Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Violence and Terror: The Ukrainian and Colombian Road to Empire Building

4. Media »Väkivalta ja Terror: Ukrainan ja Kolumbian Tie Empire Building

Väkivalta ja Terror: Ukrainan ja Kolumbian Tie Empire Building

Tekemällä demokraattisia prosesseja ja rauhallinen suosittuja uudistuksia mahdotonta ja kaatamiseen riippumaton, demokraattisesti valittujen hallitusten Washington tekee sotien ja väkivaltaisten mullistusten väistämätöntä.
Kaksi tietä 21. vuosisadan imperiumin rakentamisesta-kautta-valtakirjoja on esitetty kautta väkivaltaisen vallankaappauksen vuonna Ukrainassa Yhdysvaltain tukeman sotilasjuntan ja vaalien voitot Yhdysvaltain tukeman Kolumbian sodan herrani, Alvaro Uribe.
Kerrotaan "mekaniikka" Yhdysvaltain väliintuloa sisäpolitiikan näiden maiden ja niiden syvällinen ulkoisia vaikutuksia - niin he parantavat imperiumin mantereella laajuisesti.
Poliittisiin tapahtumiin sekä Proxy Regimes: Ukraina
Muuntaminen Ukrainan Yhdysvaltojen ja EU vasalli on ollut pitkäaikainen prosessi, joka mukana suuressa mittakaavassa, pitkän aikavälin rahoitus, indoktrinaatio, värväys jäljettömiin, organisointi ja koulutus politicos ja katu hävittäjiä ja ennen kaikkea kyvystä yhdistää suoraan toimia vaalipolitiikkaan.
Valtaan on high stakes peli Empire: (1) Ukraina, käsissä asiakkaita, tarjoaa Naton sotilaallisen ponnahduslauta ytimeen Venäjän federaation, (2) Ukrainan teollisuuden ja maatalouden resurssit tarjoavat lähde valtava rikkaus Länsi sijoittajien ja (3) Ukraina on strategisesti tärkeä alue läpäisemiseksi Kaukasiassa ja sen jälkeen.
Washington investoinut yli 5 miljardia dollaria client-rakennuksessa, lähinnä "Länsi-Ukrainassa", erityisesti ja noin Kiovassa, jossa keskitytään kansalaisyhteiskunnan ryhmien ja muokattavaksi poliittisia puolueita ja johtajia. Vuoteen 2004, ensimmäinen Yhdysvaltain poliittisen "sijoitus" vallanvaihdos huipentui ns "oranssi vallankumous", joka asennetaan lyhytaikainen pro-US-EU-järjestelmä.
Tämä kuitenkin nopeasti rappeutui keskellä suurta korruptioskandaalit, huonoa hallintoa ja oligarchical ryöstäminen valtionkassaan ja julkisten resurssien johtaa vakaumus entinen varapresidentti ja kuoleman järjestelmää. Uudet vaalit tuotettu uusi järjestelmä, joka yritti turvata siteet sekä EU: n ja Venäjän kautta taloudellisia sopimuksia, säilyttäen monet vastenmielisen ominaisuudet (brutto laajalle levinnyttä korruptiota) edellisen hallinnon.
Yhdysvaltain ja EU on menettänyt kautta demokraattiset vaalit, uudistetussa "suoran toiminnan järjestöjen kanssa uuden radikaali näkemyksensä. Uusfasisteja kaappasi vallan ja perusti diktatorinen sotilasjuntan väkivaltaisia ​​mielenosoituksia, ilkivalta, aseelliset pahoinpitelyt ja mob toimintaa.
Koostumus jälkeinen uusi vallankaappaus juntta heijastuu kaksi puolta Yhdysvaltain tukeman poliittiset järjestöt: (1) uusliberalistinen politicos hallintaan talouspolitiikkaa ja taonta tiiviimmät Naton kanssa, (2) ja neo-fascists/violent nationalistit määrätä järjestys voima ja nyrkki, ja murskaa pro-Venäjän Krimin "autonomit" ja etnisten venäläisten ja muiden vähemmistöjen, erityisesti teollisuusmaissa etelään ja itään.
Mitä muuta voi seurata, vallankaappaus ja tuloksena juntta on täysin alisteinen ja riippuvainen tahdosta Washington: väitteet Ukrainan itsenäisyyden "huolimatta. Juntta eteni puhdistaa valitsi ja nimitti hallituksen virkamiehet sidoksissa poliittisiin puolueisiin edellisen demokraattisen hallinnon ja vainoamaan sen kannattajille.
Niiden tarkoituksena on varmistaa, että myöhemmin onnistuneet vaalit antaa teeskennelty legitimiteetti, ja vaalit rajoittuvat kaksi imperial asiakkaille: neo-liberaalit, (omatekoinen "maltillisten") ja neo-fasistien kopioidaan "nationalistit ".
Ukrainan tie imperialistivallan kautta työtoveri järjestelmää havainnollistaa eri välineiden imperiumin rakentaminen:
(1) käyttää Imperial valtion varoista kanavoidaan kansalaisjärjestöjen, poliittisten edessä ryhmien ja kerääntyy "massa pohjan" kansalaisyhteiskunnassa;
(2) rahoitus massan suoran toiminnan johtavat vallankaappaus ("järjestelmän muutos");
(3) otettiin käyttöön uusliberalistista politiikkaa asiakkaan hallintoa;
(4) imperial rahoituksen uudelleen organisointi ja kokoomaleirien joukkotuhoaseiden suoran toiminnan ryhmien eroamisen jälkeen ensimmäinen asiakas hallintoa;
(5) siirtyminen protesti väkivaltaiseen suoran kanteen suuret taustalla ääri-alojen (uusfasisteja) järjestää vallanvaihtoja ja siivoaminen opposition;
(6) järjestää "kansainvälisen median kampanja pönkittää uuden juntta kun demonizing kotimaisia ​​ja kansainvälisiä opposition (Venäjä) ja
(7) poliittinen valta keskitetty käsissä sotilasjuntan convoking "onnistui vaalit" rajoittuu voittoon yhden tai muu pro-imperial pro-junttaa ehdokkaita.
Yhteenvetona, empire-rakentajat toimivat useilla / tasoilla: väkivaltainen ja vaaleihin, sosiaalista ja poliittista sekä valituilla vakiintuneiden ja kilpailijat sitoutunut yksi strateginen tavoite: takavarikointi valtiovallan ja muuntaminen hallitsevan eliitin osaksi valmis vasalleja imperiumi.
Columbian Deathsquad Demokratia: Keskipisteenä Imperial Advance Latinalaisessa Amerikassa
Edessä mantereen laajuisen laskivat Yhdysvalloissa vaikutusvaltaa Latinalaisessa Amerikassa, Kolumbia erottuu jatkuva parraslaitaa US imperial etuja: (1) Kolumbia allekirjoittivat vapaakauppasopimuksen Yhdysvaltain kanssa; (2) säädetty seitsemän sotilastukikohtia ja kehotti tuhansia Yhdysvaltain kapinallisten vastaisen toimintatavat, ja (3) yhteistyötä rakennettaessa laajamittainen puolisotilaallisten kuolemanpartiot valmis rajat ylittävää ratsioita Washington arkkivihollinen Venezuela.
Kolumbia hallitsevan harvainvallan ja sotilaallisen voinut vastustaa aallon massiivinen demokraattisen, kansallisen ja suosittu yhteiskunnallisia mullistuksia ja vaalien voittoja joka johti jälkeinen uusliberalistinen valtioiden Brasiliassa, Argentiinassa, Venezuelassa, Ecuadorissa, Boliviassa, Paraguay ja Uruguay.
Vaikka Latinalainen Amerikka on siirtynyt kohti "alueellisten järjestöjen" Yhdysvaltoja lukuun ottamatta, Kolumbia vahvisti siteitä Yhdysvaltain kahdenvälisiä sopimuksia. Vaikka Latinalaisen Amerikan vähentänyt riippuvuutta Yhdysvaltojen markkinoilla, Kolumbia laajensi kaupallisia yhteyksiä. Vaikka Latinalaisen Amerikan vähensivät sotilaallisia suhteita Pentagoniin, Kolumbia kiristetty niitä. Vaikka Latinalaisen Amerikan siirtyi kohti suurempaa sosiaalista osallisuutta lisäämällä Ulkomaisten monikansallisten yritysten, Kolumbia alensi yritysten veroja. Vaikka Latinalaisen Amerikan laajentanut maa siirtokuntien sen maattomat maaseudun väestön, Kolumbia kotiseudultaan yli 4 miljoonaa talonpojat osana Yhdysvaltojen ja suunniteltu poltetun maan taktiikalla kapinallisten vastaisen politiikan.
Kolumbian "poikkeukselliset" horjumaton toimittamista Yhdysvaltain imperiumin etuja on juurtunut useita laajamittaisia, pitkäaikaisia ​​ohjelmia kehitetään Washington. Vuonna 2000 presidentti Bill "Clinton sitoutunut Yhdysvaltain 6000000000 dollari dollarin kapinallisten vastaisen ohjelman (Plan Colombia) mikä lisäsi brutaali tukahduttavaa kapasiteettia Kolumbian eliitin kohdata suosittu ruohonjuuritason liikkeitä talonpoikia ja työntekijöitä.
Yhdessä aseita ja koulutusta, Yhdysvaltain erikoisjoukkojen ja ideologit tuli Kolumbia kehittää sotilaallisten ja puolisotilaallisten terroritekoja - suunnattu erityisesti tunkeutuu ja tuhoaa poliittisen opposition ja kansalaisyhteiskunnan yhteiskunnallisten liikkeiden ja salamurhata aktivisteja ja johtajia. Yhdysvaltain tukeman Alvaro Uribe, pahamaineinen narco-salakuljettaja ja hyvin henkilöitymä häikäilemätön imperial vasalli, tuli presidentti yli "kuolemanpartion demokratiasta".
Presidentti Uribe edelleen militarisoitu Kolumbian yhteiskuntaa, savaged kansalaisliikkeiden ja murskattua mahdollisuutta suosittu demokraattisen herätystä, kuten tapahtuivat kaikkialla muualla Latinalaisessa Amerikassa. Tuhannet aktivistit, ammattiyhdistysaktivisteja, ihmisoikeuksien työläisten ja talonpoikien murhattiin, kidutettiin ja vangittiin.
"Kolumbian System yhdistetty järjestelmällisen käytön para-militarismin (kuolemanpartiot) murskata paikallisten ja alueellisten ammattiliittojen ja talonpoika opposition ja technification ja massoittuminen armeijan (yli 300000 sotilasta) torjunnassa suosittu kapinaa ja" tyhjennys maaseudulle "kapinallisten kannattajia.
Laajamittainen monen miljardin dollarin huumekaupan ja rahanpesun muodostivat taloudellisten liimaa "sementti tiukka suhde keskuudessa oligarkit, politicos, pankkiirit ja Yhdysvaltain kapinallisten vastaisen neuvonantajat - luoda pelottavan korkean teknologian poliisi tilan, Venezuela, Ecuador ja Brasilia - maissa, joissa huomattava suosittuja massaliikkeet.
Samassa tilassa terrorin koneet, jotka tuhosivat demokratiaa sosiaalisten liikkeiden on suojattu, edistänyt aloitteita ja osallistunut "ohjattu lavalla vaalit", tunnusmerkki Kolumbian "Death Squad demokratiaa".
Vaalit pidetään säännöllisesti laaja päällekkäisiä verkosto sotilastukikohtien, missä kuolemanpartiot ja huumekauppiaiden miehitetty kaupunkeja ja kyliä uhkaava, terrorisoivat ja "korruptoi" äänestäjille. Vain "turvallista" protesti tässä sortava ilmapiiri on ollut äänestäjien tyhjää. Vaalipäätöksistä ovat ennalta määrätyn: oligarkit koskaan menettää deathsquad demokratioissa, ne ovat valtakunnan luotetuin vasallit.
Kumulatiiviset vaikutukset puolitoista vuosikymmentä kestäneen verisen puhdistuksen Kolumbian kansalaisyhteiskunnan presidentit Uribe ja hänen seuraajansa, Santos, on poistaa kaikki välillisistä vaaleihin opposition. Washington on saavuttanut ihanteellisen: vakaa vasalli, laajamittaisen ja tottelevainen sotilas, oligarkia sidottu Yhdysvaltain suuryhtiöiden johtajien ja tiukasti hallinnassa "vaaleja", joka ei koskaan sallii vaalien todellinen vastustaja.
Maaliskuu 2014 Kolumbian vaalien loistavasti kuvaavat menestys Yhdysvaltain strateginen intervention yhteistyössä oligarkia: Valtaosa äänestäjistä, yli kaksi kolmasosaa, pidättyi, jotka osoittavat, ettei mitään todellista oikeutus äänioikeutettua. Niistä, jotka "äänestivät", kymmenen prosenttia toimitetaan "pilalle" tai tyhjiä äänestyslippuja. Äänestäjä tyhjää ja ballot-pilaantumista oli erityisen korkea maaseudulla ja työväenluokan alueet, jotka oli tehty valtion terroria.
Annetaan voimakas valtion vainon kohteeksi, massa äänestäjät päätti, ettei aito demokratia-puolueen olisi mitään mahdollisuuksia ja niin kieltäytyi laillistaa prosessia. 30%, jotka todella äänestäneet olivat pääosin kaupunkien keski-ja yläluokan kolumbialaisten ja asukkaat joillakin maaseutualueilla valvoo täysin narco-terroristien ja sotilaalliset jossa "äänestäminen" saattoi olla "pakollinen". Yhteensä 32 miljoonaa äänioikeutettujen Kolumbiassa, 18 miljoonaa äänesti tyhjää ja toinen 2,3 miljoonaa toimittanut mitättömät äänestysliput.
Kaksi hallitsevaa oligarchical liittoumia johtaa presidentti Santos ja ex-presidentti Uribe sai vain 2,2 miljoonaa euroa ja 2,05 miljoonaa ääntä vastaavasti, murto-osa, joka pidättyi äänestämästä (14 miljoonaa). Tässä laajalti aliarvostettu vaalien farssi, keskusta-vasemmistolainen ja vasemman osapuolet tekivät kurja näyttää. Kolumbian vaalijärjestelmä tuo propaganda viilu vaarallisia, erittäin puolisotilaallinen vasalli pohjustettu pelata strateginen rooli Yhdysvaltain suunnitelmat "valtaamaan" Latinalainen Amerikka.
Kaksi vuosikymmentä järjestelmällistä terroria, rahoitetaan kuuden miljardin dollarin militarisointi ohjelma, on taannut, että Washington joudu kohtaamaan mitään merkittävää opposition lainsäätäjä tai Presidentinlinnassa Bogotassa. Tämä on "pisteliäs, ruuti-sävyttämä tuoksu menestys" Yhdysvaltain päättäjät: väkivalta on kätilön vasalli.
Kolumbia on muuttunut ponnahduslauta kehittää US keskittyvää kauppablokki ja sotilasliitto heikentää Venezuelan bolivariaanisen alueellisten liittoutumien, kuten ALBA ja Petro Caribe sekä Venezuelan kansallisen turvallisuuden. Bogota yrittää vaikuttaa lähioikeudella ja keskusta-vasemmistolainen järjestelmien työntää heitä ottamaan Yhdysvaltain Empire Venezuelaa vastaan.
Päätelmä
Laaja-alaista pitkän aikavälin kumouksellisuuden ja organisaatio Ukrainassa ja Kolumbiassa sekä rahoitus puolisotilaallisten ja kansalaisjärjestöt (NGO) on mahdollistanut Washington on: (1) rakentaa strategisia liittolaisia, (2) rakentaa siteitä oligarkit, muokattavaksi poliitikkojen ja puolisotilaallisten roistot ja (3) sovelletaan poliittinen terrorismi niiden takavarikointia valtiovaltaa.Imperial suunnittelijat ovat näin luoneet "malli valtiot" - vailla välillisistä vastustajien ja "avoin" ja valevaaleihin keskuudessa kilpailija vasalli poliitikkoja.
Vallankaappaukset ja juntas, johtamasta pitkäaikainen poliittinen valtakirjoja, ja erittäin militarisoidun valtioiden ylläpitämiä "Death Squad johdon kaikki legitimoi vaalijärjestelmä on suunniteltu laajentamaan ja vahvistamaan imperiumin.
Tekemällä demokraattisia prosesseja ja rauhallinen suosittuja uudistuksia mahdotonta ja kaatamiseen riippumaton, demokraattisesti valittujen hallitusten Washington tekee sotien ja väkivaltaisten mullistusten väistämätöntä.

James Petras on eläkkeellä Bartle professori (emeritus) sosiologian Binghamton Binghamton, New York ja dosentti Saint Maryn yliopistossa, Halifax, Nova Scotia, Canada, joka on julkaissut isoäidin Latinalaisen Amerikan ja Lähi-idän poliittisista kysymyksistä. http://petras.lahaine.org/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: