottaa rankaisematta", niin Venäjä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin puuttua.
Entä kääntöpuoli? Tässä on Valkoisen talon version tapahtumista alkaen  Hill :
Presidentti Obama kehotti Venäjän presidentti Vladimir Putin vetää takaisin hänen joukkonsa Ukrainan rajalla perjantaina puhelun aikana kahden johtajan välinen. Obama totesi, että Ukrainan hallitus on harjoittanut "hillitty ja jännityksen lieventämiseksi lähestymistapaa" kriisissä, Valkoinen talo sanoi.
Hän kehotti Venäjää tukemaan Ukrainan demokratisoituminen sekä "välttääkseen provokaatioita, mukaan lukien kertyminen voimien sen raja Ukrainan kanssa." Puhelun, joka aloitti Putin, tulee ylihuomenna Agence France-Presse raportoi lähes 100000 venäläisten joukkojen oli vuorattu  pitkin niiden raja Ukrainan kanssa, mukaan Ukrainan virkamies.
"Presidentti Putin kutsui presidentti Obama tänään keskustelemaan Yhdysvaltojen ehdotus diplomaattisen päätöslauselman Ukrainan kriisin, jonka sihteeri Kerry oli jälleen suunnattu ulkoministeri Lavrov kokouksessa Haagin aiemmin tällä viikolla, ja kehitimme seuraavat Yhdysvaltain neuvottelut Meidän Ukrainan ja eurooppalaisten kumppanien, "Valkoinen talo sanoi lausunnossaan.
...
Obama teki selväksi Putin, Valkoinen talo sanoi, että de-kärjistymisestä kriisi voi tapahtua vain, jos Venäjän vetää joukkonsa takaisin ja ei ryhdy toimenpiteisiin "edelleen rikkoa Ukrainan alueellista koskemattomuutta ja suvereniteettia."
Puhelun aikana, Obama myös toisti Yhdysvaltojen "vastustaa voimakkaasti" Venäjän toimet, jotka hän sanoi rikkoi Ukrainan itsemääräämisoikeutta. Obama ilmaisi myös tämän viestin Venäjälle haastattelussa, että ensin näytettiin "CBS This Morning" perjantaina.
Venäjän joukkojen kertyminen, Obama sanoi haastattelussa, "voi yksinkertaisesti olla pyrkimyksenään pelotella Ukrainan tai se voi olla, että heillä on muita suunnitelmia."
Yhteenvetona, Putin kehottaa Obama ilmoittamaan hänelle, ja näin ollen kansainvälinen yhteisö, vain millä edellytyksillä Venäjä jatkaa työntää sisälle Ukraina - eli todellinen tai väärän lipun provokaatio "ääriainesten" vastaan ​​venäläiset, kun taas Obama drones päälle, pun inteded , noin de-Kasvavat ja uhkaava, "kustannukset." Kuulostaa oikealta.

Zero Hedge

http://www.infowars.com/putin-calls-obama-to-draw-attention-to-ukraine-extremists-obama-replies-with-request-for-putin-to-pull-out/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: