Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » A Decisive Turnaround in the Syrian War: Al-Assad’s Victory in the Qalamoun Valley

4. Media »Ratkaisevat käänne Syyrian War: Al-Assadin Voitto Qalamoun Valley

Ratkaisevat käänne Syyrian War: Al-Assadin Voitto Qalamoun Valley



Sita taustaa-status, Mita tapahtuu-Ja Senin ympäristössä Krimillä, sota Syyriassa on hieman taka sivussa maailmanpolitiikassa.  Tällä normilla Valin Uudellamaalla on kokenut joitakin ERITTÄIN tärkeitä Tapahtumia viime päivinä, KATSOVAT ovaalin pilaantunut tunnelma Valkoisen talon entisestään.  Syyrian armeija on raivannut Qalamoun alueen vastakkaisia, Mika strategisesti yhtä tärkeä Kuin Panjshirin laaksossa Afganistanissa.
Qalamoun, kaupungin kanssa Yabroud Sen keskellä, ulottuu useita kymmeniä kilometrejä Pitkin tärkeimmät Damaskoksen-Aleppo valtatie Kohti Libanonin Rajalla.
Yli pitkään, 10000 Tai tiskille kannettiin taistelijat, KATSOVAT olivat kokoontuneet Sinne suojeluksessa ympäröiville vuorille, tärkein selkäranka JOKA OLI NOIN 5000 taistelijoita islamilaisen rintaman sotilaskomentaja ja "Hengellinen johtaja" Zahran Alloush, voitu estää kehittämästä täysivaltainen loukkaavaa pohjoisessa HALLITUKSEN armeija, JOKA on MYOS aktiivisesti estänyt toimiaan Suur Damaskoksen alueella.
Washington OLI sijoitettu Valtava veto Alloush yleisessä Syyriassa Peli, Nahda hänet yhdeksi Maan Tulevaisuuden johtajia.  Hanen läheiset suhteet   Saudi älykkyys   virasto Ja CIA ovaalin   MYOS tunnettuja  .
Joidenkin raporttien MUKAAN, amerikkalaiset ovaalin JoPa pyytäneet Moskovan APUA vaikuttamassa al-Assad estää enempi offensiivit alueella, KOSKA NE voivat ilmeisesti «luoda jännitteitä Libanonissa».  Tasta yksin OLI selvää, Etta Qalamoun OLI otettava!
HALLITUKSEN joukot "suunniteltu hyökkäys alueella, kutsutaan yleisesti" White Mountains ", alkoi vuoden alussa.  MUKAAN Israelin lähteistä, Hizbollahin ja yksiköt Libanonista Ja Kahdella Irakin vapaaehtoisryhmistä, Assaib Al-Haq Ja Abu al-Fadl al-Abbas, osallistui MYOS hyökkäys rinnalla uskolliset joukot   ai -Assad  .
Seka ankarissa Vuoristo-oloissa Ja harhauttavaa hyökkäykset militantit muilla alueilla Maan, erityisesti Damaskoksen esikaupunkialueella Adra, armeijan etenemistä vaikeutti MYOS se, etta kapinalliset käytetty RYHMÄ 13 nunnaa Ja Kolme avustajat heillä OLI siepattiin ORTODOKSINEN Luostari St. Thecla VUONNA Maaloula ihmiskilpinä.
Luotto olisi annettava Syyrian armeijan johdon kykyjä Ja heidän huolensa väestön Ja tunteita uskovaisia.  Hän eivät Liiku pimeässä laaksossa päineen Ja tuhota kylät sijaitsevat siellä, mutta miehitetty ALUE komentava korkeudet peräkkäin, yksi toisensa jälkeen.
KOSKA hän tulivat lähelle Yabroud, hän ensin varmistettu vapauttamista nunnien pidetään panttivankina vastineeksi naisvankien.  Vasta liitä linkki hän rynnätäkseen kaupunki, JOKA lopulta vapautettiin turhaan Päivä-.
Oppositiovoimien Yabroud menetti peräti 1500 ihmistä.  Loput olivat JOKO kiinni Tai hajallaan ympäröiviin kyliin.  Lähes 1500 ihmistä pakeni Libanoniin Ja se on nyt jahdataan libanonilaisten erikoisjoukkoja.  Joukossa Kuolleita öl paikallisen al-Qaidan johtaja päässä Jabhat al-Nusra Abu Azzam al-Kuwaitin, JOKA   OLI määrännyt   sieppaus Maaloula nunnia.  Kohtalo Zahran Alloush ITSE on viela tuntematon.
Tällä normilla hetkellä joukkoja yhteen Ja toteuttavat keräilyyn toimintaa KOKO pituudelta laaksoon.  Siellä on MYOS Alaotsikko valtaisa Menestys viime aikoina.  Armeija on onnistunut vapauttamaan Krak des Chevaliers - Historiallinen Crusade-aikakauden Linnoitus maakunnassa Homs Ja suurin Lahi-idässä -   täysin ehjä  .
On odotettavissa, Etta kaupunki Homs ITSE, kolmanneksi suurin Syyriassa, tulee MYOS jäämään päivinä.  Maara HALLITUKSEN joukot vapautti Nåiden käsittelyjen jälkeen pitäisi teoriassa riittää turvaamaan täydellisen voiton sisäisen aseellisen opposition hyvin Pian, kunhan This EI haittaa ulkoisen väliintulon.
Länteen yha paremmin Tietoinen siitä, Etta Tasapaino Syyrian konflikti EI kallistuva heita kohtaan, mutta hän eivät halua luopua patti kantaa vallanvaihdos Damaskoksessa.
Puhuessaan Woodrow Wilson Centerissä 20. maaliskuuta, Robert Ford, yhdysvaltalainen entinen Suurlähettiläs Syyriaan Ja liitä linkki opposition pisteen Mies, myönsi, Etta KAIKKI pyrkimyksensä lujittaa anti-Sadat Voimat olivat epäonnistuneet, Ja Etta Damaskoksessa OLI osoittautunut Kääntäjänä vahvempi Ja «sitkeä» odotettua.  CIA: n johtaja John Brennan OLI jo esittänyt Samaa.  Hetki Hallinnon vaihdos on kulunut.
Fordin valitti kuitenkin, vaikka jonkinlainen IHME amerikkalaiset onnistuivat poistamaan Syyrian Presidentti Bashar al-Assad, liitä linkki «valtatyhjiö» Ja Täydellinen Kaaos «huonompi Kuin Libanonin» tuntuisivat turhaan Hanen sijaansa.


Ford EI Salaa Sita, Etta amerikkalaiset ovaalin täysin tietoisia siitä, Etta Suuri Maara al-Qaidan taistelijoiden riveissä Voimat ne tukevat Ja Uhka «Nama elementit» Läsnä Seka Maan väestöstä Ja alueellisiin turvallisuutta.  Fordin EI Ole esittänyt Mitään ideoita osalta pääsemään sopimukseen Damaskoksessa,   kuitenkin  .
Jeffrey White, sotilaallinen analyytikko Washington Institute for Near East Policy, uskoo, Etta tie ulos umpikujasta tilanteesta Syyrian konfliktiin voitaisiin löytää seurauksena sotilaallisen toteutettavia toimia HALLITUKSEN armeija.  «Tällä normilla hetkellä satoja sotatoimien tapahtuvat päivittäin ympäri kahdentoista Syyrian neljätoista maakunnissa».  Ja hän ovaalin yha Tapaaminen Menestys .
MUKAAN White, al-Assadin Voitto on täysin turvallinen, KUN Hanen voimansa Vallata alueen välillä Damascus Aleppo kertaheitolla.  Se on täällä, Etta ne ovaalin hyvin Viisaasti keskittäneet voimansa strategisesti kiinnittäen Vähän huomiota Pieniä yksittäisiä vikoja Kauko maakunnissa.
Huolimatta kapinallisten sitkeä Vastarinta Tällä normilla hetkellä, valkoinen EI Sulje POI-kohteita mahdollisuutta, Etta heidän riveissään voisi yllättäen Ja nopeasti heikentää seurauksena «kumulatiiviset vaikutukset» uhreja, logistisia Conclusion, JA   taantuvien  Kansan tukea.
MYOS kasvava Vaara, etta kohdatessaan perimmäinen tappion al-Assadin vastustajia, Washington Voi hyödyntää venäjän imeytymistä Ukrainan kriisin Ja valita sotilaallista väliintuloa Syyriassa ... Hän odottavat al-Assad yrittää voittaa vastustajansa täysin ennen Maan presidentinvaaleja suunnitellut heinäkuuta 2014 Ja hän aikovat pysäyttää hänet.
Se on osoitettu, esimerkiksi amerikkalaisilta odottamaton lausuman av johdosta voiton Yabroud keskeyttämisestä diplomaattisia suhteita Syyriaan, tuottamatta Mitään tavallista syytökset koskevat rikkoo jonkin yleissopimuksen Tai muun.  Se kertoo MYOS se, etta Syyrian suurlähetystö Ja konsulaatit Yhdysvalloissa ovaalin keskeytyksissä.  Henkilökunta Syyrian suurlähetystö Ja konsulaatit Michiganissa Ja Texas on tilattu  lähteä Amerikkaan  .
Samaan on ollut vakavia yhteenottoja Syyrian rajoilla sijaitsevien neitsytpuhe kanssa, KATSOVAT American neuvojat ovaalin Läsnä.  Hän yrittävät kaapata Damascus 'Voitto, JOKA tuntui tiskille kannettiin lähellä.  Suuri Maara hävittäjiä Turkista, pääasiassa al-Qaidan jäseniä, ovaalin yrittäneet   tehdä hyökkäysten   osaksi Presidentti al-Assadin kotoisin maakunnassa Latakian.
Itsepäinen taistelevat parhaillaan siellä tapahtuu-, JA Damaskoksessa on jo valittaa YK: lle. Presidentti al-Assadin serkku Yleinen Hilal Assad kuoli, Ja Turkki pudotti Syyrian Ilmavoimien jet Syyriaan.
Kaupunki Latakian joutui RAKETTI-iskun kapinallisten käyttämällä Grad järjestelmää, abscissa Monet ihmistä kuoli Ja loukkaantui.  Turkin Ilmavoimien helikopterit Lentävät rajoilla maakunnassa, JOKA tarjoaa palo tukea kapinallisia.
Kemal Kılıçdaroğlu, johtaja Turkin suurin oppositiopuolue, republikaanien kansanpuolue (CHP), on varoittanut Turkin parlamentille Erdoganin AIKOO käynnistää sotilaallisen hyökkäyksen Syyriaa vastaan, JA on pyytänyt Päällikkö Pääesikunnan «EI etsimään seikkailuja Turkin».
MUKAAN Kılıçdaroğlu, suojella hauta Seljuq Imperiumin perustaja Süleyman Şah, JOKA pidetään pyhänä Turkissa, voisi toimia virallisen tekosyynä interventioon.  Hauta sijaitsee useiden kilometrien   päässä Aleppo  .
Heti kaatumisen jälkeen Yabroud, Israel alistetaan kannat Syyrian joukkojen Golanin alueen RAKETTI Ja Kuori hyökkäykset Ja pommitukset ilmasta.  Korkea Command Syyrian asevoimien julisti erityisopetuksen olevan SUORA loukkaus Syyrian Ja Israelin Sir, Military vetäytymisen Golanilla.
Kärsimään hyökkäyksen, johon osallistui amerikkalaisia ​​joukkoja voisi Tulla Jordaniasta, Jossa on jo pitkään ollut Salainen komentokeskus toiminnassa edustajista koostuva USA, Iso-Britannia, Israel, Ja 11 muuta arabimaat.
Denna keskus on   valmistautuu avaamaan   takaisin ylös "Eteläisen Edessassa" vastaan ​​Damaskoksessa Daraa, Quneitra Ja As-Suwayda maakunnissa.  Aktiivinen vihollisuudet ovaalin jo käynnissä maakunnassa Daraa, abscissa kapinalliset valtasivat Keski vankilasta Ja olivat yllättyneitä löytää lähes   ketään  .
Ei Ole epäilystäkään siitä, Etta nama Actions ovaalin omiaan hidastamaan aikana Damascus 'yleista loukkaavaa, mutta hän eivät Voi lopettaa av kokonaan.  ITSE Luxembourg toimintoja, kuten Nama ovaalin jo liian myöhäistä.  Hän olisivat tehneet enemmän järkeä Alusta hyökkäys Qalamoun.
Komento Syyrian asevoimien vapauttaa välittömästi Suuri RYHMÄ siellä, joiden avulla se pystyy rakentaa kestäviä puolustuksemme kaikkein vaarallisimmat osuudet Rajan, KOSKA se on täysin Tietoinen kapinallisten aikeet Ja ne, niiden ulkomaisten suojelijoita.
Ja KUN armeija kiihkeys al-Assadin vastustajat alkaa heiketä, KOSKA SE EI Ole Valmis menemään etäisyys, Damaskoksen jälleen Palata ratkaista Sen suurin ongelma - vapauttavaa KOKO maassa.

Dmitry Minin   | STRATEGISET kulttuurirahasto


http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/28/decisive-turnaround-syrian-war-al-assad-victory-qalamoun-valley.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: