Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Malasia: El MH370 podría haber sido estrellado deliberadamente – RT

Males

Malesia: MH370 olisi voitu tarkoituksellisesti kaatui

Lähetetty: 25 maaliskuu 2014 | 05:58 GMT Viimeksi päivitetty: 25 maaliskuu 2014 | 05:58 GMT
Malaysia Airlines lento MH370 katosi 239 ihmistä aluksella olisi voinut olla tietoisesti kaatunut lähteiden mukaan lähellä joukkueen uskoa tutkimuksen mainitsema sanomalehden "Telegraph".
Boeing 777, joka lähti Kuala Lumpur menossa Pekingiin ja viimeaikaisten hallitusten ilmoittamia Malesiassa laski eteläosassa Intian valtameren kun perhe on voinut kaatui itsemurhatehtävä asiantuntijat pitävät tutkii  salaperäinen katoaminen  Flight että 8. maaliskuuta menettänyt yhteyden tutka.  "Se oli tahallinen teko joku, joka oli laivalla ja oli tarpeeksi yksityiskohtaisia ​​tietoja tietää, mitä hän oli tekemässä,"  korostaa  yksi tutkijoista, joka puhui kunnon nimettömänä .   Tutkijat uskovat, tulipalo tai tekninen vika ei voi aiheuttaa esteellisyydestä viestintäjärjestelmän ja siten siirtää kurssin. Yksityiskohtainen analyysi tapahtumista aikana on voinut tapahtua kahden tunnin nousun jälkeen  lennon MH370  hänen katoamiseen osoittaa, että järjestelmien laite olisi voitu hoitaa "järkevällä tavalla." Vaikka asiantuntijat sanovat syyt ovat edelleen tietämättömiä tämän hyökkäyksen.  Malesian viranomaiset eilen  ilmoitti,  että tunnistaa Boeing 777 227 matkustajaa ja 12 miehistön jäsentä kyytiin, että etsitään yli kaksi viikkoa sitten, putosi Intian valtamerellä, mikä osoittaa, että viimeisin sijaitsi syrjäisellä alueella mahdollisen laskeutumispaikan.


Texto completo en: http://actualidad.rt.com/actualidad/view/123351-malasia-avion-estellar-deliberadamenteia: MH370 olisi voitu tarkoituksellisesti kaatui - RT

Ei kommentteja: