Sivut

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

25 maaliskuu 2014, 03:15

Ymmärtäminen Ukraina: USA tukee fasisteja ja terroristeja 35 maassa

Ymmärtäminen Ukraina: USA tukee fasisteja ja terroristeja 35 maassa

Ajankohtaisista asioista Ukrainan, kävi ilmi, että Yhdysvaltain hallitus tukee oikeiston fasistit, kuten Svoboda puolue Ukrainassa. Osapuoli, joka väkivaltaisesti menetelmiä on onnistunut tekemään vallankaappauksen maan sisällä. Tämä tukitaso ei ole uusi, historia on osoittanut useita esimerkkejä, kun Yhdysvallat on seissyt fasismia vastaan ​​hyvin demokratiakehityksen. 

Nicolas JS Daviees on julkaissut luettelon 35 maassa eri puolilla maailmaa, joka onnistui avulla Yhdysvaltoja väkivaltaisesti muuttaa järjestelmiä, sietää diktaattorit ja kehittää liiketoimintaa huumeiden lordit.
Niistä maista luettelossa ovat Ranska, Brasilia, Afganistan, Syyria, Chile, Argentiina, Uruguay ja paljon muuta.
USA auttoi Afganistanin kaataa sosialistihallitus vuonna 1980. Sillä, että Yhdysvallat on tehnyt yhteistyötä Pakistanin ja Saudi-Arabiassa. Jälkeen suoraan, että avulla Yhdysvaltain kasvu-ja tuotto oopiumista on kasvanut merkittävästi, myöhemmin vuonna 1999 Taliban on leikattu määrää, mutta hyökkäys Yhdysvaltojen vuonna 2001 numerot tuli takaisin.
Chilessä 1970-luvulla Yhdysvallat on luvannut auttaa maan ylläpitämään taloutta.Lopulta USA on suurin kumppani Chilen on leikannut kaupan pois ja maa jäi tienhaarassa. Jossa kenraali Pinochetin valtaan, Yhdysvallat on käyttänyt virkamiestensä työskennellä yhdessä Yhdysvaltojen salaisen palvelun samalla DINA tiedustelupalvelu on kiinni ja kidutettiin tuhansia ihmisiä.
Syyria on uusin ja yksi selvimpiä esimerkkejä Yhdysvaltain häiriöitä. Saudi-Arabia kauan Yhdysvaltojen kanssa on merenkulun aseita pois Syyrian militantteja. Vaikka Venäjän neuvottelut ja rauhanneuvottelut Genevessä tilannetta ei ratkaista.
Kolumbiassa Yhdysvaltain erikoisjoukkojen auttoi viranomaisia ​​jäljittämään ja tappamaan kuuluisa huumepomo Pablo Escobar, joka oli osa Los Pepes ryhmään.Myöhemmin 1997 johtaja Los Pepes ovat perustaneet AUC (United Self-Defense Forces of Colombia), jotka ovat vastuussa eri siviiliuhreista seuraavan kymmenen vuoden aikana.
Niiden maiden joukossa, voimme myös mainita saapuvat Yhdysvaltain joukkojen Koreassa vuonna 1945, tarjoamaan ilmatukea Laosissa 1950, tukemalla Batista Kuuban diktatuuria ja niin edelleen ja niin edelleen.
Väliintulo Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaan muiden maiden ja tukea johtajia, jotka vastustavat kaikkea, että kukaan voi laittaa sana demokratia on antanut maailmalle monia esimerkkejä vääriä häiriöitä. On vaikea nähdä, miten tietyt johtajat voivat siten edistää demokratiaa maailmassa, jonka mukaan Yhdysvaltain on tärkein tavoite maansa.
Venäjän Ääni, lankaweb.com

Ei kommentteja: