Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

The 4th Media » Israeli IDF Drills Invasion of Syria

4. 

Israelin IDF Porat Invasion Syyrian

Kuulkaa tämä sana, te Baasanin lehmät, jotka ovat Samarian vuorella, jotka sortavat köyhiä, joka murskaa tarvitseville - Amos 4:01


Jo toisen kerran muutaman päivän, löysin itseni yhtä upotetaan kaksi tarinaa. Jälleen olen todennut, että Israel ja Venäjä yhteistyössä jakaa kansainvälistä huomiota niiden kehittämiseen sotia. *
20. maaliskuuta 2014 heprean media tärkein juttu oli Venäjän valmisteluja miehittää lisäalueita Ukraina. Päivänä Syyria saavuttaa voittoja Golan Heights, IDF aloitti riensi pora, joka oli epätavallinen tiedotusvälineissä reaaliajassa. Harjoitus valmistelee voimia sisäänkäynti Syyriaan."Post-kommunistinen Empire on syntynyt", ajattelin ja aloin kirjoittaa.

IDF: n Habashan Division Drill
IDF: n Habashan Division Drill 
Golan, 20 maaliskuu 2014 asettaminen Desert on Fire

Tämä on sen tyyppinen artikkeli, joka häiritsee minua. Sen jälkeen se voi vaatia, että olen vaikuttanut pelotevaikutus IDF, kaiken sen jälkeen oli tarkoitus luovuttaa sotilaallisen tapahtumia ensi sijassa armeijan. Tällaisissa tapauksissa katson kohde huolellisesti. Beyond yrittää pelotella ihmiskuntaa, onko olemassa mitään lisäarvoa uutisissa?

IDF: n Habashan Division Drill
IDF: n Habashan Division Poraa 
outoa ketjut kattaa säiliön kaula suojaa ontto-maksu ohjuksia 
Golan, 18 maaliskuu 2014 asettaminen Desert on Fire

Tässä tapauksessa vastaus oli myönteinen. Tapahtuma vahvisti tiedot IDF tervehdyttämisohjelma Teuza 2013-2014. Uudelleenjärjestely kaksi massiivista osastojen liittyvät Golanin selkeytettiin, ja antavat niiden asiallinen muutoksia ja niiden päätavoitteista.
Heavy Toimialat
Nykyinen uudelleenorganisointi IDF on niihin liittyvien pohjoisilla kulmassa sodan Hizbollahia vastaan ​​vuonna 2006, ja vaikuttaa viimeaikaisista väkivaltaisuuksista.
Israel hävisi Libanonissa. Armeijan komentaja tuolloin oli Dan Halutz, ilmavoimien upseeri. On harvinaista, että "sininen" (joku ilmavoimien hepreaksi slangia) tavoittaa tällaista asemaa.
Halutz pidätellyt "Vihreät" (maavoimien) toiminnan aikana, koska hän ei luota heihin ja lähetti ilmavoimat eteenpäin. Se oli katastrofi. Se, että aamulla hyökkäyksen hän löysi aikaa ottaa yhteyttä hänen välittäjä ja myydä varastojen Tel Avivin pörssissä ei parantaa hänen julkista kuvaansa. Hän jätti armeijan nöyryytetään.

Division 366 patch
Division 366 patch
Toinen virhettä Halutz oli lähettää Division 366 Path of Fire Libanoniin. Varannon jako johti prikaatikenraali Erez Zuckerman. Hänellä ei ollut kokemusta komentava panssarivaunua. Hän oli käskenyt merivoimien, jalkaväen ja erikoisjoukot ennen tätä viestiä. Hän ei läpäissyt tapana "Vaihda Armored Corps" kurssi tarjotaan tällaisissa tapauksissa.
Lisäksi Vaisala ei ollut koulutettu vuodesta 2001, se oli valmistautumaton. Sitä ennen se oli aina valmis Golan Heights, se ei tiennyt, Libanon. Vielä, Zuckerman pyysi lisätään voima.

Division 210 patch
Division 210 patch
Hetken kuluttua Halutz sovittu. Zuckerman lähetettiin Libanoniin itsenäisenä voima, liity kolme muuta osastojen Pohjois Command hyökkää sinne. Se oli katastrofi, joka vaikutti paljon analyysi sodan IDF tappion. Zuckerman tulos oli erittäin huono ja hän lähti armeijaan. Jako 366 ei ollut Path of Fire, mutta Path of Shame.
Divisioona ylitti korvausta. Viime vuonna, kun kommentoi ilmoitti muutoksista kirjoitin Key IDF Rearrangement Ilmoitettu: "Anna minun venture ennustus. Muuton jälkeen jako muuttaisi sen numero. Sitten sen häpeä olisi piilossa, mutta ei unohdettu. "Se oli oikein. Jako 366 ei ole enää olemassa.
Tähän asti IDF oli sen suurin raskaan divisioona, Division 36 Volcano, käyttöön Golanin kukkulat. Beyond raskas panssaroitu ja tykistön prikaatia, se liikennöi kaksi alueellista prikaatia ohjaamalla linnoitukset linjan seuraavan rajan. Eteläosassa Golanin putoaa jyrkästi Jordanin laakson, sen kärki ohjataan Division 162 laaksosta.
Division 36 on vahva, mutta ei riitä pysäyttämään Syyrian armeijan. Syyrian tykistö sijoittaa alueelle riittää tuhota divisioonan muutamassa tunnissa. Näin avainta IDF liikettä, joka on luokiteltu vasta Kenraaliluutnantti Gantz teki vanhentunut, oli nopean käyttöönoton Division 366 alustastaan ​​lähellä Haifan Port-kautta Golani Junction ylös Golanin kukkulat. Ei enää, Division 366 siirretty.
Piilossa muutto Division 366 on mahdotonta. 36 on suurin armeijan osasto, 366 on suurin reserviarmeija. Nosy siviilejä taipumus huomata asuntovaunut tankkeja huipulla puoliperävaunun kuorma kulkee edessä kotinsa.
Ongelma, joka ratkaistiin siirto oli mahdollinen tuhoaminen Golani Junction ennen varauksesta divisioonan kulkisi sitä. Siten Division 366 on päivittänyt varauksesta yksiköstä alueellista jakoa.Sen pääkonttori siirrettiin Nafah, joka virallisemmin tunnetaan Base Yitzhak, entinen kotipaikka Divison 36 päämaja.
Sijoitettu lähelle Shifon, yksi tulivuorista alueella hosting sotilastukikohta, se on myös lähellä Quneitra, jossa YK: n rauhanturva joukot pääkonttori. Nyt se tunnetaan Habashan Division, sen numero muutettiin 210, ja se sai uuden laastarin. Lisäksi tämä pakottaisi sitä päivittää valmiuksiaan.
Division 36 tuli yksi viidestä multi-teatteri osastojen IDF. Sijaan pysyä Golanin, koska ajattelin aluksi, se siirrettiin Naura, lähellä Afula, jossa varanto jako on tallennettu. Tämä on älykäs, joku katsomassa pääportin on ongelmia tunnistaa identiteetin liikkuvan voimia. Kaiken IDF valitsi halpa polku uudelleenjärjestelyihin. Pohjoisessa se käyttää olemassa olevia tukikohtia, välttää asettamalla kaksi raskasta erimielisyydet Golan.
Viimeaikaiset väkivaltaisuudet Golan tapahtui komennossa uuden yksikön.

Naura, uusi koti Division 36
Naura, uusi koti Division 36


"Se on kuin Libanonin!"
Yksi voimia, jotka siirtyivät komento uusi aluejako on Brigade Yiftach, panssaroitu reservijoukko.Se oli nimeltään hätäisesti käyttää maahan hyökkäyksen Syyriaan. Hysteerinen vastaus osuma jeeppi kaksi päivää sitten, jossa neljä sotilasta haavoittui, oli mukana haastatteluja eversti Amir Hamud, komentaja yksikön. En muista tällaista haastattelua, kun tapahtuma on vielä kesken.
Hän sanoi, että tapahtuma valmistaa heitä kaikkia skenaarioita kentällä hyökkäys "me valmistaudumme Hizbollahia vastaan, Jihad, Syyrian armeija ja kapinalliset. Tämä on kuin Libanonin vuonna 1970. "" Me käyttää niin pitkälle ja syvälle kuin pääsemme ", hän lisäsi.

Eversti Amir Hamud
Eversti Amir Hamud (r) asettaminen Desert on Fire

"Tässä tapauksessa tehtävät ja suunnitelmat muuttuivat kiireessä. [Tapahtuma oli ajoitettu kauan sitten. Viime hetkellä se tavoite muutettiin sisältämään ammattiin Syyria] Harjoituksen aikana olemme kehittäneet torjumiseksi menetelmiä vastaan ​​muodostavat haasteen Syyriassa.Saavuttamiseksi, että pysähdymme pitkin tapahtuma, joskus 30 minuuttia analysoida ja ymmärtää skenaario ja kuinka se kehittyy. Meidän osuus oppiminen on etumatkaa vihollinen. "
Koskaan vuodesta 1973 IDF oli varautunut massiivinen hyökkäys Syyriaan.
Paljon enemmän väkivaltaa lausuttiin, myös hyvin outoa julistuksia esikuntapäällikkö, joka väitti puhuessaan oppilaiden kanssa, että IDF on aktiivinen Iranissa. Hän ei tarkoittanut Mossad.Hänen sanamuotoa täytyy päätellä, että IDF on sotilaita Iranissa, vaikka hän ei selittänyt.
Riittää! Heidän sanansa väliä hieman. Mikä on takana uusi suunnitelma?
Se on kuin valhe!

"Se on kuin Libanonin!" Sanoi eversti ja jätti minut nauraa. "Tämä on valhe", ajattelin. Se oli propagandistisiin kohde on suunniteltu kääntää massat kiireinen Krimillä. "Onko se kuin Libanon? Sitten ei kiitos. Ollut siellä, nähnyt sen. Krim on jännittävämpää, "he sanovat katsellen sotilaita ilman selkeää uskollisuutta reenacting tapahtumia 19th century.
Yksi ratkaiseva ero on se, että Damaskos on muutaman kilometrin päässä Israelin rajalta. Base yläreunassa Avital tulivuori vahtii kaupunkia säännöllisesti optiset linssit.
Jos IDF tulee Syyrian maavoimien alkaen Golan, sitten Damaskoksessa ja Bashar al-Assad henkilökohtaisesti, + ovat tavoitteet.
Lukeminen Monk

Roi Tov

http://www.roitov.com/articles/bashan.htm

Tähteä Animaatio
* Lieberman Conquers Gazan ja Venäjän Krimin
+ 911 Israel murhaa al-Assad
& Teuza osa verkkosivuilla:
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Media »Israelin IDF Porat Invasion Syyrian

Ei kommentteja: