Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » The $1 Trillion Dollar Game-Changer: Why the EU Can’t Isolate Russia

4. Me

1 dollari biljoonan dollarin peli-vaihtaja: Miksi EU voi eristää Venäjä

Saksan liittokansleri Angela Merkel voisi opettaa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama yksi tai kaksi asiaa siitä, miten luoda vuoropuhelua Venäjän presidentti Vladimir Putin.
Ikään kuin Obama kuunteli. Hän mieluummin nostattamiseksi valtiosääntöoikeuden professori itse, ja mahtipontisesti luento eliitti eurokraatin yleisöä kimaltelevaa Palais des Beaux-Arts, Bryssel, kuten hän teki tänä keskiviikkona, miten Putin on suurin uhka Yhdysvaltain hallinnoiman maailmanjärjestystä vuodesta World War II.
No, se ei mennyt kovin hyvin, useimmat eurokraattien olivat kiireisiä ottaen selfies tai twittering.
Putin puolestaan ​​tapasi toimitusjohtaja Saksan Engineering ja sähkö monialayritys Siemens, Joe Kaeser, hänen virka-asunnossaan Moskovan ulkopuolella. Siemens investoi yli 1,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria Venäjällä kahden viime vuoden aikana, ja että Kaeser sanoi, on pakko jatkaa.
Angela oli varmasti muistiinpanoja.
Obama ei voinut käyttäytyä toisin. Valtiosääntöoikeuden asiantuntija ei tiedä mitään Venäjällä, hänen (niukka) poliittinen ura ei ole koskaan ollut ymmärtää, miten Venäjä toimii, ja saattaa jopa pelätä Venäjä - ympäröi kuin hän on by klikki näyttävästi keskinkertainen apuvälineitä.
Hänen Bryssel retorinen  taidonnäyte  tuotti yhtään mitään - paitsi uhka, että jos Putin itsepintaisesti hänen "hyökkäys" vastaan ​​Itä-Ukrainassa tai jopa Naton jäseniä-maiden presidentti Yhdysvalloissa olisi aueta paljon jäykempi seuraamus paketti.
Mitä muuta uutta,  kun otetaan huomioon tämän  Korkeimman CIA voimavara ja entinen Pentagonin pää ensimmäisessä Obaman hallinto, Bob Gates, on mitä kulkee poliittinen analyysi Yhdysvalloissa.


1000000000000dollaria peli-vaihtaja
Demonisoida 24/7 rönsyilevän Länsi propagandakoneisto kuin häikäilemätön hyökkääjänä, Putin ja hänen Kremlin neuvonantajien täytyy vain pelata Sun Tzu.
Järjestelmä vaihtajia Kiovassa on jo ajautunut kieroa catfight. [1] Ja vaikka Ukrainan toimiva pääministeri Arseni Petrovych "Yats" Yatsenyuk on tunnistanut synkkä aikoja, korostaa, että allekirjoitus talouden osa assosiaatiosopimus Ukrainan ja EU: n on lykätty - niin ei tule mitään "negatiivista seurauksia "teollisuusmaiden Itä-Ukrainassa.
Käännös: hän tietää tämä on kuolinisku Ukrainan teollisuudelle, sen päälle yhdistettynä välitön rakenteellinen mukauttaminen Kansainvälisen valuuttarahaston liittyy EU (ehkä) pelastamalla konkurssiin Ukraina.
Asia Times Onlinen Spengler keksi muotoilu: "peikko kummittelee Euroopassa, ja se on haamu Venäjän ja Kiinan liitto kustannuksella Euroopassa."
Liitto on jo - ilmenee G-20, BRICS ja Shanghai Cooperation Organization. On sotilasteknologian synergioita horisontissa - ultra-hienostunut S-500 ilmapuolustuksen järjestelmä on tarkoitus paljastaa Moskovassa ja Pekingissä olisi ehdottomasti rakastan sitä.
Mutta todellinen ilotulitus, odota muutama viikko, kun Putin vieraili Pekingissä toukokuussa.
Silloin hän allekirjoittaa kuuluisa 1000000000000dollaria kaasu käsitellä jonka mukaan Gazprom toimittaa Kiinan CNPC kanssa 3750000000 kuutiometriä kaasua päivässä 30 vuoden aikana vuodesta 2018 (Kiinan nykyinen kaasun päivittäiset kysyntä on noin 16 miljardia kuutiojalkaa).
Gazprom voi silti kerätä suurimman osan voitoistaan ​​Euroopasta, mutta Aasia on sen etuoikeutettu tulevaisuudessa. On kilpailu edessä, hyper aggressiivisesti Yhdysvaltain liuske "vallankumous" on myytti - yhtä paljon kuin ajatus USA tulee yhtäkkiä kasvava vienti kaasun muualla maailmassa tahansa pian.
Gazprom käyttää tätä mega-juttu lisätä investointeja Itä-Siperiassa - joka mieluummin ennemmin kuin myöhemmin tullaan konfiguroida etuoikeutettu napa kaasun toimitukset sekä Japani ja Etelä-Korea. Se on perimmäinen (merkittävä) syy, miksi Aasia ei "eristää" Venäjä. (Katso  Aasia ei "eristää" Venäjä , Asia Times Online 25. maaliskuuta 2014.)
Puhumattakaan paljon odotettua "Thermonuclear" (for petrodollar) mahdollisuus, että Venäjä ja Kiina sopivat maksun Gazprom-CNPC juttu voi olla juania ruplaa. Siitä tulee kynnyksellä valuuttakoriin uudeksi valuuttavarantovaluuttana - avain BRICS tavoite ja lopullinen, sytyttävät, uusi (taloudellinen) asiassa maahan.

Toimitusjohtaja Siemens AG Joe Kaeser odottaa ...

Aika investoida Pipelineistan
Vaikka sen keskeinen kalpenee verrattuna Aasiassa, Euroopassa, tietenkin, ei ole "uhrata" Venäjälle. On ollut jyrisee, Bryssel joissakin villakoirat noin peruuttamalla South Stream-putki - pumppaus venäläisen kaasun alla Mustanmeren (ja ohittaen Ukraina) Bulgarialle, Unkari, Slovenia, Serbia, Kroatia, Kreikka, Italia ja Itävalta.
Bulgarian talous-ja energiaministeri, Dragomir Stoynev, sanoi mitenkään. Sama Tšekki, koska se tarvitsee kipeästi Venäjän investointia ja Unkarissa, joka äskettäin allekirjoitti ydinenergian käsitellä Moskovassa.
Ainoa mahdollisuus EU: n olisi Kaspianmeren kaasua, Azerbaidžan - seuraavat jäljillä Zbig Brzezinski neuvoteltu Baku-Tbilisin-Ceyhan (BTC)-öljyputken, joka laadittiin nimenomaan ohittaa sekä Venäjään ja Iraniin.
Ikään kuin EU olisi tahtoa, nopeutta ja varoja käyttävät miljardeja dollareita rakentaa vielä toinen putki käytännössä huomenna, ja olettaen Azerbaidžan ollut tarpeeksi tarjontaa kapasiteettia (se ei, muut toimijat, kuten Kazakstan ja ultra epäluotettavia Turkmenistan, joka haluaa myydä kaasua Kiinaan, olisi oltava osa kokonaisuutta).
No, kukaan ei koskaan menettänyt rahaa vedonlyönti cluelessness Brysselin eurokraatit.
South Stream ja muun energian hankkeiden avulla luoda paljon työpaikkoja ja investointeja monissa suurimmissa vaikeuksissa EU-maiden. Extra seuraamuksia?
Peräti 91% Puolan energiaa ja 86% Unkarin, tulee Venäjältä. Yli 20% ulkomaisten luotonanto ranskalaisten pankkien on venäläisille yrityksille. Peräti 68 venäläisten yritysten kauppaa Lontoon pörssissä. Sillä Club Med kansakunnat, Venäjän matkailu on nyt elinehto (1.000.000 meni Italiaan viime vuonna, esimerkiksi.)
US Ajattele Tankland yrittää huijata Amerikan kansalaisista uskomaan mitä Obaman hallinto olisi soveltamalla on uusinnan "eristäminen" politiikkaa 1945-1989 on "rajoittaa kehitystä Venäjän hegemonian".
"Resepti": aseeksi kaikille ja hänen naapurinsa, Baltian kansojen Azerbaidžan, "sisältävän" Venäjä.
Uusi kylmä sota on sen takia, että näkökulmasta Yhdysvaltain ns "eliitti", se ei koskaan todella vasemmalle.
Samaan aikaan, Gazpromin osakekurssi on noussut. Osta nyt. Et tule katumaan sitä.



Pepe Escobar  on kirjoittanut  Globalistan: Miten globaalissa liukenee Liquid War  (notkeutta Books, 2007),  Red Zone Blues: tilannekuvan Bagdadissa ruuhkahuippujen aikana  ja  Obama ei Globalistan  (notkeutta Books, 2009).  Hän saattaa päästä klo  pepeasia@yahoo.com . 
Huomautuksia:  1.  Popcorn hyvä Vaikka "Putinin Agitators" Rule Kiovassa , Moon Alabaman 26. maaliskuuta 2014.
Tämä essee on alun perin ilmestynyt  Asia Times .

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

dia »1 dollari biljoonan dollarin peli-vaihtaja: Miksi EU voi eristää Venäjä

Ei kommentteja: