Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Russia not clinging to G8 format, no problem if G8 doesn't meet - Lavrov - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Venäjä ei kiinni G8-muodossa, ei ole ongelma, jos G8 ei täytä - Lavrovin - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video24 maaliskuu 2014, 22:08

Venäjä ei kiinni G8-muodossa, ei ole ongelma, jos G8 ei täytä - Lavrov

Venäjä ei kiinni G8-muodossa, ei ole ongelma, jos G8 ei täytä - Lavrov

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi maanantaina hän ei nähnyt mitään "suuri tragedia", jos Moskova karkotettiin Group of Eight (G8) joukkue johtavien kansojen yhdistymisen kanssa Krimin. Jos meidän läntisten kumppaneiden ajattelevat, että tämä formaatti on aikansa elänyt itse, niin olkoon sitten niin. Ainakin, emme yritä pitää kiinni tässä muodossa, emmekä näe mitään suuri tragedia, jos se (G8) ei täytä, "Lavrov kertoi käytyään erilliset keskustelut sekä Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry ja Ukrainan väliaikainen ulkoministeri Andriy Deshchytsya.

Kukaan ei voi karkottaa Venäjälle G8 koska se on epävirallinen klubi, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi.
"Mitä G8, kuten tiedätte G8 on epävirallinen klubi, kukaan antaa jäsenkortit ja oletuksena kukaan ei voi karkottaa ketään sieltä," Lavrov sanoi lehdistötilaisuudessa Haagissa maanantaina.
"Jos G8 on tehnyt tehtävänsä - ja monet ajattelevat niin - koska luomisen kanssa G20 kaikkien talous-ja rahoitusasiat käsitellään siellä ja G8 yleensä on olemassa, koska se on foorumi välisiä keskusteluja johtavien länsimaiden ja Venäjän ", hän sanoi.
"Se keskusteli Iranin ydinkysymykseen, Korean niemimaan ydinkysymykseen, Syyrian tilanne, Balkanin ja saattaa muita asioita. Mutta yleensä muitakin formaatteja keskustella näistä asioista: YK: n turvallisuusneuvosto on kvartetin Lähi-idän ratkaisu on Sextet Iranin ydinkysymykseen, ja niin edelleen ", Lavrov sanoi.
Ukrainan tilanne ei voida ratkaista ilman laajaa perustuslain uudistusta. Tämä visio esiteltiin pääpiirteissään kokouksessa Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ja Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry ja toimii ulkoministeri Andrei Deshchtya.
"Laajamittainen perustuslain uudistusta tarvitaan, joihin osallistuvat kaikki alueet", ilmoitti Lavrov toimittajille Haagissa maanantaina. Hän sanoi, että hän puhui siitä Tavatessaan Haagin John Kerry ja A. Deschitsya.
Kuten ministeri korosti, "emme voi määrätä tämän Ukrainan johtajia, mutta se on meidän arvion tilanteesta."
"Olen puhunut samoja asioita toimiva ulkoministeri, joka pyysi kokousta, ja olemme asettaneet vaiheet, jotka on nimittää Rada johtajia, jotta lopultakin normaaleihin kansallinen vuoropuhelu" Lavrov totesi.
Ennen allekirjoittamista poliittinen osuus assosiaatiosopimuksen EU: n kanssa, Kiovan olisi pitänyt odottaa luomista laillinen hallitus, sanoi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov.
Ministerin mukaan, allekirjoittamista asiakirjan välillä Kiovassa ja Brysselissä tapahtui samaan aikaan, kun uusi hallitus Ukrainassa ei ole vielä muodostettu. "
Presidentinvaalit julkistettiin, ei joulukuuta, koska se todettiin allekirjoitetun 21. helmikuuta vaan toukokuun lopussa, perustuslain uudistusta on pidettävä ennen vaaleja.
Ja se olisi todennäköisesti ollut parempi kaikista näkökulmista, sanoisin, jopa enemmän eettisiä kohti omaa ihmisiä, odottamaan lisää laillinen tilanne Kiovassa, ja Ukrainan viranomaisille ennen allekirjoittamista sopimusta puolesta koko tilaan.
Mutta jälleen kerran, se on valinta niille, jotka laittaa allekirjoituksensa tähän sopimukseen, tai pikemminkin joissain lukuja suurempi asiakirja ", sanoi Lavrov.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ilmoitti, että kokouksen aikana Haagin hän keskusteli Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry tarvetta kunnioittaa kansanäänestyksen tuloksesta Krimillä.
"Me toisti tarve noudattaa kansanäänestyksen tuloksesta, joka pidettiin Krimillä. Puhuimme tarpeesta hyväksyä vihdoin radikaaleja toimenpiteitä, jotta estetään ylilyönnit radikaalien ja niiden tunkeutuminen poliittiseen elämään Ukraina. Tämä sovittiin 21. helmikuuta, kun välillä allekirjoitettiin presidentti ja oppositio läsnäollessa kolme ulkoministerit Euroopan unionin ja tämä edellytys ei saisi vaikuttaa muut tekijät ", Lavrov kertoi toimittajille kokouksen jälkeen .
Venäjän ulkoministeri myös korosti, että "radikaalit ole sijaa nyky-yhteiskunnassa."
22. helmikuuta hallituksen vaihdos tapahtui Ukrainassa, jossa oli selviä merkkejä vallankaappaus. Rada syösty vallasta presidentti Viktor Janukovitshin, on muuttunut perustuslain ja nimitti vaaleissa 25. toukokuuta.
Krimillä, 16. maaliskuuta kansanäänestys tila autonomian pidettiin yli 96 prosenttia ihmisistä äänesti myötä Venäjän. 18. maaliskuuta Krimin ja Venäjä on allekirjoittanut kuluessa sopimuksen.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ja Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry palaveeraamme sivussa ydinturvahuippukokouksen Haagissa.
Keskustelu on määrä keskittyä ydinturvallisuuden, Syyria ja Ukraina.
Lähde Venäjän valtuuskunta kertoi aiemmin päivällä, että Lavrov oli myös määrä tavata toimii Ukrainan ulkoministeri Andriy Deshchitsa hänen pyynnöstään.
Venäjä on täysin noudata velvoitteitaan ydinturvallisuuden alalla, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on sanonut avaamalla ydinturvahuippukokouksen Haagissa. "Olemme aina sitoumusten toteuttamiseksi aikana Soulin huippukokouksessa. Marraskuussa 2012 ja joulukuuta 2013 yhdessä IAEA: n pidimme työpajoja ydinvoima kulttuuria, lähinnä ammattilaisten maissa, jotka toimivat, rakentaa ja suunnitelma rakentaa ydinreaktoria kehitetty Venäjällä ", ministeri sanoi.
"Meillä oli Guard-2012 sotaharjoitukset aikana Global Initiative to Combat Nuclear Terrorism syyskuussa 2012 Moskovan alueella. Asiantuntijaa yli 50 maasta osallistui tapahtumaan", Lavrov lisäsi.
Huippukokous ydinturvallisuuden avautuu täällä maanantaina. Se osallistuu johtajat yli 50 maassa ja viisi kansainvälisten järjestöjen, muun muassa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama, Britannian pääministeri David Cameron, Saksan liittokansleri Angela Merkel, presidentti Xi Jinping kansantasavallan Kiinan ja YK: n pääsihteeri Ban Ki -moon. Venäjän valtuuskuntaa johtaa ulkoministeri Sergei Lavrov. BRICS Ulkoministerit odotetaan täyttävän sivussa foorumi ja Lavrov on käydä kahdenvälisiä keskusteluja Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry.
Alankomaiden hallituksen virkamies Peter de Clercq joka vastaa valmistelut kaksipäiväinen huippukokous, kertoi Itar-Tass aiemmin, että siellä olisi kolme esityslistalla olevia asioita. "Ensimmäinen erä on leikkaamaan varastojen vaarallisten radioaktiivisten aineiden korkeasti rikastetun uraanin ja plutoniumn jota voidaan käyttää ydinaseiden kehittämiseen, ja leikkaus laitosten lukumäärä, jossa niitä pidetään. Toinen kohta koskee parannusta suojelussa tilat asianmukaista, ja kolmas käsittelee vahvistaa kansainvälistä yhteistyötä ydinturvallisuuden ", hän sanoi.
"Merkittävää edistystä on tapahtunut kaikilla näillä kohteita aiemmin useita vuosia," de Clercq korosti. "Niinpä, radioactie aineet ovat vähentyneet laajuudeltaan ja monet maat ryhtyivät lisätoimenpiteisiin varmistaakseen niiden suojelu ja ilmaissut valmiutensa vastaanottaessamme kansainvälisen tarkastajat, jotka perusteellisesti tarkistaa järjestelmän ydinturvallisuuden valtion ja treenata suosituksia".
Venäjän ulkoministeriö analyytikot huomautti run-up foorumi että Moskova johdonmukaisesti täyttää kansainväliset obligatins alalla ydinturvallisuuden ja liittyi kaikki keskeiset kansainväliset-oikeudellisia mekanismeja: yleissopimus turvajärjestelyistä Nucleat Materiaali ja 2005 Amemdents siihen sekä kansainvälinen yleissopimus Supression ydinterrorismin Terrorismi. Ministeriö analyytikot muistutti, "Ei ole ydinmateriaalien, tilat maan alueella tai fyysisen suojelun taso aiheuttaa pelot. Kaikki ydinmateriaalien paikkoja niiden varastointia ja vastaavat tilat sekä kuljetus ydinmateriaalin accopanied tarvittavat turvatoimet ".
Samaan aikaan Venäjän ulkoministeriön virkamiehet katsoivat cocern yli siitä, että kaikki maat eivät kiirehdi olettaa oikeudellisia velvoitteita tässä suhteessa.
Seurauksena huippukokouksen kommunikea on hyväksyttävä käsitellä lisätoimet tarpeen parantaa ydinturvallisuuden järjestelmää.
Tämä huippukokous on kolmas. Ensimmäinen pidettiin Washington vuonna 2010 ja toinen vuonna Soulissa 2012.
Samaan aikaan, järjestäjät korostavat, ydinturvallisuuden kysymys huippukokouksessa voi väistyä taka-alalle, kun otetaan huomioon Ukrainan tilanne. Tämä kysymys on keskustelunaihe kokouksessa G7-maat - Britannia, Italia Saksa, Kanada, Ranska, USA ja Japani.
Ukraina liittyviä teemoja sivuttiin myös tapaaminen Venäjän ulkoministerin ja Yhdysvaltain ulkoministeri.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov odotetaan tavata Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry ydinturvahuippukokouksen Haagissa, Venäjän ulkoministeriö raportoi.
Oletuksena on, että osapuolet keskustelevat Ukrainan poliittisesta kriisistä.Ydinturvallisuuskonferenssissa pidetään 24-25 03 Haagissa.
Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ja Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry todennäköisesti täyttävät Haagissa, Venäjän ulkoministeriön lähde vahvisti Itar-Tass lauantaina. "Tällainen kokous on suunniteltu", hän sanoi. Perjantaina ulkoministeriön virkamies tiedottaja Jen Psaki puhui suunnitellun tapaamisen vanhempi Venäjän ja USA: n diplomaatit, mutta ei tarkkaa päivämäärää annettiin.
Tiedetään, että Kerry liitetään Barack Obamaa hänen vierailut Haagin, Rooma, Vatikaani ja Riyadh alkaen 24-28 03.
Koska Venäjän ulkoministeriö ilmoitti aiemmin, ministeri ja valtiosihteeri olivat sopineet pitää yhteyttä Ukrainaa, mukaan lukien keskustelemaan keinoista vähentämään asteittain tilanteen ja edistää käynnistää Ukrainan perustuslain uudistamisen kanssa täydessä yhteistyössä kaikkien alueiden maassa.
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry sanoi torstaina hän odottaa Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov Euroopassa ensi viikolla keskustelemaan Ukrainan kriisin.
Kerry, joka on menossa Haagiin tapaamaan eurooppalaisten liittolaisten, sanoi hän ajatteli että olisi tapaaminen Lavrovin puolella. "Joten toivottavasti näemme missä olemme siinä vaiheessa", hän sanoi.
Hänen kommenttinsa tuli sen jälkeen Venäjän parlamentti ratifioi tehdyn sopimuksen yhdistämistä Krimin ja Venäjällä.
Lue myös:
Venäjän Ääni, RIA, Interfax, TASS

Ei kommentteja: