Sivut

maanantai 24. maaliskuuta 2014


Google Earth paljastaa kolme perustaa Yhdysvaltain strategisten ydinaseiden

International Security ) - Topwar sivusto (venäjäksi) julkaistu satelliitti kuvia Google Earth paljasti toiminnallisen perustan strategisten ydinaseiden Yhdysvalloissa.

Pommikone B-1B Texon lentotukikohta.
Pommikone B-1B Texon lentotukikohta.
Ydinohjuksen voimalla Yhdysvaltain strategia sisältää elementtejä: merellä, maassa ja ilmassa.Ajantasaiset 01.03.2013, yhteensä 792 Yhdysvaltain mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia (ICBMs), ohjussukellusveneiden ja varustaa raskaita pommikoneita, kun taas venäläisiä on vain 492. USA on käyttänyt 1654 ydinkärkiä ballististen ohjusten mannertenvälistä, ohjussukellusveneiden ja raskaita pommikoneita. Samaan aikaan Venäjällä käyttöön 1480 ydinkärkiä näihin ajoneuvoihin.
Alle START-3 sopimuksen vuoteen 2018 saakka määrä käyttöön ydinkärkiä kummallakin puolella kampanja ei ylitä 1550 yksikköä, kun taas joukko strategisia ydinkärkiä ei ylitä 800 yksikköä.
Samaan aikaan Yhdysvallat on myös hallussaan ydinvoima potentiaalia "voi periä" merkittävä.Se on ydinkärkiä purettiin, mutta ei voi peruuttaa ja edelleen varaa. Mahdollinen käyttö "voi periä" avulla se voisi lisätä kokonaismäärä ydinkärkien kuin 2 kertaa (alkaen 1550 ja 3342 yksikköä), kun START-3 levitetään.
Ohio ydinsukellusvene jatkoyhteys
Taustaa strategisten ydinaseiden voimat Yhdysvaltain merenkulun ballististen ohjusten käyttöön sukellusveneisiin. Jokainen sukellusvene on varustettu Ohio 24 Trident ballististen ohjusten-2. (Kuvassa: Ohio ydinsukellusvene jatkoyhteys)
Oma ulkoasu on 2, jossa ydinsukellusvene.  Tyynenmeren rannikolla on syytä Bangor, Washington.  Atlantin rannikolla on olemassa perusteet Kings Bay, Georgia.  Molemmat laivastotukikohta on kehittynyt infrastruktuuri korjaus ja huolto ydinsukellusveneiden kuljettaa ICBMs.  (Kuvassa: Ohio ydinsukellusvenetukikohtaa Kings Bay)
US 2 on ydinsukellusvenetukikohtaa. Tyynenmeren rannikolla on syytä Bangor, Washington.Atlantin rannikolla on olemassa perusteet Kings Bay, Georgia. Molemmat laivastotukikohta on kehittynyt infrastruktuuri korjaus ja huolto ydinsukellusveneiden kuljettaa ballistisia ohjuksia.(Kuvassa: Ohio ydinsukellusvenetukikohtaa Kings Bay)
Yhdysvalloissa ydinvoima kolmikko, meri-pohjainen ydin voimia, jotka taistelevat paras.  Amerikkalaisten sotalaivojen merellä yleensä toimii 60% ajasta vuodesta (eli noin 219 päivää / vuosi), muiden venäläisten sotalaivojen käyttää vain 25% ajasta vuoden (91 päivää / vuosi) partioimaan merellä.
Kiitos kykyä työskennellä pitkiä päiviä veden alla, ydinsukellusveneiden kuljettaa ohjuksia on hyvin vaikea avulla tiedustelu satelliittien havaittu. Alukset tarkkailla paljon helpompaa, kun me telakka, laituri. (Kuvassa: Ohio ydinsukellusvene Bangor)
Yhdysvalloissa ydinvoima kolmikko, meri-pohjainen ydin voimia, jotka taistelevat paras.  Amerikkalaisten sotalaivojen merellä yleensä toimii 60% ajasta vuodesta (eli noin 219 päivää / vuosi), muiden venäläisten sotalaivojen käyttää vain 25% ajasta vuoden (91 päivää / vuosi) partioimaan merellä.
Yhdysvalloissa ydinvoima kolmikko, meri-pohjainen ydin voimia, jotka taistelevat paras.Amerikkalaisten sotalaivojen merellä yleensä toimii 60% ajasta vuodesta (eli noin 219 päivää / vuosi), muiden venäläisten sotalaivojen käyttää vain 25% ajasta vuoden (91 päivää / vuosi) partioimaan merellä. (Kuvassa: Ohio ydinsukellusvene Bangor)
Yhdistelmä Minuteman-3 ohjus kantoraketit ohjusten yksikön Wyoming 319
Ground ydinvoima voimat Yhdysvalloissa, muun muassa strategista ohjus yksiköt on varustettu mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia (ICBMs). Tällä hetkellä lähes 450 Minuteman-3 ohjuksia määrä käyttää kantoraketti. (Kuvassa: Yhdistelmä Minuteman-3 ohjus kantoraketti joidenkin raketti Unit 319 Wyoming)
Ennen vuotta 2013, USA oli suunnitellut W87 ydinpommi asentaa kaikkiin 300 LGM-30G Minuteman Missile-3 klo Airbase (Wyoming) ja Malmström (valtion Motana).  150 ohjuksia Minot Air Force Base (North Dakota State) käyttää edelleen L78 ydinpommi.  (Kuvassa: Yhdistelmä Minuteman-3 ohjus kantoraketit osavaltiossa Montana)
Ennen vuotta 2013, USA oli suunnitellut W87 ydinpommi asentaa kaikkiin 300 LGM-30G Minuteman Missile-3 klo Airbase (Wyoming) ja Malmström (valtion Motana). 150 ohjuksia Minot Air Force Base (North Dakota State) käyttää edelleen L78 ydinpommi. (Kuvassa: Yhdistelmä Minuteman-3 ohjus kantoraketit osavaltiossa Montana)
Strategisten ydinaseiden voimat Yhdysvalloissa ei ole strateginen pommikone pystyy ratkaisemaan ydinalan tehtävän.  Kaikki strategiset pommikoneet voivat hyökätä sekä ydinaseiden ja tavanomaisten aseiden.  (Kuvassa: Minot Air Force Base pommikone ja B-52H)
Strategisten ydinaseiden voimat Yhdysvallat ei ole strategista pommikonetta on kyky suorittaa ydinalan tehtävän. Kaikki strategiset pommikoneet voivat hyökätä sekä ydinaseiden ja tavanomaisten aseiden. B-52H ilma käytti viimeisintä ja kasvanut kyky suorittaa taisteluoperaatioihin käyttäen tavanomaisia ​​aseita (Photo: Minot Air Force Base ja pommikone B- 52H)
Lisäksi US Air Force joukkue on noin 50 B-1B ilma, 12 varaukseen.  (Kuvassa: Ellsworth Air Force Base ja pommikone B-1B)
Lisäksi US Air Force joukkue on noin 50 B-1B lentokoneiden ja 12 varaukseen. Parantaa tehokkuutta käyttämällä B-1B, amerikkalaiset ovat jatkuvasti uudistamaan niitä laajentaa integrointi antenni aseita sekä täydellinen valvontajärjestelmät koneessa. (Kuvassa: Ellsworth Air Force Base ja pommikone B-1B)
Amerikassa on tällä hetkellä 16 B-2A ilma taistelussa muodostumiseen.  2 ulos 20 lentokonetta menetit onnettomuuksista lentäessään.  Sijainti säännöllisesti lentokalusto on Whiteman Air Force Base (Missouri).  (Kuvassa strategiset pommikoneet B-2A Whiteman Air Force Base)
Amerikassa on tällä hetkellä 16 B-2A ilma taistelussa muodostumiseen. Sijainti säännöllisesti lentokalusto on Whiteman Air Force Base (Missouri). (Kuvassa strategiset pommikoneet B-2A Whiteman Air Force Base)
Samaan aikaan lentokoneiden ovat myös usein siirtää muille lentokentille, varsin usein suorittaa laskeutuvat Andersen Air Force Base Guam.  (Kuvassa: B-2A lentokoneiden Andersen Air Force Base, Guam).
Samaan aikaan lentokoneiden ovat myös usein siirtää muille lentokentille, he melko usein toteuttaa laskeutuvat Andersen Air Force Base Guam. (Kuvassa: B-2A lentokoneiden Andersen Air Force Base, Guam).
Tällä hetkellä vain elementeille ei strategisten ydinaseiden kolmikko, uusi USA teki uusia keinoja fyysinen hävittäminen - se on siivekäs raketti ei järjestetty uusimman sukupolven ja pommeja ei voi valvoa navigointijärjestelmä on suurella tarkkuudella.  (Kuvassa: Barksdale Air Force Base ja pommikone B-52H)
Kannalta rauhan, strategiset pommikoneet on järjestetty 5 ilmassa tukikohtia Yhdysvaltain mantereelle: Minot (North Dakota State) - 22 B-52H; Ellsworth (Dakota) - B-24 1B, Whiteman (Missouri) - 16 B-2A; Dyess (Texas) - 12 B-1B ja Barksdale (Louisiana) - 41 B-52H. (Kuvassa: Barksdale Air Force Base ja pommikone B-52H)
Vuoden tehtävän hoitamiseen Tyynellämerellä, Intian valtamerellä ja Euroopan alueorganisaation toteuttaa välittömästi strategisten ilma voi käyttää jopa 16 lentoasemaa.  (Kuvassa Bombers B-52H ja B-1B Andersen Air Force Base, Guam)
Vuoden tehtävän hoitamiseen Tyynellämerellä, Intian valtamerellä ja Euroopan alueorganisaation toteuttaa välittömästi strategisten ilma voi käyttää jopa 16 lentoasemaa.(Kuvassa Bombers B-52H ja B-1B Andersen Air Force Base, Guam)
(Mukaan älymystönuorisolle)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: