Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » US Violates Its Own Laws by Financially Aiding Ukraine’s Coup-installed Govt

4. Media »USA Rikkoo omien lakiensa mukaan Taloudellisesti Rikokseen Ukrainan Coup asennettu Govt

US Rikkoo omien lakiensa mukaan Taloudellisesti Rikokseen Ukrainan Coup asennettu Govt

US rikkoa omia lakeja taloudellisesti auttamalla Ukrainan vallankaappaus asennettu govt - Moskova

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry (C), Oleksandr Turchynov, parlamentin puhemies ja Ukrainan väliaikaisena johtajana (L) ja Ukrainan pääministeri Arseni Yatsenyuk kätellä, että puhuessaan Kiovassa 4. maaliskuuta 2014.  (AFP Photo / Yury Kirnichny)Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry (C), Oleksandr Turchynov, parlamentin puhemies ja Ukrainan väliaikaisena johtajana (L) ja Ukrainan pääministeri Arseni Yatsenyuk kätellä, että puhuessaan Kiovassa 4. maaliskuuta 2014. (AFP Photo / Yury Kirnichny)
Washington päätöksen myöntää taloudellista tukea vallankaappaus nimittämän hallituksen Ukrainan vastoin Yhdysvaltain lakeja, Venäjän ulkoministeriö sanoi, kehottaen amerikkalaiset poliitikot ajatella seurauksia tukevat radikaaleja Kiovassa.
Ukrainan syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitshin, sanoi tiistaina, että USA aikoo lainata 1000000000 dollaria maan uusien vallanpitäjien ovat laittomia.
"Todellakin, mukaisesti muutokset käyttöön 1961 lain (Foreign Assistance Act) muutama vuosi sitten säännös ulkomaisen tuen on kielletty" jokaisen valtion hallitus, jonka asianmukaisesti valittu hallituksen päämies on syrjäytti sotilasvallankaappaus tai asetuksella. " Vastaava säännös sisältyy 22 US Code § 8422 ", Venäjän ulkoministeriö sanoi lausunnossaan.
"Siten kaikki kriteerit säännös varoja avioton [Kiova] järjestelmä, joka kaappasi vallan voimakeinoin, on laitonta ja menee rajojen ulkopuolelle Yhdysvaltain oikeusjärjestelmä," julkilausuman lisäsi.
Ministeriö kuitenkin sanoi, että se tajuaa, että Yhdysvaltojen puolella "tuskin tunnustaa tämä ilmeinen tosiasia", koska asenne on jo otettu Ukrainan kriisin.
"Yhdysvaltain hallinto tulee todennäköisesti edelleen sulkea silmät ylivoima kiihkokansallinen joukkojen Kiovassa, jotka ovat käynnistäneet metsästää toisinajattelijoiden eri puolilla maata, kasvava paine venäjänkielisen väestön ja ​​meidän maanmiehet, uhkaa ihmisiä Krimin rangaistus halunsa itsemääräämisoikeuden ",  ministeriö painotti.
Moskova on myös kehottanut päättäjien Yhdysvalloissa pohdittava mahdollisia seurauksia "holtiton suopeutta radikaali natsi-suuntautunut elementtejä Ukrainassa."
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry ilmoitti, että Washington valmistelee 1000000000 dollaria lainaa vallankaappaus asettamansa Ukrainan hallitus vierailunsa aikana Kiovassa viime viikolla.
Janukovitshin, joka haluaa haastaa laillisuuden American tuen Kiovaan USA: n tuomioistuimissa ja kongressille,  "on joitakin erittäin oikeutettua pistettä nostettava",  päätoimittaja Executive Intelligence Review, Jeffrey Steinberg kertoi RT.
Kielto Amerikan taloudellista tukea hallituksia, joka tuli valtaan kautta vallankaappaus,  "ei ole mikään esoteerinen kysymys"  , koska se on sovellettu juuri, hän painotti.
US Code § 8422 näki Yhdysvaltain kongressin jäädyttäminen taloudellista tukea Egyptiin, seuraavat 2013 sotilasvallankaappauksen, joka johti syrjäyttämisen presidentti Mohamed Morsi.

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry (L) kättelee Egyptin presidentti Mohamed Morsi (Reuters / Jacquelyn Martin)Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry (L) kättelee Egyptin presidentti Mohamed Morsi (Reuters / Jacquelyn Martin)

Kuitenkin tämän vuoden tammikuussa senaattorit valtuutettu Presidentti Obama lähettää noin $ 1 miljardin tuesta Pohjois-Afrikkalainen valtio.
"Siellä oli hurja keskustelu Obaman hallinto ja kongressi yli oliko tarkoitus teknisesti merkitty vallankaappaus",  Steinberg korosti.  "Ja ironisesti, että keskustelu senaattori John McCain oli yksi johtavista ääniä puoltavat yhteensä cut off Kaikkien sotilaallista apua Egyptiin. Joten nyt hän on täsmälleen vastakkaisella puolella samaa keskustelua. "
Mukaan Executive Intelligence Review päätoimittaja, Washington käyttää oikeudessa "poliittinen jalkapalloa."
"Se on sovellettu tapauksissa, joissa se ​​sopii politiikan hallinnon ja tiettyjen kovan linjan liittolaisia ​​kongressi. Ja se on vapaasti huomiotta, kun se on hankalaa aselepo ",  hän sanoi.
, Ja Ukrainan tapauksessa,  "kukaan ei voi kiistää"  , että Janukovitshin demokraattisesti valittu hallitus on  "kaadettu sotilaallisella voimalla, johon vakavin oikeiston uusnatsi ja Neo fasisti elementtejä",  Steinberg totesi.

RT


http://rt.com/news/us-aid-ukraine-illegal-202/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: