Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

The 4th Media » War Fever in the Air

The 4

Sota Kuumetta Air

Sota kuume on ilmassa. Viisikymmentätuhatta Venäläiset joukot ja haarniska on runsas Ukrainan itärajalla. Eurooppa ja Washington huoli, että uudestisyntynyt puna-armeija voi lakaista länteen yli Ukraina, Moldova, Baltiassa - jopa Puolaan.
West kärsii paha kylmän sodan vilunväristyksiä.
Ei vain länsivallat huolissaan, he huomaavat, että he todennäköisesti ole keinoja pysäyttää Venäjän mahdollisen tunkeutumisen mikä oli entisen Neuvostoliiton imperiumin.
Ne eivät saisi olla lainkaan yllättynyt siitä, että Venäjä on jälleen osoittaa elonmerkkejä.
Fredrik Suuri, tunnettu Preussin soturi-kuningas, varoitti: ", hän yritti puolustaa kaikkea, puolustaa mitään."
Jokainen nuori virkamiehet pitäisi olla hyviä Fredrick sanat tatuoitu hänen oikeaan käteensä.Pian Neuvostoliitto romahti vuonna 1991, pieni määrä strategit, tämän analyytikko mukana, varoitti Naton, "älä liiku itään. Se on liian pitkälle. "
Neuvostoliiton puheenjohtaja Mihail Gorbatshov oli suostunut päästämään kapinallinen Itä-Saksassa paeta Neuvostoliitolle - mutta vastineeksi Naton lupaus ei työntää itään aiemmin Neuvostoliiton hallitsi alueilla Itä-Euroopassa ja Kaukasuksella. USA ja Nato sopi, sitten nopeasti rikkoivat lupauksen.
Naton etukäteen Itä-Eurooppaan, Baltian ja Kaukasuksen - puhumattakaan entisen Neuvostoliiton Keski-Aasiaan - joka toi Yhdysvaltain johtama liittoutuma asti Venäjän rajoille. US ohjustentorjuntajärjestelmät oli tarkoitus mennä Puolaan lähelle Venäjän alueella. Uusi Yhdysvaltain tukikohdat perustettiin Bulgarian, Romanian ja Keski-Aasiassa.
Unsubtle Yhdysvaltain pyrkimyksiä ex-Venäjän Ukrainan ja elintärkeitä Sevastopol laivastotukikohta Krimin Naton valvonnassa - epäilemättä rangaista Venäjää tukemaan Syyrian ja Iranin - osoittautui viimeinen pisara Kremlin.
Talking kova on helppoa. Puolustaa Itä-Eurooppaan Venäjän mahdollisen hyökkäyksen ei.Suurin ongelma on, että vaikka USA / NATO takuut on edennyt Venäjän herkkä rajojen, sotilaallisia voimavarojaan ole. Lyhyesti sanottuna sitoutuminen ilman valmiudet.
Venäjän sotilaalliset voisi ottaa Baltiassa Latvian, Liettuan ja Viron iltapäivällä. Mittava osia niiden populaatiot ovat venäläisiä.
Nato ei ole käytössä tai varustettu sotaan Ukrainassa: joukkonsa ovat pitkälle länteen, ilman jakelujärjestelmiä tai ilmatukea. Lisäksi Euroopan suurvaltojen, syrjään vähän natsien Tanskassa ja Ukrainan nationalistit, halua mitään osaa sotaan Venäjän kanssa - mitä on jäljellä sodan haukat turvallisesti kotonaan Washington.
Ristitulessa kauppapakoteväline Washington kohdistuu Venäjä on teko ennen sotaa. Meidän pitäisi muistaa, että Yhdysvaltain pakotteet Japanissa vuonna 1941, joka johti Tokiossa hyökätä länsivallat.
Kylmän sodan aikana, USA oli joitakin 400000 joukkoja Euroopassa, 800 sotilaskoneet ja voimakas merivoimia. Tänään USA on vain 43000 joukot poistuivat Euroopassa: kaksi torjumiseksi prikaatia ja loput ilmavoimat ja logistiikan henkilöstöä. Vanhaan, kun Neuvostoliitto oli 50000 tankkeja suunnattu Länsi-Euroopassa ovat pitkään poissa, mutta Venäjän modernisoitu asevoimien vielä pakata booli.
Samaan aikaan Yhdysvallat on hajallaan joukot ympäri maailmaa, mitä Fredrik Suuren kutsuisi vaivaa puolustaa kaikkea. Selkeimmin Yhdysvaltain joukot ovat menneet Afganistaniin, Irakiin, sitten Kuwait, ja monet kotiin. Amerikan vahvin rajapintojen nyt vartioivat Kansas ja Texas sijaan saksalaisten Fulda Gap ja Hannoverin.
Amerikan sotilaallinen voima on haihtunut pikku siirtomaa sodat, aivan kuten Britannian olivat 19th century. Kun British Imperiumin joukot joutuivat todellisia saksalaisia ​​sotilaita, ne on teurastettu. Samoin Yhdysvaltain armeijan, jäsennetään jälkeen Vietnam käydä guerilla sotia, ei millään muotoa tänään kohdata pojanpojat kerran mahtava puna-armeijan.
Varovaisia, potilas Vlad Putin ei ole aikeissa hyökätä Puolaan. Todellinen vaara on mitä tapahtuisi, jos etninen Venäjän asukkaat Baltian maiden, Ukrainan ja Moldovan nousta ja vaatia yhdistämistä Mother Russia?
Olisiko Venäjä mennä heidän avukseen? Olisiko Euroopassa ja Yhdysvalloissa on valmis riskeeraamaan ydinsodan epämääräisille paikoissa kuten Luhansk, Kharkov, Chisinau tai Kaunus?
Ukrainassa ja Krimillä näemme nyt tulokset liian aggressiivinen Länsi geopolitiikka. Venäjä oli valitettavan aliarvioida. Välisen kriisin ydin aseistettuja valtuudet olisi koskaan pitänyt sallia tapahtua. Se on silkkaa hulluutta. Kuten ydinvoima-aseellisen lapset tappelevat lelu.

Eric S. Margolis on palkittu, kansainvälisesti kolumnisti. Hänen artikkeleita on ilmestynyt New York Times, International Herald Tribune Los Angeles Times, Times of London, Gulf Times, Khaleej Times, Nation - Pakistan, Hurriyet, - Turkki, Sun Times Malesia ja muut uutissivustot Aasiassa. http://ericmargolis.com/

Copyright Eric S. Margolis 2014

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

th Media » War Fever in the Air

Ei kommentteja: