Sivut

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kokonaan Putinin puhe Kremlissä


Koko teksti Putinin puhe ennen duuman Krimillä

Status of Ukraine ) - koko teksti Putinin puheen kongressin edessä Krimin Venäjä on luokiteltu "historiallista puhetta. Maailma ei tule koskaan olemaan entisensä ".
Klo viisitoista tänään (nyt Moskova), Venäjän presidentti Vladimir Putin merkittävä osoitteen kysymys Krimin ylimääräiseen istuntoon Venäjän parlamentin.
Koko teksti Putinin puhe ennen duuman Krimillä
Koko teksti Putinin puhe ennen duuman Krimillä
Viimeksi koko teksti Putinin puhe suorana lähetyksenä useita uutissivuja oli välittömästi aiheutti vapina poliitikkojen ja tiedotusvälineiden maailmassa.
Twitterissä, Maria Danilova, US uutistoimisto AP kirjeenvaihtaja Ukrainassa kirjoittaa "historiallista puhetta. Maailma ei tule koskaan olemaan entisensä ".
Alexey Yaroshevsky, venäläinen uutistoimisto RT toimittaja kirjoitti, "Just sanoa tai ajatella mitä haluat - samaa tai eri mieltä hyvin - mutta jotenkin voi kieltää tämä on historiallinen puhe.Luultavasti suurin puhe Putin ".
Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi, että sydämissä ja mielissä Venäjän kansan "Krim on aina ja on edelleen olennainen osa Venäjää", kohtalo tämän alueen on aina kysymys "elintärkeitä enää "Venäjän kanssa.
Putin on torjunut ajatuksen, että Venäjä yrittää saada muille alueille Ukrainan ja kylvää pelkoa: "Emme halua kaverit jakaa Ukraina, emme tarvitse tätä."
Myös puheessaan, Putin vakuutti oikeudet kaikkien etnisten vähemmistöjen Krimillä on suojattu ja että kolmen suurimman etnisen ryhmän täällä - Ukrainan, Venäjän ja tataari laskeutuminen - on yhtäläiset oikeudet eri kieltä.
Hän syytti West on ylittänyt rajoja Ukrainassa ongelman ja ovat ryhtyneet toimenpiteisiin rangaista yrittää uhata Venäjää. Venäjän presidentti väittää Venäjä koskaan aloittaa vastakkainasettelua lännen, mutta myös suojata omia etujaan.
Liittyvät dynamiikkaa sotilaallisen väliintulon ympäri maailmaa, mukaan lukien Lähi-idässä, Putin sanoi, että läntisten kumppaneiden johdolla Yhdysvalloissa on ohjannut "rule of gun ". Mutta hylkää väitteet, joiden mukaan Venäjä käy hyökkäyksen, Putin korosti, Krimillä, ei ole koskaan ollut räjähtävä luoti on.
Venäjän presidentti huomautti, että tärkeimmät hiili kansallismielisten, uusnatsien, vihaajat ja Venäjä vastaan ​​seemiläinen ihmiset takana "vallankaappaus" Ukrainassa, ja että valtaajat, äärimmäinen vallassa Kiovassa.
Täydellinen teksti tämän historiallisen puheen on meidän vuoromme sinulle muutamassa minuutissa.

Koko teksti Putinin puhe

"Vuonna mielissä ja ihmisten sydämet, Krim on aina ollut erottamaton osa Venäjää ..." - Venäjän presidentti Vladimir Putin.
Rakas jäsenet liittoneuvoston, sanoi duuman kansanedustajia. Edustajat tasavallan Krim ja Sevastopol on täällä kanssamme, Venäjän kansalaisille, ihmiset Krimin ja Sevastopol!
Rakkaat ystävät, me keskitymme täällä tänään liittyy ongelma historiallisesti merkittävä ja tärkeä meille kaikille. Kansanäänestys on täysin kaikkien demokraattisten menettelyjen ja kansainvälisten standardien pidettiin Krimillä Päivä 16/3.
Yli 82% äänioikeutetuista oli äänestänyt. Ja yli 96% heistä kannatti liiton Venäjän kanssa.Nämä luvut itsessään kertoo kaiken.
Ymmärtämään syitä tähän valintaan pitäisi ymmärtää historiaa Krimin ja asioita, jotka ovat mielekkäitä sekä Venäjän ja Krimin.
Kaikki Krimin osoitti ylpeys ja yhteiseen historiaamme. Siellä todisteita muinaisesta Khersones, jossa prinssi Vladimir kastettiin. Ortodoksinen henki, joka ruokki häntä kulttuuriohjelmasäätiö, sivistynyt ja inhimillinen arvot ihmisiä yhdistää Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjällä. Haudat venäläiset sotilaat, joiden sankarillinen heistä antoi Krimin tuli osa Venäjän keisarikuntaa ja Krimillä. On myös kotiin Sevastopol - legendaarisen kaupungin kunniakas historia, linnake, joka synnytti Mustanmeren laivaston Venäjän. Balaklava Krimin ja Kerch, Malakhov Kurgan ja Sapun Ridge (historiallinen paikka Krimillä - ND). Kukin näistä sivustot ovat erittäin innokkaita nimiä sydämissämme kuin symboli rohkeutta ja verrattoman kirkkauden Venäjän armeijan.
Krim on ainutlaatuinen risteyksessä perinteen ja kulttuurin eri ihmisiä. Tämä tekee siitä pidä Venäjällä, jossa ei yksittäinen etninen laiminlyöty viime vuosisadalla. Venäläisiä ja ukrainalaisia, ja Krimin tataari ihmisiä muiden etnisten ryhmien ovat asuneet yhdessä Krimillä, ja säilyttää ulkonäkö, perinteiden, kielen ja uskonnon hänen kansansa.
Ironista on, että kun väestö Krimillä on nyt 2,2 miljoonaa ihmistä, joista lähes 1,5 miljoonaa venäläistä, 350000 on ukrainalainen, mutta useimmat pitävät edelleen venäjää äidinkielenään. Noin 290000-300000 on Krimillä tataari, joka nojaa kohti Venäjää - mukaan kansanäänestyksen tuloksesta.
Kyllä, oli aikoja Krimin tataari ihmisiä, sekä muutamia muita kansoja Neuvostoliitossa, oli kohdeltu epäoikeudenmukaisesti. Voin vain sanoa tässä: miljoonia ihmisiä monista eri etnisten ryhmien myös kärsinyt, ja ne ovat enimmäkseen venäläisiä.
Tataarit Krimillä oli palannut kotimaahansa. Olen varma, että voimme saavuttaa kaikki tarvittavat päätökset oikeudellisesti ja poliittisesti loppuun paluuta kunnia tataarit, heillä on oikeus oikeuksiaan ja maineen puhtaana .
Olemme arvostettu ihmisiä kaikkien etnisten ryhmien asuvat maalla Krimin. Tämä on heidän yhteinen koti, kotimaastaan, ja olisi oikein, kun kolme kansallista kieltä Krimillä - Venäjän, Ukrainan ja tataari - ovat yhtä suuret. Uskon paikallisia ihmisiä tukemaan tätä.
Ystävät,
Mielissä ja ihmisten sydämet, Krim on aina ollut erottamaton osa Venäjää. Vakaasti, joka perustuu totuuden ja oikeudenmukaisuuden, lähetetään sukupolvelta toiselle, ajan mittaan, joka tapauksessa, vaikka kaikki rajuja muutoksia maamme koko 20-luvulla.
Vallankumouksen jälkeen Neuvostoliiton puolueen jäsenet - jostain syystä - oli tuonut suuren osan alueella Etelä-Venäjällä vuonna aiemmin Ukrainan tasavallan. Tämä tapahtuu vastikkeetta uskonnollista luonnetta sen asukkaille. Nykyään alue, joka muodostaa Kaakkois Ukraina. Sitten, vuonna 1954, päätti siirtää alueelle Krimin annettiin Ukrainaan, sitten molemmat Sevastopol, huolimatta siitä, että tämä kaupunki liittovaltion. Tämä on henkilökohtainen aloite puoluejohtaja Nikita Hruštšov. Syynä hänen päätöksensä ... - kysy historioitsijat selventää.
Ongelmana on nyt päättää tämä oli räikeässä ristiriidassa perustuslaillisten säännösten esitetty tuolloin. Tämä päätös tehtiin salaa. Tietenkään kukaan ei halua kysyä kansan Krimin ja Sevastopolin. Niiden on kohdattava todellisuus. Ihmiset varmasti ihmetellyt, miksi äkillinen Krimin tuli osa Ukrainassa.
Mutta kattava tarkastelu - ja meidän täytyy myös mainita erikseen, me kaikki tiedämme - että tämä päätös on vain muoto, koska alueella siirrettiin rajoissa talon vettä vain. Sitten se oli käsittämätöntä, että Ukraina ja Venäjä jakaa ja tulla kaksi erillistä maissa. Silti se tapahtui.
Valitettavasti näyttää siltä mahdotonta tulla totta. Neuvostoliitto romahti. Asioita tapahtuu niin nopeasti, että melkein kukaan ei tiennyt näitä asioita, missä määrin tämä äkillinen ja niiden seuraukset ovat. Monet ihmiset, sekä Venäjällä ja Ukrainassa sekä muissa tasavalloissa, toivoen, että Itsenäisten valtioiden yhteisön perustettiin tuolloin tulee uusina liittovaltiota. He olivat kuulleet rahan, yhtenäinen talousalue, yhteinen asevoimat. Kuitenkin kaikki on silti vain tyhjiä lupauksia, kun taas suurin maa perikatoon. Vasta kun Krimin tuli osa muiden maiden, Venäjän tajuaa, että se ei yksinkertaisesti varastettu - Olin raiskattu.
Samaan aikaan meidän on myös tunnustettava, että flaunting suvereniteetin, Venäjä on itse myötävaikuttanut Neuvostoliiton romahtamisen. Ja kun romahdus laillistettiin, unohdin kaikki Krim ja Sevastopol - tärkein perusta Mustanmeren laivaston. Miljoonat ihmiset ovat menneet nukkumaan yhdessä maassa ja sitten heräsin eri maassa, yön yli on tullut etninen vähemmistö tasavallan entisen Neuvostoliiton. Venäjä tuli myös yksi maan suurimmista, ellei suurin etninen ryhmä maailmassa, jaetaan rajan.
Nyt, vuosien jälkeen, olen kuullut sanottavan, että ajoitus Krimin vuonna 1991, he saivat pois kuin säkki perunoita. Vaikea olla eri mieltä tästä. Entä Venäjän asema? Venäjä, miksi?Haluttomuus hyväksyä tilanne. Samaan aikaan maassa on kovat ajat, että ei ole olemassa kyky suojata omia etujaan. Kuitenkin ihmiset eivät vaarantaneet epäoikeudenmukaisuutta outoa. Noina vuosina, ihmiset ja julkisuuden henkilöitä on tarkastella kysymystä, he sanoivat, että historiallisesti, alueella Venäjän Krimillä, Sevastopol on venäläinen kaupunki.Todellakin, sydämestä ja mielen, me kaikki tiedämme sen, mutta meidän on aloitettava olevien tietojen perusteella ja rakentaa suhteita naapurimaihin Ukraina kiva riippumaton uusi foorumi. Samalla meidän suhteita Ukrainaan, Ukrainan kansan kanssasi, aina ja tulee aina olemaan osansa ensiarvoisen tärkeää.
Tänään voimme puhua asiasta avoimesti, ja haluan kertoa teille joitakin yksityiskohtia allekirjoitetun sopimuksen vuoden 2000 alussa. Samaan aikaan Ukrainan presidentti Kutshma on tarjonnut minulle hänen edistäminen prosessi rajattu rajojen Venäjä - Ukraina.Tuolloin, itse asiassa tämä prosessi on jumissa. Venäjä on tunnustettu Krim on osa Ukrainan, mutta ei ole sopimusta rajankäyntiin. Vaikka tilanne on monimutkainen, mutta olin välittömästi ohjeiden Venäjän hallitusta nopeuttamaan dokumentointi rajan, niin jokainen ymmärtää, että hyväksyntä rajalinjan, me tunnustaminen sekä oikeudellisia ja että Krim on Ukrainan alueella, ja näin voi sulkea kysymys.
Emme vain auttaa Ukrainan Krimillä ongelmia, mutta myös monimutkainen ongelma, koska alueellisen rajan Asovanmeri ja KertŠinsalmea. Mitä me teemme sekä suhteet Ukrainaan on tärkeintä meille, ja niin he eivät ole jumissa umpikujaan alueellisen riita. Odotimme, että Ukraina on edelleen hyvä naapuri. Toivomme myös, että Venäjän kansalaiset ja venäjänkieliset Ukrainassa, erityisesti Krimillä Kaakkois ja voivat elää sivistyneessä maassa, demokratia ja ystävyys, joka voi suojata oikeuksia etujaan kansainvälisen oikeuden mukaisesti standardeja.
Kuitenkin tilanne ei osoittaudu niin. Ajoittain se on tarkoituksellisesti menettänyt historiallisen perinnön ja jopa kieli Venäjän, työntää heidät pakotetaan assimilaatio. Lisäksi venäläiset, samoin kuin muut kansalaiset Ukrainan kärsivät kriisit sekä poliittinen valtio, joka on rokkasi maassa vuodesta 20 vuotta.
Ymmärrän, miksi ihmiset haluavat muuttaa Ukrainaan. Heillä on jo tarpeeksi koneteho vuosina Ukrainan itsenäisyyden. Presidentti, pääministeri ja kansanedustajat ovat muuttuneet, mutta niiden suhtautuminen maan ja kansan on edelleen sama. He juoksutetaan maan, taistelevat keskenään valtataistelut, valuuttavarantojen ja linjat ilman vähäisintäkään huomiota siviilejä. He eivät ihmetellä, miksi miljoonat ihmiset Ukrainassa eivät näe mahdollisuuksia kotona ja ulkomailla työskentelevät läpi päivän. Haluan korostaa tätä: ne eivät liiku Silicon Valley, jotka juontavat juurensa työntekijöille. Pelkästään viime vuonna lähes 3 miljoonaa ihmistä löytää tämänkaltaista työtä Venäjällä. Joidenkin lähteiden mukaan vuonna 2013, niiden tuotot Venäjällä on yli 20 miljardia dollari, vain 12% BKT: sta Ukrainan.

Kuinka monta Vietnam Putin?

Kuinka monta Vietnam Putin?

Voimme sanoa pioneeri Putinin Venäjällä, Singaporen Lee Kuan Yew ... Kaikki maat, joita johtivat ja ohjaavat vahvaa johtajuutta ja päättäväisyyttä. Entä ...
Haluan toistaa, että ymmärrän ihmiset irtoa Maidanissa neliö kantaen banderolleja rauhan, protestoida korruptiota, kansalliset hallinto-ja tehottomia köyhyyden. Oikeus rauhanomaisiin mielenosoituksiin, vaaleja ja demokraattisia menettelytapoja olemassa ainoastaan ​​korvaamaan virkamiehiä ei miellyttää ihmisiä. Kuitenkin ihmiset takana uusinta kehitystä Ukrainassa on erilaiset toimintasuunnitelmat: ne valmistautuu toiseen väärennöksiin hallituksen, he haluavat hankkia valtaa eikä lopeta. Ne vetoavat kauhua, murhia, väkivaltaa. Ne, jotka seuraavat kansallismielisten, uusnatsien, jotka vihaavat Venäjän ja juutalaisvastaisia ​​varten vallankaappaus on tehnyt tämän. He jatkavat niin Ukrainassa tänään.
Ns. uuden hallituksen alkoi tuomalla Bill muuttaa kielipolitiikka, joka olisi selvästi etnisten vähemmistöjen oikeuksia. Niiden olisi kuitenkin ryhdyttävä välittömästi rangaistuksen ulkomaisten rahoittajien itse - jotka kutsutaan poliitikkoja. Tosin hallituksen neuvonantaja nykyaikainen älykäs ja tietää pyrkimyksille rakentaa todellisen kansallisen Ukraina johtaa mihinkään. Bill on heitetty syrjään, on selvää, että toteutetaan tulevaisuudessa. Ei ole mitään asiasta tarkoitettuja, tai että meillä voi olla lyhytaikaista muistia. Voimme kuitenkin selvästi nähdä hänen mielessään ajatellut seuraaja Banderalle rikoskumppani Hitler toisen maailmansodan.
On selvää, että nykypäivän Ukrainassa, ei ole oikeudellista päätöstä, kukaan puhua.Monet valtion virastot ovat olleet väärennöksiin huijarit, mutta he eivät saa hallita maata, ja itsemme - haluan korostaa tätä - usein ääriliikkeiden hillitsemiseksi. Joissakin tapauksissa tarvitaan erityinen lisenssillä soturi Maidan täyttää tietyt ministerit nykyinen hallitus. Ei vitsi - se oli todellinen.
Ne, jotka vastustavat vallankaappausta välittömästi uhattuna tehoisku. Tietenkin ensimmäinen syntipukki tässä Krimillä, venäjänkielisiä Krimillä. Joten ihmiset Krim ja Sevastopol olivat innolla Venäjälle auttaa puolustamaan oikeuksiaan ja asuu yksin, on estänyt tapaus on käynnissä ja Kiovassa, Donetsk, Harkova ja kaupunki Ukrainan.
Emme tietenkään voi antaa tämän puhelu huomiotta, emme voi jättää ihmisiä Krimin ja pulaan. Meille se oli petos.
Ensinnäkin meidän on luotava edellytykset ensimmäistä kertaa historiassa, ihmiset Krimillä voivat vapaasti ilmaista tahtonsa rauhanomaisesti. Mutta se, mitä olemme kuulleet ystäviä Länsi-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa? He sanovat me rikkovat kansainvälisiä oikeudellisia normeja.
Ensinnäkin se on hyvä, että ainakin he muistavat, että on yhä olemassa jotain kutsutaan kansainvälisen oikeuden - kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan.
Toiseksi, ja mikä tärkeintä - tarkka, me rikkovat mitään? Kyllä, presidentti Venäjän federaatio on saanut luvan senaatin käyttää asevoimia Ukrainassa. Mutta vakavasti, jolla ei ole lupaa toimia sen. Venäjän joukot koskaan tullut Krimillä. He olivat läsnä täällä aiemmin, mukaisesti osana kansainvälistä sopimusta. Kyllä, meillä on vahvistuksia täällä. Mutta, tässä mitä haluan kaikkien kuunnella ja ymmärtää: Meillä ei ole joukkoja rajojen ulkopuolelle asevoimien Krimillä, joka on määritetty 25000 ihmistä. Joten ei tarvitse tehdä niin.
Seuraava. Kun julistautui itsenäiseksi ja päätti järjestää kansanäänestyksen, korkeimman neuvoston Krim perustui YK: n peruskirjan, jossa vahvistetaan maalla on oikeus itsemääräämiseen. Muuten, haluan muistuttaa teitä muistaa, että kun erotettu Neuvostoliitto, Ukraina myös totta, tarkka sanasta sanaan. Ukraina on käyttänyt tätä oikeutta, mutta sitten taas ihmiset Krimillä hylätään. Miksi näin?
Lisäksi hallitus on vedonnut Krimillä on kuuluisa ennakkotapaus on Kosovo - ystäviä ennakkotapaus meidän Western kädet luoda tilanne aivan samanlainen, koska ne tunnustavat, että yksipuolinen Kosovon erottamiseen Serbiasta, mitä tehdä tänään Krimillä, on laillista ja ei tarvitse mitään lupaa valtion. Artiklan mukaisesti 2 luvun 1 peruskirjan Yhdistyneiden Kansakuntien, Kansainvälisen tuomioistuimen YK on päättänyt noudattaa tätä lähestymistapaa ja keskustelivat muistiinpanot (jotka lainaan seuraavat) tuomiossa 22 päivänä / 7/2010: "Ei ole yleistä kieltoa koskevan lausekkeen käytännön turvallisuusneuvostossa itsenäisyysjulistuksen" ja "Kansainvälinen oikeus ei sisällä säännöksiä kieltää itsenäisyysjulistuksen". Täysin ymmärrettävää, kuten he sanovat.
En halua luottaa lainaukset, mutta tässä tapauksessa en voi tehdä toisin. Tässä on lainaus eräältä muut viralliset asiakirjat: kertomus Yhdysvaltain 17/4/2009 lähetetään Kansainvälisen tuomioistuimen YK liittyviä kuulemisia Kosovosta. Jälleen haluan noteerattu: "itsenäisyysjulistuksen voi, ja usein rikkovat paikallisia lakeja. Kuitenkin, se ei tee se rikkoo kansainvälistä oikeutta. " Lainaus päättyy.
He kirjoittivat, toivat suosiota ympäri maailmaa, ihmiset sovittu, ja nyt ne näyttävät pettynyt.Mutta mitä? Henkilöiden toimista Krimin täydellisen istuvuuden ohjeita, koska se oli niin.Yritä ajatella, että ihmiset Kosovossa Albanissa (olemme täysin kunnioittaa niitä) sallitaan tehdä niin. Ja venäläisten, ukrainalaisten ja tataarien Krimillä ei. Jälleen kaikki ihmettelevät, miksi.
Meillä on vielä kuulla Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa sanoa, että Kosovo on erityistapaus. Mikä teki siitä niin erityisen silmissä ystävämme? Osoittautuu, se oli, koska Kosovon konflikti aiheutti paljon uhreja. Tämä väite voi olla oikeudellinen perusta? Tuomio Kansainvälisen tuomioistuimen ei sanonut niin. Se ei ole edes toista kaksinaismoraalia: se on tavallaan tylsä, lapsellinen kunnioitusta. Ihmisten ei pitäisi muuttaa valkoinen mustan sijaan, karkeasti yrittää tehdä asioita, palveluksia hänelle. Vuoteen että logiikka, meillä olisi varmistaa, että kaikki konfliktit ovat johtaneet ihmishenkien menetyksiin.
Sanoisin, että se on selvää, että - jos paikallisen itsehallinnon puolustusvoimat Krimillä ei voi hallita tilannetta, tulee olemaan uhreja. Onneksi näin ei tapahdu. Mikään aseellisia yhteenottoja ja uhreja. Miksi luulet niin? Vastaus on yksinkertainen: koska se on vaikeaa, ei ole oikeastaan ​​vastustaa kansan tahtoa. Tässä haluan kiittää armeijan Ukraina - 22000 sotilaat hampaisiin asti aseistettuja. Haluan kiittää sotilaita, joilla oli hillitä verenvuodatusta ja värjätään hänen yhtenäinen verta.
Liittyy myös tähän, muutamia muita ideoita ovat piipahti mieleen. He jatkuvasti puhuvat ns interventio Venäjän Krimillä, hyökkäystä. Tämä on todella outoa. En muista mitään sotilaallista väliintuloa historia, joka ei ole tulituksen ja uhreja.

Vietnam tarvitsevat valtion päämies, kuten Putin?

Vietnam tarvitsevat valtion päämies, kuten Putin?

Miksi niistä köyhä maa, hajoaminen, Venäjästä tuli voimakas kuin tänään? Ja miksi ... mistä köyhä maa, vain noin 30 vuotta, Japani, Etelä-Korea, Singapore on tullut maan ...
Ystävät,
Esimerkiksi Ukrainan tilannetta ja pohtia, mitä tapahtui maailman muutamassa vuosikymmenessä. Jälkeen hajotettu kaksisuuntainen valtio, meillä ei ole vakautta enää.Keskeisissä kansainvälisissä instituutioissa paitsi vahvempi, vaan päinvastoin, monissa tapauksissa valitettavasti taantuma. Läntisten kumppaneiden meistä johtama Yhdysvaltain mieluummin käyttää "sääntöjä aseen" eikä kansainvälistä oikeutta. He alkavat uskoa, että heillä on erityisoikeuksia, että he voivat päättää maailman kohtalosta, ainoastaan, että ne ovat aina oikeassa. He eivät mitä haluavat: paikka, muu paikka. He käyttävät voimaa vastaan ​​itsenäisiä kansakuntia, Yhteyksien luominen perustuu periaatteeseen "Jos et noudata En tarkoita sinua minua vastaan". Jotta tämä aggressio tuntuu oikeutetulta, he pakottivat kansainvälisten järjestöjen tekemään päätöslauselmia. Ja jos jostain syystä se ei toimi näin, ne aina huomiotta YK ja turvallisuusneuvosto.
Tämä on tapahtunut Jugoslaviassa, vuonna 1999, me kaikki muistamme aivan selvästi.Vaikka olen nähnyt omakohtaisesti, on vaikea uskoa, että lopussa 20-luvulla, että eurooppalainen pääkaupunki, Belgradissa, syöstiin alle raketti-iskun useita viikkoja, ja sitten interventio aseistettu totta. Päätöslauselmien turvallisuusneuvoston tästä asiasta, jotta tällaiset toimet? Ei lainkaan. Ja sitten ne osuvat Afganistan, Irak, rikkoo räikeästi päätöslauselmien turvallisuusneuvoston Libya määräämisen sijasta ns lentokieltoalue ja pommitukset ne ovat siellä.
On ollut merkkijono "väri vallankumouksia" naruja vetämällä. Varmasti ihmiset maassa, jossa tapahtuma järjestetään niin sairas diktatuurin ja köyhyyden, ei ole tulevaisuutta.Mutta tämä näkemys on hyödyntänyt sietämätön. Standardit määrätään maat, jotka eivät sovi tähän elämäntapa, perinteitä ja kulttuuria ihmisiä. Tämän seurauksena sijaan demokratian, vapauden on kaoottinen, väkivaltainen puhkeamisen ja ravintolaketju vaihtelut. Arabikevät muuttuu arabien Winter.
Samanlainen tilanne tapahtui Ukrainassa. Vuonna 2004 laittaa ehdokas, että he haluavat presidentinvaalit, he ovat kehittäneet niin sanotun vaalit kolmen, jota ei ole säädetty laissa.Se on naurettavaa ja pilkkaa perustuslakia. Ja tänään, he käynnistivät miliisi on järjestetty ja varustettu ja tehokas.
Ymmärrämme mitä on tapahtumassa. Ymmärrämme, että nämä toimet ovat vastoin Ukrainan ja Venäjän integroitumista vastaan ​​Euraasian unioni. Ja kaikki tapahtui, kun Venäjä pyrkii vuoropuheluun lännen kanssa. Me olimme sinnikkäitä ehdotetun yhteistyötä kaikissa keskeisissä kysymyksissä. Haluamme vahvistaa luottamusta ja suhdetta kohti tasa-arvoa, avoimuuteen ja oikeudenmukaisuuteen. Mutta emme ole nähneet samat vaiheet toisella puolella.
Päinvastoin, he valehtelivat meille monta kertaa, päätöksenteossa takanamme, ennen kuin laitamme siihen oikeus. Tämä on samaan aikaan Naton laajenemiseen itään, sekä käyttöönotto sotilaallista infrastruktuuria rajamme. Ne pitää toistaa väitteen, että: "Tule, tällä ei ole merkitystä minulle missä". Sanomalla, että se on helpompaa liian.
Tämä myös tapahtui, kun he perustavat ohjuspuolustusjärjestelmä. Vaikka kaikki huolemme, tämä hanke on ajettu. Se tapahtuu pitkiä viiveitä vuoropuhelua viisumikysymysten sitoutunut reilun kilpailun ja vapaan pääsyn globaaleille markkinoille.
Tänään olemme uhkaa rangaistus, mutta jotka olemme kokeneet monta kertaa tukahdutettu, nämä ajat vaikuttavat merkittävästi talouttamme ja maan. Esimerkiksi jopa kylmän sodan aikana, Yhdysvalloissa ja muissa maissa sitten oli pitkä lista teknologian ja rajoitettu myytyjen laitteiden Neuvostoliittoon, komissio perusti luettelon koordinoida viennin valvontaa monenvälisiä. Tällä hetkellä itse asiassa ne ovat poistaneet näitä säännöksiä, mutta se on vain nimellinen. Ja itse asiassa monet muodot rajoituksia edelleen voimassa.
Lyhyesti sanottuna meillä on täysi syy uskoa, että politiikka on häpeällistä saarron, joka kesti 18-luvulla, 19, 20, ovat yhä voimassa tänäkin päivänä. Ne aina löytää tapoja laittaa meidät nurkkaan, koska meillä on riippumaton asema, koska me säilyttää tämän aseman, ja siksi me kutsumme kaiken sellaiseksi kuin se on ja ei ole osallistua peleihin johtava tekopyhyyttä. Ukrainassa, Länsi kumppanit ovat voittaneet meidän rajoja, he leikkivät tulella ja toiminut vastuutonta, epäammattimaista.
Hehän ovat täysin tietoisia siitä, että on miljoonia asuvat venäläiset Ukrainassa ja Krimillä.Toki heillä on riittävästi poliittista vaistoa ja omantunnon uusia tahattomia tekojensa seurauksia. Venäjä on pudonnut asema ei voi perääntyä. Jos otat paineita keväällä, se ponnahtaa takaisin erittäin vahva. Tämä kannattaa pitää mielessä.
Nykyään se on välttämätöntä pysäyttää tämä hysteria hylkäsi puheet kylmän sodan ja myöntää ilmeinen tosiasia, että Venäjä on osapuolena aktiivisesti ja itsenäisesti kansainvälisissä asioissa; Kuten muutkin maat, Venäjä on kansallisen edun mukaista, että maan on otettava huomioon ja kunnioittaa.
Samaan aikaan meidän kiittää kaikkia niitä, jotka ymmärtävät toimiemme Krimillä. Kiitämme kiinalaiset, niiden johtajat aina harkita tilannetta Ukrainassa ja Krimillä yhteydessä poliittinen ja historiallinen täynnä. Arvostamme varovaisuutta ja objektiivisuutta Intiassa.
Tänään haluan muistuttaa ihmisiä Yhdysvalloissa, ihmiset maasta ja kautta päivämäärä itsenäisyysjulistus oli aina ylpeä laittaa kaikki vapautta. Onko se halu Krimin ihmiset voivat vapaasti valita oma kohtalonsa ei ole sellainen arvo? Ole hyvä ymmärtää meitä.
Uskon, että Euroopan kansalaiset, mutta ennen kaikkea saksalaiset ymmärtävät minua.Saanen muistuttaa, että aikana kuulemiskierroksen poliittisen yhdentymisen Länsi-Saksan ja Länsi-Saksan, ja vettä, kun se on vielä liittolainen Saksa, ei kannata yhdistymisen.Venäjä on kuitenkin ilmaissut selkeämmin tukea yhtenäisen vilpitön halu ja intensiteetti saksalaiset. Uskon, että et unohda sitä, ja toivon, että kansalaiset Saksa tukee halu palauttaa yhtenäisyyttä Venäjän, Venäjän historian.
Haluan myös sanoa Ukrainan kansalle. Toivon vilpittömästi, että ymmärrät meillä: Emme koskaan halua satuttaa sinua millään tavalla, ja älä koskaan halua satuttaa isänmaallisuutta, ei ihmisiä, jotka ovat valmiita uhrata yhtenäisyyttä Ukrainan takia poliittisia tavoitteita. He levittivät iskulauseita ylistää suuruutta Ukrainassa, mutta myös tekevänsä kaikkensa jakaa tässä maassa. Ukraina Rakkaat ystävät, toivon kuulet minua. Älä usko niitä, jotka haluavat sinun pelätä Venäjää, ja huutaa, että muilla alueilla Ukrainassa ja Krimillä alle jalka. Emme halunneet jakaa Ukrainaan. Emme tarvitse sitä. Mitä Krimillä, joka oli ja tulee aina olemaan maa tataarit, ukrainalaiset ja venäläiset.
Haluan toistaa, että on olemassa todella monia vuosisatoja, Krim on katto kaikille, jotka asuvat siellä.
Krim on yhteistä perintöä meidän historiaa ja on tärkeä tekijä alueellisen vakauden. Ja maassa oli strategista merkitystä tämän pitäisi olla osa vakaa maa ja voimakas virta, joka voi olla vain Venäjällä. Jos ei, ystävä (puhun sekä Venäjä ja Ukraina), ja ystävämme, venäläiset ja Ukrainan Krimillä voi suorittaa menetys. Ja tämä voi tapahtua lähitulevaisuudessa. Ole hyvä ja mieti sitä.
Ota myös haluan todeta, että olemme kuulleet väitteitä Kiev Ukraina pian liittyä Natoon.Tässä mielessä, miten Krimin ja Sevastopol tulevaisuudessa? Se voi tarkoittaa, että Naton laivastot ovat täällä, kaupungissa sotilaallisen kunnian Venäjällä. Ja tämä skenaario voisi aiheuttaa uhan usko, että se on täysin vastoin koko Etelä-Venäjällä. Kaikki tämä olisi voinut toteutua näin ei tapahdu, koska valinta ihmisiä Krimin, ja haluan kiittää heitä siitä.
Mutta haluan myös sanoa, että emme vastusta yhteistyötä Naton kanssa, ainakaan niin.Mutta kaikki sisäiset prosessit organisaation sisällä, Nato on edelleen sotilasliitto, ja olemme vastaan ​​koalitio sotilastukikohta sijaitsee aivan meidän takapihalla, tai historiallinen alueella meidän. En voi kuvitella, miten tulimme käymään Sevastopol merimiehet Natoon. Tietenkin useimmat niistä ovat hyviä tyyppejä. Mutta se on parempi, jos he tulevat käymään, vieraaksemme, eikä päinvastoin.
Saanen sanoa suoraan, että ovat tutkineet, mitä tapahtuu Ukrainassa tällä hetkellä, katsomalla ihmisiä gong kestämään ahdistunut ja huolissaan ei tiedä mitä tapahtuu tänään, mitä tulee huomenna on todella piinaavat meidän sydämemme. Venäjän ahdistus on ymmärrettävää, yksinkertaisuuden, emme ole vain lähellä naapureita, mutta kuten olen sanonut monta kertaa, me olemme yksi kansa. Kiova on äiti Venäjän kaupungeissa. Antiikin Rus on yhteinen esi-isä meidän, ja emme voi elää ilman toisiaan.
Haluaisin lisätä yhden asian. Miljoonat venäläiset ja venäjänkieliset asuu Ukrainassa, ja tulee jatkossakin olemaan niin. Venäjä on aina omien intressiensä suojelemiseksi jokaisen toimenpiteen poliittisia, diplomaattisia, oikeudellisia. Mutta ennen kaikkea, varmistaa oikeuksia ja etuja ihmisiä, varmistamalla, että ne ovat riittävästi suojattuja Ukrainan etuja.Tämä on tae vakauden ja Ukrainan alueellista koskemattomuutta.
Haluamme tehdä ystäviä Ukrainan kanssa, haluaa Ukraina on maa vahva, riippumaton ja itsenäinen. Ennen kaikkea, Ukraina on yksi suurimmista kumppaneiden meidän. Molemmat osapuolet ovat yhteisiä hankkeita ja uskon tämän hankkeen onnistumiselle, tämänhetkisistä vaikeuksista huolimatta. Tärkeintä on, haluamme rauhaa ja etnisten harmoniaa vallitsee Ukrainassa, ja olemme valmiita tekemään yhteistyötä muiden maiden tukea ja helpottaa tätä prosessia. Mutta kuten sanoin, vain ukrainalaiset voivat laittaa kaiken osaksi.
Ihmiset, jotka Krim ja Sevastopol, Venäjän koko maassa ihailtu hahmo, rohkeutta ja arvokkaasti. Tärkein päätös sinun on tulevaisuudessa Krimillä. Näinä päivinä, lähempänä kuin koskaan, tukevat toisiaan. Se on vilpitön solidaarisuutta. Merkittävä käännekohta historiassa näin, että maa voi osoittaa kypsyyttä ja henkistä voimaa. Venäläiset ovat osoittaneet näitä ominaisuuksia kautta vahva puolestapuhuja kansaansa.
Venäjän asema ulkopolitiikan tässä asiassa tiukasti ansiosta tahdon miljoonat ihmiset, maan yhtenäisyyden ja tukea julkisten voimien ja sisäpolitiikka. Haluan kiittää teitä kaikkia isänmaallisuus, kaikki, poikkeuksetta. Tarvitsemme säilyttää tämä yhtenäisyys ratkaista tehtäviä odottavat meitä tiestä.
Varmasti saamme myös käsitellä opposition ulkopuolelta. Mutta tämä on päätös, että meidän täytyy tehdä itse. Olemmeko valmiita vankkumaton kansallisten etujen turvaamiseen, tai antaa periksi, askel taaksepäin? Jotkut läntiset poliitikot ovat uhanneet meitä paitsi pakotteiden ja myös lisäämällä mahdollisuus vakava ongelma maassa. Haluan tietää tarkalleen, mitä he ajattelevat ensin: Käyttämällä pettureita, tai toivoa työntää meidät sosioekonominen tilanne tulee alas provosoida kaunaa ihmisiä? Tulemme varmasti vastata oikein väittää vastuutonta ja provosoiva, että ...
Ystävät,
Ymmärrän ihmisiä Krimillä, valinta ilmeisimpiä vaihtoehtoja kansanäänestyksessä: Krim kuuluu Ukrainan ja Venäjän?. Voimme sanoa varmuudella, että kun rakentaminen kysymyksen, Krim ja Sevastopol virkamiehet, lainsäätäjät, on unohdettava poliittinen eturyhmä ja vain ottaa hyötyä perustutkintoa alustan työstään. Taloudellinen tilanne, poliittinen ja historiallinen väestön Krimin erityisesti voi tehdä mitään muuta mahdollisuutta ehdotettaisiin vain väliaikainen, hauras, ja väistämätön paha työpaikkaa tilanne - se jättää hyvin haitallisia seurauksia ihmisten elämään. Siksi ihmiset ovat päättäneet vastata Krimin lujasti ja päättäväisesti, epäröimättä. Kansanäänestys on reilua ja avointa, ihmiset Krimin ilmaisivat toiveensa selvät, vakuuttavat, ja he väittävät haluavansa mennä Venäjälle.
Nyt Venäjä on myös tehdä vaikea päätös, kun otetaan huomioon monet eri tekijät, sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia. Venäjän ihmiset täällä ajattelevat? Täällä, aivan kuten missä tahansa muussa demokraattisessa maassa, yleisön on erilaisia ​​näkemyksiä, ja haluaisin huomauttaa, että valtaosa ihmisistä tukea yleisölle, mitä on tapahtumassa.
Mielipidemittaus tehtiin viimeksi vuonna Venäjällä, sanoi 95% ihmisistä ajattelee, että Venäjä pitäisi suojella Venäjän etujen mukaista sekä muita etnisiä ryhmiä asuu Ukrainassa - 95% koko väestöstä meidän. Yli 83%: n mielestä Venäjän pitäisi tehdä niin, vaikka se hankaloittaisi suhteitamme joissakin muissa maissa. 86% kansamme pidetään edelleen Venäjän alueella ja Krimillä on maa osa kansamme. Ja useita muita erittäin tärkeitä, täysin sopusoinnussa kansanäänestyksen tuloksesta Krimillä: lähes 92% ihmisistä tukea yhdistymisen Krimin Venäjälle.
Näin näemme, että suurin osa Krimin ja valtaosa Venäjän kansalaisten tukea uudelleen yhdistää autonomisen tasavallan Krimin ja Sevastopolin kaupunki Venäjällä.
Ongelmana on nyt päätettävä oman poliittisen linjan, mitään päätöstä täällä perustuu vain kansan tahtoa, jonka ihmiset on perustana kaikille hallituksen.
Rakas jäsenet liittoneuvoston, duuman kansanedustajia, Venäjän kansaa, Krimin ja Sevastopolin asukkaille, tänään, kun kansan tahto, minä toimitettiin liittokokous, on otettava huomioon perustuslakivaliokunnan perustettu kaksi liittovaltion kohteena Venäjä: tasavallan Krimin ja Sevastopolin kaupunki, ratifiointi ja tunnustaminen Krimin ja Sevastopolin Venäjä - allekirjoittanut ne valmiiksi. Uskon teidän puolesta.
Koko teksti puheen pääministeri Nguyen Tan Dung YK

Koko teksti puheen pääministeri Nguyen Tan Dung YK

Klo 27/9 (paikallista aikaa), New Yorkissa, pääministeri Nguyen Tan Dung piti puheen keskustelua yleiskokouksen korkean tason YK-lukko ...
Puhe pääministeri Nguyen Tan Dung Shangri-La vuoropuhelun 2013

Puhe pääministeri Nguyen Tan Dung Shangri-La vuoropuhelun 2013

Tänään, 31/5, Shangri-La vuoropuhelun 12. sijalle Singaporen pääministeri Nguyen Tan Dung on aiemmin ehdottanut puheita. BBT ylpeänä esittelee puheen koko teksti ...
Teksti kokonaisuudessaan pääministerin puhe Ranskan Institute of International Relations, IFRI

Teksti kokonaisuudessaan pääministerin puhe Ranskan Institute of International Relations, IFRI

Puitteissa vierailu Ranskassa, korkeus 24/9 (paikallista aikaa), pääministeri Nguyen Tan Dung vieraili ja puhui Ranskan Kansainvälisten suhteiden instituutissa, yksi 10 laitosten ...
(Alle Young tieto)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: