Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » President Putin’s Most Recent Speeches and Comments Regarding US Sanctions against Russia

4. Media »Presidentti Putinin Uusimmat Puheet ja kommentit US Venäjän vastaisilta

Presidentti Putinin Uusimmat Puheet ja kommentit US Venäjän vastaisilta

Post Kategoriat: Kanada
eng.kremlin.ru / neljäs Media Uutiset | perjantai, 28 maaliskuu 2014, 15:15 Peking


4. Media tarjoaa kaksi lateley tekstitetty videoita Venäjän presidentti Vladimir Putinin toimet, joista toinen koskee Yhdysvaltain pakotteet Venäjän virkamiehiä, ja toinen on Putinin väliintuloa kokouksen tueksi Krimin liittymisestä Venäjän federaatioon (Lukemisen alla):

Lisäksi irvailla huumorilla järjettömyyden ja turhuuden mielivaltaisen Yhdysvaltojen pakotteisiin, jotka näkyvät vain ajaa raivoa, katkeruutta ja avuttomuus, Vladimir Putindemonstrated isänmaallisuutta ja todellista vastuuntuntoa: hän on avannut henkilökohtaisen tilin venäläisten pankkien epäoikeudenmukaisesti suunnattu näiden seuraamuksia, ja pyysi hänen henkilökohtainen palkka on siirretty sinne. Länsi poliittinen eliitti ovat kaukana kaikesta, ... "Olemme yhdessä" ralli:
https://www.youtube.com/watch?v=zy1IxoJrYio 18. maaliskuuta, Venäjä juhli yhdistymisen Krimiltä Venäjälle. Putin teki lyhyen mutta liikkuvat Kiinteistön Rallin aikana.
Voit vapaasti julkaista ja jakaa ne.

Seuraavia kysymyksiä ja muutamia kommentteja presidentti Putin tehtiin 21. maaliskuuta 2014 15:15


KYSYMYS  Olet jo kommentoinut seuraamuksia Turvallisuusneuvoston kokouksessa tänään, mutta kuitenkin, lista sisältää joitakin nimiä, joita on vaikea selittää, kuten herra Timchenko, arvoisa Rotenberg ja jäsen Kovalchuk, esimerkiksi. Ovatko ne kohdistetaan, koska niiden katsotaan olevan ystävillesi, tai koska he ovat jotenkin liitetty tapahtumia Krimillä?
Vladimir Putin:  No, ollakseni rehellinen, ne ovat aivan samat "kohteliaita ihmisiä" - pienimmille naamiointi pyydyksiä puoliautomaattinen kiväärit rahapulassa waists. Ja viimeinen nimet ovat hieman outoa liikaa. Nimet juuri mainita esimerkiksi: Kovalchuk, Rotenberg, Timchenko - kaikki tyypillisiä " Moskal "[Ukrainan nimimerkki venäläisille] nimiä. Taidan olla viisasta pitää minun kaukana heistä.
Pakotteet kohdistuvat pankin liikaa. Koska tämä pankki varmasti ei ole yhteyttä tapahtumiin Krimillä, ja se on asiakkaille, meillä on varmasti antaa se meidän suojelu ja teemme kaikkemme sen varmistamiseksi, että ei ole kielteisiä vaikutuksia pankki itse tai sen asiakkaiden .
Kuten tiedätte, olen jo sanonut, että minä avaan henkilökohtaisen tilin tähän pankkiin, ja olen jo määrännyt presidentin hallinto Linja siirtää minun maksaa tälle tilille. Olen myös lähettänyt pyynnön keskuspankille, ei minun palkkaa, vaan tukee tätä pankki, varsinkin koska se kantaa hyvin kaikuva ja symbolinen nimi Rossiya [Venäjä].

4. Media Uutiset

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: