Sivut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Anatomy of the DEEP STATE: Twin Idols of National Security-CORPORATE Power

4. Media »Anatomy of deep state: Twin Idols National Security-yritysten valta

Anatomy of deep state: Twin Idols National Security-yritysten Valta

Post Kategoriat: Kanada
Mike Löfgren / neljäs Media Uutiset | tiistai, 25 maaliskuu 2014, 09:44 Peking
US Capitol nähdään Washington, maanantai, 17 kesäkuu 2013.  (AP Photo / J. Scott Applewhite)
Rooma eläneet Sen pääasiallinen Asti Pilata tuijotti Sita kasvoihin.  Teollisuus on ainoa todellinen rikkaus, JA EI ollut teollisuutta Roomassa.  Päivällä Ostia tie OLI Täynnä kärryt Ja muleteers, kantoivat suuren kaupungin silkkiin Ja mausteet idässä, marmori Vähä-Aasian, puutavaran Atlas, Vil afrikan Ja Egyptin Ja kärryt nosti esiin Mitään mutta kuormien lantaa.  Se OLI heidän paluukuormassa.
-   marttyyrikuoleman Man   by Winwood Reade (1871)

On nähtävissä HALLITUKSEN paikkeille Mall Washington, Ja liitä linkki on Alaotsikko, hämärä, enemmän määrittelemätöntä hallitus, JOKA EI Ole selitetty yhteiskuntaopin 101 Tai havaittavissa turisteille Valkoisessa talossa Tai Capitol.  Entinen on perinteinen Washington puoluepolitiikasta: jäävuoren Huippu, Etta JULKINEN tarkkailu C-SPAN näkee päivittäin Ja JOKA on teoreettisesti hallittavissa kautta vaaleihin.  Pinnan ÖSA jäävuoren kutsun Deep Valtio, JOKA toimii omien kompassikurssista riippumatta siitä, KUKA on virallisesti vallassa.   [1]
Viimeisen viiden vuoden aikana uutismedia on tulvinut Asiantuntijat decrying rikki Politiikka Washington.  Perinteisen käsityksen MUKAAN puolueellinen ruuhkissa Ja toimintahäiriöitä on tullut adapted Normaali.  Se on varmasti aasia, JA Olen ollut joukossa ankarimmat arvostelijat TÄTÄ kehitystä. Mutta SE on MYOS välttämätöntä tunnustaa rajoja Taman kritiikin, KOSKA se koskee Yhdysvaltain hallitus systeemiä.  Yhdellä tasolla, kritiikki on itsestään Selva: Toimialueen etta yleisö Voi Nahda, kongressi on toivottoman umpikujassa pahimmassa tavalla vuodesta 1850, väkivaltaisesti kaunainen edeltäneen vuosikymmenen sisällissota.
KyllÃ, on olemassa Alaotsikko hallitus piiloon yksi, JOKA on nähtävissä JOKO lopussa Pennsylvania Avenue, Hybridi kokonaisuus julkisten Ja yksityisten laitosten hallitsi Maata ...
Kuten kirjoitin   puolue on Ohi  , esillä tavoitteena kongressin republikaanit on tehdä toimeenpanovallan voimaton, ainakin kunnes republikaanien Presidentti valitaan (Tavoite, Etta äänestäjä tukahduttaminen lait GOP-Ohjattu todetaan   selvästi tarkoitettu suorittaa  ).  Presidentti Obama EI Voi säätää Hanen Kansal politiikat Ja budjetit: KOSKA alituinen GOP ryöväämisestä, paitsi Han voinut täyttää Suuri Maara avoimia työpaikkoja liittovaltion oikeuslaitoksessa, HAN EI voinut Edes Saada Hanen viattomimmatkin Presidentin nimitetyistä toimikautensa.  Demokraattien valvoa Senaatti ovaalin vastanneet heikentämällä filibuster ehdokkaita, mutta republikaanit ovaalin varmasti reagoimaan Muidenin parlamentaaristen viivyttelytaktiikkaan.  Denna Strategia merkitsee kongressin mitätöinnistä toimeenpanovallan toimivallan puolue , JOKA hallitsee enemmistöä turhaan yksi talo kongressin.
Tasta huolimatta ilmeistä impotenssi, Presidentti Obama Voi realisoida amerikkalaisilta kansalaisia ​​ilman asianmukaista prosesseja, pidätettyinä loputtomiin ilman syytettä, suorittaa Nuotta valvonnassa amerikan kansalle ilman oikeudellista määräystä Ja harjoittaa ennennäkemättömän - ainakin vuodesta McCarthyn aikakauteen - noitavainoja vastaan ​​liittovaltion työntekijöiden (tiskille kannettiin kutsuttu "Sisäpiirin uhkaan ohjelma ").  USA: ssa Tata valtaa on tyypillistä massiivinen näytöt uhkaava Voiman   militarisoitu liittovaltion, Valtion Ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten  .
Ulkopolitiikassa Presidentti Obama Voi aloittaa sotia mielensä Ja käydä lähes KAIKKI MUUT lajissa ilman tiskille kannettiin Kääntäjänä Kuin by-your-lähtevät Congress, kuten järjestämällä   pakkolaskun   KONE kuljettaa suvereenin Valtion Päämies Yli Valtion alueella.  Vaikka tavanomainen kallistuksen kongressin republikaanit NOIN executive liioitella Obama, mahdollisille DIKTAATTORI, meillä on Vasta viime aikoina kuullut hyvin Vähän niistä näistä toimista - alaikäisen lukuun ottamatta kommentteja Paarma Senaattori Rand Paul Kentucky.  Demokraatteja, säästää muutaman Mavericks kuten Ron Wyden Oregon, eivät Ole kohtuuttoman levoton, JOKO - JoPa Siina Maarin   sallii näennäisesti perjured kongressin todistuksensa  valaehtoisesti MUKAAN toimeenpanovallan virkamiesten aiheesta laittoman valvonnan.
Nama eivät Ole yksittäisiä tapauksia, ristiriita, ne ovaalin olleet tiskille kannettiin Laaja, etta niillä on taipumus jättää huomiotta taustakohinaa.  Aikana VUONNA 2011 jolloin poliittinen sodankäyntiään Velka Katto alkoi halvaannuttaa liiketoiminnan Hallinnon Washington, Yhdysvaltain hallitus jotenkin kutsui resursseja kaataa Muammar Gaddafin hallintoa Libyassa, JA KUN epävakaus Luoma Etta vallankaappaus levinneet osaksi Mali, tarjota avoimen Ja peitellyn APUA Ranskan interventioelimen siellä.  Aikana, jolloin siellä OLI kiivasta keskustelua siitä jatkuvista Lihan tarkastuksia Ja siviili lennonjohdon KOSKA talouden kriisin, meidan hallituksemme OLI jotenkin pystyä sitoutumaan 115.000.000 dollaria   pitämään sisällissota Menossa Syyriassa Ja maksaa vähintään   £ 100m United valtakunnan Valtioneuvoston viestintäyksikkö päämajan   ostaa vaikutusvaltaa Ja pääsy Maan älykkyyttä.
Vuodesta 2007, Kahdella siltaa kuljettaa Interstate valtatiet ovaalin romahtaneet puutteellisten infrastruktuurin ylläpitoon, yksi tappaa 13 ihmistä.  Tuona Samana ajanjaksona, hallitus käytti  1700000000 Dollari rakentaa Rakennus Utahissa   , JOKA on KOKO 17 jalkapallokenttää.  This mammutti rakenteen tarkoituksena on antaa National Security Agency tallentaa   yottabyte   on tietoa, suurin numeerisen tunnuksen tietokoneen tutkijat ovaalin Keksi.  Yottabyte on yhtä Suuri Kuin 500 quintillion sivua tekstiä.  Hän tarvitsevat tiskille kannettiin Kääntäjänä varastointi arkistoida jokainen jälkeäkään sähköisiä Elämän.
Kyllà ¤, on olemassa Alaotsikko hallitus piiloon yksi, JOKA on nähtävissä JOKO lopussa Pennsylvania Avenue, Hybridi kokonaisuus julkisten Ja yksityisten laitosten hallitsi Maata Etta vakiintuneen kuvioita kauden JA, yhdistetty, mutta turhaan ajoittain määräysvallassa, näkyvyystilaa jonka johtajat päätämme.  Oma Analyysi Tasta ilmiöstä EI   Ole   paljastuksen salaisuus, salaliittomaiseksi salaliittoa, Valtio Valtion sisällä piilottelee enimmäkseen näkyville, JA SEN toimijat lähinnä toimivat päivänvalon.
Eika Denna Voi muun HALLITUKSEN tarkasti kutsutaan "perustamista". KAIKKI Monimutkaisessa yhteiskunnassa on toimipaikka, sosiaalisessa mediassa sitoutunut Oman rikastamiseen Ja jatkumisen.  Mita Sen soveltamisalaa, taloudellisia resursseja Ja silkkaa maailmanlaajuinen Ulottuvuus, amerikkalainen Hybridi Valtio, Deep valtion puolesta LUOKAN ITSE.  Se sanoi, se EI Ole kaikkitietävä Eika voittamaton.  Toimielin EI Ole tiskille kannettiin Kääntäjänä synkkää (vaikka se on ERITTÄIN synkkä näkökohdat), KOSKA SE hellittämättä hyvin juurtunut.  Kaukana voittamaton, Sen epäonnistumisia, kuten Irakissa, Afganistanissa Ja Libyassa, ovaalin rutiinia Riitta, Etta SE turhaan Deep Valtion protectiveness Kohti korkeamman tason Henkilöstö, jonka avulla heita pakenemaan seuraukset USEIN taitamattomuus.   [2]
Saapuvat Hakutermit Tulen kirjoittamaan Analyysi Deep Valtion Ja Puhdistuspalvelu Pullojen Olen varustettu kirjoittaa Senin?  Kuten kongressin toimihenkilön 28 VUOTTA erikoistunut kansallisen turvallisuuden Ja omistaminen huippusalaista turvallisuusselvitys, Olin ainakin laitamilla maailman Kuvailemani, Jos kumpikaan täysin erityisopetuksen nojalla täysjäsenyyden Eika se psykologinen luonne.  Mutta, kuten lähes jokainen AMMATINHARJOITTAJA, Tulin, jossain Maarin sulautuneet kulttuuria toimielimen Olen työskennellyt, Ja turhaan Hidas Astetta, JOKA alkaa ennen hyökkäystä Irakiin, aloiini pohjimmiltaan kyseenalaistaa syistä todetaan, Etta motivoida Ihmisiä, KATSOVAT ovaalin, lainatakseni George W. Bush, "deciders."

Kulttuurinen assimilaatio on osittain kyse siitä, Mita Psykologi Irving L. Janis nimeltään "groupthink" kameleontti kaltainen Ihmisten kykyä omaksua näkemyksiä esimiehiltään Ja ikäisensä.  This oireyhtymä on Yleinen Washington: kaupunki on ominaista äkillinen villityksiä, on se neuvottelee Alaotsikko vuosi budjetointi, joten grand löytöjä Tai tunkeutumaan maissa.  liitä linkki, KUN TAA KAIKKI kaupungin cool kids pudottaa niitä ajatuksia Kuin JOS ne olisivat radioaktiivisia. Kuten armeijassa, kaikkien on Saada aluksella tehtävän, JA kyseenalaistaa SE EI Ole ura parantavia liikkua.  Universe Ihmisiä, KATSOVAT tutkii kriittisesti touhut toimielinten hän työskentelevät Aina olemaan Pieni.  Kuten Upton Sinclair sanoi: "On vaikea Saada Ihminen ymmärtämään jotain, KUN Hanen palkkansa riippuu Hanen EI ymmärrä Sita."
Vaikeammin OSA Kulttuurin omaksuminen on silkkaa kuollutta painoa ordinariness kaiken KUN OLET istutettu itsesi työtuoli varten 10000 nnen kerran.  Valtioneuvoston Elämä on tyypillisesti Ole mikään vinjetti Alkaen Allen Drury romaani juonittelu alle Capitol kupoli.  Istuu Ja tuijottaa Kellon luonnonvalkoinen toimiston seinään KUN SE 11:00 illalla Ja OLET vannoo koskaan, koskaan syödä toisen palan Nouto pizzaa elämässäsi EI Ole kokemusta, Etta Kutsuu korkeampi Kirjallisuuden vaistot mahdollisille memoirist.
Hetken kuluttua, toimiehtosopimusta Valtio alkaa kuulla asioita, Etta toisessa yhteydessä, olisi varsin merkittävä Tai ainakin huomattava, Ja viela Etta yksinkertaisesti kimpoavat yksi tietoisuus, kuten Kiviä POI-kohteet teräslevy: "Tarkoitatko  terroritoiminnan ryhmät minua taistelemme on   luokiteltu  ? "Ei IHME, Etta tiskille kannettiin Harvat ihmiset ovaalin ilmiantajia, puhumattakaan kieroa kostoksi ilmiantoja USEIN provosoi: Ellei yksi on siunattu mielikuvitusta Ja Hieno ironisina, kasvava immuuni curiousness Oman ympäristössä on Helppoa.  Mukaillen jäljittelemätön Donald Rumsfeld, Etten tiedä kaikkea, Etta tiesin, ainakin siihen Asti Olin ollut pari VUOTTA Poi hallitusta pohtimaan Sita .
Deep Valtio EI koostu KOKO HALLITUKSEN.  Seleenin Hybridi kansallisen turvallisuuden Ja lainvalvontaviranomaisten: puolustusministeriön, ulkoministeriön, Department of Homeland Security, Central Intelligence Agency Ja Oikeusministeriö.  Olen MYOS Valtiovarainministeriö, KOSKA Sen toimivalta rahavirtoja, erityisopetuksen täytäntöönpano kansainvälisten pakotteiden Ja orgaanista symbioosissa Wall Street.  KAIKKI Nama virastot koordinoi Executive Presidentin kanslia kautta kansallisen turvallisuusneuvoston.  Tietyillä avainaloilla oikeuslaitoksen kuuluvat Deep Valtion, kuten Foreign Intelligence Surveillance Court, joiden Actions eivät salaperäinen JoPa kaikkein kongressin jäseniä.
Alone on MYOS kourallinen elintärkeää liittovaltion oikeudenkäyntiä tuomioistuimissa, kuten Itä District of Virginia Ja Etelä-Manhattanin, abscissa herkkä Maljojen kansalliseen turvallisuuteen liittyvissä tapauksissa tehdään.  Lopullisen hallitus komponentti (ja mahdollisesti Viimeinen arvojärjestys keskuudessa virallista hallinnonaloja perustuslaissa) on eräänlainen paisti kongressin koostuu kongressin johdon Ja joitakin (mutta EI KAIKKI) jäsenten puolustus-Ja älykkyyttä komiteoissa.  Loput kongressin normaalisti tiskille kannettiin kiukutteleva Ja puolueellisesti, on enimmäkseen turhaan ajoittain Tietoinen Deep Valtion Ja KUN tarvitaan yleensä toimittaa muutamalla hyvin valitulla sanoja Valtion lähettiläät.
Olen nähnyt Taman alistuvaisuutta useaan otteeseen.  Yksi ikimuistoinen Tapaus OLI kulkua  Foreign Intelligence Surveillance Muutokset vuoden 2008  .  This lainsäädäntö takautuvasti laillistaa Bushin Hallinnon laitonta Ja perustuslain vastaista valvontaa ENSIMMÄINEN paljasti   New York Times   VUONNA 2005 Ja korvataan teleyritysten yhteistyöstä näihin toimiin.  Lakiehdotus helposti: Kaikki mitä tarvittiin OLI vetoaminen sana "terrorismi" ja useimmat kongressin jäsenten vastasi kuten Rautaa viilaus tottele magneetti.
Yksi, JOKA vastasi, Etta Muoti OLI Senaattori Barack Obama, Pian kruunasi kuten presidenttiehdokas ehdokas on demokraattinen kansalliskokous Denverissä.  Han OLI jo voittanut eniten edustajia kampanjoimalla vasemmalla Hanen tärkein vastustaja, Hillary Clinton, on ylilyönnit maailmanlaajuisen terrorismin vastaisen Sodan Ja eroosio perustuslain vapauksia.
KOSKA korvaus äänestys osoitti, Deep Valtio EI koostu pelkästään Valtion virastoissa.  Mita kaunistelevasti "yksityinen Yritys" on olennainen OSA Sen toimintaa.  Erityisessä sarjan  Washington Post   nimeltään "  Top Secret America  ", Dana Priest Ja William K. Arkin Kuvattu soveltamisalan yksityistetty Deep Valtion Ja Missa Maarin SE metastasized jälkeen syyskuun 11. päivän iskut.  Tällä normilla hetkellä 854000 Sir, henkilöstölle huippusalainen välykset - NUMERO suurempi Kuin huippusalaisia ​​tullataan siviilityöntekijöiden HALLITUKSEN.
Kun he työskentelevät eri puolilla maata ja maailmaa, niiden voimakas keskittyminen ja sen ympäristössä Washington lähiöissä on päivänselvä: 9/11 jälkeen, 33 tilat huippusalainen älykkyys on rakennettu tai rakenteilla. Yhdessä ne vievät lattiatilaa lähes kolme viisikulmioista - noin 17 miljoonaa neliömetriä. Seitsemänkymmentä prosenttia tiedustelupalvelu talousarvion menee maksavat sopimuksia. Ja kalvo hallituksen ja teollisuuden läpäisee hyvin:
Johtaja National Intelligence,  James R. Clapper , on entinen toimeenpaneva Booz Allen Hamilton, yksi hallituksen suurin älykkyys urakoitsijat. Hänen edeltäjänsä johtajana,  amiraali Mike McConnell , on nykyinen varapuheenjohtaja saman yrityksen, Booz Allen on 99 prosenttia riippuvaisia ​​julkisista liiketoimintaa. Nämä urakoitsijat nyt asetettu poliittisen ja sosiaalisen sävy Washington, aivan kuten he ovat asettaa yhä maan suunnasta, mutta he tekevät sen hiljaa, tekojensa nauhoittamatonta vuonna  kongressin Record  tai  Federal Register , ja tehdään harvoin kongressin kuulemistilaisuudet .

Washington on tärkein solmu Deep valtion, joka on vallannut Amerikan, mutta se ei ole ainoa.Näkymätön kierteet rahaa ja kunnianhimoa yhdistää kaupungin muihin solmuihin. Yksi on Wall Street, joka toimittaa rahana, joka pitää poliittisen koneen lepotilassa ja toiminta kuin harhauttavaa marionettiteatteri. Jos poliitikot unohtavat linjat ja uhata status quo, Wall Street tulvat kaupungin käteisellä ja asianajajien auttaa rengit muistaa omien etujensa mukaisesti.
Johtajaa taloudellisia jättiläisiä edes de facto rikosoikeudellinen immuniteetti. 6. maaliskuuta 2013 todisti ennen senaatin lakivaliokunnan,  oikeusministeri Eric Holder totesi seuraavaa : "Olen huolissani siitä, että eräät näiden instituutioiden tulee niin suuri, että se ei tullut meille vaikeaksi syytteeseen, kun olemme osuma kanssa viitteitä siitä, että jos teet syytteeseen, jos et tuo rikossyytteestä, sillä on kielteinen vaikutus kansantalouteen, ehkä jopa maailmantalouteen. "
Tämä, ylimmäisiltä poliisiviranomaisella oikeusjärjestelmässä, joka on käytännössä  poistanut perustuslaillista oikeutta oikeudenkäyntiin  köyhemmille vastaajat syytetään tiettyjä rikoksia. Se ei ole liikaa sanoa, että Wall Streetin voi olla lopullinen omistaja Deep valtion ja sen strategioita, jos ei muusta syystä kuin että sillä on rahaa palkita valtion osuuskunnat toisen uran, joka on tuottoisaa kuin unelmat ahneus - varmasti pidemmälle unelmat toimihenkilöiden hallituksen työntekijä.  [3] 
Käytävä välillä Manhattan ja Washington on hyvin kulkeneet valtatie persoonallisuuksia olemme kaikki tutustuneet vuosina, koska massiivinen sääntelyn purkaminen Wall Street: Robert Rubin, Lawrence Summers, Henry Paulson, Timothy Geithner ja monet muut. Ei kaikki liikenne liittyy liittyvien henkilöiden puhtaasti taloudellista toimintaa hallituksen: Vuonna 2013 kenraali David Petraeus  liittynyt KKR  (ent. Kohlberg Kravis Roberts) 9 West 57th Street, New York, pääomasijoitusyhtiö 62300000000dollaria varoihin.
KKR on erikoistunut johdon yritysostoihin ja velkarahalla rahoitusta. Petraeus asiantuntemus näillä alueilla on epäselvä. Hänen kykynsä kaupitella vaikutusvalta on kuitenkin tunnettu ja arvostettu hyödyke. Toisin Cincinnatus, sotilasjohdolle Deep valtion eivät vie auran kun ne säätää miekka. Petraeus myös saanut laiskanvirka kuin ulkomailla asuva vanhempi jäsen  Belfer tiede-ja kansainvälisten asioiden  Harvardissa. Ivy League on tietenkin edullinen valkaisu amme ja charmia koulun amerikkalaisen harvainvallan.  [4]
Petraeus ja useimmat avatars Deep valtion - Valkoinen talo neuvojia, jotka kehottivat Obama ei määrätä korvauksen rajoja Wall Street toimitusjohtajia, urakoitsija-kytketty ajatushautomo asiantuntijoita, jotka pyysivät meitä "stay kurssi" Irakissa, talouden gurut joka alati osoittavat, että globalisaatio ja sääntelyn purkaminen ovat siunaus, joka tekee meidät kaikki paremmin pitkällä aikavälillä - ovat varovaisia ​​teeskennellä, että heillä ei ole ideologiaa. Haluamansa aiheuttaa on, että poliittisesti neutraali teknokraatti tarjoaa harkittu neuvoja perustuu syvälliseen osaamiseen.Tämä on hölynpölyä. He ovat syvästi värjätty värisävy virallisen ideologian koskevat luokan ideologia, joka ei ole nimenomaan demokraatti eikä republikaani.
Kotimaassa, mitä ne voisivat yksityisesti uskovat noin lähinnä harhauttavaa yhteiskunnallisia kysymyksiä, kuten abortin tai homojen avioliitto, he lähes poikkeuksetta uskovat "Washington konsensus": finansialisaationa, ulkoistaminen, yksityistäminen, sääntelyn purkaminen ja commodifying työvoiman. Kansainvälisesti, jonka he omaksuvat 21. vuosisadan "American poikkeusasema": oikeus ja velvollisuus Yhdysvaltojen sekaantua kaikilla alueilla maailman pakkokeinojen diplomatian ja saappaat maahan ja jättää  tuskallisen voittanut kansainvälisiä normeja  sivistyneen.
Mukaillen mitä Sir John Harrington sanoi yli 400 vuotta sitten noin maanpetoksesta , nyt ideologia Deep valtion on vaurastunut, kukaan uskalla kutsua sitä ideologiaa.  [5]  Siksi kuvataan kidutuksen sana "kidutus" on televisio on kohdellaan kuin poliittinen harhaoppi kuin anteeksiantamatonta kulunut Washington etiketti: Like tupakointi savuketta kamera, näinä päivinä se on yksinkertaisesti "ei tehdä."

Jälkeen Edward Snowdenin paljastukset laajuus ja yksityiskohtaisuus valvontaa National Security Agency, se on tullut julkisesti selväksi, että Silicon Valley on tärkeä solmu Deep valtion samoin. Toisin kuin sotilas-ja tiedustelu urakoitsijat, Silicon Valley ylivoimaisesti myy yksityisiltä markkinoilta, mutta sen liiketoiminta on niin tärkeää hallitukselle, että outo suhde on syntynyt.Vaikka hallitus voisi yksinkertaisesti Dragoon korkean teknologian yrityksiä tekemään NSA: n hinnoitteluun, se mieluummin yhteistyötä niin tärkeä moottori kansakunnan talouden, ehkä impliedquid pro quo. Ehkä tämä selittää ylimääräisen hemmottelu hallitus esittää Valley henkisen omaisuuden alalla.
Jos amerikkalainen "jailbreaks" hänen älypuhelin (eli muuttaa niin, että se voi käyttää palveluntarjoajan kuin yksi sanelee valmistaja), hän voisi saada  sakkoa enintään 500000 dollaria ja useita vuosia vankilassa , niin paljon Kansalaisen kehuttu tekijänoikeudet, mitä hän ostaa. Libertaarinen aiheuttaa Piilaakson kumparelasku, niin huolellisesti viljelty niiden suhdetoiminta, on aina ollut huijausta. Silicon Valley on pitkään seurannut kaupallisiin tarkoituksiin toimintaan jokainen ihminen, joka käyttää elektronista laitetta, joten se on tuskin yllättävää, että Deep valtion pitäisi jäljitellä Valley ja tee sama omiin tarkoituksiinsa. Ei ole myöskään yllättävää, että se olisi asevelvolliselle Valleyn apua. 
Silti, vaikka kuinka tärkeä rooli Manhattanin ja Silicon Valley, painopisteen Deep valtion on tiukasti sijaitsee ja sen ympäristössä kehätie. Deep Valtion fyysistä laajentamiseen ja vakiinnuttamiseen ympäri kehätie näyttäisi pilkkaamista usein lausunto, että hallinto Washington on vahingollista ja rikki.
Että salainen ja vastuuttoman Deep valtion kelluu vapaasti yläpuolella ruuhkissa molempien päiden väliin Pennsylvania Avenue on paradoksi Yhdysvaltain hallituksen 21. vuosisadalla: drone lakot, data mining, salaiset vankilat ja  Panopticon kaltainen  ohjaus  toisaalta, ja muut, tavalliset, näkyvä parlamentaaristen elinten itsehallinnon laskussa asemaan banaanitasavallan keskellä asteittaista tuhoutumista julkisen infrastruktuurin.
Tulokset ristiriitaa ei ole abstraktia, sillä kierros homehtuneet, rappeutunut, konkurssiin kaupungeissa Yhdysvaltain Keskilännessä ovat osoitus. Se ei ole edes rajoittua niihin osiin maata jääneet Washington konsensuksen, joka määräsi finansialisaationa ja deindustrialisaatioon talouden etujen tehokkuuden ja omistaja-arvoa.
Tämä paradoksi on ilmeinen jopa kehätie itse rikkain pääkaupunkiseudulla kansakunta. Vaikka väestötieteilijöiden ja kaupunkien tutkijat poikkeuksetta laskea Washington kuin "maailman kaupunki", joka ei ole aina selvää niille, jotka asuvat siellä. Lähes aina on vakava kesä ukonilma, kymmeniä - tai jopa satoja - tuhansia asukkaita  menettää tehoaan , usein monta päivää. Vähän väliä vettä rajoituksia laajoilla alueilla, koska vesijohtojen, huonosti rakennettu ja asianmukaisesti huollettu,  on puhjennut .  [6]  Washington pääkaupunkiseudulla pitää jättimäinen tehtävä vain rakentaa rautatieyhteys sen kansainvälinen lentokenttä - pienellä tuurilla se voi suorittaa vuoteen 2018 mennessä.
On kuin Hadrianuksen muuri oli vielä täysin miehitetty ja linnoituksia rajalla Germania ei koskaan vahvempi, vaikka Rooman kaupunki hajoaa sisältäpäin ja elämää ylläpitäviä vesijohdot johtaa alas kukkuloilta alkaa murentua. Koskevat luokat Deep valtio voi jatkaa pettää itsensä kanssa unelmat Zeus-kuten kaikkivaltius, mutta toiset eivät. 2013 Pew Kysely  että haastatellut 38000 ihmistä ympäri maailmaa todettu, että 23 39 tutkitusta maasta, useita vastasi uskovansa Kiina oli jo tai voisi tulevaisuudessa korvata Yhdysvalloissa maailman suurin talousmahti.
Deep valtio on iso juttu aikamme. Se on punainen lanka, joka kulkee läpi terrorismin vastaisen sodan, finansialisaationa ja deindustrialisaatioon Amerikan talouden, nousu plutocratic sosiaalista rakennetta ja poliittista toimintahäiriö. Washington on päämaja Deep valtion ja sen aikaa auringossa kuin kilpailija Roomaan, Konstantinopolin tai Lontoossa voi olla aikavälin rajoitettu sen ylimielinen tunne itsensä korostaminen ja sen tapa, koska Winwood Reade sanoi Rooman, jotta " eläisivät sen pääasiallinen asti pilata tuijotti sen edessä. "" Living kun sen pääasiallinen, "tässä tapauksessa tarkoittaa, että Deep valtio on talteen arvo Amerikan kansan vampyyri-linjaa.
Meillä on edessämme kaksi epämiellyttävä vaikutuksia. Ensin, että Deep valtio on niin vahvasti juurtunut, niin hyvin suojattu valvonta, tulivoimaa, rahaa ja sen kyvystä tehdä yhteistyötä opt vastus, että se on lähes läpäisemätön muuttaa. Toiseksi, että aivan kuten niin monet aikaisemmat imperiumit, Deep valtio on asuttuja joiden vaistomainen reaktio epäonnistumiseen politiikkansa on tuplata noihin politiikkaa tulevaisuudessa. Irak oli vika lyhyesti naamioitu kokonaan propagandistisiin menestys ns aalto; tämän silmänkääntötemput sallittu nousuun Afganistanissa, jossa yhtä tuli tyhjäksi.
Lannistumatta että epäonnistuminen, virkailijat Deep valtion syöksyi Libyassa, tupakointi raunioista Bengasin konsulaatin sijaan lannistaa edelleen epäonni, tuntui vain yllyttää kutinaa pommittaa Syyriaa. Voiko Deep valtion ratsastaa taakse Amerikan ihmisiä epäonnistumisesta toiseen, kunnes maa itse, vaikka sen valtava valuuttavaranto inhimillisen ja aineellisen pääoman, hitaasti loppuun? Pölyinen tie imperiumi on täynnä luita entisten suurvaltojen loppuun itse samalla tavalla.

Mutta on olemassa merkkejä vastustuskyky Deep valtion ja sen vaatimuksiin. Jälkimainingeissa Snowden paljastusten House suppeasti ei läpäissyt tarkistusta, joka olisi defunded NSA: n warrantless keruu yhdysvaltalaisten henkilöiden. Pian tämän jälkeen presidentti, puoltaa vielä toinen sotilaallista väliintuloa Lähi-idässä, tällä kertaa Syyriassa osakseen niin ylivoimainen kongressin skeptisyyttä, että hän vaihtoi puheenaihetta tarttumalla diplomaattiseen elinehto heittää hänelle Vladimir Putin. [7]
On näkyvissä, oikeusvaltiossa yksi suunnittelemat Madison ja muut perustajat, vihdoin alkanut saavuttaa jälleen itseään väitteet ja vallananastuksia of the Deep valtion? Jossain määrin, ehkä.Kehittymässä paljastukset soveltamisalan NSA: n warrantless valvonta ovat niin räikeitä, että jopa institutionaaliset puolustajia kuten senaattori Dianne Feinstein ovat alkaneet takapakkia - jos vain retorisesti - niiden refleksinomaisesti puolustuksen toimisto.
Kun yhä useammat ihmiset alkavat herätä päässä pelokas ja herkkä todetaan, että 9/11 luotu heidän mielensä, on mahdollista, että Deep valtion  vuosikymmenen ikäisen taktiikka itku "terrorismia!"  joka kerta kun se joutuu vastus ei ole enää aiheuttivat saman Pavlovin vaste sävyisä kuuliaisuutta. Ja Amerikan kansa, mahdollisesti jopa niiden lainsäätäjien,  kasvavat väsynyt loputon Quagmires  Lähi-idässä.
Mutta on toinenkin enemmän rakenteellinen syy Deep valtio voi olla huipussaan laajuudessa sen määräävää asemaa. Vaikka se näyttää leijuvan oikeusvaltiossa on ensisijaisesti lois, kaivannaisteollisuuden luonne tarkoittaa, että se on edelleen lieassa muodollisen menettelyn hallinnon. Deep Valtion viihtyy kun on siedettävä toimintoja day-to-day toimintaa liittohallitus.
Niin kauan kuin määrärahojen laskut päästä ohi ajallaan, edistäminen luettelot päästä vahvistanut, musta (eli salainen) budjetit päästä kumi-leimattu erityistä verotuet tietyille yrityksille hyväksytään ilman ristiriitoja, kunhan liikaa hankalia kysymyksiä ei kysytä, pyydykset hybridi valtio mesh äänettömästi. Mutta kun yksi talo kongressin haltuunsa teekutsut  Wahhabites , elämää hallitseva luokka muuttuu enää yrittää.
Jos on jotain Deep valtio vaatii se on hiljaa, keskeytymätön kassavirta ja luottamusta siihen, että asiat menevät, kun ne ovat aikaisemmin. On jopa valmiita sietämään verran ruuhkissa: Partisan mutapainia yli kulttuurisia kysymyksiä voi olla hyödyllinen häiriötekijä esityslistan. Mutta viime kongressin temput, joihin sitomista, hallituksen sammutus ja uhka kaatumistodennäköisyyttä velka kattoon laajennus on häiritseviä, että tasapaino. Ja äärimmäinen ruuhkissa dynaaminen on kehittynyt osapuolten välillä niin, että jatkuva jonkin verran sitomista on poliittisesti vähiten huono vaihtoehto molemmille osapuolille, vaikkakin eri syistä.
Niin paljon kuin monet republikaanit kannattaa antaa talousarvion helpotusta elimiin kansallisen turvallisuuden, he eivät voi täysin kääntää sitomista ilman demokraattien vaativa tulojen kasvattamiseen. Ja demokraatit haluavat viettää enemmän kotimaisiin harkinnanvaraisia ​​ohjelmia ei void sitomista joko kotimainen tai puolustuksen ohjelmia ilman republikaanit vaatimalla oikeutta leikkauksia.
Joten, lähitulevaisuudessa, Deep valtion on rajoittamaan ruokahalua veronmaksajien dollareita.Rajoitettu tarjouksia voi pehmentää sitomista, mutta virasto pyyntöjä ei todennäköisesti rahoittaa kokonaan lähiaikoina. Jopa Wall Streetin koroillaaneläjä toiminta on vaikuttanut: Autettuaan rahoittaa teekutsut edistääkseen omaa plutocratic tavoitteita, Amerikan Big Money on nyt pahoittelee Frankensteinin hirviö se on luonut. Kuten lapset leikkii dynamiitti, teekutsut ja sen pakkoa ajaa kansakunnan luottoriskinvaihtosopimuksia on huolestunut aikuisten komentava korkeudet pääoman jälkimmäiset ovat nyt kertovat poliitikkojen he luulivat oli palkannut  kolhi se pois .
House äänestää defund NSA: n laittoman seurantaohjelmia oli yhtä valaisevia häiritsevä luonne teekutsut kapinan. Kansalaisvapauksia demokraattien yksin olisi koskaan päässeet niin lähellä voittoa, teekutsut roteva Justin Amash (R-MI),  joka on myös järkyttää elinkeinoelämän  hänen velka-raja fundamentalismi, oli johtaa republikaanien sponsori NSA tarkistuksen, ja useimmat republikaanit, jotka äänestivät häntä ovat linjassa teekutsut.

Reaktiot:  Tim Wu Piilaakson
Lopullinen tekijä on Silicon Valley. Koska salaisuuden ja obfuskoinnin, on vaikea tietää, kuinka paljon NSA suhde Valley perustuu vapaaehtoiseen yhteistyöhön, kuinka paljon on oikeudellisen pakon kautta Finanssivalvonnan warrantit ja kuinka paljon on kysymys NSA vaivihkaa tunkeutumalla teknologian yritysten järjestelmät . Ottaen huomioon Valleyn pr vaatimus lepyttää asiakkailleen, jotka ovat yksityisyyden turvaaminen, on vaikea ottaa tech yritysten libertaarinen vakuutteluihin siitä hallituksen kompromissi omien järjestelmiensä nimellisarvoon, varsinkin kun ne harjoittavat vastaavaa toimintaa vastaan ​​omien asiakkaidensa kaupallisiin tarkoituksiin .
Se sanoi, todisteita on kertynyt että Silicon Valley  on menettämässä miljardeja ulkomailla liiketoimintaa  yrityksiltä, ​​yksityishenkilöiltä ja hallitukset, jotka haluavat säilyttää yksityisyyttä.Huipputekniikan yrittäjiä, käteistä nexus on lopulta enemmän pakottavia kuin Deep Valtion kysyntä isänmaallinen yhteistyötä. Jopa oikeudellisen pakon voidaan torjuttava: Toisin kuin yksittäisiä kansalaisia, teknologian yritysten on syvät taskut ja akut asianajajien joilla taistellaan hallituksen diktatuurille.
Tämä säätövara on mennyt niin pitkälle, että 17. tammikuuta, presidentti Obama ilmoitti tarkistuksia NSA: n tiedonkeruu ohjelmia, mukaan lukien peruuttaa maksajan huoltajuuden kotimaisen puhelin-tietokannan tietuetta, laajentaa vaatimukset oikeudellisen optio ja lopettamalla vakoilla (määrittelemätön) "ystävällinen ulkomainen johtajat. "Kriitikot ovat tuominneet muuttuu  kosmeettisia PR liikkua , mutta ne ovat edelleen merkittäviä, että meteli on mennyt niin kovaa, että presidentti tuntee poliittinen tarve käsitellä sitä.
Kun ristiriitoja sisällä hallitsevan ideologian työnnetään liian pitkälle, ryhmäkuntaisuus näyttää ja että ideologia alkaa hitaasti murentua.  Corporate oligarkkien kuten Koch veljekset  eivät ole enää täysin tyytyväinen faux-populistinen poliittisella rintamalla ryhmään he auttoivat rahaston ja sulhanen. Silicon Valley, kaikkien  Ayn Rand taipumuksia sen merkittäviä toimijoita , sen offshoring strategioita  ja sen  edelleen pahenemiseen tuloerot , on nyt  lobbaus kongressi hillitä NSA , ydinkomponentti Deep valtion. Jotkut tech yritykset ovat siirtymässä  salata tietonsa . High tech yritykset ja viranomaiset pitävät pyrkivät valta-asemaa ihmiset kuitenkin henkilötietojen keräämistä, mutta yritykset ovat hyppääminen laivan nyt, että haitalliset julkinen reaktio NSA skandaalit uhkaa voittonsa.
Kaikista näistä kehitys on epävarmaa. Deep State, joka perustuu kahteen keskeiseen kansallisen turvallisuuden välttämätöntä ja yritysten hegemonia, on viime aikoihin asti tuntui horjumaton ja uusimmat tapahtumat voivat olla vain väliaikainen häiriö sen kehityskaari. Mutta historia on tapa veikkauksen alttarit mahtava.
Kun kaksi suurta materialisti ja deterministiseksi ideologioista vuosisadan marxilaisuus ja Washington konsensuksen peräkkäin määräsi, että proletariaatin diktatuuria ja diktatuuri markkinoilla olivat väistämättömiä, tulevaisuus on todella epämääräinen. Voi olla, että syvä taloudellinen ja sosiaalinen virtaukset luovat puitteet historian, mutta ne virtaukset voidaan kanavoida, eddied tai jopa kumota seikka, sattuma ja ihmisen toimisto. Meillä on vain pohtimaan lakkautetun hyinen despotisms kuten Neuvostoliittoon tai Itä-Saksan ymmärtää, että mikään ei ole ikuisesti.

Kautta historian, valtio järjestelmien tavallista suurempi tekopyhyydestä valtaan ovat reagoineet ympäristöään kahdella tavalla. Ensimmäinen strategia, mikä luutuminen sen valtaeliitin, koostuu toistaa, että mikään ei ole vialla, että status quo heijastaa kansakunnan ainutlaatuinen onni suositaan Jumalan ja että nämä vaativat muutosta ovat pelkkiä kumouksellinen häiriköiden.Kuten Ranskan ancien régime, Romanov-dynastian ja Habsburgien keisarien löydetty, strategia toimii hienosti jonkin aikaa, varsinkin jos on lahjakkuutta hylkäämiselle epämiellyttävät tosiasiat.Lopulliset tulokset ovat kuitenkin todennäköisesti perusteellisesti pettymys.
Toinen strategia on yksi syleili eriasteisesti ja eri tavoitteet, luvut tällaisten vastakkaisia ​​persoonallisuuksia Mustafa Kemal Atatürk, Franklin D. Roosevelt, Charles de Gaulle ja Deng Xiaoping. He eivät varmasti olleet vallankumouksellisia temperamentti, jos mitään, heidän luonteensa ovat maltillisia. Mutta he ymmärsivät, että poliittiset kulttuurit, jossa he elivät olivat kivettyneet ja kykenemätön sopeutumaan kertaa. Niiden pyrkiessä uudistaa ja nykyaikaistaa poliittiset järjestelmät he perivät heidän ensimmäinen esteitä voitettavana olivat outworn myyttejä, jotka peittämillä ajattelu eliitin aikansa.
Koska Yhdysvallat vastakkain sen tulevaisuus kärsittyään kaksi epäonnistui sotia, epävarma talous ja 17000000000000dollaria vuonna kertynyt velkaa, kansallinen punditry on jaettu kahteen leiriin.
Ensimmäinen, declinists, näkee rikki, huonosti poliittinen järjestelmä pysty uudistumaan ja taloutta pian ohittanut Kiinan. Toinen, uudistajat, tarjoaa runsaus nostrums kääntää kansakunnan ympärille: julkinen rahoitus vaalien katkaista valtimon rahan välillä yrityksen osien Deep valtion ja taloudellisesti riippuvainen luottamushenkilöiden, hallitus "insourcing" kääntää vuoroveden ulkoistaminen hallituksen tehtävät ja eturistiriidat, että se luo, veropolitiikkaa, joka arvostaa ihmistyön yli taloudellinen manipulointi ja kauppapolitiikkaa, joka suosii vientiä teollisuustuotteet yli vientiä sijoitetusta pääomasta.
Mike Lofgren on Deep valtion Piilossa Plain Sight
Kaikki tämä on tarpeen, mutta se ei riitä. Snowden paljastukset (joiden vaikutukset ovat olleet yllättävän voimakas), suistui ajaa sotilaallista väliintuloa Syyriassa ja kiukutteleva Congress, jonka toimintahäiriö on alkanut olla vakavaa haittaa Deep State, osoittavat, että nyt syvä vaan vielä kehittymätön nälkä muutosta. Mikä Amerikka puuttuu on hahmo seesteinen itseluottamusta kertomaan meille, että Twin epäjumalia kansallisen turvallisuuden ja yritysten valta ovat outworn opit, jotka ei ole enää mitään tarjottavaa meille. Näin disenthralled, ihmiset itse murenee Deep valtion hämmästyttävän nopeaan tahtiin.


Mike Lofgren  on entinen kongressin toimihenkilö, joka palveli sekä edustajainhuoneen ja senaatin budjettivaliokunnat.Hänen kirjansa noin Congress,  puolue on ohi: Miten republikaanit sekaisin, demokraattien Tuli Hyödytön, ja keskiluokka Got Shafted , ilmestyi pokkari 27. elokuuta 2013.


End Notes 


[1] Termi "Deep State" keksittiin Turkissa ja on sanottu olevan järjestelmä, joka koostuu korkean tason elementtien tiedustelupalveluiden, sotilas-, turvallisuus, oikeuslaitos ja järjestäytynyttä rikollisuutta. British kirjailija John le Carré uusin romaani,  Delicate Truth , merkki kuvailee Deep valtio "... alati laajeneva ympyrä valtiosta sisäpiiriläisten pankki-, teollisuus ja kauppa, jotka raivattiin erittäin luokiteltuja tietoja evätä suurena joukkona Whitehall ja Westminster. "Käytän termi tarkoittaa hybridi yhdistys elementtejä hallituksen ja osaa huipputason rahoitus-ja teollisuus, joka on tehokkaasti pystyy hallitsemaan Yhdysvaltoihin ilman viittausta suostumusta säännellään jota ilmentävät muodollinen poliittinen prosessi.

[2] Kaksikymmentäviisi vuotta sitten, sosiologi  Robert Nisbet  kuvattu tätä ilmiötä nimellä "ominaisuus ei vikaa .... Presidentit, sihteerit ja kenraalien ja amiraalien Amerikassa näennäisesti tilata opin, että mitään vikaa koskaan pitää politiikan ja toiminnan. Tämä ei vikaa vakaumus estää heitä ottamasta liian vakavasti kuten pahamaineinen epämiellyttävä ups kuten Desert One, Grenada, Libanonissa ja nyt Persianlahdella. "Hänen lista voisimme lisätä 9/11, Irakissa, Afganistanissa ja Libyassa.

[3] asenne monet kongressin jäseniä kohtaan Wall Street on ikimuistoisesti ilmaisi  Rep Spencer Bachus (R-AL), saapuvan puheenjohtaja House Financial Services komitean, vuonna 2010: "Vuonna Washington, näkymä on, että pankit on säänneltävä, ja mielestäni on, että Washington ja sääntelyviranomaiset ovat siellä palvella pankeille. "

[4] Vuodesta 1988 jokainen Yhdysvaltain presidentti on ollut valmistunut Harvardin tai Yalen.Vuodesta 2000, joka menettää presidenttiehdokas on ollut Harvardin tai Yalen jatko, lukuun ottamatta John McCain vuonna 2008.

[5] Viime kuukausina, amerikkalainen yleisö on nähnyt elävä esimerkki Deep valtion operatiivinen markkinoinnista ideologian varjolla pragmaattisesti. Entinen puolustusministeri Robert M. Gates - kerta-ura CIA: n virkailija ja  syvästi poliittinen Bushin perhe pidike  - on naamioitu Retrospektiivisessä puolustuksen sotilaallinen laajeneminen, jotka ovat tuoneet meille mitään, mutta uhreja ja finanssipolitiikan suru suora-from-the-hartia muistelmateos alkaen suorapuheinen poika Kansas joka halveksii Washington ja sen poliitikkoja.

[6] Samaan aikaan Yhdysvaltain hallitus otti johtoaseman palauttamisessa Bagdadin viemäriverkkoon  hintaan 7 miljardia dollaria .

[7] Obaman äkillinen täyskäännös viittaa siihen että hän on saattanut olla skeptinen sotilaallisen väliintulon Syyriassa koko ajan, mutta putosi vain, että politiikan kerran kongressi ja Putin antoi hänelle käynnissä tilaa tehdä niin. Vuonna 2009 hän meni eteenpäin Afganistanin "aalto" osittain koska Petraeus "  pr-kampanja ja back-kanavan lobbaus on the Hill  toteuttamisesta hänen lemmikkieläinten sotilaallista strategiaa ennakoida muita vaihtoehtoja. Nämä tapaukset esiin huolestuttava kysymys kuinka paljon demokraattisesti valittu presidentti - tai presidentti - asettaa politiikan kansallisen turvallisuuden tilaa ja kuinka paljon politiikka on asetettu hänelle ammatillinen osuuskunnat tässä valtiossa, insinööri tapahtuneita tosiasioita, jotka pakottavat kätensä .

http://billmoyers.com/2014/02/21/anatomy-of-the-deep-state/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  1. fritz sanoi keskiviikko 26 maaliskuu 2014, 02:11
    "Erinomaisen käsityksen" syöpälee

Ei kommentteja: