Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » The Indoctrinated West: It’s NOT Russia That’s “On the Wrong Side of the History”, as …

4. Media »aivopesty West: Se ei ole Venäjän Tuo" väärällä puolella History ", koska ...

Aivopesty West: Se ei ole Venäjän Tuo "väärällä puolella History", koska ...

Post Kategoriat: Lausunto> Andre Vltchek
Andre Vltchek / neljäs Media Uutiset | lauantai, 29 maaliskuu 2014, 21:17 Peking
Onko todella mahdollista, että eurooppalaiset ei ole hajuakaan mitä tehtiin Ukrainaan? Ovatko miehet ja naiset maanosa, joka asuu hallusinaatio, että se on hyvin koulutettu ja valistunut, todella tietämättömiä miten omat hallitukset ovat luoneet ja tukenut tätä "oppositioliike" Kiovassa, liikettä täynnä fasistien ja kiihkoilijoita?
Valitettavasti se on mahdollista, ja se on odotettavissa!
Työskenneltyään joitakin sataviisikymmentä maissa, kaikilla mantereilla, olen vihdoin tullut täysin selväksi johtopäätös: ei ole osa maailman aivopesty, niin ohjelmoitu, niin aivopesty, koska ovat sekä Euroopassa että Pohjois-Amerikassa.
Ei ihmiset niin epätahdissa kanssa maailmanlaajuinen tosiasia, ihmiset niin sinisilmäisesti ja halukkaita noudattamaan uskonnollinen oppi markkinoiden fundamentalismi ja omahyväinen uskossa, että he ja vain he, ovat ainoa vartijoita demokratian, vapauden ja hyve, tällä planeetalla.
Maailma on jälleen liekeissä, ja sekä Euroopassa että Pohjois-Amerikassa (älkäämme ota teeskennellä hetkeäkään pidempään, että Empire on oikeastaan ​​jotenkin jaettu niin paha Yhdysvalloissa ja että "kohtalainen" Eurooppa) ovat puskutraktoreilla, purkamalla, liikkuvat pois tieltään kaiken, on yhä pystyssä suora ja ylpeä, kaiken, puolustaa niitä, jotka käytetään olla puolustuskyvyttömiä, kaikkea ja kaikkia, jotka haaveilee, ja itse rakentaa tasa-arvoista ja ihmisarvoisen yhteiskunnissa.
Ja suuri osa eurooppalaisista taputus. He lukevat heidän propaganda lakanat ja he taputtavat.Ja he ovat mukana säälittävä pseudo-henkinen keskustelujen (siemaillen, Oh! - Tällaisessa hienostuneella tavalla, niiden hienostunut viini ja olut), kun taas miljoonia murhataan toteuttamalla heidän tekopyhä etuja ".
Kokonaisten kansakuntien ovat jälleen verenvuoto, jotta varma, että miljoonat Ranskan tai Italian viljelijät voivat ajaa heidän ylellinen BMW: n (Anteeksi, Euroopassa niitä ei markkinoida ylellisyyttä, vaan "luotettavia autoja"), kuluttaa valtavat tuet , tuottamiseen ja usein ei tuota yhtään mitään.
Tuki maksetaan verellä Afrikkalainen ja Aasian ihmiset.
Kuinka monta ihmistä köyhissä maissa on kuoltava, joten jotkut mummo Saksassa tai Tšekissä voi mennä lääkäriin, ilmaiseksi, uudestaan ​​ja uudestaan, vain koska hän on yksinäinen tai tylsää pysyä kotona?
Olisiko ilmaisen terveydenhuollon kaikille? Kyllä! Kyllä. Se olisi ilmainen ja kaikille. Mutta ei vain eurooppalaisille, kun taas muualla maailmassa on maksettava käypä hinta!
Kuinka monessa maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa on horjuttanut, jotta Empire voivat nauttia etuoikeuksia? Niin, että rikkaat voi olla vieläkin obnoxiously rikas, ja jopa köyhimpien kansalaisten on varaa asua ylitti ne, jotka kuuluvat keskiluokan maissa, jotka ryöstetään edelleen lännen?
***
Nyt, kiitos, en ole yrittänyt olla hauska ja en ole yrittänyt pelata sanoilla: Olen rehellisesti mietin ... Olen nöyrästi kysyä: "Ovatko ihmiset lännessä, erityisesti Euroopassa ... he teeskentelevät, että ne eivät tietää, mitä tapahtuu Syyriassa, Venezuela, Thaimaa ja nyt erityisesti, Ukrainassa?Vai ovatko he yksinkertaisesti tullut kyyninen kokoonpano aivopesty degenerates?
Missä se tarujen monimuotoisuutta? Missä on henkinen rohkeus?
Missä ovat valtavia mielenosoituksia ravistamalla Pariisi, Rooma, Berliini, mielenosoituksia yrittää kaataa hallituksia, jotka ovat horjuttaa valtava eurooppalainen kansakunta - Ukrainassa, mutta provosoi Venäjän kansa, joka pelasti maailman natsismin ja auttoi myöhemmin vapauttaa monet Afrikkalainen ja Aasian valtiot kynsistä kolonialismin?
Missä ovat kovaan ääneen protestoivat antagonisoivaa Venäjällä? Älä eurooppalaiset tiedämme oman historiansa? Venäjä ei ole hyökkääjä, se on ollut uhri, ainakin sata vuotta. Venäjä hyökkäsi Euroopassa, uudestaan ​​ja uudestaan, ja vain sata vuotta, kymmeniä miljoonia Venäjän kansan teurastettiin Euroopan fasistit, imperialistien ja "demokraattien".
Venäjä hyökkäsi alkaessa WWI, sitten taas, kun 1917 bolsevikkivallankumouksen, jonka yhteinen hyökkäys Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian joukkojen. Venäjä oli myös hyökkäsivät Tšekin legions, taistelevat tiensä edessä, vastaan ​​Itävalta-Unkarin keisarikunnan (ja sinne ympyröimällä maailmaa). Tšekin Legions käytössä lähes koko ympäröivä alue Trans-Siperian rautatien, raiskaavat, ryöstelyä, ja murhaavat umpimähkäisesti koska ne eteni.
Sitten WWII tuli, jota ennen, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa uhrasi lähes kaiken, seisoi tavalla natsien Neuvostoliittoa kohtaan. Ja kyllä, niin itse sota kesti vähintään kaksikymmentä miljoonaa henkeä. Neuvostoliiton ihmistä katosi valtava taistelussa natsismia.
Puolet perheeni, esi-isäni, katosi sielläkin aikana Leningradin piirityksen.
Kylmä sota oli vieressä, ja lopuksi, että kaikkein kyyninen ja häikäilemätön toimi, West: vetämällä Neuvostoliiton Afganistaniin, ja tuhoaa sen, käyttämällä jihad jäljettömiin Lähi-idästä, Etelä-ja Kaakkois-Aasiassa.
Lopuksi, Länsi-nukke - "opposition demokraatti", Boris Jeltsin - alkoholisti, jossa selkeästi hajoavaa aivot, auttoi länsivallat, napata vallan. Ja kun parlamentti ja Venäjän kansa kapinoi, Jeltsin lähetti tankkeja vastaan ​​sekä jäsenille Venäjän parlamentin, ja ihmiset kaduilla. Länsi lakeija joukkotiedotusvälineiden hurrasi: "Demokratia! Victory! "
Tuhannet aseettomia ihmisiä kuoli. 5. sarake murskasi Neuvostoliitto palasiksi käyttäen valheita, käyttämällä ilkeä propagandaa, joka tuli Washington, Lontoossa ja muualla.
Ja sitten West seisoi yhtäkkiä yksimielisesti. Vaikutti siltä, ​​että mikään ei estää tiensä kohti absoluuttista maailman hallinnan, enää.
Kolonialistisen painajaisia ​​menneisyydestä palasi. Maailma tuli mono-polaarinen. Vain yksi dogmi, yksi ideologia, ja vain yksi Empire.
Ja vain muutaman vuoden kuluttua Neuvostoliiton "romahti", siitä tuli yhteensä ... Yhteensä paskaa!
***
On Euroopassa niin aivopesty, on se propagandaa siihen pisteeseen, että se ei todellakaan ole oikeastaan ​​osaa tunnistaa, enää, mitä niiden hallinto on tehnyt, ympäri maailmaa?
Vuosia, West yleensä ja erityisesti Euroopan unionin, on epävakautta Ukrainassa, maksaa sen "opposition" ... Hetkinen, damn ... mitä me puhumme? Kaikki tietävät sen, eikö? Ei? Oikeasti?Kaikki eivät?
Kyse ei ole "todiste" tai "vyöry tietoja". Vuosia, vuosikymmeniä olen koonnut todisteita ja argumentteja kauhistuttava ja käsittämätöntä rikoksia että West oli sitouttaa kaikilla mantereilla maailmassa. Olen ollut huolellisesti tutkia, mitä oli tekeillä, joskus riskeeraa elämääni tai pilaa terveyden, joskus tekee sen ilman tue mitään tai ketään ... itse asiassa, että oli skenaario, suurimman osan ajasta.
Tein sen, koska uskoin, uskoin kuin idiootti uskoin päivin ja öin, että minun tulokset olisi sokki maailmaa, erityisesti West ... Että se häpeä Euroopan ja Pohjois-Amerikan diktaattorit ... Että mitä minä Show raivostuttaa julkinen ... Että kauhuja, että olin nähnyt ympäri maailmaa, lopulta päättyy ... tiedätte: Tuo verinen idioottimainen satumaailma minun: "Ihmiset näkevät totuuden ja pakottaa hirviöitä, jotka ovat päätöksen niitä lopettamaan ihmisten tappamiseksi kaikkialla tällä kauniilla planeetalla. "
Tänään minulla on julistaa julkisesti: Olin hölmö!
En onnistunut siirtää ihmisiä, tietenkin! Yritin. Olen jopa laskenut journalistinen tyyli kirjoittamista, ja aloin kirjallisesti runoilija, kuten kirjailija, että olen.
Tein sen, koska tajusin, että kukaan ei välitä vain tosiasioita! On tosiasiat kaikkialla. Kaikki on dokumentoitu. Vallankaappaukset kaikkialla maailmassa, rahoittaa ja suunnittelemista Yhdysvalloissa - se on kaikkien saatavilla, helposti saatavilla. Silti kukaan viitsii lukea siitä!
Yritin muita taktiikoita - romaaneja, elokuvia, journalismi sekoittaa runoutta. Ei mitään! Mikään työnsi länsimaalaiset barrikadeille.
Kyllä, minun kaltaisiani ihmisiä, ettemme pysty liikkumaan, koskettaa, jotka syyllistyvät rikoksiin ihmisyyttä vastaan ​​... ja myös ne, jotka hyötyvät valtavasti maailmanlaajuista ryöstää.
Näistä enimmäkseen hyvin syötettyjä massat, älä välitä paskaakaan: Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Niiden hallitukset ja yritykset hallitsevat maailmaa, ja ainakin suurin osa näiden maiden kansalaisten - Ne, jotka saavat jotkut murusia. Heidän ymmärryksen tasolle, heidän poliittinen tietoisuus on tapa pienemmät kuin Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa, juuri ne ihmiset, jotka ovat jatkuvasti ryöstettiin ja tapettiin.
Tietää ja ymmärtää ... että tekisi monet eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset epämiellyttävä ... Se tarkoittaisi tarvitse ottaa vastuuta, olla yhteistyössä vastuussa rikoksista länsimaiset hallitukset ja monikansalliset. Se tarkoittaisi, Jumala varjelkoon, ryhtyä toimiin.
***
Eräässä tuoreessa Reutersin artikkelissa, kirjailija väitti, että Kiina on katsomassa, mitä Venäjä tekee. Tietenkin alkaen sävy artikkelin, alusta alkaen oli selvää, että se, mitä Venäjä, Kiina, Iran ja muut maat, jotka ovat eri mieltä "länsimaista demokratiaa ja kapitalismia" ajattelevat ja tekevät on ehdottomasti väärin.
Ilman kutsua Venäjän, Kiinan tai Venezuelan polemiikin, kirjailija valittu "epäkohtia" maailman, sanomalla, että lännen pitäisi kohdata kritiikkiä, jotkut, Kosovon ja ehkä Libyan ... Vaikka tällainen kritiikki olisi väärässä ...
Tämänasteinen itsekuria ja propaganda olisi sopiva Saksan sanomalehdet 1930: n ja 40: n. Ja se on tulossa normi niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa sekä monissa maissa "kehitysmaissa", jos tiedot on täysin hallinnassa Western rahoitusta, koulutusohjelmia ja muita käsivarren kiertämällä.
Propaganda tulee ulos Euroopassa on niin mahtava, niin voimakas, että se on hämärtynyt silmät jopa ne, jotka elävät entisiä siirtomaita West, kuten Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.
Kyse ei ole Kosovo ja se ei ole vain noin Libya, piru vie!
Jugoslaviassa, jonka peitin intensiivisesti puolelta, West tuhosi koko maan, suuri maa, yksi perustajajäsenistä sitoutumattomien maiden liikkeen (Indonesia oli jo maksanut hinnan vuonna 1965, jossa yhdestä kolmeen miljoonaa ihmistä raa'asti teurastettiin, US organisoidusta vallankaappaus suorittaa sotilaallisia ja uskonnollisia jäljettömiin).
Afrikassa koko maanosan huutaa kivusta. Aika lähellä kymmenen miljoonaa ihmistä, on teurastettu Kongon demokraattisessa tasavallassa yksin vuodesta 1995, Ugandan ja Ruandan puolesta Länsi geopoliittiset intressit. Kongon demokraattisessa tasavallassa on uraania, Coltan ja timantit ... Sen ihmiset eivät ole väliä. Belgian kuningas Leopold II onnistui tappamaan kymmenen miljoonaa ihmistä on sata vuotta, hakkaamalla pois kätensä ja polttava ihmiset hengissä majoissa.
Ranska on mukana kaikki sen entiset siirtomaat. Se on jälleen kerran sickeningly raakaa kuin se oli aikaisemmin.
Mali, Keski-Afrikkalainen tasavalta, ja lähes kaikkien maiden alueen horjutti ja lähellä yhteensä perikatoon.
Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan ja Israelin koalitio heikentää Somalian käyttäen Etiopian, Ugandan, Kenian ja Burundin voimia. Etelä-Sudan, keinotekoisesti luotu kokonaisuus, jossa öljyä, mutta ei kykyä hallita itseään itsenäisesti, on nyt nälänhädän partaalla ja sisällissodan. Ja se on yhteensä armoilla West.
Zimbabwe ja Etelä-Afrikka ovat pysyvän tall vastaan ​​läntistä imperialismia, mutta molemmissa paikoissa, West rahoitetaan suoraan "opposition", ja propaganda häijysti smears molemmille kansoille.
Eritrea on edessään suoran vientikiellon. Siitä, että mitä kutsutaan - Afrikkalainen Kuuba (tietysti kukaan ei tiedä mitään Eritrea Euroopassa, lukuun ottamatta joitakin koulutettuja italialaiset).
Jopa pieni ja vauras Seychellit, tunnettu Royal häät ja kuherruskuukausi, on edessään "opposition" huoliteltu ulkomailta (erityisesti Iso-Britannia), lähinnä sen ilmaiseksi, erinomainen sairaanhoito, ja sen Kuuban-vaikutteita koulutusjärjestelmää.
Sekä Ugandan ja Ruandan, julma ja järjetön fasististen järjestelmien pitävät kiinni valtaan, valmensi avoimesti sinunlaisesi ihmiset Tony Blair (neuvonantajana presidentti Kagamelle).
Arabikevään on täysin suistui, ja Egyptissä, maa voimakas työväenliikkeen, jotka on avoimesti murhattu. Tässä prosessissa, tuhannet ihmiset ovat kuolleet, kuten pro-Länsi-armeijan ja eliitin panin demokraattisesti valittu maltillinen muslimi hallitus.
Hirvittävän uskonnollisten järjestelmien kaltaisiin Saudi-Arabia, Bahrain ja Qatar ovat hemmottelua ja puolustaa sekä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.
Latinalaisessa Amerikassa, hallitukset Hondurasin ja Paraguayssa on kaadettu, Venezuela on joutunut kohtaamaan vallankaappausyrityksiä ja oman brutaali "opposition", täysin ja avoimesti rahoitetaan West. Kuuba on selvinnyt lukemattomia terrori-iskuja Pohjois-, ja "oppositio" on myös suoraan rahoitetaan ja tuetaan ulkomailta.
Bolivia ja jopa Brasiliassa olivat kohderyhmänä ilkeä yrittää tuhota heidän Vasemmalle kallellaan hallitusten, kuten on laita Bolivian kanssa, vaikka maantieteellinen koskemattomuutta maan on uhattu.
Aasiassa, asiat menevät huonompaan suuntaan. Sekä Kiina ja Pohjois-Korea ovat kirjaimellisesti provosoi, usein sotilaallisesti, Yhdysvaltain ilmavoimat perustaa sijaitsee Okinawa ja muualla.Maat, kuten Filippiinit ovat avoimesti senkin vastaan ​​Kiina (PRC) Yhdysvaltain, kun Vietnam ollaan myös "kannusti" suututtaa sen valtava naapuri.
On sanomattakin selvää, että Kiinan "oppositio" on rahoitettu pääosin ulkomailta, vuosikymmeniä. Päinvastoin, on pro-Länsi brutaali järjestelmien, kuten Indonesiassa, Filippiineillä, mutta myös Thaimaa, West maksaa ja auttaa armeijan ja eliitin itse hallita ja tarvittaessa tuhota aito opposition.
"Oppositio" on selkeästi palkattu pilata Syyria (West luotu Turkin pakolaisleireillä ja muualla, kouluttaa ja aseistaa ns oppositio "siellä), Venezuela, Ukraina ja jopa Thaimaassa. Se on myös aiheuttanut suurta vahinkoa Venäjällä ja Kiinassa, sekä lukemattomia Latinalaisen Amerikan ja Karibian maiden kanssa.
West on suoraan hyökkää ulkomaille, aseistamalla ja aivopesee tuhansia ihmisiä, jotka maksaa sitten kaataa hallituksia ja poliittiset järjestelmät.
Ei vain se on laitonta - se todella merkitsee sotatoimia ... pimeää, ja peitellyn, mutta sota.
Tee kansalaiset Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa tietämätön siitä, että niiden hallitukset ja yritykset torjumalla pimeää sotia ja syyllistyvät terroritekoihin ympäri maailmaa?
Ja se on tehty vuosikymmeniä rangaistuksetta, se on varsin hyvin dokumentoitu ja se vie valtavasti kurinalaisuutta unohtaa sitä!
Olen työskennellyt lähes kaikissa niissä paikoissa, tehdä elokuvia, kirjoittaa kirjoja ja raportteja.Olen läheisesti perehtynyt mitä West on tehnyt Venezuelassa, Syyria, Turkki, Kiina, Pohjois-Korea, Vietnam, Thaimaa, Indonesia, Zimbabwe, Somalia, Kongo, Ruanda, Filippiinit ...
Minulla on todisteita. Mutta oletko huomannut, että todisteita on, näinä päivinä, ei ole minkään arvoista? Voit tulla tehokkain, useimmat langettava ja järkyttävä todiste, mutta se siirtyy nobody, kuljettamaan kukaan toimia ... Lännessä, tarkoitan. Että "demokraattinen" ja "vapaa" West!
Voit todiste siitä, että 10 miljoonaa ihmistä teurastettiin, ja sinulle sanotaan: "Kiitos ... Ihana!Toisen kupin kahvia? "
***
Ja vaikka tämä epätäydellinen mutta tehokas luettelo kauhut West on antaa kaikkialla maailmassa, ei ole jotain, joka voidaan määritellä uusia.
Se on yksinkertaisesti jatkoa siirtomaa kulttuuria, ja ryöstää ja joukkotuhoamista, sekä kansanmurhien ja polttouhria, jotka on käyty vuosisatojen ajan.
Katsokaa maailmankartalla vaihteessa 19. ja 20. vuosisatojen, ja kaikki on selvää. West oli periaatteessa miehittää lähes koko planeetan.
Se oli ryöstävät perusteellisesti kaikki, että se hallinnassa. Se tuhosi kulttuureista, raiskataan naisia, ryöstivät kaikki, että se voisi saada käsiinsä.
Oletko koskaan miettinyt mistä kaikki, rikkaus, jonka ansiosta Eurooppa rakentaa runsas palatseja, teatterit, museot, julkiset rakennukset tuli?
Tietenkin se tuli, ja on vielä tulossa, verestä sorrettujen ihmisten, heidän pakkotyöhön pikkusummia, niiden hiki, niiden nöyryytystä.
Ja nyt ihmiset Intiasta, Kiinasta, Indonesiasta, Peru, Nigeria, Senegal - he tulevat Eurooppaan ja he huokaus niiden edessä, valtava julkisivuja valtavia rakennuksia, keskellä hyvin hoidettuja puistoja, aluksella nopeasti liikkuvaan junaan.
Ja jotkut sanovat: "Mitä sivilisaatio! Mikä ihana osa maailmaa! Täällä he kunnioittavat toisia ihmisiä. Tässä ne ovat ystävällinen muille. "
No, se on rakennettu oman varallisuuden että haihtunut, kauhea työ isovanhemmat, alkaen raiskaukset teidän naisten esivanhempien, krakkauksesta ruoskat paljaalla selkään mies-esivanhempien .... Se on rakennettu raunioille oman kulttuurin, oman sivilisaation. Se on kaikki rakennettu, koska jäljelle jäi lähes mitään, ja vuosikymmeniä ja vuosisatoja pakko elää paskaa ...
Suurin osa ihmisistä, mikä on nyt Latinalaisen Amerikan katosi! Heidän uskonnot tuhottiin ja niin olivat heidän kielensä. Inca ihmisiä oli tuhota heidän temppeleitä, ja niistä kivet, valtava Christian katedraalit rakennettiin. Ja ne oli koristeltu kullalla ja hopealla, kaivettiin kun vapaat mutta nyt orjuutettu Inkat. Cusco ja Potosi, Quito ja Cuenca, kaikkialla.
Orjia vuodatti Afrikasta Latinalaiseen Amerikkaan ja Pohjois-Amerikkaan, sekä Karibian!Kokonaisia ​​valtioita Afrikassa, kokonaisia ​​perheitä pilalla, tuhoutunut, juuriltaan. Ihminen kohdeltiin kuin eläimiä, kun taas kirjallisuuden salongit Lontoossa ja Pariisissa saavatko hienostunut musiikkia ja hajuvesiä.
Maat, kuten Saksassa ja Belgiassa suoritettu selkeä kansanmurhien - belgialaiset Kongossa, saksalaiset, mitä nyt Namibia.
Ei ollut armoa sitten, koska ei ole armoa nyt.
Kristinusko, että törkeää koneiden terrorin on ollut osa tätä vuosisatoja, kävely käsi kädessä valloittajat ja ristiretkeläiset. Ajoittain se otti johdon joukkomurhiin. Kirkko oli ollut greedier kuin kuningaskunnat, ja se oli vallan nälkäisiä, ahdistava ja brutaali.
Kristinusko, että symboli länsimaisen sivistyksen, toi kidutuksen ja orjuuden, se siunasi miesten ja tekoja, jotka murhattiin miljoonia.
Toistaiseksi ei ole yritetty julistaa kristinuskon laitonta, koska kansanmurhien se menestyi perustui tiukasti rikoksista ihmisyyttä vastaan.
***
Ja tämä kulttuuri on nyt tulikuuma Venäjä, Kiina, Venezuela ja Iran - tämä kulttuuri, joka on murhannut miljardeja. Eikä kukaan nauraa. Kukaan ei pyöri lattialla, kuolla huvi.
Lähi-idässä, britit pommittivat ja kaasutettiin "nämä neekerit" (sekä Lloyd George ja Winston Churchill näki "vähemmän rotuja" kuin jotain syytä hävittivät, jos "välttämätön"), valtakuntien manipuloitu ja orjuuttanut niitä.
"Hajota ja hallitse" johtivat hirvittäviä seurauksia myöhemmin, kuten "Partition" Intian ja Pakistanin tai kansanmurha, mitä nyt Bangladeshissa.
Aasiassa, lähes kaikki oli miehitetty, ryöstivät ja raiskasivat, myös valtavia alueita kuten niemimaalta tai Kiinassa ja saaristo, joka tunnetaan nyt Indonesiassa.
Kaikki on siististi jaettu. Ranskan Indokiinassa, Brittiläinen Intia, ja Hollannin Indonesiassa.
Länsi Empires taistelivat laajoilla vieraisiin maihin eikä eurooppalaiset valittaa (koska ne eivät protestoi nyt vastaan ​​uuskolonialismista) vastaan ​​kansamurhat että ne on tehnyt heidän hallitsijat. Joissakin maissa, kuten Ranskassa "onnistuneesti" tuhoutunut sata prosenttia ihmisistä joitakin saaria Karibialla, ja tuli hyvin lähellä hävittivät koko väestön Rapa Nui Polynesiassa.
Raiskaukset, ryöstely, murha, on ympäri maailmaa. West on edelleen sitä mieltä, että sillä on täysi oikeus päättää, kuka elää ja kuka kuolee ja kuka pitäisi elää joka tavalla.
Sveitsiläinen psykoanalyytikko Gustav Jung kuvattu Euroopan ja Länsi-kulttuurin "patologia", kuten sairaus. Hänelle, kuten lääkäri, Eurooppa oli potilas, vakavasti sairas yhden, tarvitsee jatkuvasti terrorisoida muita, hallita, varastaa, ja murhaan.
Ja Jung ei ollut ainoa. JP Sartren kirjallisesti kolonialismi on niin masentava ja myös paljon yksityiskohtaisempi.
Mutta nyt, vuosikymmenten jälkeen valtava propaganda injektiot, kaikki on "unohdettu ja anteeksi". Mutta onko se? Eurooppalaisten tiedä "mitä kauhuja he ovat levittäneet ympäri maailmaa. Länsimaalaiset eivät yleensä tiedä. Niitä ilmastointi ei tiedä. He ovat poistaneet lähes kaikki "vertaileva ajattelua" omassa mantereella, ja samalla niiden siirtomaita.
Ihmiset eivät tiedä miten vertailla, enää. Media ja tutkijat eivät mielellään vertaamalla rikoksista ja raakuutta. On selvää miksi. Ei mantereella, ei kulttuuria, on syyllistynyt hirviömäinen rikoksia, suoritetaan siten kamala ja anteeksiantamatonta tekoja, kuten Länsi-kulttuureista "ja" sivilisaatioiden ". He tekivät niitä ja ne ovat edelleen kiireisiä sitouttaminen. Kunnes juuri tällä hetkellä!
***
Tämä essee on vain lyhyt muistutus siitä, "kuka puhuu"! Joka osoittaa sormella Venäjä juuri nyt, ja kuka on demonizing Kiinassa, ja soittaa tosi Latinalaisen Amerikan demokratiat - diktatuureja.
Yksi tuntuu siteeraten vanha kommunistinen iskulause, ja huusi:
"Maailman ihmiset, joilla vielä on joitakin aivojen vasen - Herätys ja liittykää yhteen!"
On selvää, että lännen on loukkaavaa: se yrittää tuhota kaikki toisinajattelun joka on kasvanut vanhan tuhoutumisen moninapainen maailma.
Mutta uusi, ehkä paremmin, moninapainen maailma on syntynyt.
Jotkin niistä ovat paljon tietoisempia ja koulutettu noin hirvittävän terrori mukana jolloin West hallitsemaan tätä maailmaa, yksimielisesti.
Se ei ole Venäjä, joka on "väärällä puolella historiaa", kuten Obama julisti hiljattain.
Se on West, selkeästi ja selvästi. Ja vain sanoa, että se ei ole tarpeeksi hyvä ... Ei tarpeeksi hyvä, enää!

Andre Vltchek  on kirjailija, elokuvantekijä ja tutkiva journalisti. Hän on kattanut sodat ja konfliktit kymmenissä maissa. Hänen keskustelu Noam Chomsky  Länsi Terrorismi  on nyt menossa painoon. Hänen kriitikoiden ylistämä poliittinen romaani  Point of No Return  on nyt julkaistu uudelleen ja käytettävissä.  Oceania  on teoksessaan läntistä imperialismia eteläisellä Tyynellämerellä. Hänen provosoiva kirja post-Suharton Indonesia ja markkina-fundamentalistinen malli on nimeltään " Indonesia - Saariston of Fear ". Hän on juuri valmistunut ominaisuus dokumenttielokuva, " Ruanda Gambit "noin Ruandan historiasta ja ryöstää Kongo. Asuttuaan useita vuosia Latinalaisessa Amerikassa ja Oseaniassa, Vltchek hetkellä asuu ja työskentelee Itä-Aasiassa ja Afrikassa. Hän pääsee läpi hänen  verkkosivuilla tai hänen  Twitter .

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: