Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

4. Media »vallanvaihdos Ukrainassa ja IMF: n Bitter" talous Medicine "

4. M

Vallanvaihdos Ukrainassa ja IMF: n Bitter "talous Medicine"

Post Kategoriat: Kanada
Michel Chossudovsky | keskiviikko, 26 maaliskuu 2014, 13:38 Peking
Seuraavina päivinä Ukraina vallankaappauksen 23. helmikuuta johtavat syrjäyttämisen asianmukaisesti valittu presidentti, Wall Street ja IMF-in yhdessä Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön ja Euroopan komission Brysselissä oli jo vaiheessa suoranainen haltuunotto Ukrainan rahajärjestelmän. EuroMaidan protestit johtivat "järjestelmän muutos" ja muodostumista väliaikaisen hallituksen seurasi puhdistuksissa sisällä keskeiset ministeriöt ja viranomaiset.
Kuvernööri Ukrainan keskuspankki (NBU)  Ihor Sorkin  sai potkut 25. helmikuuta ja korvataan uuden kuvernöörin:  Stepan Kubiv . [right]

Stepan Kubiv on parlamentin jäsen oikeistolaisen Batkivshchyna "Isänmaa" ryhmittymä Rada johtama toimii pääministeri  Arseni Yatsenyuk  (perusti Yulia Tymoshenko maaliskuuta 1999).Aiemmin hän suuntasi Kredbank, Ukrainan rahoituslaitos suureksi osaksi EU: n pääkaupunki, jossa noin 130 oksat koko Ukraina.  Ukraina keskuspankin Promises likviditeettiä paikallisille pankeille, yksi kunto,  Zero Hedge 27. helmikuuta 2014).
Kubic ei ole mikään tavallinen pankin johtoon. Hän oli yksi ensimmäisen kentän "komentajat" on EuroMaidan mellakoiden rinnalla Andriy Parubiy  yhteistyössä perustaja uusnatsi Sosiaali-puolueen Ukrainan (myöhemmin nimettiin Svoboda) ja Dimitry Yarosh,  johtaja Oikea Sector Brown paidat, joka nyt on asema poliittisen puolueen.
Kubiv oli Maidan neliön käsitellään mielenosoittajia 18. helmikuuta, juuri sillä hetkellä, kun aseistettu oikeassa sektorissa roistot alle ruorissa  Dmitri Yarosh  olivat ryhmäveneillä parlamentin rakennuksessa.
Muutamaa päivää myöhemmin, kun Euroopan yhteisön perustamissopimuksen väliaikaisen hallituksen, Stepan Kubiv otti hoitaakseen neuvottelujen Wall Streetin ja IMF.

Uusi valtiovarainministeri  Aleksandr Shlapak  [edellä] on poliittinen kaveri oikein on  Viktor Jushtshenko  -pitkäaikainen suojatti IMF jotka kärkiryhmään osaksi puheenjohtajamaa 2004 "Värilliset Revolution". Shlapak pidetään avainasemassa toimistossa puheenjohtajakauden alla Jushtshenko sekä klo Ukrainan keskuspankki (NBU). Vuonna 2010, kun Juštšenkon tappion, Aleksandr Shlapak liittyi hämärä Bermuda perustuu offshore taloudellinen porukka IMG International Ltd (IMG), jolla nimikkeellä Vice President. Perustuu Hamilton, Bermuda, IMG erikoistunut "omavakuutuslaitokset hallinta", jälleenvakuutus-ja "riskien siirron."
Valtiovarainministeri  Aleksandr Shlapak   toimii läheisessä yhteistyössä  Pavlo Sheremeto , äskettäin nimitetty talouskehitys-ja kauppaministeri, joka hänen nimittämistä vaati "sääntelyn purkamista, täysimittaisen ja kautta linjan", vaativat-vaatimaa aikaisemmissa neuvotteluissa IMF - suoranainen tukien poistaminen polttoaineen, energian ja peruselintarvikkeita.

Toinen keskeinen nimittäminen on, että  Ihor Shvaika  [edellä], jäsen uusnatsien Svoboda osapuolen asemaan ministeri Maalaisliiton politiikka ja elintarvikkeiden. Johdossa vannoutunut seuraaja maailmansodan natsien yhteistyökumppanin Stepan Bandera [Katso kuva alla], tämä ministeriö ei vain valvoo maatalousalan, se päättää myös kysymyksiin, jotka liittyvät tuet ja hinnat peruselintarvikkeita.
Uuden hallituksen on todennut, että maa on valmis sosiaalisesti "tuskallista", mutta tarpeellisia uudistuksia. Joulukuussa 2013, 20 miljardia dollarin sopimuksen IMF: n kanssa oli jo ajateltu rinnalla kiistelty EU-Ukraina-assosiaatiosopimuksen. Janukovitshin päätti kääntää se alas.
Yksi vaatimuksista IMF oli, että " kotitalouksien tuet kaasua vähennetään jälleen kerran 50% ".
"Muut raskaita IMF vaatimukset sisältyvät leikkaukset eläkkeisiin, valtion palveluksessa, ja yksityistäminen (lue: anna western yritykset ostavat) valtion varoja ja omaisuutta.  Sen vuoksi on todennäköistä, että viimeisimpien IMF käsitellä parhaillaan neuvotteluja, kuuluu jälleen suuria vähennyksiä kaasun tukien leikkauksia eläkkeisiin, välitöntä valtion työpaikkojen leikkauksia, sekä muut vähennykset sosiaalimenojen ohjelmia Ukrainassa. "( ääni russia.com  21 maaliskuu 2014)
Talous Surrender: Ehdoton hyväksyminen IMF vaatii Western nukkehallitus
Pian hänen instatement, väliaikainen (nukke) pääministeriksi  Arseni Yatsenyuk  rennosti hylkäsi tarvitse neuvotella Kansainvälisen valuuttarahaston kanssa. Ennen neuvottelukäyttäytymisen liittyvät sopimusluonnos, Yatsenyuk vaati jo ehdoton hyväksyminen IMF paketti: "Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä IMF tarjouksen".

[Neo Nazi Svoboda Party kirkastamaan maailmansodan natsien Yhteistyökumppanimme Stepan Bandera]

Yatsenyk ymmärtää, että Ukraina "hyväksy riippumatta tarjoavat IMF: n ja EU teki" ( ääni russia.com 21 maaliskuu 2014)
Vuonna antautumista IMF, Yatsenyuk oli täysin tietoinen siitä, että ehdotetut uudistukset olisi raa'asti köyhdyttää miljoonia ihmisiä, myös niitä, jotka protestoivat Maidan.
Varsinainen aikataulu täytäntöönpanoa IMF: n "shokkihoitoa" ei ole vielä vakiintuneet.Todennäköisesti järjestelmä yrittää viivyttää armottomampi sosiaalisia vaikutuksia makrotalouden uudistusten vasta 25. toukokuuta presidentinvaalien (olettaen, että nämä vaalit järjestetään).
Teksti IMF-sopimuksen on todennäköisesti ja yksityiskohtaisesti, erityisesti valtion tarkoitetut varat yksityistämistä.
Henry Kissinger ja Condoleezza Rice, Bloombergin mukaan ovat keskeisiä henkilöitä Yhdysvalloissa, jotka toimivat (ei-virka-asemansa) yhdessä Kansainvälisen valuuttarahaston kanssa, Kiovan hallitus kuullen Valkoinen talo ja Yhdysvaltain kongressin.
IMF Kiova
Välittömästi instatement uuden valtiovarainministerin ja NBU kuvernööri, pyyntö esitettiin IMF toimitusjohtaja. IMF selvitysvaltuuskuntaan johtaa johtaja IMF: n Euroopan osaston Rez Moghadam kiidätettiin Kiova:
"Olen positiivisesti vaikuttunut viranomaisten päättäväisyyttä, vastuuntuntoa ja sitoutumista asialistalla talousuudistuksen ja avoimuutta. IMF on valmis auttamaan ihmisiä Ukrainan ja tukea viranomaisten talousohjelmaa. "  Lehdistötiedote: lausuma IMF Euroopan osastonjohtaja Reza Moghadam hänen vierailu Ukrainaan
Viikkoa myöhemmin, 12. maaliskuuta,  Christine Lagarde , tapasi väliaikainen pääministeri Ukrainan Arseni Yatsenyuk klo IMF päämajassa Washington. Lagarde vahvisti IMF: n sitoumus:
"[Epäkohtien Ukraina takaisin] tiellä terveen talouden hallinnon ja kestävän kasvun ja samalla suojella haavoittuvia yhteiskunnassa. ... Olemme innokkaita auttamaan Ukrainaa sen tiellä taloudellista vakautta ja vaurautta. "( Lehdistötiedote: lausuma IMF toimitusjohtaja Christine Lagarde Ukrainaa
Edellä ilmoitus on tehnyt tekopyhyys. Käytännössä IMF ei käytellä "tervettä taloudellista hallintoa" eikä se suojaa haavoittuvia. Se köyhdyttää koko väestön, samalla "vaurauteen" pieni korruptoitunut ja nöyristellä poliittista ja taloudellista eliittiä.
IMF "taloudellinen medicine" ja samalla edistää rikastumista sosiaalisen vähemmistön, poikkeuksetta laukaisee taloudellinen epävakaus ja massa köyhyydestä, samalla "sosiaalinen turvaverkko" ulkoisen velkojille. Myydä uudistuspaketissaan, IMF vetoaa median propaganda sekä jatkuva lausunnot "talouden asiantuntijat" ja analyytikoille, jotka tarjoavat viranomaiselle IMF: n makrotalouden uudistusten.
Lausumaton tavoite takana IMF interventionismin on horjuttaminen itsenäiset hallitukset ja kirjaimellisesti hajottaa koko maan taloudelle. Tämä saavutetaan manipuloinnin Keskeisten makrotaloutta välineiden sekä suoranainen riki rahoitusmarkkinoiden, myös valuuttamarkkinoilla.
Saavuttamaan sen ääneen lausumaton tavoitteet, IMF, Maailmanpankin ja usein kuullen US Treasury ja ulkoministeriön-, tulee käyttöä valvotaan nimityksillä kuten valtiovarainministeri, keskuspankin pääjohtaja sekä johtavien vastaavien virkamiesten maan yksityistämisohjelma.Nämä keskeiset nimitykset edellyttävät (epävirallinen) hyväksymisestä "Washington konsensus" ennen neuvottelukäyttäytymisen liittyvät miljardien IMF bailout sopimuksen.
Beneath retoriikkaa, reaalimaailmassa rahan ja luottojen, IMF on useita liittyvät toiminnalliset tavoitteet:
1) keräämisen helpottamiseksi Velanhoitovelvollisuuksien ja samalla varmistaa, että maa pysyy velkaantunut ja sen valvonnassa sen ulkoisten lainanantajien.
2) kohdistaa puolesta maan ulkoisen velkojat täyden määräysvallan maan rahapolitiikan, finanssipolitiikan ja julkisen talouden rakenteita,
3) uudistaa sosiaalisia ohjelmia, työlainsäädäntö, minimipalkkalainsäädännön mukaisesti etujen Länsi pääoman
4) purkamaan ulkomaankaupan ja investointien politiikkojen, myös rahoituspalvelujen ja teollis-ja tekijänoikeudet,
5) toteuttaa yksityistämistä avainalojen talouden kautta valtion omaisuuden myyntiin ulkomaisille yrityksille.
6) helpottaa haltuunotto ulkomaisen pääoman (mukaan lukien yrityskaupat) valittujen yksityisomistuksessa Ukrainan yritykset.
7) varmistaa sääntelyn purkaminen valuuttamarkkinoilla.
Vaikka yksityistäminen ohjelma varmistaa siirretä valtion varojen käsiin ulkomaisten sijoittajien, thän IMF: n ohjelma sisältää myös säännöksiä suunnattu horjuttaa maan yksityisomistuksessa liiketoiminnan ryhmittymiä.  samanaikaista "hajottaa" suunnitelma nimeltä "spin-off", kuten sekä "konkurssi ohjelma" toteutetaan usein, jotta käynnistää selvitystilaan, sulkemista tai rakenneuudistuksen suuri joukko kansallisesti omistamia yksityisiä ja julkisia yrityksiä.
"Spin off" menettely-joka määrättiin Etelä-Koreaan joulukuussa 1997 IMF bailout sopimusmääräysten tarvitaan hajottua useita Korean voimakas chaebolit (yritysryhmistä) pienempiin yritykset, joista monet sitten ottanut haltuunsa Yhdysvaltojen, EU: n ja Japanin pääkaupunki .. Mittava pankki etujen sekä erittäin kannattavaa komponentteja Korean korkean teknologian teollisen perustan siirrettiin tai myytyjä rock bottom hinnat Länsi pääomaa. (Michel Chossudovsky,  Globalisaatio Köyhyys ja New World Order , Global Research, Montreal, 2003, luku 22).
Nämä lavastettu konkurssi ohjelmat lopulta pyrkivät tuhoamaan kansallista kapitalismia. Vuonna Ukrainan tapauksessa, ne valikoivasti tavoite kaupallisia etuja oligarkkien, avaa oven haltuun huomattavan osan Ukrainan yksityisellä sektorilla EU: n ja Yhdysvaltain yritykset. Ehdot sisältyvät IMF-sopimuksen olisi koordinoitava niitä, jotka sisältyvät kiistanalainen EU-Ukraina-assosiaatiosopimuksen, joka Janukovitsh hallitus kieltäytyi allekirjoittamasta.

Väliaikainen pääministeri Arseni Yatsenyuk tapaa presidentti Obama White House, maaliskuu 2014 (White House kuva)

Ukrainan raju ulkomaanvelkatilastoihin
Ukrainan ulkomaanvelka on suuruusluokkaa 140 miljardia dollari.
Neuvotteluihin, joiden Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön ja ​​EU: n, IMF: n tukipaketti on olla luokkaa 15 miljardia dollaria.  Ukrainan maksamatta lyhytaikaisen velan on luokkaa 65 dollaria miljardia euroa eli yli neljä kertaa se määrä lupasi IMF.
Keskuspankin valuuttavaranto on kirjaimellisesti kuivuneet. Helmikuussa mukaan NUB, Ukrainan valuutta-rahastot olivat järjestyksessä niukka Yhdysvaltain 13700000000 dollaria, sen Special Drawing Rights IMF: n kanssa olivat järjestyksessä Yhdysvaltain 16.100.000 dollaria, sen kultavarannot US 1810000000 dollaria. oli vahvistamaton kertoo, että Ukrainan takavarikoitiin kulta ja lennättänyt New York, sillä "tallessa" alla huoltajuuden New Yorkin Federal Reserve Bank.
Alle bailout, IMF-puolesta toimivat Ukrainan Yhdysvaltojen ja EU: n velkojat-lainaa rahaa Ukraina, joka on jo varattu velkojen maksuun. Raha siirtyy velkojille. Laina on "kuvitteellinen rahaa". Ei yhden dollarin tästä rahasta tulee Ukrainassa.
Paketti ei ole tarkoitus tukea talouskasvua. Päinvastoin:  Sen päätarkoituksena on kerätä jäljellä lyhytaikainen velka, kun saostetaan horjuttaa Ukrainan talous ja rahoitusjärjestelmä.
Perusperiaate koronkiskontaa on, että velkoja tulee pelastus velallisen: "En voi maksaa velkani, Ei hätää poikani, minä lainata sinulle rahaa ja rahaa minulla lainata sinulle, maksat minulle takaisin".
Pelastus köysi heitettiin Kiev IMF ja Euroopan unioni on todellisuudessa pallo ja ketju. Ukrainan ulkomaanvelka, minkä osoittivat Maailmanpankin kymmenkertaistui kymmenessä vuodessa ja yli 135 miljardin dollarin. Korkojen yksin, Ukrainan on maksettava noin 4,5 miljardia dollaria vuodessa. Uusia lainoja on vain lisäisi ulkomaanvelkaa siis velvoittaa Kiovan "vapauttamaan" talouttaan vieläkin, myymällä yrityksille mitä on vielä yksityistetty. Ukraina, IMF "Shock Treatment" ja talous Warfare  By  Manlio Dinucci , Global Research, 21 maaliskuu 2014 
IMF lainasopimuksen, rahaa ei tulla maahan, Sitä käytetään laukaisemaan velan maksun huolto velvoitteita EU: n ja Yhdysvaltojen velkojille. Tältä osin mukaan Kansainvälisen järjestelypankin (BIS) "Euroopan pankit ovat yli 23 miljardia dollaria lainakannasta Ukrainassa."  Ukraina Facing taloudellinen epävakaus Mutta IMF voi pian apua - Spiegel Online, 28 helmikuu 2014
Mitä ovat "edut" on IMF paketti Ukrainaan?
IMF: n toimitusjohtaja Christine Lagarde bailout pyritään puuttumaan köyhyyden ja sosiaalisen eriarvoisuuden. Tosiasiassa mitä se tekee on lisätä velkaantuneisuus, kun taas lähinnä luovuttamassa ohjakset makrotalouden uudistus ja rahapolitiikan Bretton Woods-instituutioiden puolesta toimivan Wall Street.
Bailout Sopimukseen sisältyy käyttöönoton rajuja säästötoimia jotka kaikella todennäköisyydellä käynnistävät uusia sosiaalisia kaaos ja taloudellisia sijoiltaan. Sitä kutsutaan "politiikan luotonannon" eli myöntäminen varatut maksamaan velkojille vastineeksi Kansainvälisen valuuttarahaston "bitter taloudellinen lääketieteen" muodossa valikon uusliberalistisen politiikan uudistuksia. "Lyhyen aikavälin uhrauksia pitkän aikavälin hyödyn saavuttamiseksi" on motto Washington perustuva Bretton Woods-instituutiot.
Laina "ehtoja" voidaan määrätä-lukien rajuja säästötoimia--joka toimii köyhdyttää Ukrainan väestöstä yli rajojen maassa, joka on ollut IMF palvelus yli 20 vuotta. Vaikka Maidan liike oli manipuloitu, kymmenet tuhannet ihmiset valittaa he halusivat uuden elämän, koska heidän elintasonsa oli romahtanut seurauksena uusliberalistisen politiikan soveltamat peräkkäiset hallitukset, mukaan lukien presidentti Janukovitsh. Eivät he ymmärrä, että protestiliikkeen tukevat Wall Street, Yhdysvaltain ulkoministeriö ja National Endowment for Democracy (NED) oli tarkoitus tullessaan uuden vaiheen taloudellista ja sosiaalista tuhoa.
Historia IMF palvelus Ukrainassa
Vuonna 1994 alle puheenjohtajakaudella Leonid Kutshma, IMF paketti määrättiin Ukraina. Viktor Jushtshenko  -joka myöhemmin tuli presidentti vuonna 2004 tapahtuneen Värilliset Revolution-oli nimitetty vasta perustettu Ukrainan keskuspankki (NBU). Juštšenko sai kiitosta Länsi Talouslehdet kuin "rohkea uudistaja", hän oli yksi tärkeimmistä arkkitehdeista IMF: n 1994 uudistukset, jotka tarjoillaan horjuttaa Ukrainan kansantaloudelle. Kun hän juoksi vuonna 2004 vaaleihin vastaan ​​Janukovitshin, hän tukivat säätiöiden kuten National Endowment for Democracy (NED). Hän oli Wall Streetin ensisijainen ehdokas.
Ukraines "1994 IMF paketti saatiin valmiiksi suljettujen ovien takana Madridissa 50 vuotta vuosipäivää huippukokouksessa Bretton Woods. Se edellytti Ukrainan hallitusta luopumaan valtion valvonnan valuuttakurssi johtaa massiivinen romahdus valuuttaa. Jushtshenko oli keskeinen rooli neuvoteltaessa ja toteutettaessa 1994 sopimusta sekä luoda uutta Ukrainan kansallinen valuutta, joka johti dramaattiseen romahtaminen reaalipalkkojen:.
Jushtshenko päälliköksi keskuspankin vastasi purkamalla kansallisena rahayksikkönä lokakuu 1994 "shokkihoitoa":
  • Leivän hinta nousi yhdessä yössä 300 prosenttia,
  • sähkön hintoja 600 prosenttia,
  • joukkoliikenne 900 prosenttia.
  • elintaso romahti
Mukaan Ukrainan Tilastokomitean, lainaama IMF,  reaalipalkat vuonna 1998 oli laskenut yli 75 prosenttia suhteessa niiden 1991 tasolle. ( http://www.imf.org/external/pubs/ft / scr / 2003/cr03174.pdf  )
Ironista kyllä, IMF sponsoroi ohjelman tarkoituksena oli lievittää inflaatiopaineita: se koostui määrätessään "dollari-" hinnat köyhtynyt väestö ja tulos alle kymmenen dollaria kuukaudessa.
Yhdistettynä äkillisesti nousut polttoaineiden ja energian hintojen nosto tukien ja jäädyttää luotolla contributed tuhoaa teollisuuden (sekä julkisten että yksityisten) ja heikentää Ukrainan menestystarinaa taloutta.
Marraskuussa 1994 Maailmanpankki neuvottelijat lähetettiin tutkimaan uudistaa Ukrainan maataloudessa. kaupan vapauttamista (joka oli osa taloudellisen paketin), US viljan ylituotantoa ja "elintarvikeavun" oli poljettu kotimarkkinoilla, edistää epävakautta yksi Maailman suurin ja tuottavin vehnä talouksien  (esim. verrattavissa Amerikan Mid West). Michel Chossudovsky  IMF Sponsoroidut "Demokratia" Ukrainassa, Global Research 28. marraskuuta 2004 kursivointi)
IMF-Maailmanpankki oli tuhonnut Ukrainan "leipäkori".
Vuoteen 1998, sääntelyn purkaminen viljamarkkinoilla, nousut polttoaineen hinta ja kaupan vapauttaminen johti lasku viljan tuotanto 45 prosenttia suhteessa sen 1986-90 tasolle.Romahdus kotieläintuotannon, siipikarjan ja maitotuotteet oli vieläkin dramaattisempi. (Katsohttp://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2003/cr03174.pdf ).  kumulatiivinen lasku BKT johtuvat IMF sponsoroi uudistukset oli yli 60 prosenttia 1992-1995.
Maailmanpankki: Fake köyhyyden lievittämiseen
Maailmanpankki on äskettäin myöntänyt, että Ukraina on köyhä maa. (Maailmanpankki,  Ukraina yleiskatsaus , Washington DC, päivitetty 17 helmikuu 2014):
"Todisteet osoittavat, Ukraina on edessään terveydenhuollon kriisi, ja maa tarvitsee tehdä kiireellisiä ja laajoja toimenpiteitä sen terveydenhuoltojärjestelmän kääntää heikkenevä kansalaisten terveyttä. Raakaöljyn aikuisten kuolleisuus Ukrainassa  ovat korkeampia kuin sen lähinaapureiden, Moldovan ja Valko , ja korkeimpia paitsi Euroopassa, mutta myös muualla maailmassa. "
Mitä mietinnössä ei mainita, että Bretton Woods-instituutioiden läpi prosessin taloudellinen suunnittelu-pelit keskeinen rooli saostetaan jälkeisen Neuvostoliiton romahduksen Ukrainan talouden. Dramaattinen jakautuminen Ukrainan sosiaalisia ohjelmia kantaa sormenjäljet ​​IMF ja Maailmanpankin säästötoimia johon sisältyi tahallinen underfunding ja purkamisesta Neuvostoliiton aikakauden terveydenhuollossa.
Maatalouden osalta, Maailmanpankki toteaa Ukrainan "valtava maatalouden potentiaali", kun jätetään mainitsematta, että  Ukraina leipä-kori tuhoutui osana US-IMF-Maailmanpankki paketti . Mukaan Maailmanpankin: "Tätä potentiaalia ei ole täysin hyödynnetty, koska masentunut maatilojen tuloja ja puute nykyaikaistamista alan sisällä."
"Masentunut maatilojen tulot" eivät ole "syy" he ovat "seuraus" IMF ja Maailmanpankin rakennesopeutusohjelmaan. Vuonna 1994 maatilojen tuloja oli laskenut järjestyksessä 80% suhteessa 1991 jälkeen lokakuu 1994 IMF: n ohjelman suunnitellut sitten NUB kuvernööri Viktor Jushtshenko. Heti 1994 IMF uudistuspaketin, Maailmanpankki täytäntöön (vuonna 1995) yksityisen sektorin "siemen-hanke", joka perustuu "vapauttamista siementen hinnoittelua, markkinointia ja kauppaa". Hinnat maatalouden tuotantopanosten lisääntynyt dramaattisesti johtaa merkkijono maatalouden konkurssit.  Projektit: Maatalouden Seed kehittämishanke | Maailmanpankki , Washington DC, 1995.
IMF: n 2014 "järkytys ja kunnioitusta" talous Bailout
Kun vallitsevat Ukrainassa tänään on selvästi erilainen kuin sovellettu 1990-luvulla, on ymmärrettävä, että  määrääminen uuden aallon makrotaloudellisten uudistusten (tarkasti IMF politiikan ehtojen) toimii köyhdyttää väestölle, joka on jo köyhtynyt.  Toisin sanoen IMF: n 2014 "järkytys ja kunnioitusta" muodostaa "lopullinen isku" sarjana IMF interventioiden leviää kestää yli 20 vuotta, jotka ovat vaikuttaneet horjuttaa kansantalouden ja köyhdyttää Ukrainan väestöstä.
Alustavat tiedot  viittaavat siihen, että IMF bailout antaa etukäteen dollaria 2-miljardia avustuksena, jota seuraa myöhemmin lainan 11 dollaria miljardia euroa. Euroopan investointipankki (EIP) antaa vielä 2 miljardia euroa, ja koko paketti noin 15 miljardia dollaria.(Katso  Venäjän Ääni,  21 maaliskuu 2014)
Rajuja säästötoimia
Kiovan hallitus on ilmoittanut, että  IMF vaatii 20% leikkaus Ukrainassa `s valtion talousarviosta,  mikä merkitsee rajuja leikkauksia sosiaalisiin ohjelmiin, yhdistettynä vähennyksiä palkkoja julkisen sektorin työntekijät, yksityistäminen ja myynti valtion omaisuuden.IMF on myös kehottanut "asteittain" energian tuet, ja sääntelyn purkaminen valuuttamarkkinoilla.Kanssa hallitsemattomaksi velat, IMF päättää myös myydä pois ja yksityistäminen suurten julkisten varojen sekä haltuunotto kansallisen pankkisektorin.
Uusi hallitus painostanut IMF ja Maailmanpankki ovat jo ilmoittaneet, että vanhuksia eläkkeet on määrä rajoitettiin 50%. Hyvissä 21 helmikuu julkaisu, Maailmanpankki oli asettanut suuntaviivat vanhuuden eläkeuudistuksen maissa "Emerging Europe ja Keski-Aasiassa" Ukraina mukaan lukien. Vuonna täysin kierretty logiikkaa,   "suojaaminen vanhukset" toteutetaan leikkaamalla heidän eläke-edut , mukaan Maailmanpankki. (Maailmanpankki,  Merkittävät Pension vaaditut uudistukset Emerging Europe ja Keski-Aasiassa , Washington Dc 21. helmikuuta 2014)
Puuttumisen vuoksi todellinen hallitus Kiovassa, Ukrainan poliittinen käsittelijät valtiovarainministeriön ja NUB tottelee diktatorisia Wall Street: IMF: n rakennemuutosohjelmat lainasopimus Ukraina ovat tuhoisat sen sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset.
Eliminointi
Osoittaa "vääristänyt energian tukia", hinta sääntelyn purkaminen on ollut pitkäaikainen kysyntä sekä IMF: n ja Maailmanpankin. Energian hinta oli pidetty suhteellisen alhaisena Janukovitshin hallitus pitkälti seurauksena kahdenvälinen sopimus Venäjän kanssa, joka antoi Ukraina edullisia kaasu vastineeksi laivastotukikohta vuokrasopimuksen Sebastopol. Tämä sopimus on nyt mitätön. On myös syytä huomata, että hallitus Krimin on ilmoittanut, että se ottaisi omistusoikeus kaikkiin Ukrainan valtion yritykset Krimillä, mukaan lukien Mustanmeren kaasukenttien.
Kiovan väliaikainen hallitus on ymmärtää, että Ukrainan vähittäiskaupan kaasun hintojen pitäisi nousta 40% "osana talousuudistusten tarvitaan avata lainoja Kansainvälisen valuuttarahaston".Tämä tiedote ei käsitellä mekaniikka täydet sääntelyn purkaminen, joka nykyisissä olosuhteissa voisi johtaa energian hintojen noususta yli 100 prosenttia.
On syytä muistuttaa tässä yhteydessä, että Peru elokuussa 1991 oli asettaa vaiheessa "shokkihoitoa" energian hinnan nousu, kun bensiinin hinta Lima paisuivat yössä 2978% (30 kertaiseksi). Vuonna 1994 osana välisen valuuttarahaston ja Leonid Kutshma, sähkön hinta lensi yön yli 900 prosenttia.
"Enhanced valuuttakurssien joustavuutta"
Yksi keskeisten komponenttien IMF interventio on sääntelyn purkaminen valuuttamarkkinoilla.Sen lisäksi massiivinen menoleikkauksia, IMF: n ohjelma vaatii "tehostettu valuuttakurssien joustavuutta" eli poistamalla kaikki valuuttasäännöstelystä.  Ukraina: arviointikertomus 2012 IV artiklan kuuleminen , Katso myös  http://www.imf.org/external / pubs/ft/scr/2012/cr12315.pdf .
Alusta alkaen ja Maidan protestiliikkeen joulukuussa 2013, valuuttasäännöstelystä oli hoitojakson kanssa pyritään tukemaan hyrvnia ja aiheutuvat massiivinen ulosvirtaus pääomaa.
IMF sponsoroi bailout kirjaimellisesti rosvota valuuttavaranto hallussa Ukrainan keskuspankki (NBU). Tehostettu valuuttakurssien joustavuutta IMF ohjeet on vahvistanut uuden NBU kuvernööri Stepan Kubic. Ilman käytännössä mitään Valuuttavaranto, valuuttakurssien joustavuutta on taloudellinen itsemurha: se avaa oven spekulatiivisia lyhyen myymiseen (mallin 1997 Aasian kriisi) kohdistuu Ukrainan valuutan, hrynia.
Institutionaaliset keinottelijat, jotka sisältävät suuria Wall Street ja eurooppalaiset pankit sekä hedge-rahastot ovat jo sijoittuneet. Manipulointia valuuttamarkkinoilla toteutetaan johdannaissopimusten kautta kauppaan. Major rahoituslaitosten on yksityiskohtaista sisäpiiritietoa osalta keskuspankin politiikkaa, jonka avulla ne rig valuuttamarkkinoilla.
Oli joustava valuuttakurssi järjestelmä, keskuspankki ei aseta rajoituksia Forex liiketoimia.Keskuspankki voi kuitenkin päättää, alle neuvoja IMF-torjua spekulatiivinen hyökkäys valuuttamarkkinoilla, joiden tarkoituksena on säilyttää pariteetti Ukrainan hryvnia. Ilman valuuttasääntelyn, tämä toimintalinja edellyttää Ukrainan keskuspankki (ilman Valuuttavaranto) pönkittää vaikeuksissa currency lainarahalla, mikä osaltaan pahentaa velkakriisiä.
[Kaavio osoittaa laskua hryvnia suhteessa Yhdysvaltain $ yli 20% yli kuuden kuukauden jakson]
USD-UA hryvnia valuuttakurssi   (120 päivää)
On syytä muistuttaa tässä yhteydessä, että Brasilian marraskuussa 1998 oli saanut varautumisen bailout lainaa IMF: ltä on noin 40 miljardia dollaria. Yksi ehdoista lainasopimuksen oli kuitenkin täydellinen vapauttaminen valuuttamarkkinoilla. Tämä lainan tarkoituksena on auttaa Keski Banking ylläpitämisessä yhdenvertaisuus Brasilian real. Käytännössä se johti Brasiliasta taloudellinen kaatua helmikuussa 1999.
Brasilian hallitus oli hyväksynyt ehtoja. Varjostivat pääomapako suuruusluokkaa 400 miljoonaa dollaria päivässä, rahaa myönnetty IMF lainaa-jolla oli tarkoitus pönkittää Brasilian keskuspankit varannot ryöstettiin muutamassa kuukaudessa. IMF lainasopimuksen Brasilia käytössä institutionaaliset keinottelijat ostaa aikaa. Useimmat rahaa alle IMF lainaa oli anastanut muodossa spekulatiivisten voittojen kertyvien suurten rahoituslaitosten.
Ukrainan osalta, vaihtamista lisätä joustavuutta tuhoisaa. Toisin kuin Brasilia, keskuspankki ei ole Valuuttavaranto, joiden avulla se puolustaa omaa valuuttaansa. Missä NBU saada lainaksi Valuuttavaranto? Useimmat myönnettäisiin nyt ehdotetun IMF-EU apupaketin on jo varattu ja niitä voitaisiin käyttää tehokkaasti puolustamaan hrynia vastaan ​​"lyhyeksi myynti" spekulatiiviset hyökkäykset valuuttamarkkinoilla. Todennäköisin skenaario on, että hrynia kokee huomattavaa laskua, jotka johtavat merkittäviin korotukset hintojen olennaisia ​​hyödykkeitä, kuten ruokaa, polttoainetta ja kuljetus.
Olivat keskuspankki voi käyttää lainattu varaa pönkittää hrynia, tämä lainannut rahat olisi nopeasti reappropriated, luovutettiin valuuttakeinottelijat hopealautasella. Tämä skenaario propping kansallisessa valuutassa käyttäen lainattu Valuuttavaranto (eli Brasiliassa vuonna 1998-99) olisi kuitenkin auttaa lyhyellä aikavälillä paennut pois välittömästi romahtaminen standardin.
Tämä menettely tarjoaa "ylimääräistä aikaa" keinottelijoita, jotka ovat kiireisiä ryöstöretki keskuspankin (lainattu) valuuttavarantoa. Se mahdollistaa myös väliaikainen hallitus lykätä pahimmat vaikutukset IMF: n "tehostettu valuuttakurssien joustavuutta" myöhempään ajankohtaan.
Kun lainattu kovaa valuuttavarannon keskuspankin loppuu-eli välittömässä jälkimainingeissa 25. toukokuuta presidentinvaaleja-arvo hrynia menemme valuuttamarkkinoilla, mikä puolestaan ​​laukaisee dramaattinen romahdus elintason. Yhdessä kuoleman kahdenvälisiä taloussuhteita Venäjään liittyvät maakaasun Ukrainaan, energian hinta vaikuttaa myös teilataan kasvaa dramaattisesti.
Uusliberalismin ja uusnatsien ideologian lyöttäytyä: tukahduta protestiliike IMF

Kanssa Svoboda ja oikeassa sektorissa poliittiset nimitykset vastaa kansallisen turvallisuuden ja asevoimien, todellinen ruohonjuuritason protestiliike kohdistuu IMF: n tappava makrotaloudellisia uudistuksia, kaiken todennäköisyyden julmasti tukahdutettu Oikea sektoreista "ruskea paidat" ja National Guard puolisotilaallisten johti  Dmitri Yarosh [vasen kuva, keskustan mikrofoni] puolesta Wall Street ja Washington konsensusta. Viime kehityksen Oikea Sector Dmitri Yaroch on ilmoittanut ehdokkuudestaan ​​tulevissa presidentinvaaleissa. (Kannatus Yaroch on alle 2%).
"Venäjä laittaa Yarosh kansainvälisesti etsintäkuulutettu lista ja syyttäen häntä yllyttämisestä terrorismin jälkeen hän kehotti Tšetšenian terrori johtaja Doku Umarov käynnistää hyökkäyksiä Venäjällä yli Ukrainan konfliktin. Äärikansallisen johtaja on myös uhannut tuhota Venäjän putkistoja Ukrainan alueella. "(RT 22. maaliskuuta 2014)
Samaan aikaan Ukrainan valtion syyttäjä, joka kuuluu myös uusnatsien ryhmittymä, on toteuttanut menettelyjä, jotka estävät omistusosuus julkisen rallit ja protestit kohdistuvat väliaikainen hallitus.
Tässä uudessa ja laajennettu painos Chossudovsky kansainvälinen bestseller, kirjailija hahmotellaan ääriviivat New World Order joka ruokkii ihmisten köyhyys ja ympäristön tuhoutuminen, luo sosiaalista apartheid kannustaa rasismia ja etniset selkkaukset ja heikentää naisten oikeuksia .
Tuloksena hänen yksityiskohtaisia ​​esimerkkejä eri puolilta maailmaa osoittavat niin vakuuttavasti, on globalisaatio köyhyys.
 Tämä kirja on taitava yhdistelmä selkeä selitys ja vakuuttavasti väitti kritiikki perustavanlaatuinen, mihin suuntaan maailma on menossa taloudellisesti ja taloudellisesti.
Tässä uudessa laajentuneessa painos - joka sisältää kymmenen uutta lukua ja uusi johdanto - kirjoittajan arviot syitä ja seurauksia nälänhädän Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, dramaattinen romahdus rahoitusmarkkinoiden kuoleman valtion sosiaalisten ohjelmien ja tuho johtuvat yritysten supistukset ja kaupan vapauttaminen.


Michel Chossudovsky on palkittu kirjailija, taloustieteen professori (emeritus) yliopistossa Ottawan, perustaja ja johtaja tutkimuskeskus Globalisaatio (CRG), Montreal ja päätoimittaja globalresearch.ca verkkosivuilla. Hän on kirjoittanut Globalisaatio Köyhyyden ja New World Order (2003) ja USA: n "sota terrorismia vastaan" (2005). Hänen viimeisin kirjansa on oikeus Kohti kolmannen maailmansodan Skenaario: Vaarat Nuclear War (2011). Hän on myös tekijä Encyclopaedia Britannica. Hänen kirjoituksensa on julkaistu yli kahdellekymmenelle kielelle. Hän pääsee atcrgeditor@yahoo.com
Tunnisteet:    edia »vallanvaihdos Ukrainassa ja IMF: n Bitter" talous Medicine "

Ei kommentteja: