Sivut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Challenging the Western Narrative on Events in the Ukraine

4. Media »Haastava Länsi Narratiivinen tapahtumista Ukrainassa

Haastava Länsi Narratiivinen tapahtumista Ukrainassa

Valtavirran Länsi media on esittänyt yhtenä rintamana sen kattavuus tapahtumista Ukrainassa vuodesta Maidan protestit alkoivat marraskuun lopulla 2013. Sama kerronta on ilmoittanut kommentit ja toimia ns "kansainvälinen yhteisö" - tyypillisesti angloamerikkalaisesta-sionistinen asia koostuu Washington, Lontoo, Jerusalem ja Nato, mutta tällä kertaa sisältäen myös innostunut tuki EU: lta.
YK: ssa, kerronta saa tukea kaikkien yksilöiden, instituutioiden ja kansalaisjärjestöjen, jotka ovat tyypillisesti linjassa / ohjaa "kansainvälinen yhteisö". Tämän seurauksena "kadunmies" New Yorkin, Lontoon tai Pariisin on imenyt samat kerronta-missä hän / hän kääntyy - TV, internet tai tulostaa - he kohtaavat johdonmukainen kerronta.  Kutsun tätä "länsimainen kerronta '. Joukossa suuret tiedotusvälineet vain RT ja painamalla TV ovat esittäneet vasta-kerronta.
Länsi kerronta menee jotenkin näin:
1. Marraskuussa Janukovitsh käänsi selkänsä EU yhdistyksen käsitellä ja päätti hyväksyä Venäjän deal sijaan. EU Kauppa olisi ollut paras ratkaisu Ukrainan ja Ukrainan kansaa halusivat EU juttu, mutta Janukovitsh on despootti, joka näyttää Venäjälle.
2. EU-myönteiset, Pro-demokratia protestit alkoivat Kiovassa - "Oranssi vallankumous jatkuu - kevään" oli ilmassa. Demokratia-aktivisteja on protestoinut itsevaltaisen valtion linjassa Venäjän kanssa.
3. Demokratiaa kannattavan rauhanomaisen mielenosoitukset raa'asti poliisin toimintaa.
4. Protestit, ymmärrettävästi, tuli vähemmän rauhallinen.
5. Lopulta hallitus tuli epätoivoinen ja alkoi ampua mielenosoittajia ja kulkee ankaria lainsäädäntö rajoittaa oikeuksia mielenosoittajat.
6. Räjähdyksen jälkeen väkivallan johon monet mielenosoittajat saivat surmansa, hallitus pakenivat edessä massan opposition ja uusi hallitus valittiin parlamenttiin.
7. Uusi hallitus ovat mukavia - vanha hallitus eivät olleet.
8. Venäjän joukot hyökkäsivät Krimin - Venäjän karhu hyppäsi teoiksi, yrittää pysäyttää sisukas ukrainalaiset voittamalla tasaväkinen taistelu länsimaisen hyvinvointia ja vapautta.
9. Venäläisten miehityksen, Krim äänesti irrottautua. Secession on laitonta.
10. Venäjän on lopetettava. Hän yrittää silpoa Ukraina Et voi mennä tunkeutuvat naapurit 21. vuosisadalla. Venäjä on jopa sen vanhoja temppuja uudelleen ...
Joka ikinen näistä Yllä mainittujen kohtien voidaan kilpailla, seuraava
1. Ei ole vakuuttavia todisteita siitä, että EU: n yhdistys kauppa oli paras ratkaisu Ukraina.Ymmärrettävistä historiallisista ja geopoliittisista syistä Ukrainan talous, tiiviimmin Venäjään kuin EU: ssa. Janukovitsh oli pyytänyt 20 miljardin dollarin tuen osana mitään käsitellä. Venäjän kauppa tarjotaan alennettuun kaasun hinnat, 15 miljardia dollaria tukea eikä määrännyt taloudelliset edellytykset. EU Kauppa esitetty alle $ 1 miljardin tuen ja määräsi uusliberalistinen lähentymisen ehtoja. Lisäksi Ukraina on jo velkaa Venäjälle noin 2 miljardia dollaria dollaria kaasun, ja tietenkin saada paremmat ehdot hallintaan takaisinmaksu osana yleistä käsitellä Venäjän kanssa.
Jos "Euroopan" ja "Venäjän vastustavat geopoliittinen ja kulttuuri pylväät, niin ei ole mitään selvästi" Euroopan "noin Ukraina - ainakin Itä / Etelä puolet siitä. Jos Janukovitsh näyttää Venäjälle, niin mitä siitä. Hän on hyvässä seurassa. Suurena joukkona Etelä-ja Itä-Ukrainassa ovat painokkaasti venäläismielinen. Miksi ei pitäisi olla? Suurena joukkona Länsi-ja Keski-Ukrainassa katsoa länteen. Ukraina on jaettu. Tunnustamatta jättäminen tämä on pääsyy siihen, että lännessä on hämmästynyt vahvuus vastareaktiona "Ukrainan" vallankumous itään, etelään ja Krimillä.
2. Laukaista protesteja ei ollut demokratiavajetta, se oli Janukovitshin hylkäsi EU deal. Aikanaan, kun protestit ja reaktio mielenosoituksiin tuli yhä väkivaltaisempia, vaatimuksiin mielenosoittajat tuli yleisemmin poliittinen. Mutta laukaista protesteja oli hylätty EU: n paljon. Se on tietysti helpompi tasata Länsi yleisen mielipiteen takana "demokratiaa" protesti, kuin se on yhdenmukaistaa sen taakse pohjimmiltaan geopoliittinen konflikti.
3-6. Noin 100 mielenosoittajia vastaan ​​ja 16 jäsentä turvallisuusjoukkojen tapettiin väkivaltaa.Väkivallan räjähti crescendo helmi 18 20th, kun valtaosa kuolemista tapahtui seuraavan yrittänyt säkki parlamentin. Senkin taisteluja seurasi jossa suuri määrä mielenosoittajia, ja jotkut poliisit tapettiin, monissa tapauksissa ns tarkka-ampujat. On jatkuva keskustelu siitä, kuka oli vastuussa näistä kuolemista, lukuisia salaliittoteorioita syyllistämättä joko ääriainekset vuonna Maidan, Ukrainan turvallisuusjoukot tai venäjän elementtejä.
Poliisi ja turvallisuusjoukot eivät peitettävä itsensä kirkkaudessa. Sen verran on varmaa. Mikä on vähemmän näkyviä Länsi kerronta on, että Maidan mielenosoittajat, mukaan lukien merkittävät ja hyvin järjestetty uusnatsien ja äärioikeiston elementtejä, olivat myös erittäin väkivaltainen. Pro Venäjän radiotietoliikenneverkko pystyi, yö toisensa jälkeen, ilmaan laajaa kuvamateriaalia vakavaa väkivaltaa tehdään aseellisten ja järjestäytyneen mielenosoittajat puettuna hätävara suojaliivit, vastaan ​​turvallisuusjoukot, jotka tarjoavat hyvin vähän vastusta.
On myös aivan selvää, että 18 helmikuu radikaali nationalistinen elementtejä Maidan liikkeen hakivat väkivaltainen kaataa hallituksen. Aikanaan he asetetun tavoitteen saavuttamiseksi.
Lopulta Janukovitshin hallitus oli halukas tulemaan majoituksen. Tämä huipentui 21 helmikuu sopimuksen välittämät EU välittäjinä ja ulkoministerit Puolassa, Ranskassa ja Saksassa.Sopimuksen allekirjoittivat hallituksen ja johtajien kolmen oppositiopuolueiden - myös kansallismielisen Svoboda puolue.
Kauppa sovittiin palauttaminen 2004 perustuslaki, presidentinvaalit viimeistään joulukuussa, täyden tutkimuksen väkivaltaa seurataan Euroopan neuvoston ja armahtamaan kaikkia mielenosoittajia pidätettiin helmikuun jälkeen 17. päivä. Lisäksi vaaditaan, että mielenosoittajia luopumaan miehityksen julkisten ja hallintorakennuksia, ja luovuttaa aseensa.
Ja ehkä se oli paljon hyökyaalto, koska sopimus hylättiin, eikä oppositiojohtajia, vaan johtajat kadulla - nimenomaan fasistien Yarosh ja Parubiy. Seuraavat jatkuu uhkaukset hallintoa, Janukovitsh klikki yksinkertaisesti pakeni. Aikanaan Janukovitsh on epäluottamuslauseen jäsentensä opposition. Uusi hallitus on muodostettu. Tällä välin toimistot Alueiden puolue ja kommunistinen puolue oli potkut fasistit.
Keskeisiä kohtia, että Länsi kerronta ei riittävällä tavalla otettu huomioon ovat:
Mielenosoittajat käytetään kohonneet kohdistuvan väkivallan turvallisuusjoukot, mukaan lukien ampuma-ja Molotovin cocktaileja, laittomasti ja väkivaltaisesti käytössä julkisten rakennusten ja tilojen, hyökkäsivät hallintorakennuksia, yritti hyökätä tärkeimmät parlamentin rakennukset ja potkut päämaja anti-Maidan puolueita.
Janukovitshin hallitus tekivät useita kompromisseja, ja lopulta hyväksyi paljon, että allekirjoittajina ovat kaikki oppositiopuolueet sekä Ranskassa ja Saksassa. Tämä lupasi EU välittämien tutkimuksen väkivallan ja tarjosi täyden armahduksen Maidan mielenosoittajat.
Se oli radikaali fasistinen oikealle, samaan ryhmään, joka oli ajanut lisääntyvää protestin väkivaltaa kadulla, joka hylkäsi käsitellä ja sitten lähti fyysisesti ajaa ulos järjestelmästä.
Tässä vaiheessa romahti ja oppositiopuolueiden kaappasi vallan yhdessä breakway blokin päässä Alueiden puolue. Äänestetään parlamentissa tapahtui poikkeuksellisissa olosuhteissa, joissa lainsäätäjät ja vastustavat osapuolet Maidan olivat metsästettiin ja pro-Janukovitsh ryhmittymä Alueiden puolue oli paennut. Poliisi ja turvallisuusjoukot olivat hajonneet ja olivat hylkäämässä Kiovassa. Alueiden puolue päämaja oli takavarikoinut fasistit.Valtakunnanoikeudessa äänestyksen jälkeen oli kyseenalainen laillisuus ja tarvittava päätösvaltaisuus ei saavutettu.
Miljoonia ukrainalaisia ​​idässä ja maan eteläosassa ei ole osallistunut mihinkään johtaneita tapahtumia väkivaltainen kaataa järjestelmän, ja kuten käy ilmi myöhemmistä tapahtumista, ja monet niistä ovat kokonaan vastustavat uutta järjestelmää, joka on ei yksi he ovat äänestäneet.
7. Vanha hallitus voi hyvin ei ollut erityisen mukava - itse asiassa ne olivat korruptoitunut ja itsevaltainen. Ne olivat kuitenkin myös perustuslaillisen, valittu hallitus, ja he tekivät lukuisia myönnytyksiä Maidan liikkeen koko lopullinen muutaman viikon. Uusi hallitus ei ole erityisen mukavaa myöskään. Uskomattoman varten hallitus nauttia kuherruskuukautta Washington ja EU, se sisältää väkivaltainen uusnatsi elementtejä, kuten rasistit ja antisemiittejä. Lisäksi on erittäin huolestuttavaa, että fasistit on toimitettu ministeriöiden, kuten turvallisuus-, tiedustelu-ja puolustuspolitiikan, ja että Maidan ääriainekset ovat nyt mobilisoida National Guard. Hallitus sisältävät Svoboda / Oikea Sector tyyppiä pidettäisiin häpeä Länsi-Euroopassa.
8. Oliko Venäjän joukot hyökkäävät Krim - No, kyllä ​​ja ei. Venäjä vuokrattu satamien Krimillä, jossa se väittää Mustanmeren laivaston. Ehtojen vuokrasopimuksen, Venäjä saa jopa 25000 sotilasta. Jälkeen vallan ottamista uuden hallituksen, Venäjän pidemmällä joukkoja alueella, mutta pysyi 25000 rajan. Ne olivat kuitenkin käyttöön tavalla, joka ei todellakaan ollut sopusoinnussa vuokrasopimuksen ehdot, ja oli selvästi logistisen tuen antamisesta vastaisen vallankaappauksen irredentist voimat, jotka ottivat käyttöön Ukrainassa. Miksi tämä tapahtui?Vastaus on yksinkertainen ja Venäjän toimet ovat täysin ymmärrettävää, jos emme yksinkertaisesti anna Venäjä samat oikeudet puolustaa kansallisia etujaan kuten olisi hakea vaikkapa USA tai Israel.
Ukrainan nationalistinen hallitus on juuri vallan Kiovassa. Uusi järjestelmä on voimakkaasti sponsoroi Washington, EU ja Nato. Se sisältää merkittäviä fasistisia elementtejä, jotka ovat anti-Venäjän rasisteja, jotka pitävät venäläiset etnisen vihollinen ukrainalaisia. Se johtaa mies, joka on aiemmin, puhutaan syvällisesti siitä, miten hän haluaa, että ukrainalaiset puhui Englanti sijaan venäjää, ja miten hän haluaa Ukraina olla Naton jäsen.
Muista, vähintään 30% Ukrainan puhuu venäjää äidinkielenään. Entisen hallituspuolueen, ja tärkein puolue venäjänkieliset idässä ja etelässä, on ollut sen pääkonttori Kiovassa potkut, ja puhutaan tuomitseminen kaiken yhteen. On myös puhuttu poistamista virallisen kielen asema Venäjän.
Crimeans ovat kokonaan vastustavat vallankaappausta. Krimin oli ollut osa Venäjää, koska myöhään 18th century. Se on etnisesti venäläinen, Ukrainan ja tataari vähemmistöjä. Monet jälkimmäiset ovat myös venäjänkielisiä. Se oli vain siirrettiin Ukrainaan vuonna 1954 sanelua Neuvostoliiton kommunistihallinnon. Se on myös tärkeä meri portti Venäjän laivaston, joka on sen tärkein kohta pääsyä Välimeren ja siksi Lähi-idässä.
Näissä olosuhteissa edessä vihamielinen hallituksen ja haihtuvien post-vallankaappaus tilanne Ukrainassa, Venäjällä liikkeelle voimansa Krimillä. Se teki niin puolustaa sen kansallista etua ja suojella aluetta, joka on asianmukaisesti venäläinen. Olisiko jotkut länsimaat, jotka ovat tyypillisesti suoraselkäisesti puolustavat kansallisia etujaan, kuten Yhdysvalloissa, Britanniassa, Israelissa tai Ranska - ovat toimineet toisin jollain vastaavissa olosuhteissa? En usko. Oli Venäjällä toimivat niin, että tyhjäksi toiveet Lviv tai Kiovan? Ei se toiminut puolustaa omia kansallisia etujaan ja muiden Venäjän kansan syventämällä sotilaallista läsnäoloaan alueella, joka oli asianmukaisesti Venäjän muutenkin-kuin myöhemmät tapahtumat olivat vahvista.
9. Onko kukaan vakavasti viittaa siihen, että Krimin kansanäänestys oli väärennetty? Että se pidettiin pakon alla? Siinä vaiheessa Venäjän ase? Että tulos on koskaan olemaan mitään muuta kuin ylivoimainen enemmistö kannatti eroa? Oliko riippumattomien tarkkailijoiden - no, ei tavallista niitä, koska he kieltäytyivät osallistua, mutta oli yli 130 tarkkailijaa, mukaan lukien Euroopan kansallisten ja EU: n lainsäätäjien, toimittajia jne.
Venäjän aseet eivät olleet paljon todisteita ja tuen taso oli ylivoimainen. Mikään mikä on yllättävää, koska kuten Gorbatshovin ja Putinin molemmat oikein totesi, tämä oli korjauksen historiallinen vääryys - Krimin olisi koskaan pitänyt olla osa Ukrainassa. Ukrainan nationalistit oikeastaan ​​vain edustaa länsi-ja Keski-Ukrainassa. Ja juuri siksi Krim erosi - koska se on Venäjän ja ei ole asiaa Ukrainan nationalistinen valtio - niin se pääsi ulos.
Kuten oikeutusta, hauska mutta ajattelin Länsi mielestä meni jotenkin näin - valtiot tulevat ja menevät, ja hyvin usein he ovat veistetty ulos että vallanpitäjät, mutta totta suvereniteettia kuuluu kansalle, ja jos kansojen itsemääräämisoikeuden päättäväisyyttä heikentää eheyden valtion, hyvin sitten valtio vain on sopeuduttava, että koska oikeus kuuluu ihmisten - kuten Kosovossa, Bosnia, Kroatia, Falklandin, ehkä Skotlannissa - ja Krimin.
10.Is Venäjä yrittää silpoa Ukrainassa? Miksi se tekisi niin? Päätyä yleisesti anti-Venäjän valtio on länsirajalla laajentunut mutta monin tavoin heikentynyt Venäjällä? Länsi-Ukrainassa tulisi jättiläinen Naton tukikohta, ja mitä Venäjä ovat saaneet - noin 20 miljoonaa uutta kansalaista kanssa paljon alhaisempi elintaso kuin Venäjän nykyinen standardi. Jos Venäjä oli yhtä häikäilemätön kuin lännessä ovat ihastunut teeskennellen, olisi sen etujen vastaista parhaiten ottaa pro-Venäjän Ukrainan valtion naapurina. Ei halkaisu Ukrainan saamassa merkittävää taloudellista vastuuta ja luoda vihollisen ylittävä valtiollinen.
"Länsi kerronta" on, lopuksi, puolueellinen ja epäoikeudenmukainen huomioon, mitä on tapahtunut Ukrainassa. On tekopyhää, kiistää Venäjän ja Krimin sama virasto, joka saa toimijat, kuten Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Kosovossa sekä ohjaa geopoliittinen ja kulttuurista harhojen Yhdysvaltojen ja sen valtakirjoja.
Olet valehdellaan.

Mr. Lionel Reynolds on riippumaton analyytikko Australiassa

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: