Sivut

torstai 27. maaliskuuta 2014

JO RIITÄÄ!

1) Nyt kun köyhempien tuloja leikataan, niin varmasti seuraavaksi toimeentulotukea! Kestävyysvaje kansan keskuudessa vain kasvaa ja valtion lisälainan (lue: kestävyysvaje) entisestään paisuu! Työllisyys joka HUOM! Työvoimatoimiston laskelmien mukaan joulukuussa 2013 (luku on tarkin) oli 544.200! Siis täysin eri kun EU:n ehdoilla tehty Tilastokeskuksen, tai Työ- ja Elinkeinohallituksen (joka sekin on n. 100.000 korkeampi kuin Tilastokeskuksen MUTTA KUITENKIN KUMPIKIN VÄÄRIÄ!
2) Kestävyys vaje näyttääkin yhä selvimmin olevan PÄÄASIASSA: nykyisten vallassaolevien Suomen korruptoituneen ja itselöleen rahat anastavan Oligargien PÄÄSSÄ! Ja TOELLELLINEN "Kestävyysvaje" kansan (varsinkin köyhempien) toimeentulotarpeen puutoksessa, eli Köyhän LOPAKOSSA!
3) Koko ratkaisut hallituksen toimissa ovat vain rahan jakamista niille joilla sitä jo ennestään on liiaksikin ja kaiken sen vuoksi leiklkaamisen Suomen kansalta! Eli karkelot ja JUPPIKULTUURI kukkii rikkaiden moraalissa.
4) Ruoka-avustusjonot (ts. leipäjonot) ovat jatkuneet jo vuodesta 1992 lähtien, eli 22 vuotta. Osa köyhistä on jo tullut niin sairaiksi, etteivät kykene enään edes apua sieltä hakemaan. Nykyinen "vanhukset kotiinsa" politiikka tietää suoran sanoen HEITTEELLE JÄTTÖÄ! Tai sanokaamme ongelman poistumista Herrojemme tilastoista ja häivytetään näkyvistä muullekin yhteiskunnassamme. Mutta nyt jo tiedämme, että vanhuksemme ja sairaamme kuolevat yksinäisyyteen kotonaan. Vanhuksen tarvemkitotus tehdään nimittäin sosiaalivirkailijoiden "parin minutin" käynnillä, jossa ei muuta halutakaan nähdä kun näkyvä. Näin myös omaistuen saanti samoin kun avunsaannit hylätään. Tässä tätä todellisuutta vähä alkajaiseksi!
Lopuksi: Älkää antako päättäjien huijata kansaamme enään! JO RIITÄÄ!

Ei kommentteja: