Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Western Unity Against Russia a Masterpiece of Illusion

4. Media »Länsi Unity Venäjää vastaan ​​Masterpiece of Illusion

Länsi Unity Venäjää vastaan ​​Masterpiece of Illusion

Kun Yhdysvaltain presidentti Barack Obama avasi Euroopan kiertueelle tällä viikolla se oli kutkuttava koreografia käsikirjoittanut lavaste: valot, Camera, Action jne. juoni on tuttu kielikuvaa. Amerikassa, loistava majakka demokratian ja ihmisoikeuksien, tulee pelastus Euroopan pulassa juuri ennen kuin ne tuhojaan eläimellinen Euroopan uusintarikollisuutta sotaan.
Euroopan poliittinen luvut yhä alhainen kaliiperi heittäytyvät tämä amerikkalainen parodia todellisuudesta esiintymällä yhdistyä Obaman kehotusta kovempia pakotteita Venäjää vastaan. Britannian David Cameron ja hänen Saksan ja Ranskan kollegansa, Angela Merkel ja Francois Hollande, varoitti määrätä taloudellisia seuraamuksia Venäjän yrityksissä ja teollisuudessa. Paljon mahtipontisuus ja melodraama oli kuin tilauksesta, mutta siellä oli selvästi puutteellista rohkeutta seurata.
Obaman Euroopan vierailu tällä viikolla se tuntui enemmän kuin sattumaa, että presidentti teki ensimmäisen julkisen lausunnon Amsterdam museo. Valittava sellaisia ​​sisäänlämpiävä paikka käynnistää Obaman sukkuladiplomatia voi aluksi tuntua oudolta.
Kuten Washington Post raportoi: «Presidentti Obama eläytyä päivä diplomatian maanantaina hän pyrki ralli kansainvälistä yhteisöä ympäri pyrkimyksiä eristää Venäjää sen jälkeen tunkeutumisen Ukraina».
Ja kuitenkin Yhdysvaltain presidentti valitsee museo aloittaa näennäisen tärkeä diplomaattinen viikolla? Se oli Amsterdamin Rijksmuseum, jossa hän julisti kansainvälisen oikeuden ja tarve yhtenäisenä rangaista Venäjän «loukkaa itsemääräämisoikeutta ja alueellista koskemattomuutta muita kansoja».
American johtajan lausahduksia tehtiin seisten edessä Rembrandtin mestariteos, Night Watch.Valmistui 1642, luonnollista kokoa muotokuva Hollannin sotilaita pidetään yksi maailman hienoimmista taidekokoelma. Maalaus, muuten piti panna salainen varastointi välillä 1939-45 pelastaa se vaurioita toisen maailmansodan aikana.
Obama julisti: "Eurooppa ja Amerikka ovat yhdistyneet tukemme Ukrainan hallituksen ja Ukrainan kansaa, olemme yksimielisiä määrätä kustannuksia Venäjästä tähänastisista toimista,».
Tiedostamaton viesti tässä: Washington on tulossa Eurooppaan rallin edistää hyviä puolustamaan demokraattisia periaatteita, sivistynyt arvot ja voittaa julmuuteen. Obaman olettama on syvä resonanssi American mytologiaa «exceptionalism» ja hyvänlaatuisia valtaa.
Amerikkalainen näyttelijä-ohjaaja George Clooney on uusi maailmansodan elokuva, Monuments Men, on esimerkki tästä siirappimaista American turhamaisuus ja irvikuva historiaa. Clooney uusin elokuva - siitä, miten erityisesti osoittanut amerikkalainen joukkue johti tehtävä pelastaa Euroopan taidekokoelmia natsien ryöstelyä - pyrkii vahvistamaan American myytti, että juuri he pelastivat Eurooppaan Savage sodan ja hävityksen aikana 20-luvulla.
American puuttuminen ensimmäisen ja toisen maailmansodan on, että «poikkeuksellisissa» Yhdysvaltain kansallisen mytologian kuvata jalo uhraus, joka veti Eurooppa takaisin partaalla nihilismin valoon liberaalin demokratian.
Kaikuvat tämä keinotekoinen kertosäkeeseen, Länsi tiedotusvälineet ovat valu Venäjän johdolla Vladimir Putin, sillä suurin uhka Euroopan rauhalle, koska kylmän sodan yli 20 vuotta sitten. Älä välitä väistämätön tosiasia, että se oli Neuvosto-Venäjällä, joka vastaa pitkälti kukisti Saksan fasismia 1945.
Mutta välillä yksinkertainen linjat, siellä on runsaasti todisteita siitä, että Washington johtama liittolaiset ovat kaukana yhdistyneet tai luottavat käsittely Venäjällä ja viime mullistusten Ukrainassa.
Ensinnäkin on legitiimiyskriisi varten ns lännen johtajat. Kun ryhmän jäsenet Seitsemän myöhemmin kuvattiin Haagin huddled pöydän ympärillä vähän ilmaisevien lippujen kansallisuuksista kerääminen oli kaikki vakavana ja koulun ruokalassa.
G7 julkilausuma peruuttamisesta suunnitellun Group of Eight huippukokouksessa Venäjän Sotshissa sanoi: «Me keskeyttää osallistumisemme G8 kunnes Venäjä suunnanmuutos ja ympäristön tulee takaisin, jos G8 voi olla järkevää keskustelua».
Se ei kuulosta julkilausuma vakaumus. «Me keskeyttää osallistumisemme ...», ei «kiellämme Venäjä», paljastaa paljon ahdistunut lehmänkauppojen keskuudessa elitistinen klubi keksiä «yhtenäinen» julkilausuman.
Kriisi legitimiteettiä Washington ja sen klikki liittolaisia ​​johtuu siitä, että nämä maat eivät enää talousmahtien että ne kerran olivat. Keskus maailmantalouden painopisteen siirtyessä BRICS - Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka, joukossa muihin kehittyviin talouksiin. Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa ovat tulevaisuudessa; Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ovat menneisyyttä.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei harjoittaa moukkamainen politiikassa kateutta kun hän kohautti pois G8 foorumin tarpeeton kokonaisuus muutenkin. Se on tosiasia.
Niinpä, mistä tämä Länsi klubi, uhka taloudellisia pakotteita Venäjää vastaan ​​väitetyistä rikkomuksista Ukrainassa kuulostaa selvästi ontto ja impotentti.
Länsi kriisi poliittinen oikeutus näkyy myös keskuudestaan ​​yleisölle. Tällä viikolla näki mäiske Ranskan hallitsevan sosialistipuolueen kunnallisvaaleissa ja nousu vastustaminen ja syvästi euroskeptistä Kansallinen rintama.
Ranskan presidentti Francois Hollande henkilökohtainen kyselyssä arvosanan on osunut kaikkien aikojen alhaisimmalle tasolle, ja tämä sama kroonista tyytymättömyyttä poliittinen luokka voidaan nähdä muissa läntisissä valtioissa liikaa. Pysähtynyt talouksien ja ennätysmäärä köyhyys ja työttömyys heikentävät viranomaisen vakiintuneiden läntisten johtajien ja hallitusten.
Joten, huolimatta yrityksistä koota vakavana ja tarkoituksen yli tapahtumista Ukrainassa ja väärinkäytöksistä, Venäjä, Länsi yleinen ei ole ruokahalu kuunnella tekopyhää poliittista saarnoja. Miten nämä poliitikot löytää kiireellisyyden ja taloudelliset keinot yhtäkkiä heittää miljardeja dollareita Ukrainan, kun on niin paljon sosiaalinen tarve laiminlyöty lähempänä kotia?
Julkinen tyytymättömyyttä kansallisten hallitusten laajennetaan ylikansallista Euroopan unionin.Tämä selittää myös dramaattinen nousu Kansallisen rintaman Ranskassa ja kasvava suosio samanlainen anti-EU kansallismieliset puolueet muualla Euroopassa.
Yhteinen teema on halveksuntaa syrjässä Euroopan byrokraatit, jotka näyttävät enemmän kiinnostunut EU: n laajentumisen rinnalla yhä enemmän taloudellisia säästötoimenpiteitä kansalaisille.
Ajatus, että herjataan Euroopan lukuja, kuten Cameron ja Hollande, valokuvataan kanssa yhtä halveksittu Euroopan byrokraatit Herman Van Rompuy ja José Manuel Barroso - ja että tämä kuva on tarkoitus jotenkin edustaa vahva ja yhtenäinen kansanrintama American johtama pakotteita Venäjää vastaan on naurettavaa ja näennäistä.
Tämä salaliittoa poliitikkojen voi olla ulkonäkö yhtenäisyyttä, mutta mitä tällainen eliitti «yhtenäisyyden» tarkoittavat, kun he ovat yhä vähentyneet silmissä oman väestönsä ja muualla maailmassa?
Jopa tämän salaliittoa, näennäinen yhtenäisyys on vakuuttava. Vakavampia seuraamuksia, että Washington on ajanut ovat toistaiseksi ei ole hyväksynyt Euroopan unionissa - huolimatta retoriikkaa.


Erityisesti Saksan liittokansleri Angela Merkel kärjistäen kieltäytyi ottamasta provosoiva linja «kieltämistä» Venäjä G8, jonka Washington, Lontoossa ja Pariisissa olisi halunnut. Merkel ristiriidassa Ranskan ulkoministeri Laurent Fabius, joka oli aiemmin vaatimalla, että Venäjä oli keskeytetty foorumi.
Merkelin vähemmän vastakkainasettelua asenne oli myös toisti Italian ulkoministeri Frederica Mogherini, joka muistutti, että Venäjä on «tärkeä [kauppa] kumppani» ja että foorumi, joka ei pitäisi olla kiinni.
Kaukana G7 klikki, sekä Suomen ja Belgian hallitukset myös varoitti diplomaattisia vastakkainasettelua Moskovan kanssa. EU-ja Nato-Norjan sanoi, että se oli peruuttamalla kahdenvälinen sotilaallinen järjestelyt Venäjän kanssa, mutta se kuulemma lisäsi, että muiden alojen suhteet Venäjään olivat pysyvät normaaleina. Sveitsin presidentti Didier Burkhalter sanoi, että hänen maansa ei olisi täytäntöön Yhdysvalloissa tai EU: n pakotteet Venäjän rahoittajille.
Monet 300 miljoonaa tai niin Euroopan kansalaisten - huolimatta virallisen asenne joidenkin johtajien - ovat hyvin tietoisia kahdenvälisen kaupan Venäjän kanssa. EU: n kauppa Venäjän kanssa on kymmenkertainen määrä, joka välillä Yhdysvaltojen ja Venäjän.
Sivun EU-Venäjän kauppa on öljy ja kaasu, jonka osuus on noin kolmasosa EU: n keskiarvosta tarjontaa. Vuonna itäosassa blokin, venäläisen kaasun muodostaa 80-100 prosenttia kokonaiskulutuksesta.
Saksan kaupallinen sidos Venäjän kanssa on strategisesti tärkeää, ei vain Saksan lisäksi muualla Euroopassa. Saksan myytyjä liiketoimintoja 60000000000dollaria-arvosta tavaraa Venäjälle viime vuonna. Ei ole yllättävää, Saksan bisnesluokan äänekkäästi vastustaa enempää ratcheting jopa pakotteiden Venäjää vastaan. Saksan vienti ryhmä, BGA, sanoo tällainen siirto olisi «katastrofaalinen» varten yli 6000 saksalaiset yritykset, jotka harjoittavat liiketoimintaa siellä.
Toinen Saksan liike kuva, Eckhard Cordes, johtaja Itä-komitean, voimakas Venäjä-yrityksiä aulassa ilmaisi pelkoa, millaisia ​​vaikutuksia on seuraamuksia. Hän kertoi Saksan tiedotusvälineiden: «Meillä on strateginen kumppanuus. tuomaan kansoja. Ja nyt haluamme kattaa itseämme seuraamuksia? Minusta tämä vaikea kuvitella ».
Että vastuu Euroopan suurin talous on työläs rajoittaa Merkel. Der Spiegel kommentoi Merkelin dilemma: «Hänen vaalivoitto viime syksynä johtui osittain hänen lupauksensa suojella Saksaan ikävää liittyvät euroa [valuutta] kriisiin. Tätä he odottavat nyt päässä Berliinin kurssin Ukraina kriisi: turvallisuuden ja vakauden ».
Kaikkialla Euroopassa, liikemiehiä, teollisuuden, työntekijöiden ja suuren yleisön ymmärtää, että uhmakkuus taloudellisia pakotteita Venäjää vastaan ​​- julki yhä edustava ja avioton poliittinen luokka - satuttaa heitä eniten - jokapäiväisessä elämässään. Laajemman yleisön tietää, että sotaisa eliitin Washington, Lontoossa, Pariisissa ja Brysselissä on paljon vähemmän menetettävää jatkaa vastakkainasettelua Venäjän kanssa.
Ehkä menneiltä vuosikymmeniltä, ​​kansat voitaisiin asettui lippu kansalliskiihkoinen poliittisia puheita. Nykypäivän globaalissa taloudessa, tuollainen holhoava vaikutusvalta on päättynyt, ja kaikki yritykset elvyttää se nähdään vielä enemmän halveksuntaa.
Paolo Scaroni, johtaja Italian energia jättiläinen ENI, kertoi Financial Times tylppä ehdoin: «Me tarvitsemme Venäjän kaasua joka päivä. He tarvitsevat rahaa joka vuosi tai kaksi vuotta. Jos keskellä kova talvi, meillä ei ole Venäjän kaasua, olemme pulassa. Mutta Venäjä ei ole pulassa, jos he saavat rahamme päivän jälkeen ».
Scaroni myös vahvisti sen, mitä muut energian analyytikot ovat sanoneet viime aikoina, nimittäin, että South Stream maakaasun projekti Venäjältä Eurooppaan on heitetty epävarmuus Ukraina jännitteet Moskovan ja Brysselin välillä.
Tämä hanke lupasi lisätä maakaasun toimitukset EU, joka olisi todennäköisesti alentaa kustannuksia kuluttajille. Nyt, kiitos sapelinkalistelua Washington ja sen pienen klubin EU «johtajien», että hanke on vaarassa.
Mitä tämä viittaa on valtava irrota välillä poliitikkojen Washington ja Euroopassa ja koko väestössä. Että katkaista johtuu syvä taloudellisia ja sosiaalisia kysymyksiä, jotka liittyvät kuoleman kapitalistisen yhteiskunnan, mutta uusin romahdus Venäjän kanssa Ukrainassa tuo yleisön tyytymättömyys etualalle.
Länsi yleinen tietää myös, että Länsi tiedotusvälineet eivät kerro koko tarina. Jälkimmäinen näyttävät olevan sitoutunut purveying itsekästä kerronnan varten elitistinen poliittisella asialistalla sijaan paljastaa, mikä on todella vaakalaudalla Ukrainan osalta.
Venäjän turvatoimia sen rajalla Länsi-horjutti Ukrainassa ja perustuslaillisesti yhdistyi eteläisen maakunnan Krimin vääristyvät hirveä väkivaltaisuudet. Venäjän legitiimeistä varoittavana kansallista turvallisuutta koskeviin toimenpiteisiin esitetään paha peikko uhkaa «Splinter Eurooppa» - sanoin Saksan ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier.
Tämä sarjakuva-kuin muotokielenä riistetty merkittäviä seikkoja, tosiseikkoja, joiden tiedetään yleisölle sen pääsy vaihtoehtoisiin tiedotusvälineet. Kuten se, että Washington ja sen eurooppalaisten liittolaisten ovat niitä, jotka aloitti levottomuudet Ukrainassa valvomalla vallankaappaus Kiovassa 23. helmikuuta - kolmen kuukauden kuluttua järjestettyjä katuväkivaltaa. On länsimaiden hallitukset, jotka ovat rikkoneet kansainvälistä lakia ja itsemääräämisoikeutta - eikä ensimmäistä kertaa.
Uuden vaaleilla Länsi tukemaa hallintoa Kiovassa koostuu uusnatsien ja muut fasistit, jotka ovat valloilleen kaaosta ja väkivaltaa kaikkialla Ukrainassa - uusimmat esimerkkejä ovat hyökkäyksiä pro-Venäjän virkamiehiä ja omaisuuden, aseellisesta ryöstöstä Venäjän-sidottu junat ja häirintä neutraalin mediapalveluja.
On vaadittu joukkomurhaan ja terrorismia vastaan ​​Venäjän kansan vallankaappauksen tulostimet, mukaan lukien Länsi-eliitit "rakas demokratiaa prinsessa, Julija Timoshenko, joka oli hiljattain kiinni ihannoimisesta« selkäsauna »Venäläiset ja kääntämällä Venäjän alueita tuhka ydiniskun.
Mutta älä anna tosiasioiden tiellä hyvän tarinan, kuten Länsi-eliitti voisi sanoa. Ja että tarina on, että Euroopassa on lähes sodassa uudelleen, koska «vanhat barbaariset tavat». Mikä parasta, se on Amerikka - «rohkea, demokraattinen Amerikka» - joka on jälleen kerran Euroopan tuominen takaisin sivistyneen rauhaa ja harmoniaa, tällä kertaa venäläisten hirmuvaltaa, toisin kuin natsifasismin ennen.
Ongelmia Washington ja sen eliitin eurooppalaisten liittolaisten on, että suuri yleisö ei usko tätä lattea kerrontaa. Suuri yleisö pitävät oikeutetusti Yhdysvaltain johtama Naton hyökkäys ja Lebensraum Euroopassa ongelma, ei väitetty venäläinen ekspansionismista ...
Samana päivänä, että Obama on luennoinut eurooppalaiset noin kansainvälisen oikeuden ja sivistynyt normeja, hänen National Security Advisor Venäjää, Michael McFaul kirjoitti New York Times lausunnon sivua.
McFaul, joka oli äskettäin suurlähettiläs Venäjälle kirjoitti ällistyttävä historian vääristelyä, jossa hän julisti, että Vladimir Putin oli «revisionistiseen itsevaltaisen johtaja [jotka] on yllyttänyt tuohon uusi yhteenotto ... samanlainen viime vuosisadan ideologinen kamppailu itsevaltiuden ja demokratian on palannut Eurooppaan, »kirjoitti McFaul. «Me [US] on valmis johtamaan vapaan maailman tässä uudessa taistelussa».
Tämä eliitti Länsi kerronnan ajamia Obama ja seura konkurssiin eurooppalaisten valtiosta kokonaisuus poliitikkoja on nyt vieraantunut maailmanlaajuisen yleisön kotona ja ympäri maailmaa. Ainakaan Rembrandt luokassa, mutta useimmat ihmiset voivat nyt nähdä eliitin Länsi teeskentelyn mestariteos illuusio.


Finian CUNNINGHAM  | Strategiset kulttuurirahasto


http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/27/western-unity-against-russia-a-masterpiece-of-illusion.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: