Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Three Who Made A War: US Prefers the Rule of the GUN to International Law

4. Media »Kolme Who Made War: US Suosii oikeusvaltio GUN Kansainvälisen oikeuden

Kolme Who Made War: US Suosii oikeusvaltio GUN Kansainvälisen oikeuden

Post Kategoriat: Kanada
Paul Craig Roberts / neljäs Media Uutiset | keskiviikko, 26 maaliskuu 2014, 13:12 Peking
Washington on koti sotaisan itsensä sidosryhmät siitä, että ei ole mitään käsitystä myötätuntoa tai oikeuteen ja palvelevat vain omaa valtaansa ja rikastamiseen.Amerikkalaiset ovat välinpitämättömiä väestön että heidän hallituksensa pommeja kuin Teddy Roosevelt oli mahdollisuus oman maan rannikkokaupungeissa pommitetaan. Venäjän presidentti Putin muistutti maailman 18. maaliskuuta 2014 Yhdysvaltain mieluummin sääntö aseen kansainvälistä oikeutta.
Espanjan ja Yhdysvaltojen sota aiheutti kolme ihmistä: Teddy Roosevelt, Henry Cabot Lodge, ja William Randolph Hearst. Sota, jossa kuoli useita espanjalaiset ja amerikkalaiset, mukaan lukien muutamat tunnetut Harvard "Swells" perustui täysin valheita ja juonitteluun nämä kolme miestä ja palveli mitään muuta tarkoitusta kuin omiin tarpeisiin. Princetonin yliopiston historioitsija Evan Thomas kutsuu näitä kolmea hirviöt War Lovers.
Hearst tarvitaan sota rakentamaan sanomalehtien levikit. Roosevelt tarvitsi sodan 
Sate hänen veren himo ja halu sotilaallinen kunniaa. Lodge tarvitaan sota elvyttää Yhdysvaltain miehuus ja saisi American miehuus hänen "Suuri Policy" American Empire. Niiden välillä, kiitos tietämättömyys ja tyhmyys amerikkalaisia, ne veti sen pois.
Heidän vastustaja oli puhemies House, Thomas Brackett Reed, "Tsaari" tehokkain poliitikko Washington. Reed, rehellinen ja lahjomaton poliitikko, näki Lodge politiikkaa "American poikkeusasema" paljaana imperialismi oli oppositiossa ja suuressa vaarassa American tarkoituksiin. Reed näki Rooseveltin sota himo kuin kulkeutuminen kansallisten tarkoitukseen jälleenrakentamiseen talouden että yhä tarjolla kutistuu vähemmistön kustannuksella amerikkalaisia. Mutta Hearst, Roosevelt ja Lodge teki "rauha" epiteetti. Amerikan kansa, jonka hyväuskoisuutta on loputon, olivat innostunut sota-himo. Reed menettänyt luottamuksensa Amerikan kansa, jonka hän niin hyvin palvellut. Reed voisi löytää mitään moraalista tarkoitusta työntää maassa kohti sotaa yli mitään, mutta fake uutiset raportit "keltainen lehdistö."
Vain muutama vuosi aikaisemmin, Reed oli ollut pysäyttää Cleveland hallinto menemästä sotaan Ison-Britannian yli British rajakiistan Venezuelan koskevat mineraalipitoista maa väitti British Guyana. Jotenkin tämä rajakiistan, jolla ei ollut enemmän tekemistä Yhdysvaltain turvallisuus kuin Honduras, Afganistan, Irak, Libya, Syyria, Pakistan, Somalia, Jemen, Georgian, Ukrainan ja Etelä-Kiinan merellä on tänään nähtiin "uhka Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden. "
Roosevelt ja Lodge olivat ekstaattinen yli mahdollisuus sodan Ison-Britannian kanssa. Sota oli sen oma maali. Roosevelt kirjoitti Lodge: "En välitä, onko meidän rannikolla kaupungit pommitetaan vai ei, me ryhtyisimme Kanadassa." Onneksi, tai ehkä valitettavasti kovat tosiasiat voiton amerikkalainen sota himo. Amerikkalainen laivasto oli 3 sotalaivoja. Britit olivat 50. Jos vain Washington oli lähtenyt sotaan Ison-Britannian yli British rajakiistan Venezuelan kanssa.Täydellisen hävittämisen Amerikan laivasto ja rannikkokaupungeissa ehkä opettanut amerikkalaiset oppitunti ja teki asuu vähemmän himokas sotaan ja epäluuloinen Washington sodan piilee: Tonkininlahti, Saddam Husseinin joukkotuhoaseista, Iranin ydinaseita, Assadin käyttö kemialliset aseet, Venäjän hyökkäyksen Krimin jne.
Roosevelt ja Lodge etsinyt heikompi vastustaja kuin Britannian laivasto ja ratkaistaan ​​Espanjassa.
Mutta miten saada aikaan sodan laskussa ja väsynyt 400-vuotta vanha imperiumi kaukana amerikkalaisten etuja?
Hearst, epätoivoinen myymään lehtiä, tiesi mitä tehdä. Hän palkkasi taiteilija, Frederic Remington, taidemaalari ja kuvanveistäjä paljon palvoivat American konservatiivit tänään.Remington edellyttäen piirustus, täyttö puolet etusivulla Hearstin New York Journal, ja hauskannäköinen alaston nuori nainen ympäröi synkkä espanjalaisia. Hearst väitti, että kolme nainen matkustajat Yhdysvaltain postin höyrylaiva Olivette olivat strip-etsitään Harbor Havana, Kuuba, jonka leering Espanjan miehillä.
Amerikka oli harvinainen hetki rationaalisen ajattelun ja filosofisen pohdinnan aikana lyhyen ajan sen perustaja-isille. Siitä lähtien Amerikka on ollut maan sellun romansseja ja tuomioistuimen historia kirjoitetaan "chivalric uhkarohkeus." Hearst kysyi missä olivat ritari American miehiä, jotka pelastaisivat naisväki näistä indignities käsissä julma, kevytkenkäinen, espanjalaisia.
Hearst toistuva tarina Evangelina Cisneros, "kaunis nuori nainen lempeimmällä perheille." In Hearstin tarina Evangelina meni Island of Pines kerjätä hänen vanhusten isänsä vapautumista julma espanjalaisia. Kun hän vastusti seksuaalisen ennakot leering Espanjan vankilan komentaja, hän heitettiin surkeissa prostituoitujen vankilana.
Luotuaan sankaritar, Hearst ryntäsi pelastamaan hänet. Hearst palkkasi poika Konfederaation ratsuväen eversti, Karl Decker, pelastaa fair lady. Tuhansia sanoja painettiin kuvaamaan Decker uskalias pelastus, mutta mitä todella tapahtui on, että Hearst lahjonut Espanjan vartijat antaa hänen mennä hänen viihtyisä hotellihuone. Ottaa vapautti "yksi Kuuban tyttö", Hearst halusi tietää ", kun me vapauttaa Kuubassa."
Teddy Roosevelt halusi olla tähti tapahtuman. Senaattori Lodge ja amerikkalainen lehtimies Richard Harding Davis teki niin. Teddy latauksen mäkeä ylös, johtava Rough Riders, ei kehottaneet takaapäin, voitti Espanjan aivan itse ja voitti sodan.
Mitä se tarkoittaa, että kuubalaiset, sekoitetaan ja monipuolinen kansoja, jotka olivat taistelleet Espanjan itsenäisyyden vuosia ennen omahyväinen, itsekästä amerikkalaiset näkivät mahdollisuus edetä heidän etujaan ja uraa?
Kuubalaisten, se tarkoitti vaihtamalla yksi isäntä toiseen.
General William Shafter, amerikkalainen vastaava miehitysjoukon, julisti: "Miksi nämä ihmiset [kuubalaisten] eivät enää sovi itsehallinnon kuin ruuti on helvetti!" Calixto Garcia, jotka olivat taistelleet kolmenkymmenen vuoden ajan Kuuban vapautumisen Espanjasta, ei saa olla läsnä, kun Espanja antautui Kuubassa. Se oli puhtaasti amerikkalainen näytä vailla vallankumouksellisten, jonka nimissä sota oli käyty.
Roosevelt kirjoitti kotiin, että kuubalaiset olivat taistelleet huonosti ja eivät ole vastuussa niiden vapautumista Espanja. Se oli Teddy ja hänen Rough Riders, joka toi vapauden Kuubaan. Teller Tarkistuksen hyväksyttiin kongressissa vuonna 1898 turvata riippumaton Kuubaan korvasi Platt muuttaminen 1901. Platt Tarkistus antoi Washington oikeus puuttua Kuuban aina Washington tyytyväinen.
Se vihdoin valkeni kuubalaiset että "sivilisaation" sanaa käytetään amerikkalaiset, tarkoitti "kieltää tummempi kilpailuista oikeutta määrätä." Vuonna 1908 kuubalaisia, jotka olivat taistelleet Espanja muodostettu itsenäinen poliittinen puolue. Heidät teurasti tuhansia Kuuban hallitus nyt herkempiä miellyttävä Washington kuin ääni oman kansansa.
Tarina amerikkalaisten avustuksella on sama kaikkialla. American interventio ei ole koskaan hyötynyt mitään kansojen paitsi liittoutunut Washington ja American yritykset.
Hearstin kilpailija keltainen lehdistö oli Joseph Pulitzer, jonka nimi päätyi arvostetun journalismin palkinnon. Tänään koko Yhdysvaltain printti-ja TV Media harjoittaa keltainen lehdistö on Hearst / Pulitzer aikakausi. Keltainen lehdistö on auttanut pitämään Amerikan sodat järjettömän kuin Espanjan ja Yhdysvaltojen sota lähtien 21. vuosisadalla alkoi. Uuskonservatiiveihin ovat ylösnousseen Lodge "Suuri Policy" amerikkalaisen imperialismin perusteltua oppi American exceptionalism.
Jos amerikkalaiset oli lukenut kolme historiankirjoihin, he voisivat vapauttaa itsensä heidän omahyväisiä harhaluuloja, jotka vaarantavat kaiken elämän maapallolta. Nämä kirjat ovat: Kansan Historia Yhdysvallat  Howard Zinn,  Untold History of United States  Oliver Stone ja Peter Kuznick, ja  War Lovers  Evan Thomas.
Kukaan, joka lukee yhden näistä kirjoista enää koskaan uskoa, että Yhdysvaltain hallitus Washington on "maailman valoksi," "poikkeuksellisena ja välttämätön" hallituksen, joka tuo "vapauden ja demokratian" ja valloitti maakunnissa American Empire.
Washington on koti sotaisan itsensä sidosryhmät siitä, että ei ole mitään käsitystä myötätuntoa tai oikeuteen ja palvelevat vain omaa valtaansa ja rikastamiseen. Amerikkalaiset ovat välinpitämättömiä väestön että heidän hallituksensa pommeja kuin Teddy Roosevelt oli mahdollisuus oman maan rannikkokaupungeissa pommitetaan. Venäjän presidentti Putin muistutti maailman 18. maaliskuuta 2014 Yhdysvaltain mieluummin sääntö aseen kansainvälistä oikeutta.

Dr. Paul Craig Roberts oli apulaisulkoministeri Treasury for Economic Policy ja apulaispäätoimittajana Wall Street Journal. Hän oli kolumnisti Business Week, Scripps Howard News Service, ja Creators Syndicate. Hän on ollut monien yliopistojen tapaamisia. Hänen internet pylväät ovat houkutelleet ihmisiä ympäri maailman. Hänen viimeisin kirjansa,  pettäminen Laissez Faire Kapitalismi ja talous purkaminen West  on nyt saatavilla.


http://www.paulcraigroberts.org/2014/03/23/2nd-attempt-three-made-war-paul-craig-roberts/

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: