Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Ukraina: Lännen täytyy omistaa jopa virheensä - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ukraina: Lännen täytyy omistaa jopa virheensä - Uutiset - Politiikka - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantu12 maaliskuu 2014, 14:53

Ukraina: Lännen täytyy omistaa jopa virheensä

Ukraina: Lännen täytyy omistaa jopa virheensä

West on vain maalannut nykyisen kriisin Ukrainassa ja Krimillä musta-valkoinen, Venäjän hyökkää ja Ukrainan vallankaappaus-käyttöön järjestelmä puolustuskannalle.Länsivallat ovat kuvattu suojella nuori demokratia Venäjän kanssa vying polkea sitä pölyä. Kuinka totta on tässä kuvassa?Malcolm Fraser, joka toimi Australian 22. pääministeri vuosina 1975 ja 1983, huomautti hautaan virheitä, että länsivallat ovat tehneet uudelleen ja uudelleen kaatumisen jälkeen Neuvostoliiton, sillä se, mitä nyt tapahtuu Krimillä on kasvanut suoraan lyhytnäköisyys kylmän sodan ajattelevien länsimaiden hallitukset.

Purkautumisen jälkeen Neuvostoliitto vuonna 1991, yleistunnelma oli yksi korotukseen koska monet ihmiset toivoivat, että kylmän sodan ideologia voitiin lopulta menneisyyteen, kun taas entinen kilpailijat yrittivät rakentaa parempaa maailmaa. Mutta nämä odotukset eivät kestä.
Hänen Guardian artikkelissa, herra Fraser toteaa oli monia tapoja, joilla entisen Neuvostoliiton tasavaltojen olisi voitu taata turvallisuutta tulevaisuudessa. Sen sijaan West päätti laajentaa, liikkuvat yhä lähemmäksi Venäjän länsirajalla huolimatta väliset neuvottelut sitten Yhdysvaltain ulkoministeri James Baker ja Venäjän Gorbatshov, joka vaati, että Nato ei pitäisi siirtyä mitä oli historiallisesti ollut Venäjän verkkotunnuksen. 
Fraser sanoo Naton Drang nach Osten oli "provokatiivinen" ja "viisasta" ja merkki siitä, että West tarkoitus käyttää valtaa ikään kuin kylmän sodan ollut koskaan päättynyt. Viesti on korosti jälleen, kun Yhdysvaltain presidentti George W. Bush ilmoitti maan suunnitelma yleiseurooppalaisen ohjuskilven, väitetään, jolla pyritään hillitsemään Iranin kanssa sen elementtejä sijaita aivan Venäjän rajalla, Puolassa ja Tšekin tasavallassa. Tällä kertaa viestin seuraavasti: teemme mitä haluamme ja sinun olisi parempi sietää sitä.
Joten, Australian entinen pääministeri väittää, että mitä tapahtui Georgiassa vuonna 2008 ja mitä nyt kehittymässä Ukrainassa kasvaa suoraan West itsensä mukana politiikassa, että kokonaan huomiotta Venäjän etuja ja huolenaiheita. West on ongintaa tuoda nämä kaksi entisten neuvostotasavaltojen laumaan antamalla varauksetonta tukea Venäjän vastainen elementtejä, jotka olivat selvästi pro-fasisti, natsismia, ja juutalaisvastaisia.
Mitä tulee Ukrainan nykytilanteesta, Fraser sanoi West on ollut jälleen "lattajalkainen ja valmistautumattomana." Hän korosti, että Putin on pakko suojella sekä venäläisvähemmistön väestön ja Venäjän sotilastukikohtia Krimillä, jotka ovat avain sen Mustanmeren pääsy. Tietenkin nämä toimet leimata Western median vain Venäjän napata vallasta.
"Toimet alkuaikoina, kaatumisen jälkeen Neuvostoliiton, rikkoo mitä Gorbatšov ... uskotaan olevan selkeän sopimuksen, että Nato ei edetä itään, oli pakko tuottaa vaikeuksia tulevaisuudessa", Australian poliitikko Otaksumia , "ja ei tule ulospääsyä nykyisestä umpikujasta, hän lisää, ellei West lopulta tulee toimeen sen menneisyyden ja nykyisyyden virheitä.
Ne, jotka toivoivat nähdä kylmän sodan ovat osoittautuneet vääriksi. Länsi-idän pattitilanne on pakko jatkaa, ellei niitä vastaavat nykyisen politiikan osoittavat halunsa työskennellä yhteistoiminnallisesti ohjaamaan maailman turvallisemmin.
Venäjän Ääni, Guardian
http://voiceofrussia.com/news/2014_03_12/Ukraine-the-West-must-own-up-to-its-mistakes-1901/ntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: