Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ukrainan NATSIT TAPPOIVAT


Kiev tarkka-ampujat ampuvat bldg ohjataan Maidan voimat - Ex-Ukraina turvallisuuspalvelun päällikkö

Julkaistu aika: 13 maaliskuu 2014 02:25
Muokattu aika: 15 maaliskuu 2014 19:41
Reuters / Konstantin Chernichkin
Reuters / Konstantin Chernichkin
Entinen Ukrainan turvallisuuspalvelu on vahvistanut väitteitä, että tarkka-ampujat, joka tappoi kymmeniä ihmisiä aikana väkivaltaisiin levottomuuksiin Kiovassa liikennöidä rakennuksen opposition hallussa on Maidan neliö.
Laukausta, jotka tappoivat siviilejä ja poliiseja potkut Philharmonic Hall rakennuksen Ukrainan pääkaupungissa entinen johtaja Security Service Ukrainan Aleksandr Yakimenko kertoi Venäjän 1 kanava. Rakennus oli täydessä valvonnassa opposition ja erityisesti ns komendantti Maidan itsepuolustus Andrey Parubiy joka vallankaappauksen jälkeen nimitettiin sihteeri kansallisen turvallisuuden ja puolustuksen neuvoston Ukraina, Yakimenko lisätty.
Lisäksi entinen turvallisuuspalvelun päällikkö uskoo, että Parubiy on ollut yhteydessä Yhdysvaltain erikoisjoukkojen jotka olisivat halunneet yhdenmukaistaa pahoinpitelystä.
"Laukaukset tulivat Philharmonic Hall. Maidan komendantti Parubiy oli vastuussa tässä rakennuksessa.Tarkka-ampujien ja ihmiset automaattisella aseet "työ" tästä rakennuksesta 20. helmikuuta. He tukivat hyökkäys sisäministeriön joukkojen kanssa, jotka olivat jo rappeuttavaan on itse asiassa pakeni "Yakimenko sanoi haastattelussa Venäjän television.
Poliisia jahtaa ryhmä mellakoijia aseistettu erilaisia ​​aseita ja siinä vaiheessa, Yakimenko sanoo tarkka-ampujat ampuivat ajajia itse.
"Kun ensimmäisen aallon ampumista päättyi, monet ovat nähneet 20 poistuvien hengen," entinen päällikkö sanoo ja huomauttaa, että ne olivat hyvin varustettuja ja kantoivat armeijan tyyliin laukku kuljettaa sniper ja rynnäkkökivääreitä optisella nähtävyyksiä. Ei vain lainsäätäjien, mutta ihmiset opposition Freedom, oikeassa sektorissa, Isänmaa ja Klitschko n Udar puolue ovat nähneet tämän, Yakimenko väittää.
Entisen turvallisuuspalvelun johtaja sanoi myös, että mukaan älykkyys nämä ampujat voivat olla ulkomaalaisia, kuten palkkasotureita entisestä Jugoslaviasta sekä entisen Special Forces työntekijöitä Ukrainan puolustusministeriö.
Yakimenko väittää, että Parubiy oli osa ryhmää, joka vaikutti suuresti ihmisiä liittyy Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu. "Nämä olivat niitä voimia, jotka toteutetaan kaikkea, että he kertoivat heille johtajuus - Yhdysvalloissa" Yakimenko selitti, väittäen, että Maidan johtajat käytännössä asui Yhdysvaltain suurlähetystö.
Reuters / Vasily Fedosenko
Reuters / Vasily Fedosenko

Mukaan Yakimenko aikana verilöylyn oppositiojohtajat häneen yhteyttä ja pyysi häntä lähettämään erikoisjoukko yksikön kaivaa ampujien rakennusten Kiovan keskustassa, mutta Parubiy varmisti, että ei tapahdu.
"Oikea sektori ja vapauspuolue ovat pyytäneet minua käyttämään Alpha ryhmä puhdistaa nämä rakennukset, strippaus ne ampujat," Yakimenko sanoi. Hänen mukaansa Ukrainan joukot olivat valmiita liikkumaan ja poistaa ampujat.
"Olin valmis tekemään sen, mutta jotta mennä sisälle Maidan minun piti saada pakotetta Parubiy.Muuten "itsepuolustukseksi" hyökkäisi minua selkään. Parubiy ei antanut tällaista suostumusta ",Yakimenko sanoi huomata, että Maidan johtaja oli täydet valtuudet käyttää aseita Maidan, eikä yksikään ase muun muassa kiikarikivääri voisi saada tai ulos aukiolle.
Aleksandr Yakimenko tilille tukee aiemmin ilmaisseet huolensa tuntematon ampujien ammunta sekä mielenosoittajien ja poliisin umpimähkäisesti - jotka olivat aihe hiljattain vuotanut puhelinkeskustelun välillä EU: n Catherine Ashton ja Viron ulkoministeri Urmas Paet.
Vuonna vuotanut puhelinkeskustelu, joka käytiin 26 helmikuu Ashton ja Paet keskusteli huhuja, että ampujat palkkasi joitakin opposition johtajia.
"Siellä on nyt vahvempi ja vahvempi käsitys, että takana tarkka-ampujat, se ei ollut Janukovitshin, mutta se oli joku uudesta koalitio ", Paet sanoi keskustelun aikana. " Luulen, että me haluamme tutkia.Tarkoitan, en valita, että ylös, se on mielenkiintoista. Hitsi, " Ashton vastasi.
Lähes 100 ihmistä kuoli ja toinen 900 loukkaantui väkivaltaisissa päättyi lähellä Maidan Square Kiovassa viime kuussa, että pakotti presidentti Janukovitshin pois maasta ja asennetaan uusi hallitus.Ukrainan itsenäiseksi julistautuneen viranomaiset väittävät, että ampuminen oli hyväksynyt Janukovitshin.
Keskiviikkona Moskova ehdotti perustaa koetin tutkia rikoksia ääriainesten ja aseelliset elementtejä opposition kolmen viime kuukauden aikana. Ehdotus parlamentaarisen yleiskokouksen Euroopan neuvoston (PACE) pyrkii tarkastelemaan legitimiteettiä post-vallankaappaus Ukrainan hallitus.

Ei kommentteja: