Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

13 maaliskuu 2014, 18:24

Ukrainan kriisi kotimaan luonto, Venäjä ei pidä syyttää - Putin

Venäjän presidentti Vladimir Putin
Venäjän presidentti Vladimir Putin

Ukrainan kriisi on kotimaisen luonnon ja Venäjää ei voi syyttää tilanteesta County, Venäjän presidentti Vladimir Putin on sanonut kokouksessa Venäjän turvallisuusneuvoston jäseniä. Venäjän johtaja lisäsi myös, että on olemassa suuri tarve keskustella siitä, miten rakentaa suhteita ystävien ja yhteistyökumppaneiden Ukrainassa ja yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Venäjä ei aloittanut kriisin Ukrainassa - Putin 
presidentti Vladimir Putin sanoi torstaina, että Venäjä ei ollut syypää kriisi Ukrainan Krimillä alueella. Pidetyssä kokouksessa paralympiakisojen valtuuskuntien Mustanmeren kaupungin Sotši, Putin kiitti virkamiehiä pitää politiikan pois Winter paralympialaisiin isännöi Venäjä.
"Haluan ilmaista kiitollisuuteni teitä pitämään paralympialaisiin pois politiikasta. Ja levoton olosuhteet, jotka hyvin tiedätte siitä ei vaikuta siihen. Haluaisin korostaa, että Venäjä ei ollut aloitteentekijä olosuhteista, jotka ovat muotoutuneet ", hän sanoi.
Krim on järjestää kansanäänestys sunnuntaina liittymisestä Venäjän, mutta Ukrainan ja Länsi-johtajat vastustavat voimakkaasti kansan tahtoa ja väittävät, että kansanäänestys on laiton.
Venäjän Vladimir Putin on kutsunut määrä Sotši paralympiakisojen kattavuus vertaansa vailla globaalissa historiassa. Puhuessaan kokouksessa kansallisten paralympiakomiteat Venäjän presidentti sanoi, että hän olisi iloinen jakaa tämän kokemuksen kaikkien mukana järjestämässä ja lavastus Games.
"Esimerkki on luominen liikenteen infrastruktuuri, logistiikka ja urheilu infrastruktuuri sekä lisätä yleisön ja tiedotusvälineiden tietoisuutta näistä tapahtumista", Putin sanoi kokouksessa.
"Puheen ollen, TV lähetyksiä paralympiakisojen tapahtumia Sotshissa oli ennennäkemätön historiassa paralympiakisojen", hän lisäsi.
Putin totesi, että henki paralympialaisiin käytetään yhdistää ihmisiä eri taustoista ja oli tärkeä paikka elämässä jokaisen yhteiskunnan. "Rohkeus ja ihmisarvon paralympialaisten urheilijat innostaa ja antaa meille toivoa", presidentti korosti.
Putin huomautti edetä että Venäjän Paralympians oli tehnyt vuosien varrella. "Olin iloinen nähdessäni heidät alkuun mitalit taulukko. Tämä läpimurto tuli seurauksena, ei vähiten, hedelmällinen yhteistyö Venäjän Paralympiakomitea, meidän lajiliitot urheilijoille vammaisten ja heidän ulkomaisia ​​kumppaneita", hän painotti.
Presidentti vahvisti Venäjän sitoutuminen edetä tällaista aloitteita. "Jatkamme edistää Venäjän merkittävä urheilulaji foorumeilla tapahtumapaikalle puitteissa kansainvälisen paralympiakomitean, sekä lukuisia epävirallisia kansainvälisen paralympialaisten kilpailuja."
Yli 80 venäläisen kulttuurin luvut ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, joka tukee Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanta Ukrainassa ja Krimillä, verkkosivuilla Venäjän kulttuuriministeriön raportteja.
"Päivinä, jolloin kohtalo Krimin ja maanmiehiämme on päättänyt, Venäjän kulttuuri lukuja ei voi olla välinpitämätön tarkkailijoita kylmällä sydämet. Meidän yhteinen historia ja yhteiset juuret, kulttuurimme ja henkisestä lähteistä, perusarvoihin ja kieli saattoi meidät yhteen ikuisesti. Haluamme yhteisö kansojemme ja kulttuurimme olisi pysyvää tulevaisuutta. Tästä syystä olemme voimakkaasti, meidän kannan tueksi presidentin Venäjän federaation Ukrainassa ja Krimillä, "viesti lukee.
Kirjeen oli allekirjoittanut presidentti Pushkin Museum of Fine Arts Irina Antonova, johtaja valtion kirjallisuusmuseon Dmitri Bak, ihmisten taiteilijat Venäjän Sergei Bezrukov, Vasili Lanovoy, Juri Bashmet, Mikhail Boyarsky, Oleg Gazmanov, Sergei Govorukhin ja Lev Leshchenko . Kirjeen allekirjoittivat myös elokuvaohjaajat Fedor Bondarchuk, Pavel Lungin ja Alexey Uchitel, taiteellinen johtaja Tšehov Moskovan Art Theatre Oleg Tabakov, pääjohtaja Mosfilm Studios Karen Shakhnazarov, Venäjän presidentin taideakatemian Zurab Tsereteli, balettitanssija Nikolay Tsiskaridze .
Venäjän Ääni, TASS

Ei kommentteja: